geçmiş olsun canım iltihabın varsa etkileyebilir tabiki.dr a söyle iltihabın için ilaç versin.kızlar ben genelde agrılı adet oluyorum idrar yolları iltihabından dolayı üşüttüğüm zamanlarda oluyo dün de adetin 1. günüydü agrıdan dört doğurdum ilaclarım vardı 3 tane ictim bana mısın demedi ensonunda gecenin yarısı acile gttim bi iğne yedim o gecirdi agrıyı bikac güne doktora gtcem acaba diyorum ondanmı hamile kalamıyorum
canım eğer çatlatma iğnesi vurulduysan 12.günden sonra kanda çıkar demişti bana dr um.ama eğer iğne vurulmadıysan adet gününü bekle derim.kızlar doktor yumurtalarin var dedi umutlu yum dedi sol taraf için hormonlar kötü değil dedi bu ay hamis olurmuyum acaba 10 ekim muhtemel adet günüm erken test yapsam cikarmi bayramda 6 si 7 si gibi kan testindemi cikar sonuç nasil anlaşılır bilgisi olan varmisuan neyapsam bilemefim
saolasın gidicem canım insallah yarın off dert bitmiyo kiiigeçmiş olsun canım iltihabın varsa etkileyebilir tabiki.dr a söyle iltihabın için ilaç versin.
merhaba bayanlar ben de 16 eylül de düşük yaptım geçen cuma kontrolüm vardı her şey normal hatta yumurtanız görünüyor bitane dedi ki şuan yumurtlama belirtilerini yaşıyorum ben zaten korunmuyorum kanamam bittikten sonra başladım tekrar çalışmalara kürtajım da yok nasılsa adet gibi oldum bitti kayınvalidem annem teyzelerim peşine çabuk kalırsın ara verme dediler doktorda bir ay bekleyin dedi ama diğer iki doktorum da muayene oldum ikisine de gerek yok çalışmalara devam dedi ki bende istiyorrum o yüzden benim bat ekim sonu 30 yazın hayırlısı allahtan cümlemizin muradını versin :)
Merhaba canim hosgeldin, Allah bagislasin evlatlarini, insallah en yakin zamanda hamile kaliriz.[Herkese merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım. Benim de bugün geldi kırmızılarbat 24 Ekim beni de eklermisiniz
Bu arada 7 ve 4 yaşlarında 2 oğlum var üçüncü çocuk sevdası düştü içime:) ama ilk deneme olumsuz. 4 gün gecikmişti adetim bu ay hamilelik belirtilerini de yaşadım resmen ama olumsuzzzkısmet artık...rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Merhaba canim hosgeldin, Allah bagislasin evlatlarini, insallah en yakin zamanda hamile kaliriz.[
Bir sorun yok diyolarsa doktorlar bence de çalışmalara devam et canım. Umarım yakın zamanda güzel haberlerini alırız.
bende etkilenmemeye calışıyorum ama okumadanda duramıyorum :) bu ay bende bekledim ama kırmızılar geldi yine ekime hep beraber güzel haberler alırız ekimde insallah dahada 1 ay var ama yinede devamm :) :)inşallah hepimiz müjdeler yazarız sayfamıza :) fazla okuyup etkilenmemeye çalışıyorum olumsuz örneklerden ekim sonunu düşünmeden getirmeye çalışıyorum
bende etkilenmemeye calışıyorum ama okumadanda duramıyorum :) bu ay bende bekledim ama kırmızılar geldi yine ekime hep beraber güzel haberler alırız ekimde insallah dahada 1 ay var ama yinede devamm :) :)
Evet direngeziparkı biraz da beyinde bitiyo olay galiba. Regli hatta bebeği bile geciktirebiliyor insan olumsuz düşünerek malesef( Her ay günügününe adet olmama rağmen bu ay beklentim olduğu için 4 gün geciktirdim mesela..Kafalar rahatlamalı önce...
ben okurum 1 tane canım şimdi akşam namazından sonraKızlar bana bebek için 3 kulhu 1 elham okuyacak var mı?
günün geçene kadar ümidini kaybetme canım.erkekn yapmışsın testi.Adet günüme daha3 gün var ama dayanamayıp test yaptım..negatif çıktı.umudumu tamamen kesmeli miyim? Hala ihtimal var mı?
Catlatma iğnrsnden sonra 14. Gın hastalanmassan zatn hamilelik oluomus bnce bi test yap derıö:))bnim ablam ve yengemde ıgne yaptrdı 14. Gun testı yaaptılar ve hamile kaldıklarını öğrendilerÇatlatma iğnesinin üstünden 14 gün geçti ama nasıl geçti bilmiyorum.1-2 daha bekleyip kan tahilili yaptırcam. İnşallah sonrasında da ekim umudum oldu diye yazarım =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?