Umudumuz 2014 Ekim =)

kızlar ben genelde agrılı adet oluyorum idrar yolları iltihabından dolayı üşüttüğüm zamanlarda oluyo dün de adetin 1. günüydü agrıdan dört doğurdum ilaclarım vardı 3 tane ictim bana mısın demedi ensonunda gecenin yarısı acile gttim bi iğne yedim o gecirdi agrıyı bikac güne doktora gtcem acaba diyorum ondanmı hamile kalamıyorum

Herkese merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım. Benim de bugün geldi kırmızılar bat 24 Ekim beni de eklermisiniz

Bu arada 7 ve 4 yaşlarında 2 oğlum var üçüncü çocuk sevdası düştü içime:) ama ilk deneme olumsuz. 4 gün gecikmişti adetim bu ay hamilelik belirtilerini de yaşadım resmen ama olumsuzzz kısmet artık...rabbim herkesin gönlüne göre versin.

geçmiş olsun canım iltihabın varsa etkileyebilir tabiki.dr a söyle iltihabın için ilaç versin.

canım eğer çatlatma iğnesi vurulduysan 12.günden sonra kanda çıkar demişti bana dr um.ama eğer iğne vurulmadıysan adet gününü bekle derim.

merhaba bayanlar ben de 16 eylül de düşük yaptım geçen cuma kontrolüm vardı her şey normal hatta yumurtanız görünüyor bitane dedi ki şuan yumurtlama belirtilerini yaşıyorum ben zaten korunmuyorum kanamam bittikten sonra başladım tekrar çalışmalara kürtajım da yok nasılsa adet gibi oldum bitti kayınvalidem annem teyzelerim peşine çabuk kalırsın ara verme dediler doktorda bir ay bekleyin dedi ama diğer iki doktorum da muayene oldum ikisine de gerek yok çalışmalara devam dedi ki bende istiyorrum o yüzden benim bat ekim sonu 30 yazın hayırlısı allahtan cümlemizin muradını versin :)

Bir sorun yok diyolarsa doktorlar bence de çalışmalara devam et canım. Umarım yakın zamanda güzel haberlerini alırız.

Merhaba canim hosgeldin, Allah bagislasin evlatlarini, insallah en yakin zamanda hamile kaliriz.[

Bir sorun yok diyolarsa doktorlar bence de çalışmalara devam et canım. Umarım yakın zamanda güzel haberlerini alırız.

inşallah hepimiz müjdeler yazarız sayfamıza :) fazla okuyup etkilenmemeye çalışıyorum olumsuz örneklerden ekim sonunu düşünmeden getirmeye çalışıyorum

inşallah hepimiz müjdeler yazarız sayfamıza :) fazla okuyup etkilenmemeye çalışıyorum olumsuz örneklerden ekim sonunu düşünmeden getirmeye çalışıyorum
bende etkilenmemeye calışıyorum ama okumadanda duramıyorum :) bu ay bende bekledim ama kırmızılar geldi yine ekime hep beraber güzel haberler alırız ekimde insallah dahada 1 ay var ama yinede devamm :) :)

Evet direngeziparkı biraz da beyinde bitiyo olay galiba. Regli hatta bebeği bile geciktirebiliyor insan olumsuz düşünerek malesef( Her ay günügününe adet olmama rağmen bu ay beklentim olduğu için 4 gün geciktirdim mesela..Kafalar rahatlamalı önce...

bende etkilenmemeye calışıyorum ama okumadanda duramıyorum :) bu ay bende bekledim ama kırmızılar geldi yine ekime hep beraber güzel haberler alırız ekimde insallah dahada 1 ay var ama yinede devamm :) :)

inşallah canım ben ekim diye bu topiğe girdim bunun dışın da okumuyorum olumsuzları sende öyle yap

aynen canım o yüzden durmak yok yola devam umutla

Adet günüme daha3 gün var ama dayanamayıp test yaptım..negatif çıktı.umudumu tamamen kesmeli miyim? Hala ihtimal var mı?

Evet, dayanamadım. Kan testi yaptırsam çıkar mı? En iyisi beklemek galiba.. Psikolojiktir belki ama hamile gibi hissediyorum kendimi. İnşallah olur..

Çatlatma iğnesinin üstünden 14 gün geçti ama nasıl geçti bilmiyorum.1-2 daha bekleyip kan tahilili yaptırcam. İnşallah sonrasında da ekim umudum oldu diye yazarım =)))
Catlatma iğnrsnden sonra 14. Gın hastalanmassan zatn hamilelik oluomus bnce bi test yap derıö:))bnim ablam ve yengemde ıgne yaptrdı 14. Gun testı yaaptılar ve hamile kaldıklarını öğrendiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…