Umudumuz 2014 Ekim =)

[/QUOTE]

Merhaba kızlar,
Beni de ekler misiniz listeye. Belki bana da uğurlu gelir. Bu ay için umutluydum ama bugün adet oldum maalesef.
Şimdi 24 Ekim'i bekliyorum.

U

aynen güzelim ev boğuyo hava bi anda bozdu yazdan kışa bodozlama daldık
ev işine takılma bukadar biraz pinpiriklisin galiba

Merhaba kızlar,
Beni de ekler misiniz listeye. Belki bana da uğurlu gelir. Bu ay için umutluydum ama bugün adet oldum maalesef.
Şimdi 24 Ekim'i bekliyorum.[/QUOTE]
Aramıza hosgeldııınn

Merhaba kızlar,
Şimdi 24 Ekim'i bekliyorum.[/QUOTE] canım ya bende bugün oldum kader arkadaşı olmuşuz seninle
her ay aynı her ay aynı yolun başında hiç de umutsuz değildim ama şimdi yavaş yavaş ümitsiLiğe kapılıyorum

Merhaba kızlar,
Şimdi 24 Ekim'i bekliyorum.[/QUOTE] canım ya bende bugün oldum kader arkadaşı olmuşuz seninle
her ay aynı her ay aynı yolun başında hiç de umutsuz değildim ama şimdi yavaş yavaş ümitsiLiğe kapılıyorum

Merhaba kızlar,
Şimdi 24 Ekim'i bekliyorum.
canım ya bende bugün oldum kader arkadaşı olmuşuz seninle
her ay aynı her ay aynı yolun başında hiç de umutsuz değildim ama şimdi yavaş yavaş ümitsiLiğe kapılıyorum[/QUOTE]

Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmak yok. Bu ayda kısmet değilmiş, inşallah önümüzdeki ay hepimiz müjdeli haberleri veririz.

aynen güzelim ev boğuyo hava bi anda bozdu yazdan kışa bodozlama daldık
ev işine takılma bukadar biraz pinpiriklisin galiba
Canımm, evde atolyem var, marangoz hane sayılır aslında , sureklı talasım tozum boyam oluyo bıgun dokunmazsam sonra toparlayamıyorum. Elımdekı ısler cıksın ara verıcem bıraz. Cok bunaldım. Sen de durumlar ne? Yumurtlama tarıhın geldı mı ? Umarım tutmustur canımsın. Benım arkadaslarım adına mutlu olmaya ıhtıyacım var

Hoşbulduk. Böyle başlıkları hep uzaktan takip ederdim. Bu ay çok umutluydum ama olmayınca iyi gelir burası diye düşündüm. Uğurlu geleceğine inanıyorum.
Cok ıyı etmıssın, hepımız herseyı her surecı aynı yasıyoruz aslında, hıcbırımız yalnız degılız bu yuzden mutlulugu da uzuntuyu de beraber yasıyoruz. Paylasmak guzel sey :) bu bebek ısı de kolay degılmıs , ogrendık valla :) beklenen gun gelecekse cekılen cıle kutsaldır diippp gecıyoruz ıste :)

Kızlar bısey sorcam ben bu ay klomenı kullandım ama saatlerım cok duzensızdı. Ise yaramamıs olabılır mı. Hani sabah 9 aksam 6 gıbı dakık almadım ben bu ay cok cuvalladım ya, folıkasıdım de duzensızdı. Bu sorumsuzlukla belkı de anne olmayı haketmıyorumdur hay aksı !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…