Umudumuz 2014 Ekim =)

Catlatma iğnrsnden sonra 14. Gın hastalanmassan zatn hamilelik oluomus bnce bi test yap derıö:))bnim ablam ve yengemde ıgne yaptrdı 14. Gun testı yaaptılar ve hamile kaldıklarını öğrendiler

Bugün 15.nci gün ama çokta heveslendirmek istemiyorum kendimi yine sabredip adet günümü beklim sonra kan tahlili yaparım diyorum.

Bayram temizligi kis hazirligi derken o kadr yoruldum o kadar agir is yaptim ki normlde 4 ekim bat ama umudum hic yok bu ay hic

Keşke olsa ama umidim de yok ikigun oncesine kadar vardı ama simdi kafamin icinde kurdukca yoktur gibi geliyo vakit gecmiyo günler bitmiyo olsun istiyoruz ya ben buayda olsun çok istiyorum Rabbim den dilerim ki buay beklleyenlerin olsunOTE="xyzky, post: 37130473, member: 611462"]10 ekim bnm de. Şimdiden hissettiğiniz, gebelik belirtisi olduğunu düşündüğünüz bi hal var mı :)[/QUOTE]
kes

Günaydın kızlar yok mu güzel haberecek olan?:)

pnr59....................................hamiş
BBD......................................hamiş
@halemoon ...................................?
@lorin88 .......................................?
@backspace55 ...............................?
@asivemavi1989.............................?
@yildizdeniz ..................................?
@evrem_evrem11 ..........................?
@cgdozdgn ....................................?
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
kumral55.....................1 Ekim
elifd88.........................1 Ekim
trknygt.........................1 Ekim
Sarimavi.......................1 Ekim
miyankizu....................2 Ekim
eylul_tlh......................2 Ekim
_semka_......................3 Ekim
dygfb............................4 Ekim
buussra.........................4 Ekim
kyung...........................5 Ekim
bsra2445......................5 Ekim
berna83.......................6 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
quazza.........................6 Ekim
IPEKGURCAN............6 Ekim
smile53........................6-7 Ekim
selda metin..................7 Ekim
serap0619....................8 Ekim
mvmv..........................9 Ekim
MONAM.....................9 Ekim
kizancik.......................9 Ekim
bayan34.......................9 Ekim
ayseygt1453.................10 Ekim
010712.........................10 Ekim
tpm..............................10 Ekim
Alenay..........................10 Ekim
xyzky.............................10 Ekim
persa33.........................11 Ekim
amanda29.....................12 Ekim
dberil34.........................12 Ekim
Mk_ecrinilayda..............12 Ekim
ssaka..............................14 Ekim
thetis_tuba....................14 Ekim
Hilla1980.......................14 Ekim
DoraNora.......................15 Ekim
Lepmature......................15 Ekim
elalmami.........................15 Ekim
bluemermaid...................15 Ekim
kymrym...........................17 Ekim
laz4life.............................17 Ekim
pembeortanca..................18 Ekim
blgsdr................................18 Ekim
xandecanim.....................19 Ekim
yaren92............................19 Ekim
cimcimesevilay.................19 Ekim
UYAA38...........................20 Ekim
ozlem_2015......................23 Ekim
gulsheen............................24 Ekim
Baharrrrr2014...................24 Ekim
kecozz...............................24 Ekim
cumba................................24 Ekim
sekerhamurum...................24 Ekim
oykucu................................? Ekim
Sloganımız: 'Ekim ayı, dikim ayı'

Son düzenleme:
Bugün 15.nci gün ama çokta heveslendirmek istemiyorum kendimi yine sabredip adet günümü beklim sonra kan tahlili yaparım diyorum.
canım bence testi yap. varsa zaten sevinirsin, yoksa da hazır olursun. En kötüsü belirsizlik. Bence bizi en çok strese sokan yoran o.. Düşünsene gebe olacağımız ayı bılsek ve buna cok zaman olsa bıle bu kadar strese gırmeyız.

Benide ekleyebilir misiniz lutfen . Yarin regli gunum henuz bisi yok . Sabirsizlaniyorum :)

Şu an sırada olanlar;
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
kumral55.....................1 Ekim
elifd88.........................1 Ekim
trknygt.........................1 Ekim
Sarimavi.......................1 Ekim

hadi kızlar bize hayırlı haberler verin artık :)

10 ekim bnm de. Şimdiden hissettiğiniz, gebelik belirtisi olduğunu düşündüğünüz bi hal var mı :)

Kasık ağrım var. Ama klomen kullandım kullanalı her ay oluyor bu belirti. Mide bulantısı da var ama bu kullandığım inofolic ilacının yan etkisi.

günaydın arkadaslar....13.09.2014 de adet oldum gecen ay ilk denememdi bu ay ikinci olacaktı ama nedense bu ay birtürlü istedigim gibi calısma olmadı esime dedimki bu hafta benim icin cok önemli büyük ihtimalle bu hafta yumurtlama olacak dedim senmisin bunu diye demekki hersey piskolojikmen dogru düzgün calısma olmadı o yüzden ekimden de umutlu degilim aslında 9 aylık oglum var...ve 2 ci icin gecen aydan itibaren korunmayı bırakmısdık ....hayırlısı olsun ALLAHIM tüm bebek istiyenlere en kısa zamanda nasip eder İNSALLAH....

gecmis olsun canım...benimde ilk gebeligim düsük ile sonuclandı 8 bucuk haftalıkken kalbi durdu ama arkasından hemen hamile kaldım 13 subat 2013 de kürtaj oldum....16 nisan 2013 de son adet oldu hamile kaldım suan allahıma binlerce sükürler olsun 9 aylık oglum var...ve ikinci bebek icin gecen aydan itibaren calısmalara basladık...hic üzme kendini ALLAHA bol bol dua et en kısa zamanda tekrar nasip edecek İNSALLAH....

oykucu canım çok geçmiş olsun. İlk ay bebeğini kaybetipte sonrasından hamile kalanı çok gördüm. Şuan senin yumurtalar döllenmeyi öğrendiği için tekrar hamile kalman daha kolay olacaktır. Sakın üzülme.

Bu arada kürtaj oldun mu yoksa kendiliğinden mi tamamen düştü.

oykucu cok gecmis olsun lutfen kendinizi yipratmayin evet cok cok uzucu ama bunlar olabilecek seyler allahim tekrar aaglikla ve hayirlisiyla bir hamilelik nasip edecektir.. persa33 ben dün bekliyordum ancak henüz olmadım ve az önce test yaptım negatif regl olmayı bekliyorum.sanırım Bu gün çaylar benden .

kızlar ya nedense içim buruk.. dün gece yine göğüs ağrılarım başladı. her ay olduğu gibi.. daha çilem dolmamış anlaşılan şu velet gelene kadar daha neler çekecem bakalım

Catlatma iğnrsnden sonra 14. Gın hastalanmassan zatn hamilelik oluomus bnce bi test yap derıö:))bnim ablam ve yengemde ıgne yaptrdı 14. Gun testı yaaptılar ve hamile kaldıklarını öğrendiler
ben geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum canım iğnenin vurulduğu günüde sayarsak 16.günde adet oldum.değişebiliyor yani.bugünde 14.günüm bekliyorum bakalım

evet canım ben geçen ay iğneyi vuruldumuz günüde sayarsak 16.günde oldum değişebiliyor yani.benimde bugün 14.günüm inşallah bu ay gelmiştir bebeişlerimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…