Klomen adet gecikmesi yapiyor galiba. 10 gun atinca 10 gun batin da qtacak olabilir. Senin yumurtlama tarihinde yakin zamanlarda oldu sanirim.merhaba arkadaşlar bende 1,5 yıldır anne olmaya çalışıyorum ama sonuç malumklomen kullandım olmadı yalnız geçen ay 10gün adet gecikmesi yaşadım bu ayda dün olmam lazımdı hala ne belirti ne de başka birşey var diyorlarki böyle adet gecikmelerinden sonra hamile kalırsın sizce böyle birşey var mıdır acaba?
ben klomeni mayıs ayında kullandımKlomen adet gecikmesi yapiyor galiba. 10 gun atinca 10 gun batin da qtacak olabilir. Senin yumurtlama tarihinde yakin zamanlarda oldu sanirim.
hesaba gore. Yumurtlama tarihi soyleymis atiyorum 27 gunde 1 regli oluyosan 27-13= 14. Gun. Cikartrigimiz 13 sabit sayi. Eger ovulasyon testi kullaniyosaniz bu hesaba gore olan gunlerde testi deneyin. Eger pozitifse diger aylar tekrarlamaya gerek yok testi.
O da bişey miii benim adetler normal, hormonlar normal, yumurtaluklar normal, eşimin de herşeyi normal 2 yıl olacak tık yokallah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.ben şuan çok üzgünüm.Adetlerim çok düzenli olmasına rağmen yaklaşık 1 senedir olmuyor
Belki mevsimsel stresten oyle biseydendir. Icin rahat olsun oyle boyle hamile kalicaz kismetse. Umarim bu ay hamile kaliriz. Ekim ayi dikim ayi diyolaa ♥ben klomeni mayıs ayında kullandım
Haklısın canım, Allah yardımcın olsun. Koyu renk adete de takılma benim nerdeyse her ay öyle gelir 1-2 gün. Bende inofolic+ klomen kullanıyorum. pazartesi yumurta ölçümü varKizlar cok sukur kirmizilarim geldi. Aslinda koyu gordum renk olarak. Umarim kotu bisey degildir. Cunku klomen kullandim gerci dr muayenesine gittim ama.
Simdi cok sukur dememi acikliiigim. Ben denizci esiyim hic cocuk icin calismadik. Sigortamin suresinin dolmasini bekledik. Doldu dolacak derken benimki cikti denizlere. Ha geldi ha gelecek derken gecen ay gelmedi. Ben de hizlandirmak amacli klomen kullandim dr kontrolunde. Bir de 3 aydir folikasit kullaniyorum. Esim iki ay karada kalcak gene gemiler.... unifolic diye bisey duymustum gecen ay folic asitte var icinde bu ay yani bugun ona basladim. Reglimin 5. Gununde gene klomen kullanicam. Reglime su sebepten sevindim. Esimle aylardir gorusmuyoruz, gelisi cumaryesi diim siz anlayin
Dedigim gibi unifolic +klomen kullaniyorim. Sanirim alisverise ciktigimda kuru incir de alacagim. Kizlar benim isim hepinizden daha zor sanirim denizci esi olarak.
Acaba canimsin cok mu kafani takiyorsun. Ondan olabilir mi ?O da bişey miii benim adetler normal, hormonlar normal, yumurtaluklar normal, eşimin de herşeyi normal 2 yıl olacak tık yok
Tatlim unifolic hakkinda cok gizel seyler okudum umarim bu ay bize de guler sans. Cok mutlu doneceksin drden insallah ♥Haklısın canım, Allah yardımcın olsun. Koyu renk adete de takılma benim nerdeyse her ay öyle gelir 1-2 gün. Bende inofolic+ klomen kullanıyorum. pazartesi yumurta ölçümü var
Icime su serptin tamam kahverengiye takilmicam ♥Haklısın canım, Allah yardımcın olsun. Koyu renk adete de takılma benim nerdeyse her ay öyle gelir 1-2 gün. Bende inofolic+ klomen kullanıyorum. pazartesi yumurta ölçümü var
Hadi insallah istediginn gizel sonuclari alirsin. O nedir bilmiyorum ama :) gugil tipta islemedim daha o konuyu, aydinlatir misin ?kızlar ben az sonra progesteron ölçtürmeye gidicem, dayanamıyorum vallaaaaa
inşallah canım. aslında 2 yıla yakın dıyorum ama evlılıgımızın ılk yılında esım o kadar yogun calısıyordukı eve gelınce pestılı cıkmıs oluyordu bır calısma yapamıyordukkı dogru duzgun cocuk olsun. haftada belkı 1 kere veya hc.Tatlim unifolic hakkinda cok gizel seyler okudum umarim bu ay bize de guler sans. Cok mutlu doneceksin drden insallah ♥
hakikaten hepimiz uzman olduk artık bu konularda. progesteron adetin yumurtlamadan sonraki döneminde salgılanan ve rahim içi dokuyu tutan hormon, eğer döllenme olduysa rahimi yatak olarak hazırlıyor ve döllenmiş yumurtanın rahime yapışmasını sağlıyor, eğer döllenme olmadıysa progesteron seviyesi normale dönüyor ve adet kanaması dediğimiz şey oluyor. neden bu hormonu ölçtürdüğüme gelince, 3 ay önce hormon kontrolümde doktor 21. gün progesteron istemişti, değer çok yüksek çıkınca da hamilemisin demişti. yani yumurta döllendiyse rahime yapışsın diye hormon yükselirmiş. ben de bi umut gittim progesterona baktırdım, eğer normalin üstündeyse bi umut vardır diye düşünüyorum rabbimiHadi insallah istediginn gizel sonuclari alirsin. O nedir bilmiyorum ama :) gugil tipta islemedim daha o konuyu, aydinlatir misin ?
elalmami......................20 Eylül
halemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
backspace55................26 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
oykucu.........................30 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
berna83........................6 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
persa33........................11 Ekim
amanda29....................12 Ekim
DoraNora.....................15 Ekim
kecozz............................? Ekim
eksık olanlar yazsın lutfen.kecozz senin tarih neydı kısssss
elalmami......................20 Eylül
halemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
backspace55................26 Eylül
kecozz..........................27 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
oykucu.........................30 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
berna83........................6 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
persa33........................11 Ekim
amanda29....................12 Ekim
DoraNora.....................15 Ekim
bu gece boş durmak yok
sen de uyuyamaması ıcın bırseyler yap o zaman. enerjı yapan seyler yedır ıcır. mesela muz dılımle uzerıne bal cevız:))) yada kecı boynuzu pekmezı yedır. atom yapabilirsin. herıf enerjı dolsun da uyuyamasın. atom bombası olup sen de patlasın:)))) kikikikiikadam küsüyo artık yanaşamıyom offf nolcak böyle...uykum geldi yorgunum diyo
Adamceiz de hakli biz de hakliyiz ama :))) ic camasiri al arkadasim iste anladin sen. Valla adamlar kendilerini damizlik kivaminda hissediyolar ama napak yani :))adam küsüyo artık yanaşamıyom offf nolcak böyle...uykum geldi yorgunum diyo
Insallah tatlim duymustum bende. Faydasini gorursunuz. Hem de dogal.kızlar bu arada ben bugun esıme kecı boynuzu kuru baslattım. spermlere ıyı geldıgı soylenıyor. umarım faydasını goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?