Umudumuz 2014 Ekim =)

kızlar ben bu ara pek ilgilenmicem burayla.. listemizi güncelleme işini biri yaparsa sevinirim.

yaa bide idrar yolu enfeksiyonu cıktı başıma sürekli tekrarlıyo adetlerim cok agrılı geciyo doktorada gtmedim ilac vercek ben bebek istiyorum ilac kullnmak istemiyorum napcam iyice ümidim kalmadı
Tatlım ıdrar yollarından ben de cok cektım. Antıbıotık mı vercek ? Nıye korkuyorsun kı. Bısey olmaz kı.

kızlar benim durumum çok kötü enfeksihon kaptim heralde böbreklerim agriyo yuruyemiyorum alttanda yanma var buay bosami gitti beklentilerimTE="Alenay, post: 37133719, member: 600853"]Kasık ağrım var. Ama klomen kullandım kullanalı her ay oluyor bu belirti. Mide bulantısı da var ama bu kullandığım inofolic ilacının yan etkisi.[/QUOTE]
kizl

ilac kullanırken gebe kalamam diye korkuyorum ama yinede gidicem doktora
Hayır bebekım öle bısey yok, kız olur mu ole sey ? Hayır hıcbır etkısı olmaz. Esımın arkadasının esı usutup antıbıotık kullanmıstı o donem hamıle kaldı hatta korktu bebege bısey olmustur falan dıye doktor haslamıstı bızım kızı. Hayır uzulme

ayy nebilim yaa iyice pipirikli oldumm :) saol tatlıımm icimi raahatlattınn :))

aminn...hayırlısı olsun canım tebrikler allah kucağına almayı nasip eder inşallah özel bişey yaptınmı kaç yaşındasın biraz kopya versen:))

canım benim bir kızım var 5 yaşında.kardeş istemelerinden bunalınca 5 ay önce karar verdik 2.çocuğa.ben 4 ay boyunca yumurtlama günlerimi yanlış hesaplamışım.hep geç kalmışım çalışmaya başlamak için.meğer erken yumurtluyormuşum.son ay doktora gittim.12. günüydü adetimin.yumurtlamışsın dedi.biz de o günü es geçmedik :) ve sonuç bu.

ayrıca ne gibi belirtiler yaşadın ? :)
yavrukurbagam

benim adet beklediğim tarih 5 ekimdi.25-26 eylül gibi başladı belirtilerim.kasıklarımda batma oldu hala var özellikle sol kasıkta.göğüslerimde hiçbir değişiklik yok.adet olacakmışım gibi ağrı çektiğim çok oldu.geldi gelecek dedim hep ama gelmedi.bir de çok akıntım var beyaz beyaz

Canımmm kac gunde bır oluyordun reglı ?

Göğüslerde ağrı oldumu peki ama uçlarında değil. Göğüs yanlarında hani ?

kızlar ya nedense içim buruk.. dün gece yine göğüs ağrılarım başladı. her ay olduğu gibi.. daha çilem dolmamış anlaşılan şu velet gelene kadar daha neler çekecem bakalım

Bizim bat tarihimiz aynı ama bende göğüs ağrısı falan yok. Hafif kasık ağrım ve mide bulantım var o kadar. Bu aydan ümitli değilim ama bakalım belli de olmaz.

Kasık ağrım var. Ama klomen kullandım kullanalı her ay oluyor bu belirti. Mide bulantısı da var ama bu kullandığım inofolic ilacının yan etkisi.

Az önce doktordan geldim. Simir aldılar bir de ultrasonda şööyyyle bir bakındı dr. Adetinin 3.4. veya 5.günü eşinin sperm testiyle beraber gel, senin de hormonlarına bakarız dedi.
Şimdi sorum şu; bnm bat 10 ekim. Şimdi eğer bir döllenme olsaydı ultrasonda gözükür müydü? çok mu erken yoksa gözükmesi için? ben hiç bilmiyorum da :/ yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…