Rabbim hayırlı uğurlu etsin canım.kaç aydır deniyordunuz ?kullandığın ilaç vs varmıydı?arkadaşlar bhcg 217 çıktı.doktor hayırlı olsun dedi.bekleyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu yaşar inşallah
Tatlım ıdrar yollarından ben de cok cektım. Antıbıotık mı vercek ? Nıye korkuyorsun kı. Bısey olmaz kı.yaa bide idrar yolu enfeksiyonu cıktı başıma sürekli tekrarlıyo adetlerim cok agrılı geciyo doktorada gtmedim ilac vercek ben bebek istiyorum ilac kullnmak istemiyorum napcam iyice ümidim kalmadı
Ağzına sağlık canım inş Rabbim kabul eder1 tane okudum niyetin kabul olsun
ilac kullanırken gebe kalamam diye korkuyorum ama yinede gidicem doktoraTatlım ıdrar yollarından ben de cok cektım. Antıbıotık mı vercek ? Nıye korkuyorsun kı. Bısey olmaz kı.
gözün aydın :)arkadaşlar bhcg 217 çıktı.doktor hayırlı olsun dedi.bekleyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu yaşar inşallah
gözün aydın,darısı hepimizn başınaarkadaşlar bhcg 217 çıktı.doktor hayırlı olsun dedi.bekleyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu yaşar inşallah
Muhtesem haber. Hep mutlu olll. Hayırlı ugurlu olsun devamı gelsıııınnnnarkadaşlar bhcg 217 çıktı.doktor hayırlı olsun dedi.bekleyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu yaşar inşallah
idrar testni şu erken gebelik testlerinden mi yaptın yoksa normal mi ya bende yapmak istiyorum ama cesaret edmiyrumkızlar listeye beni de ekleyin.adet tarihim 5 ekim.dün idrarda gördüm silik çizgiyi.1 saat sonra da kan değerlerimi öğrencem
Hayır bebekım öle bısey yok, kız olur mu ole sey ? Hayır hıcbır etkısı olmaz. Esımın arkadasının esı usutup antıbıotık kullanmıstı o donem hamıle kaldı hatta korktu bebege bısey olmustur falan dıye doktor haslamıstı bızım kızı. Hayır uzulmeilac kullanırken gebe kalamam diye korkuyorum ama yinede gidicem doktora
ayy nebilim yaa iyice pipirikli oldumm :) saol tatlıımm icimi raahatlattınn :))Hayır bebekım öle bısey yok, kız olur mu ole sey ? Hayır hıcbır etkısı olmaz. Esımın arkadasının esı usutup antıbıotık kullanmıstı o donem hamıle kaldı hatta korktu bebege bısey olmustur falan dıye doktor haslamıstı bızım kızı. Hayır uzulme
aminn...hayırlısı olsun canım tebrikler allah kucağına almayı nasip eder inşallah özel bişey yaptınmı kaç yaşındasın biraz kopya versen:))
ayrıca ne gibi belirtiler yaşadın ? :)
yavrukurbagam
Canımmm kac gunde bır oluyordun reglı ?benim adet beklediğim tarih 5 ekimdi.25-26 eylül gibi başladı belirtilerim.kasıklarımda batma oldu hala var özellikle sol kasıkta.göğüslerimde hiçbir değişiklik yok.adet olacakmışım gibi ağrı çektiğim çok oldu.geldi gelecek dedim hep ama gelmedi.bir de çok akıntım var beyaz beyaz
benim adet beklediğim tarih 5 ekimdi.25-26 eylül gibi başladı belirtilerim.kasıklarımda batma oldu hala var özellikle sol kasıkta.göğüslerimde hiçbir değişiklik yok.adet olacakmışım gibi ağrı çektiğim çok oldu.geldi gelecek dedim hep ama gelmedi.bir de çok akıntım var beyaz beyaz
kızlar ya nedense içim buruk.. dün gece yine göğüs ağrılarım başladı. her ay olduğu gibi.. daha çilem dolmamış anlaşılan şu velet gelene kadar daha neler çekecem bakalım
Kasık ağrım var. Ama klomen kullandım kullanalı her ay oluyor bu belirti. Mide bulantısı da var ama bu kullandığım inofolic ilacının yan etkisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?