ben adet oldum canım malesef ekim 28 kaldıŞu an sırada olanlar;
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
kumral55.....................1 Ekim
elifd88.........................1 Ekim
trknygt.........................1 Ekim
Sarimavi.......................1 Ekim
hadi kızlar bize hayırlı haberler verin artık :)
benim her ay adete 1 hafta kala başlar ve adet olunca geçerBenimde göğüs yanlarımda ağrılar var neyin nesi bilmiyorum yaa :S
ben adet oldum canım malesef ekim 28 kaldı
benim her ay adete 1 hafta kala başlar ve adet olunca geçer
Gelcez bebegım yarın 1 ekım kı bak ekım geldııınormalde gunler o kadar hızlı gecer hafta nasıl basladı nasıl bıttı bılemezsın boyle beklerken yok gecmıyor hala eylul hala eylul meselane zaman gelecegız ekıme?
Tatlım ekımı beklıyoduk zaten ekım de geldı, 28 ekımde gelcek ne guZel bır ayda ıkı gun beklemek . Icını ferah tutben adet oldum canım malesef ekim 28 kaldı
Canm neden ole dusunuosun umutsuzluğa kapılma benmde her ay adetime yaklasinca oluo ama bu sefer yanlara doğru ellyince acio arastrdim hamilelik te en erken belirtilendenmis inşallah öyledir tabi :) adetime daha 10 gün var çünkü benm senn kaç gün varOfff yaa adet olcam belli o zaman
1 tane okudum niyetin kabul olsunKızlar bana bebek için 3 kulhu 1 elham okuyacak var mı?
yaa bide idrar yolu enfeksiyonu cıktı başıma sürekli tekrarlıyo adetlerim cok agrılı geciyo doktorada gtmedim ilac vercek ben bebek istiyorum ilac kullnmak istemiyorum napcam iyice ümidim kalmadıTatlım ekımı beklıyoduk zaten ekım de geldı, 28 ekımde gelcek ne guZel bır ayda ıkı gun beklemek . Icını ferah tut
Canm neden ole dusunuosun umutsuzluğa kapılma benmde her ay adetime yaklasinca oluo ama bu sefer yanlara doğru ellyince acio arastrdim hamilelik te en erken belirtilendenmis inşallah öyledir tabi :) adetime daha 10 gün var çünkü benm senn kaç gün var
arkadaşlar bhcg 217 çıktı.doktor hayırlı olsun dedi.bekleyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu yaşar inşallah
hayırlısı olsunn :)) ekime 1 kala aldın müjdeni süpperrarkadaşlar bhcg 217 çıktı.doktor hayırlı olsun dedi.bekleyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu yaşar inşallah
Oooo ne güzel bir haber tebrikler. inşallah sağlıkla kucağına alırsın.arkadaşlar bhcg 217 çıktı.doktor hayırlı olsun dedi.bekleyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu yaşar inşallah
tebrikler canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinarkadaşlar bhcg 217 çıktı.doktor hayırlı olsun dedi.bekleyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu yaşar inşallah
Oooo ne güzel bir haber tebrikler. inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
tebrikler canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
aminn...hayırlısı olsun canım tebrikler allah kucağına almayı nasip eder inşallah özel bişey yaptınmı kaç yaşındasın biraz kopya versen:))arkadaşlar bhcg 217 çıktı.doktor hayırlı olsun dedi.bekleyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu yaşar inşallah
aminn...hayırlısı olsun canım tebrikler allah kucağına almayı nasip eder inşallah özel bişey yaptınmı kaç yaşındasın biraz kopya versen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?