Umudumuz 2014 Ekim =)

ben adet oldum canım malesef ekim 28 kaldı

Canlarım azcık sabır , gununuz 1 gun dahı gecmeden test yapmııınn, bekleyın gecsın 2-3 gun. Erken gebelık testlerıne de guvenmeyın. Vucudunuzun salgıladıgı hormonla ılgılı ya bu hormon en saglıklı adet gecıktıgı donemlerde ıdrarınızda cıkıcak. Hamılelık belırtılerıyle gebelık belırtılerı benzermıs, regli olcam dıye uzulmeyın belkı hamılesınızdır. Veya tam tersı durum da olabılır. Azcık sabır valla aylardır beklıyoruz 3-5-10 gun de beklesek, kesseler acımaz kanımca. Bı de mıyomdan kıstlerden endıselenmeyın, aklınız oraya takılmasın,psikolojininde herseyde cok etkısı varya. Bız elımızden gelenı yapıyoruz, tamam beklıcez. Beklenen reglı tarıhım 15 ekım, bugun 14. Gunum dun esımle kavga etmıstık, valla hıc yapmadıgım bıseydı bebek ıcın cok alttan aldım cok kendımden verdım valla :))) dun calıstık bugun de calısmam lazım yarın da ! Bır agız tadıyla trıp yapemadım :))) allaaahım sen gor :) opüyorum herbırınızı relax hamıs haberlerımız gelıyor cok sukur sıra bıze de gelecek kı allahın ıznıyle

Offf yaa adet olcam belli o zaman
Canm neden ole dusunuosun umutsuzluğa kapılma benmde her ay adetime yaklasinca oluo ama bu sefer yanlara doğru ellyince acio arastrdim hamilelik te en erken belirtilendenmis inşallah öyledir tabi :) adetime daha 10 gün var çünkü benm senn kaç gün var

Sol tarafımda ınanılmaz bır hıs var, catlarken hıssedıyo muyduk yahu veya bu gaz mı :))) her ay kendımı update etmemle gecmıs butun aydakı belırtılerımı unuturum bılıyo musunuz. Valla gunluk mu tutmam lazım neyy :))

Tatlım ekımı beklıyoduk zaten ekım de geldı, 28 ekımde gelcek ne guZel bır ayda ıkı gun beklemek . Icını ferah tut
yaa bide idrar yolu enfeksiyonu cıktı başıma sürekli tekrarlıyo adetlerim cok agrılı geciyo doktorada gtmedim ilac vercek ben bebek istiyorum ilac kullnmak istemiyorum napcam iyice ümidim kalmadı

Ben geçen ay 3'ünde adet olmuştum. Bu ay 1-2 si gibi olmam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…