- 11 Eylül 2014
- 160
- 73
- 43
- 43
tebrik ederim hayırlı olsun darısı bizim başımıza inş.benim adet beklediğim tarih 5 ekimdi.25-26 eylül gibi başladı belirtilerim.kasıklarımda batma oldu hala var özellikle sol kasıkta.göğüslerimde hiçbir değişiklik yok.adet olacakmışım gibi ağrı çektiğim çok oldu.geldi gelecek dedim hep ama gelmedi.bir de çok akıntım var beyaz beyaz
Az önce doktordan geldim. Simir aldılar bir de ultrasonda şööyyyle bir bakındı dr. Adetinin 3.4. veya 5.günü eşinin sperm testiyle beraber gel, senin de hormonlarına bakarız dedi.
Şimdi sorum şu; bnm bat 10 ekim. Şimdi eğer bir döllenme olsaydı ultrasonda gözükür müydü? çok mu erken yoksa gözükmesi için? ben hiç bilmiyorum da :/ yardımcı olun
Az önce doktordan geldim. Simir aldılar bir de ultrasonda şööyyyle bir bakındı dr. Adetinin 3.4. veya 5.günü eşinin sperm testiyle beraber gel, senin de hormonlarına bakarız dedi.
Şimdi sorum şu; bnm bat 10 ekim. Şimdi eğer bir döllenme olsaydı ultrasonda gözükür müydü? çok mu erken yoksa gözükmesi için? ben hiç bilmiyorum da :/ yardımcı olun
canım döllenme yeni olduysa görünmez. kanda gebelik olduğu halde belli bi değere gelmeyince kese gözükmüyor
Aynı soruyu ben de doktoruma sormuştum ve gülmüştü. :) Hayır gözükmez canım.
Rabbim hayırlı uğurlu etsin canım.kaç aydır deniyordunuz ?kullandığın ilaç vs varmıydı?
yarın çatlatma iğnemin 15.günü kan tahlili yaptırcam cesaretimi kaybetmezsemkorkuyorummmmmmmmmmmm
Umarım olmuştur canım. Bize de umut olursun :)Siz de bana gülmeyin
ay inş döllenme olmuştur o zaman..
yarın zaten hastaneye gidecem canım oyüzden gitmişken yaptırayım dedim bayram önü koşturmacalı geçecek çünkü ona göre kendime dikkat ederim yada etmem diye düşündüm stresim azalır hiç olmazsa.geçen ay iğnenin 16.günde adet oldum.yoksa bende bekleyecektim kendi evimde olsaydım şuan.izindeyiz.adet olmadıkça insan daha çok ümitleniyo ama sonundada olunca daha çok üzülüyo en iisii erken öğrenmek.Korkma yaptır. Belirsizlik insanı yiyip bitiriyor çünkü. Benimde bugün 15.nci gün aşılamadan sonraki ama 1-2 gün daha beklim adet günüm gelsin diyorum.
Ben geçen ay 3'ünde adet olmuştum. Bu ay 1-2 si gibi olmam gerekiyor.
Bencede yaptır canm en azndan inşallah vardir ama yoksa bile bayram telasesinde uzguntunu unutursun birazda olsayarın zaten hastaneye gidecem canım oyüzden gitmişken yaptırayım dedim bayram önü koşturmacalı geçecek çünkü ona göre kendime dikkat ederim yada etmem diye düşündüm stresim azalır hiç olmazsa.geçen ay iğnenin 16.günde adet oldum.yoksa bende bekleyecektim kendi evimde olsaydım şuan.izindeyiz.adet olmadıkça insan daha çok ümitleniyo ama sonundada olunca daha çok üzülüyo en iisii erken öğrenmek.
yarın zaten hastaneye gidecem canım oyüzden gitmişken yaptırayım dedim bayram önü koşturmacalı geçecek çünkü ona göre kendime dikkat ederim yada etmem diye düşündüm stresim azalır hiç olmazsa.geçen ay iğnenin 16.günde adet oldum.yoksa bende bekleyecektim kendi evimde olsaydım şuan.izindeyiz.adet olmadıkça insan daha çok ümitleniyo ama sonundada olunca daha çok üzülüyo en iisii erken öğrenmek.
Hayirli olsun canim gozun aydin :) darisi bizlere insallaharkadaşlar bhcg 217 çıktı.doktor hayırlı olsun dedi.bekleyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu yaşar inşallah
yarın zaten hastaneye gidecem canım oyüzden gitmişken yaptırayım dedim bayram önü koşturmacalı geçecek çünkü ona göre kendime dikkat ederim yada etmem diye düşündüm stresim azalır hiç olmazsa.geçen ay iğnenin 16.günde adet oldum.yoksa bende bekleyecektim kendi evimde olsaydım şuan.izindeyiz.adet olmadıkça insan daha çok ümitleniyo ama sonundada olunca daha çok üzülüyo en iisii erken öğrenmek.
ben iğne vurulduğum için erkekn öğrenmek daha idirr diye düşündüm canım iğnede geç döllenme olasılığı pek yok sanırım.iğneden 12 sonra kan tahlilinde çıkar demişti dr.bir yanın bekle der biryanın yap kurtulerken öğrenince sanki belirsizlik, şüpheler yok olup gidiyor mu ki? ! Bu sefer de "geç döllenme olabilir, ondan gözükmemiştir. Kan testinde gözükür. Sonra adet olursun "du biraz daha bekliyim belki bu üzerine görmedir" ta ki yıkanana kadar neredeyse..
Belki senin durumun böyle değildir ama malesef benim böyle :/
inşallah canım Allah razı olsun.Hadi bakalım inşallah Allahım yüzünü güldürür. Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
canım döllenme yeni olduysa görünmez. kanda gebelik olduğu halde belli bi değere gelmeyince kese gözükmüyor
Aynı soruyu ben de doktoruma sormuştum ve gülmüştü. :) Hayır gözükmez canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?