Umudumuz 2014 Ekim =)

tebrik ederim hayırlı olsun darısı bizim başımıza inş.

canım döllenme yeni olduysa görünmez. kanda gebelik olduğu halde belli bi değere gelmeyince kese gözükmüyor

Aynı soruyu ben de doktoruma sormuştum ve gülmüştü. :) Hayır gözükmez canım.

kızlar benım 13-15 ekim arası adet gunum inşallah olmamda bebiş olur. bugün sarı sarı akıntım başladı neden olur?

Korkma yaptır. Belirsizlik insanı yiyip bitiriyor çünkü. Benimde bugün 15.nci gün aşılamadan sonraki ama 1-2 gün daha beklim adet günüm gelsin diyorum.
yarın zaten hastaneye gidecem canım oyüzden gitmişken yaptırayım dedim bayram önü koşturmacalı geçecek çünkü ona göre kendime dikkat ederim yada etmem diye düşündüm stresim azalır hiç olmazsa.geçen ay iğnenin 16.günde adet oldum.yoksa bende bekleyecektim kendi evimde olsaydım şuan.izindeyiz.adet olmadıkça insan daha çok ümitleniyo ama sonundada olunca daha çok üzülüyo en iisii erken öğrenmek.

Ben geçen ay 3'ünde adet olmuştum. Bu ay 1-2 si gibi olmam gerekiyor.
Bencede yaptır canm en azndan inşallah vardir ama yoksa bile bayram telasesinde uzguntunu unutursun birazda olsa

Hadi bakalım inşallah Allahım yüzünü güldürür. Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Merhaba, ben de bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum. ama yeni üye oldum. yaklaşık 3 aydır bizde korunmuyoruz. bugün regl olmam gerekiyordu, olmadım. test yaptım negatif çıktı. bakalı bekliyorum. 4-5 gün gecik ondan sonra idrar testi sonuç verir dediler. ama zaman geçmiyor. :)

erken öğrenince sanki belirsizlik, şüpheler yok olup gidiyor mu ki? ! Bu sefer de "geç döllenme olabilir, ondan gözükmemiştir. Kan testinde gözükür. Sonra adet olursun "du biraz daha bekliyim belki bu üzerine görmedir" ta ki yıkanana kadar neredeyse..
Belki senin durumun böyle değildir ama malesef benim böyle :/

ben iğne vurulduğum için erkekn öğrenmek daha idirr diye düşündüm canım iğnede geç döllenme olasılığı pek yok sanırım.iğneden 12 sonra kan tahlilinde çıkar demişti dr.bir yanın bekle der biryanın yap kurtul hertürlüsü zor ve stres .sanki hamile oldumuzu öğrenince stres bitecekmi hayır daha çok strese girecez

silammm kızlar konsumatrıs gıbı 15 aydır o topıcten ona geziyorum:) Dilerimki bu son olur:) İlk defa bu ay tedaviye başladım serephene kullanıyorum bugun 5. gunum bakalım sonuc ne olacak ..benım bat 21 ekımde 2 ekımde kontrolum var bakalım ne olacak ınsallah hepımız yakın zamanda enne oluruz :)

canım döllenme yeni olduysa görünmez. kanda gebelik olduğu halde belli bi değere gelmeyince kese gözükmüyor

Aynı soruyu ben de doktoruma sormuştum ve gülmüştü. :) Hayır gözükmez canım.

Kızlar herhalde ben hamile olduğumu öğrensem, direkt acillik olurum heycana bağlı kalp durmasından :| Az önce wcye gittim ve bi baktım" kahverengi lekelerrrr" !!! ortalığı yıka yıka pc başına geldim.
Doktorun o gıcık şeyi malum yere şaapmasından dolayı mı gelmiştir yoksa simir testi için doku almasından mı? olabilir mi böyle bişey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…