Umudumuz 2014 Ekim =)

Tüm dünya '' Vazgeç '' dediğin de Umut fısıldar ; '' Bir kez daha dene''!
Kızlar umudumuzu kaybetmeyelim.ben şuan çok duygusalım yazdıklarınızdan yaşadıklarınızdan ve yaşadıklarımdan
umut güzel şeydir.ne umudumuzu nede sevgimizi yitirmeyelim.dualarım hepimiz için.

Canım ümitlendirmek istemem fakat ben aynı testi yaptığımda öyle bi leke gelmemişti.belki kişiden kişiye değişiyordur. İnşallah hamilesindir. İnşallah hepimiz bu ay o güzel haberle sevinirizBenimde 5.ayım bat 10 ekim.geçen ay bir hafta gecikti reglim hayal kırıklığına uğramamak için bi hafta test yapmadım. Kan testi sonuçlarını alacağım gün geldi kırmızılar. Normalde adetim düzenlidir bu şekilde olan düzensizlik için de vücut kendini hazırlıyor hamile kalman yakındır diyo tecrübe sahibi büyükler. Bakalım ümitle bekliyoruz. Rabbim hayırlı evlat versin hepimize inşallah...

tatlım mesajına cvp vermemişim şimdi farkettim kusura bakma benim yumurtlama geçeli oldu baya bat 6 ekim heyecanla beklemedeyim
senin şu küçük ev atölyenide merak ettim ayrıca özelden sorcam
Yazdım tatlım ozelden. Az kaldı 6 sına amereeyyyy

Kizlar 2 farkli cesit test aldim. Bat gunum yarin acaba simdi yapsam mi yoksa yarin sabahi mi beklesem bilemedim heyecan basiyor :)

sabahı bekle canım çünkü testlerde sabah ilk idrarla yapılmasının daha iyi sonuc verdiği belirtiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…