geldi vallahi inşallah hayırlısı ise bu ay olsun:)Gelcez bebegım yarın 1 ekım kı bak ekım geldııı
hayırlı ugurlu olsun saglıkla dunyaya getırırsın inşallah meleğiniarkadaşlar bhcg 217 çıktı.doktor hayırlı olsun dedi.bekleyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu yaşar inşallah
Canım ümitlendirmek istemem fakat ben aynı testi yaptığımda öyle bi leke gelmemişti.belki kişiden kişiye değişiyordur. İnşallah hamilesindir. İnşallah hepimiz bu ay o güzel haberle sevinirizKızlar herhalde ben hamile olduğumu öğrensem, direkt acillik olurum heycana bağlı kalp durmasından :| Az önce wcye gittim ve bi baktım" kahverengi lekelerrrr" !!! ortalığı yıka yıka pc başına geldim.
Doktorun o gıcık şeyi malum yere şaapmasından dolayı mı gelmiştir yoksa simir testi için doku almasından mı? olabilir mi böyle bişey?
Yumurtlama zamanların olabılır :))) catlıcak senınkı galıba bugun yarın :)) calısmalara devamkızlar benım 13-15 ekim arası adet gunum inşallah olmamda bebiş olur. bugün sarı sarı akıntım başladı neden olur?
15 ekımı beklıyorum :)) ınsallah sans yuzumuze guler canımgeldi vallahi inşallah hayırlısı ise bu ay olsun:)
senle aynı gunlerı beklıyoruz galıba?
Yazdım tatlım ozelden. Az kaldı 6 sına amereeyyyytatlım mesajına cvp vermemişim şimdi farkettim kusura bakma benim yumurtlama geçeli oldu baya bat 6 ekim heyecanla beklemedeyim
senin şu küçük ev atölyenide merak ettim ayrıca özelden sorcam
nladım canım hayırlısı artık canım degişebiliyor demekkiben geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum canım iğnenin vurulduğu günüde sayarsak 16.günde adet oldum.değişebiliyor yani.bugünde 14.günüm bekliyorum bakalım
Kizlar 2 farkli cesit test aldim. Bat gunum yarin acaba simdi yapsam mi yoksa yarin sabahi mi beklesem bilemedim heyecan basiyor :)
Benmde yarın:)Kizlar 2 farkli cesit test aldim. Bat gunum yarin acaba simdi yapsam mi yoksa yarin sabahi mi beklesem bilemedim heyecan basiyor :)
sabahı bekle canım çünkü testlerde sabah ilk idrarla yapılmasının daha iyi sonuc verdiği belirtiliyor
Test yapicak misin cmm ?Benmde yarın:)
Insallah cıkarEvet cnm ole karar verdim bende bakalim sanah ola hayir ola insallah
Evet yapcam dun yaptım negatıf cıktı bakalım yarın nolcak :)Test yapicak misin cmm ?
Hakkimizda hayirlisi olur insallahEvet yapcam dun yaptım negatıf cıktı bakalım yarın nolcak :)
Aynen bende 14 /15 ekim tarihlerini bekliyorum15 ekımı beklıyorum :)) ınsallah sans yuzumuze guler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?