Umudumuz 2014 Ekim =)

Olabilir diyin lütfen yoksa hamile fln olduğumu zannedicem

Geblk testi yaptim negatif cokti , ama bat 10 gun gecti ben niye regl olamiyorum o zmn ya moralim bozuldu

hiç bi fikrim yok canım . bende geçen ay adet günümde kahverengi olarak akıntı geldi bi an acaba dedim bütün gün yattım ertesi gün daha da arttı akıntı. 3. gün doktora gittim hap kist yapmış adetimi kahverengi olarak gördüm geçen ay. fazla stres yapma en büyük engel stres bende adete 1 hafta varken bi başladım test yapmaya adet olunca kötü oldum. takma desem de takıyor insan

doğru diyorsun, takıyor insan ister istemez. bnm adetime 10 gün var ama. hiç böyle bir akıntı görmemiştim bu zamanlarda. Demek ki doktor kontrolünden oldu. evet evet ondan olmuştur. Tutunma kanaması değildir

doğru diyorsun, takıyor insan ister istemez. bnm adetime 10 gün var ama. hiç böyle bir akıntı görmemiştim bu zamanlarda. Demek ki doktor kontrolünden oldu. evet evet ondan olmuştur. Tutunma kanaması değildir

yani canım fazla da ümitlenme sonu negatif olursa üzüntüsü daha büyük olur. ama yine de pozitif ol inşallah gelir bebişler

canım tedavin hayırlı olsun bende 7 ay gördüm serephone tedavisi umarım hemencik sonuç alırsın. hemen bu ay gelir bebeğin. benimde 17 ay oldu bu ay. aşılamam da tutmadı korkunç bir adet dönemi yaşadım. ama birşeyi farkettim bebek peşinde koşarken evliliğimi gençliği kaçırıyormuşum. keyfini almaya çalışma kararı aldım içimde o kadar büyük bir rahatlama oluştu ki. gün saymıcam artık rahat olucam 3 yılımız dolana kadar beklicem. hala çok istiyorum bebeğimiz olsun anne olayım eşimi baba yapayım. ama olacak artık biliyorum sadece bugün değil. o gelene kadar da evliliğimizi olması gerektiği gibi yaşayacağız. bir kitap okumaya başladım küçük mucizeler dükkanı her sayfada ben varmışım gibi olan br kitap okudukça içim açılıyor. yani kendime hayret ediyorum ama çok mutluyum birgün olacağını bildiğim için :)

evet canım bende cok ıstıyorum ama napayım olmazsada allahtan bız elımızden gelenı yapıyoruz o ol demezse zaten olmaz.. vardır mutlaka bır hıkmetı .. Bende oyle4 cok rahatım keyfıme bakıyorum esımle gulerek vakıt gecırmeye calısıyorum baska gayem cabam yok rabbım saglık huzur versın kımseye muhtac cetmesın bızlerı ınsallah tez vakıtte bebıslerımızde gelır mutlulugumuz artar tevekkul edıyoruz

yani canım fazla da ümitlenme sonu negatif olursa üzüntüsü daha büyük olur. ama yine de pozitif ol inşallah gelir bebişler

inşeallah, vajinal muayeneden sonra kahverengi lekeler görenler varmış az önce okudum da...

işte bu ... :)

aynen canım şu saate kadar 17 aydır o kadar çok şey yaptım ki artık biraz da rahat bırakma zamanı. tüm sorunlarımız düzeldi eşimin değrleri hiç olmadığı kadar yüksek hatta normal artık. bende pko var bi tek onun için soğan suyu içiyorum sadece. hayırlısı olsun hepimiz için )::)):)) ama öyle yada böyle o bebekler gelecekkkk

canım hersey stresten oluyor beynı rahat bırakmazsak hıc bırsey olmaz once bır ruhumuz aydınlansın emınımkı sonra bebıslerımız gelecek:)

ne kadar zorlasakta gelecekleri zaman gelecek bebişler o zamana kadar evliliğin tadını çıkarmak en iyisi (tabi bu dediklerimi uygulayamıyorum orası da ayrı :) )
ben de şimdiye kadar hiç uygulamadım canım ilk aydan sonra hep istedim 18 19 aylık evliyim 17 aydır istiyorum ve her ay görev gibi ilişki falan. o yüzden evliliğim resmen çocuk odaklı oldu. hala istiyorum ama artık keyfe kederim ne zaman zamanı gelirse o zaman olsun.

Çok güzel düşünüyorsunuz arkadaşlar takmamak gerekiyor hayatıma kaldığım yerden devam etmeye çalışacağım dün regl olup da hayalleri suya düşen biri olarak:) Bi de bu ay kendime tavsiyem kendimi dinlemeyeceğim artık. Belirtileri hamileliğe benzetmeye uğraşmayacağım. Olacağı varsa olur zaten ben öyle hissetsem de hissetmesem de...Düşünmemeye çalışacağım bu ay...

ben 2 kere gebelik yaşadım 2 kaybım oldu 1 sene içinde... 2 gebeliğimde düşünmediğim zamanda oldu ilkinde araya bayram girdi annemlere gitmiştim o ay gebelik olmaz derken bayram dönüşü hamile olduğumu öğrendim. ikinci hamileliğimde doktor 3 ay deneyin dedi denedik ve olmadı bi daha ki ay tedaviye başlıcaz dedi. bende ne olsa tedavi olcak diye hiç hesap yapmadım o ay da hamile kaldım. ama iki bebeğimi de kucağıma alamadım Allahım zamanı geldiğinde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bize

tatlım mesajına cvp vermemişim şimdi farkettim kusura bakma benim yumurtlama geçeli oldu baya bat 6 ekim heyecanla beklemedeyim
senin şu küçük ev atölyenide merak ettim ayrıca özelden sorcam

Geçmiş olsun yaren92 dediğin gibi doğru zaman gelmemiş demekki. Umudunu kaybetme Rabbim doğru zamanı bilir muhakkak...Senin de bahsettiğin gibi düşünmezsen daha kolay oluyo sanırım...Ben Puzzle yapmaya başlıycam bu ay:)

saol canım inşallah güzel günler gelecek. bende aynı puzzle alcam bu ay ... bi de kitap okuyorum iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…