- 25 Ekim 2013
- 511
- 217
- 73
Bizim bat seninle ayniydi canim.yumurtlama gunlerimiz gectimi sence?Gece gece uykuyu tutturamadım kızlar acaba oldu mu dıye bır merak sardı benı :))) allahım ne alaka
Gectıgecıyor.com tatlım bence son ıkı gunumuz falan sansımızın oldugu. Ovulasyon takvımınde bugunu ve yarını da koymus.Bizim bat seninle ayniydi canim.yumurtlama gunlerimiz gectimi sence?
Canım hemen doktora git kist olabilirGeblk testi yaptim negatif cokti, ama bat 10 gun gecti ben niye regl olamiyorum o zmn ya moralim bozuldu
Smear testinde sıvı alıyorlar, akıntımızdan. O da yapmaz kanımca lekelenme, ben de olmamıştı.Kızlar herhalde ben hamile olduğumu öğrensem, direkt acillik olurum heycana bağlı kalp durmasından :| Az önce wcye gittim ve bi baktım" kahverengi lekelerrrr" !!! ortalığı yıka yıka pc başına geldim.
Doktorun o gıcık şeyi malum yere şaapmasından dolayı mı gelmiştir yoksa simir testi için doku almasından mı? olabilir mi böyle bişey?
Canım bildiğim kadarıyla aşılama yaptıranlar 12. gün test yapıp öğreniyorlar. Sen nasıl dayanıyorsun:)Korkma yaptır. Belirsizlik insanı yiyip bitiriyor çünkü. Benimde bugün 15.nci gün aşılamadan sonraki ama 1-2 gün daha beklim adet günüm gelsin diyorum.
Canım ben de bu ay hiç ümit yok, çünkü biliyorum çilem daha dolmamaış görüp geçirmem şeyler var hala..Bizim bat tarihimiz aynı ama bende göğüs ağrısı falan yok. Hafif kasık ağrım ve mide bulantım var o kadar. Bu aydan ümitli değilim ama bakalım belli de olmaz.
Hele bir hamiş olalım burunlarından getiririz bu günleriCanlarım azcık sabır , gununuz 1 gun dahı gecmeden test yapmııınn, bekleyın gecsın 2-3 gun. Erken gebelık testlerıne de guvenmeyın. Vucudunuzun salgıladıgı hormonla ılgılı ya bu hormon en saglıklı adet gecıktıgı donemlerde ıdrarınızda cıkıcak. Hamılelık belırtılerıyle gebelık belırtılerı benzermıs, regli olcam dıye uzulmeyın belkı hamılesınızdır. Veya tam tersı durum da olabılır. Azcık sabır valla aylardır beklıyoruz 3-5-10 gun de beklesek, kesseler acımaz kanımca. Bı de mıyomdan kıstlerden endıselenmeyın, aklınız oraya takılmasın,psikolojininde herseyde cok etkısı varya. Bız elımızden gelenı yapıyoruz, tamam beklıcez. Beklenen reglı tarıhım 15 ekım, bugun 14. Gunum dun esımle kavga etmıstık, valla hıc yapmadıgım bıseydı bebek ıcın cok alttan aldım cok kendımden verdım valla :))) dun calıstık bugun de calısmam lazım yarın da ! Bır agız tadıyla trıp yapemadım :))) allaaahım sen gor :) opüyorum herbırınızı relax hamıs haberlerımız gelıyor cok sukur sıra bıze de gelecek kı allahın ıznıyle
günaydın perse günaydın kızlar dün doktora gittim.yapılan muayenede yumurtalarımın temiz ve güzelolduğunu söyledi doktor.bu ay çalışmalar 3 ekimden itibaren 10.gün 12 .gün diye devam edeceğiz.bu ay ade olur isem gerekli testlere başlayacağız.Canım hemen doktora git kist olabilir
pnr59....................................hamiş
BBD......................................hamiş
yavrukurbagam.....................hamiş
@halemoon ...................................?
@lorin88 .......................................?
@backspace55 ...............................?
@asivemavi1989.............................?
@yildizdeniz ..................................?
@evrem_evrem11 ..........................?
@cgdozdgn ....................................?
Esaskiz43 ....................................?
S sendenbendenbizden ..................?
K kumral55 .....................................?
@elifd88.........................................?
trknygt ........................................?
Sarimavi ......................................?
M miyankizu ...................................?
eylul_tlh ......................................?
O origamigirl ...................................?
_semka_......................3 Ekim
dygfb............................4 Ekim
buussra.........................4 Ekim
kyung...........................5 Ekim
bsra2445......................5 Ekim
refya81.........................5 Ekim
berna83.......................6 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
quazza.........................6 Ekim
IPEKGURCAN............6 Ekim
smile53........................6-7 Ekim
selda metin..................7 Ekim
serap0619....................8 Ekim
mvmv..........................9 Ekim
MONAM.....................9 Ekim
kizancik.......................9 Ekim
bayan34.......................9 Ekim
ayseygt1453.................10 Ekim
010712.........................10 Ekim
tpm..............................10 Ekim
Alenay..........................10 Ekim
xyzky.............................10 Ekim
seymaorkide..................10 Ekim
persa33.........................11 Ekim
amanda29.....................12 Ekim
dberil34.........................12 Ekim
Mk_ecrinilayda..............12 Ekim
ssaka..............................14 Ekim
thetis_tuba....................14 Ekim
Hilla1980.......................14 Ekim
DoraNora.......................15 Ekim
Lepmature......................15 Ekim
elalmami.........................15 Ekim
bluemermaid...................15 Ekim
sumeyye6134...................15 Ekim
kymrym...........................17 Ekim
laz4life.............................17 Ekim
pembeortanca..................18 Ekim
blgsdr................................18 Ekim
xandecanim.....................19 Ekim
yaren92............................19 Ekim
cimcimesevilay.................19 Ekim
UYAA38...........................20 Ekim
gulsah8435.......................20 Ekim
secido................................21 Ekim
ozlem_2015......................23 Ekim
gulsheen............................24 Ekim
Baharrrrr2014...................24 Ekim
kecozz...............................24 Ekim
cumba................................24 Ekim
sekerhamurum...................24 Ekim
oykucu................................? Ekim
Sloganımız: 'Ekim ayı, dikim ayı'
Ne kadar doğru yazdıkların..canım tedavin hayırlı olsun bende 7 ay gördüm serephone tedavisi umarım hemencik sonuç alırsın. hemen bu ay gelir bebeğin. benimde 17 ay oldu bu ay. aşılamam da tutmadı korkunç bir adet dönemi yaşadım. ama birşeyi farkettim bebek peşinde koşarken evliliğimi gençliği kaçırıyormuşum. keyfini almaya çalışma kararı aldım içimde o kadar büyük bir rahatlama oluştu ki. gün saymıcam artık rahat olucam 3 yılımız dolana kadar beklicem. hala çok istiyorum bebeğimiz olsun anne olayım eşimi baba yapayım. ama olacak artık biliyorum sadece bugün değil. o gelene kadar da evliliğimizi olması gerektiği gibi yaşayacağız. bir kitap okumaya başladım küçük mucizeler dükkanı her sayfada ben varmışım gibi olan br kitap okudukça içim açılıyor. yani kendime hayret ediyorum ama çok mutluyum birgün olacağını bildiğim için :)
Günaydın canım. İnşallah güzel haberlerini alırız. Bir sonraki adetine kadar yine de devam et sen gün aşırı.. 14-16-18-20-22-24 falan gidebildiğin yere kadar:):)günaydın perse günaydın kızlar dün doktora gittim.yapılan muayenede yumurtalarımın temiz ve güzelolduğunu söyledi doktor.bu ay çalışmalar 3 ekimden itibaren 10.gün 12 .gün diye devam edeceğiz.bu ay ade olur isem gerekli testlere başlayacağız.
aynen canım bu doktora gitmek sanırım biraz rahatlattı birde ben vajinal kuruluk için bişeyler alsam mı nedersiniz?Günaydın canım. İnşallah güzel haberlerini alırız. Bir sonraki adetine kadar yine de devam et sen gün aşırı.. 14-16-18-20-22-24 falan gidebildiğin yere kadar:):)
Canım bildiğim kadarıyla aşılama yaptıranlar 12. gün test yapıp öğreniyorlar. Sen nasıl dayanıyorsun:)
aynen canım bu doktora gitmek sanırım biraz rahatlattı birde ben vajinal kuruluk için bişeyler alsam mı nedersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?