- 2 Nisan 2012
- 163
- 32
- 73
Canim Merhaba aynı durumu bende yaşadım benim yumurtamda klomenden sonra 47 mm olmuştu bir taneside 19.80 mm di şimdi tabi umudumuz 19 luk olanda doktorum catlatma iğnesi vurmayalim kist olan yumurta patlar dedi sonra başka bi doktora yonlendirdi oda hopp igneyi vuru verdi Nitekim dayanamayarak gttgm ağrılar sonucu kistimin patladigini ve içeri sızıntı yaptığı ni öğrendim hamileligi engellermi dedigimde hayr dedi bana sen ne zaman vuruldun igneyi ağrıların oluomu varsa hafife alma bi muayne olsizlere bişey sorucam kızlar. Ben bu ay adetin 2. gününden 8. gününe günde 2 tane kadar klomen kullandım, sonra ovitrelle iğne yapıldı. İğneden sonra beraberlik oldu, sonra doktora gittim. Bir tane daha yumurta var dedi, o yumurta hala büyümeye devam ediyo, bugün 44 mm olmuş. Bu 44 mmlik yumurta bana sıkıntı olur mu, diğer yumurta dölllendiyse bu büyüyen yumurta dert olur mu, korkmalı mıyım?
Bugun regl oldum yaCanım hemen doktora git kist olabilir
Canim Merhaba aynı durumu bende yaşadım benim yumurtamda klomenden sonra 47 mm olmuştu bir taneside 19.80 mm di şimdi tabi umudumuz 19 luk olanda doktorum catlatma iğnesi vurmayalim kist olan yumurta patlar dedi sonra başka bi doktora yonlendirdi oda hopp igneyi vuru verdi Nitekim dayanamayarak gttgm ağrılar sonucu kistimin patladigini ve içeri sızıntı yaptığı ni öğrendim hamileligi engellermi dedigimde hayr dedi bana sen ne zaman vuruldun igneyi ağrıların oluomu varsa hafife alma bi muayne ol
Yok canim . Her ay 30 gunde bir oluyorum. Dun geceyi degerlendirdik, pazari degerlendirdk...p.tesi kalitede sorun olmasin diye bos gecti. Denklem cozer gibi calisiyoruz valla bebis icinGectıgecıyor.com bence son ıkı gunumuz falan sansımızın oldugu. Ovulasyon takvımınde bugunu ve yarını da koymus.
Ama esas dun ve bırgun oncesını gosterıyordu.
Kullandıgın uygulamalar var mı ? Cep telefonunda?
inş canım hayırlısı nasip değilmiş.Canım yaa üzülme sakın. Bunun bidaha ki ayı var. En kısa zamanda hepimiz sevinicez. Herşeyde bi hayır var bunu unutmayalım.
aslında okadarda üzülmedim genetik sonucum 1 ay sonra çıkacaktı hiç olmazsa birdahaki aya kadar öğrenir ona göre hareket ederim tesellim bu oldu.üzülme canım benimde 1 ekimdi ama adet oldum üzülmek yok takma fazla ben bu ay öle yapıyorum bidaki ay var olana kadar beklicez
Hayırlı olsun. Darisi bizim basımıza inşallahKızlar ben keseyi gordum 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidicem insallah duyurum
Evet tsh onemlı benım kan testimde 4 cıkmıstı. Sevıye 10 olmadan hormon ılacı kullandırılmıyor. Doktor bır yakınıma endıselendıgımı soyledıgımde senın vucudun yapısına gore bu tsh hormonu normal olabılır dedı. Tavsıyem tsh degerı yuksek olanlar ıcın bıraz beklemek. Ben beklemedeyım. Trde 1-2,5 arası gebelık ıcın ıdeal denıyor sanırım.arkadaşlar selam, hamişlere tebrikler öncelikle
taze bir tıbbi bilgi edindim, sizlerle paylaşmak istiyorum.
almanyada kadın doğum uzmanı olan doktor bir müşterim var,
hamileliği konuştuk, doktor tsh hormonu ile ilgili önemli bir noktaya değindi;
tsh testi laboratuar değerlerine göre normal aralıkta görünse bile 1 in altında değilse hamileliği zorlaştırıyormuş.
paylaşmak istedim.
Sevgiler.
Yaptım canım negatıf . Ilk gun olmasına baglıyorum ıdrar testınde cogunluk gecıkme yasanınca cıkıomus.unut dunyası ıste:) beklıyorum ınsallah hasta olmam hıcbı belırtı yok adet olmam ıcın gebelık ıcınde gogusler doldu sankı hafıf.bılemıyorum ya belkıde pıskolojıktır cok kafaya taktım ılk deneme olmasına ragmenEsaskuz43 ne yaptin test yaptinmi
evet tsh etkili , ama doktor muhakkak 1 in altında olmalı diyince ben çok şaşırdım...Evet tsh onemlı benım kan testimde 4 cıkmıstı. Sevıye 10 olmadan hormon ılacı kullandırılmıyor. Doktor bır yakınıma endıselendıgımı soyledıgımde senın vucudun yapısına gore bu tsh hormonu normal olabılır dedı. Tavsıyem tsh degerı yuksek olanlar ıcın bıraz beklemek. Ben beklemedeyım. Trde 1-2,5 arası gebelık ıcın ıdeal denıyor sanırım.
Yaptım canım negatıf . Ilk gun olmasına baglıyorum ıdrar testınde cogunluk gecıkme yasanınca cıkıomus.unut dunyası ıste:) beklıyorum ınsallah hasta olmam hıcbı belırtı yok adet olmam ıcın gebelık ıcınde gogusler doldu sankı hafıf.bılemıyorum ya belkıde pıskolojıktır cok kafaya taktım ılk deneme olmasına ragmen
Tatlım kac gunde bır regli oluyorsun ? Ikıncı gun baslaman regli periodunş alakalı sanırım. Bu arada buyuyen yumurtan buyuk ıhtımal kendılıgınden kaybolcak. Diğer ay drye gıttıgınde bı baktırırsın. Endıselenmesizlere bişey sorucam kızlar. Ben bu ay adetin 2. gününden 8. gününe günde 2 tane kadar klomen kullandım, sonra ovitrelle iğne yapıldı. İğneden sonra beraberlik oldu, sonra doktora gittim. Bir tane daha yumurta var dedi, o yumurta hala büyümeye devam ediyo, bugün 44 mm olmuş. Bu 44 mmlik yumurta bana sıkıntı olur mu, diğer yumurta dölllendiyse bu büyüyen yumurta dert olur mu, korkmalı mıyım?
Valla caney 1 in altında olması bana da cok ilginc geldi . Yanı troıd bezı cok hızlı calısan bır kımseden bahsedıyoruz galıba. Ya annelerinizin zamanında bunlar mı vardı, orda burda koy yerınde. Bosverelım bole seyleri :)evet tsh etkili , ama doktor muhakkak 1 in altında olmalı diyince ben çok şaşırdım...
Insallah cok guzel seyler oluyordur canimmKasıklarımda ınanılmaz bır agrı var, ıkı buklum vazıyetteyım. Yumurta catlarken bole olunuyo muydu ? Oldum olecegım acıdan reglımın 15. Gunundeyım. Gogus uclarım acıyor, akıntım yok. Neler oluyor bana , Allahım
bu TSH nedir acaba benim 1.75 çıkmış nasıl düşürülür?arkadaşlar selam, hamişlere tebrikler öncelikle
taze bir tıbbi bilgi edindim, sizlerle paylaşmak istiyorum.
almanyada kadın doğum uzmanı olan doktor bir müşterim var,
hamileliği konuştuk, doktor tsh hormonu ile ilgili önemli bir noktaya değindi;
tsh testi laboratuar değerlerine göre normal aralıkta görünse bile 1 in altında değilse hamileliği zorlaştırıyormuş.
paylaşmak istedim.
Sevgiler.
bu TSH nedir acaba benim 1.75 çıkmış nasıl düşürülür?
Dereotu kürü düşürüyormuş. Benim tahlilimde tsh 2.12 çıkmış. Denesek mi dereotunu. Bir zararı olmaz herhalde. Sonra da yeni konu açarız "dereotu kürü ile hamile kalanlar" diye
anladım canım inşllah seninde güzel haberlerini alırızaslında okadarda üzülmedim genetik sonucum 1 ay sonra çıkacaktı hiç olmazsa birdahaki aya kadar öğrenir ona göre hareket ederim tesellim bu oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?