Umudumuz 2014 Ekim =)

Canim Merhaba aynı durumu bende yaşadım benim yumurtamda klomenden sonra 47 mm olmuştu bir taneside 19.80 mm di şimdi tabi umudumuz 19 luk olanda doktorum catlatma iğnesi vurmayalim kist olan yumurta patlar dedi sonra başka bi doktora yonlendirdi oda hopp igneyi vuru verdi Nitekim dayanamayarak gttgm ağrılar sonucu kistimin patladigini ve içeri sızıntı yaptığı ni öğrendim hamileligi engellermi dedigimde hayr dedi bana sen ne zaman vuruldun igneyi ağrıların oluomu varsa hafife alma bi muayne ol

ben iğneyi 24ünde vuruldum ozaman bi tanesi 20 mm di, diğeri şimdi 44 mm olmuş. 20 mmlik olan çatladı herhalde, yani doktor öyle dedi. endişelendim ben de bi sıkıntı olur mu diye :s

Yok canim . Her ay 30 gunde bir oluyorum. Dun geceyi degerlendirdik, pazari degerlendirdk...p.tesi kalitede sorun olmasin diye bos gecti. Denklem cozer gibi calisiyoruz valla bebis icin hayirlisi ile gelsin artik meleklerimiz..

üzülme canım benimde 1 ekimdi ama adet oldum üzülmek yok takma fazla ben bu ay öle yapıyorum bidaki ay var olana kadar beklicez
aslında okadarda üzülmedim genetik sonucum 1 ay sonra çıkacaktı hiç olmazsa birdahaki aya kadar öğrenir ona göre hareket ederim tesellim bu oldu.

Evet tsh onemlı benım kan testimde 4 cıkmıstı. Sevıye 10 olmadan hormon ılacı kullandırılmıyor. Doktor bır yakınıma endıselendıgımı soyledıgımde senın vucudun yapısına gore bu tsh hormonu normal olabılır dedı. Tavsıyem tsh degerı yuksek olanlar ıcın bıraz beklemek. Ben beklemedeyım. Trde 1-2,5 arası gebelık ıcın ıdeal denıyor sanırım.

Esaskuz43 ne yaptin test yaptinmi

Esaskuz43 ne yaptin test yaptinmi
Yaptım canım negatıf . Ilk gun olmasına baglıyorum ıdrar testınde cogunluk gecıkme yasanınca cıkıomus.unut dunyası ıste:) beklıyorum ınsallah hasta olmam hıcbı belırtı yok adet olmam ıcın gebelık ıcınde gogusler doldu sankı hafıf.bılemıyorum ya belkıde pıskolojıktır cok kafaya taktım ılk deneme olmasına ragmen

evet tsh etkili , ama doktor muhakkak 1 in altında olmalı diyince ben çok şaşırdım...

Insallah hamilesindir gunun hic geciyormuydu

Tatlım kac gunde bır regli oluyorsun ? Ikıncı gun baslaman regli periodunş alakalı sanırım. Bu arada buyuyen yumurtan buyuk ıhtımal kendılıgınden kaybolcak. Diğer ay drye gıttıgınde bı baktırırsın. Endıselenme

evet tsh etkili , ama doktor muhakkak 1 in altında olmalı diyince ben çok şaşırdım...
Valla caney 1 in altında olması bana da cok ilginc geldi . Yanı troıd bezı cok hızlı calısan bır kımseden bahsedıyoruz galıba. Ya annelerinizin zamanında bunlar mı vardı, orda burda koy yerınde. Bosverelım bole seyleri :)

Kasıklarımda ınanılmaz bır agrı var, ıkı buklum vazıyetteyım. Yumurta catlarken bole olunuyo muydu ? Oldum olecegım acıdan reglımın 15. Gunundeyım. Gogus uclarım acıyor, akıntım yok. Neler oluyor bana , Allahım

Insallah cok guzel seyler oluyordur canimm

bu TSH nedir acaba benim 1.75 çıkmış nasıl düşürülür?

bu TSH nedir acaba benim 1.75 çıkmış nasıl düşürülür?

Dereotu kürü düşürüyormuş. Benim tahlilimde tsh 2.12 çıkmış. Denesek mi dereotunu. Bir zararı olmaz herhalde. Sonra da yeni konu açarız "dereotu kürü ile hamile kalanlar" diye

Dereotu kürü düşürüyormuş. Benim tahlilimde tsh 2.12 çıkmış. Denesek mi dereotunu. Bir zararı olmaz herhalde. Sonra da yeni konu açarız "dereotu kürü ile hamile kalanlar" diye
ay çok güldüm ilahi cumba
ya ben bu kurbanda hamile olduğumu öğrenmek istiyorum banane yaa
ama olmazsa deneyelim bu dereotu kürünü dimi peki nasıl yapılıyor biliyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…