ay çok güldüm ilahi cumba
ya ben bu kurbanda hamile olduğumu öğrenmek istiyorum banane yaa
ama olmazsa deneyelim bu dereotu kürünü dimipeki nasıl yapılıyor biliyo musun?
Bnm se 1.25 cikms ama kotu bi deger oldgnu sanmiyorum cnm sennkinin de. Doktr bakip normal demsti direkt.bu TSH nedir acaba benim 1.75 çıkmış nasıl düşürülür?
Bazen okuyo bı ıkı gun ama oncesınfe belırtı verıyodu ınsallah ya Rabbım hepımıze versın ınsallah hayırlısıyla tabıkıInsallah hamilesindir gunun hic geciyormuydu
ay çok güldüm ilahi cumba
ya ben bu kurbanda hamile olduğumu öğrenmek istiyorum banane yaa
ama olmazsa deneyelim bu dereotu kürünü dimipeki nasıl yapılıyor biliyo musun?
slm canım bende birkaç aydır deneme yapıyorum hayırlısı artık bu aya işallahSabah, öğle ve akşam aç karnına, öğünlerden 15 Dakika önce 1 yemek kaşığı dolusu taze yeşil dereotu bir kaç kere çiğnendikten sonra 2-3 yudum Su ile yutulacaktır. Bu küre hiç ara verilmeden 3 Ay devam edilir.
Kadınlar kulübünden kopyaladım. Yapıp faydasını görenler var fakat prolaktin hormonunu yükseltiyormuş; bu da hamile kalmaya engelmiş.
Prolaktine baktım. Anne sütünü artıran bütün gıdalardan uzak durmak gerekiyormuş. Benim her gün içtiğim maden suyu da bu hormonu yükseltiyormuş. Düşürmek için kür; 4-5 gr. Aslan pençesi bir bardak suda 5 dakika kaynatılarak içilecek. Bu küre 1 ay devam edilecek. Prolaktin hormonu bu şekilde düşürülecek.
Ben bu ay ikisini birden deneyebilirim.
ben bu kürü beğenmedim tatlım yaa...aslanpençesi kendisi gebeliğe engel zaten...bi hormonu düşürüp diğerini yükseltiyor demekkiSabah, öğle ve akşam aç karnına, öğünlerden 15 Dakika önce 1 yemek kaşığı dolusu taze yeşil dereotu bir kaç kere çiğnendikten sonra 2-3 yudum Su ile yutulacaktır. Bu küre hiç ara verilmeden 3 Ay devam edilir.
Kadınlar kulübünden kopyaladım. Yapıp faydasını görenler var fakat prolaktin hormonunu yükseltiyormuş; bu da hamile kalmaya engelmiş.
Prolaktine baktım. Anne sütünü artıran bütün gıdalardan uzak durmak gerekiyormuş. Benim her gün içtiğim maden suyu da bu hormonu yükseltiyormuş. Düşürmek için kür; 4-5 gr. Aslan pençesi bir bardak suda 5 dakika kaynatılarak içilecek. Bu küre 1 ay devam edilecek. Prolaktin hormonu bu şekilde düşürülecek.
Ben bu ay ikisini birden deneyebilirim.
sağolasın canım içime su serptinBnm se 1.25 cikms ama kotu bi deger oldgnu sanmiyorum cnm sennkinin de. Doktr bakip normal demsti direkt.
Bn de bisey soyledgmde bnmki sasirp kalio iyi de bnu sn nerdn bilion diesağolasın canım içime su serptineşime anlatıyorum böyle böyle hormonlar falan filanmış diye diyo ki bana sen iyice uzmanlaştın bu konularda ihtisas yapma kıvamındasın yürü git eşşek dedim bi de dalga geçiyo
slm canım bende birkaç aydır deneme yapıyorum hayırlısı artık bu aya işallah
dere otu ilgimi çekti ben sürekli aralıksız sabah kahvaltılarında taze otlar yerim buna dere otud a dahil yanlışmı yapıyomuşum anlamadım
biliyoz bilmesine de bazen canım sıkılıyo yaBn de bisey soyledgmde bnmki sasirp kalio iyi de bnu sn nerdn bilion dieBzm alt yapi saglam cnm:)
ben bu kürü beğenmedim tatlım yaa...aslanpençesi kendisi gebeliğe engel zaten...bi hormonu düşürüp diğerini yükseltiyor demekki
soğan kürüne-bal+tarçın+çörekotu-vs kürlere devam diyorum yanetkisi olmayan şeyler olmalı bence
adet söktürücüdür aslanpençesi o yüzden kürü falan varsa yaptığın sürece hamilelik olmaz diye biliyorum benAslanpençesi hamileliğe niye engel?
Ben şimdiye kadar sadece soğan kürü denedim. Onda da ne bir akıntı oldu ne de başka bir şey. Sadece karnımı şişirdi, 4-5 aylık hamile göbeğim olmuştu. Bıraktım ertesi gün karnımın şişi indi. Bana bir faydası olmadı yani.
Allahin izniyle olur canim. Fazla uzerine dusmemeye cals bu konunun. Zevkine bak. Gerkli tahlilleri yaptr onlemleri al tbi. Ama gerisi tamamen sans ve nasip.biliyoz bilmesine de bazen canım sıkılıyo yahani şu evlendiği gün hamile kalan şanslı bayanlar var ya onlar bu bizim bildiklerimizin binde birini bilmiyor işte.... hamileyken ne yeneceğini yenmeyeceğini zaralı şeyleri vs.....
doğunca kıymetini bilmeyen bayanlar da var tabi kayınvalidenin kucağına atanlar! aaa ben şöyle yapamam böyle bilmiyorum vs
naparsın hayat
adet söktürücüdür aslanpençesi o yüzden kürü falan varsa yaptığın sürece hamilelik olmaz diye biliyorum ben
kafama takıldı bak şimdi yemesem bide öle denieyimBen de pek bir şey anlamadım canım, yazılanlara göre dereotu prolaktini yükseltiyormuş bu da hamileliğe engelmiş. Aynı zamanda maden suyu da öyleymiş. Maden suyu çok içiyorum. Bu ay azaltayım bari belki faydası olur.
gny canım gözün andın olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı benim ve tüm isteyenlerin başına :)Gunaydin kizlar:)Dun kan test yaptirdim sonuc pozitif:)Dusuk,kurtaj derken heni bir sevinc.umarim beni birakmaz..henuz cok yeniyiz bayram sonu tekrar gitcem tetkikler icin.darisi tum isteyenlere dualarmdasiniz
Amiin amiin insallah.:)gny canım gözün andın olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı benim ve tüm isteyenlerin başına :)
Tatlım kac gunde bır regli oluyorsun ? Ikıncı gun baslaman regli periodunş alakalı sanırım. Bu arada buyuyen yumurtan buyuk ıhtımal kendılıgınden kaybolcak. Diğer ay drye gıttıgınde bı baktırırsın. Endıselenme
Tatlım kac gunde bır regli oluyorsun ? Ikıncı gun baslaman regli periodunş alakalı sanırım. Bu arada buyuyen yumurtan buyuk ıhtımal kendılıgınden kaybolcak. Diğer ay drye gıttıgınde bı baktırırsın. Endıselenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?