Umudumuz 2014 Ekim =)

ay çok güldüm ilahi cumba
ya ben bu kurbanda hamile olduğumu öğrenmek istiyorum banane yaa
ama olmazsa deneyelim bu dereotu kürünü dimi peki nasıl yapılıyor biliyo musun?

Nasıl yapıldığına bakamadım henüz. Öğrenince yazarım.

ay çok güldüm ilahi cumba
ya ben bu kurbanda hamile olduğumu öğrenmek istiyorum banane yaa
ama olmazsa deneyelim bu dereotu kürünü dimi peki nasıl yapılıyor biliyo musun?

Sabah, öğle ve akşam aç karnına, öğünlerden 15 Dakika önce 1 yemek kaşığı dolusu taze yeşil dereotu bir kaç kere çiğnendikten sonra 2-3 yudum Su ile yutulacaktır. Bu küre hiç ara verilmeden 3 Ay devam edilir.

Kadınlar kulübünden kopyaladım. Yapıp faydasını görenler var fakat prolaktin hormonunu yükseltiyormuş; bu da hamile kalmaya engelmiş.
Prolaktine baktım. Anne sütünü artıran bütün gıdalardan uzak durmak gerekiyormuş. Benim her gün içtiğim maden suyu da bu hormonu yükseltiyormuş. Düşürmek için kür; 4-5 gr. Aslan pençesi bir bardak suda 5 dakika kaynatılarak içilecek. Bu küre 1 ay devam edilecek. Prolaktin hormonu bu şekilde düşürülecek.

Ben bu ay ikisini birden deneyebilirim.

slm canım bende birkaç aydır deneme yapıyorum hayırlısı artık bu aya işallah
dere otu ilgimi çekti ben sürekli aralıksız sabah kahvaltılarında taze otlar yerim buna dere otud a dahil yanlışmı yapıyomuşum anlamadım

ben bu kürü beğenmedim tatlım yaa...aslanpençesi kendisi gebeliğe engel zaten...bi hormonu düşürüp diğerini yükseltiyor demekki
soğan kürüne-bal+tarçın+çörekotu-vs kürlere devam diyorum yanetkisi olmayan şeyler olmalı bence

Bnm se 1.25 cikms ama kotu bi deger oldgnu sanmiyorum cnm sennkinin de. Doktr bakip normal demsti direkt.
sağolasın canım içime su serptin eşime anlatıyorum böyle böyle hormonlar falan filanmış diye diyo ki bana sen iyice uzmanlaştın bu konularda ihtisas yapma kıvamındasın yürü git eşşek dedim bi de dalga geçiyo

Bn de bisey soyledgmde bnmki sasirp kalio iyi de bnu sn nerdn bilion die Bzm alt yapi saglam cnm:)

Ben de pek bir şey anlamadım canım, yazılanlara göre dereotu prolaktini yükseltiyormuş bu da hamileliğe engelmiş. Aynı zamanda maden suyu da öyleymiş. Maden suyu çok içiyorum. Bu ay azaltayım bari belki faydası olur.

Bn de bisey soyledgmde bnmki sasirp kalio iyi de bnu sn nerdn bilion die Bzm alt yapi saglam cnm:)
biliyoz bilmesine de bazen canım sıkılıyo ya hani şu evlendiği gün hamile kalan şanslı bayanlar var ya onlar bu bizim bildiklerimizin binde birini bilmiyor işte.... hamileyken ne yeneceğini yenmeyeceğini zaralı şeyleri vs.....
doğunca kıymetini bilmeyen bayanlar da var tabi kayınvalidenin kucağına atanlar! aaa ben şöyle yapamam böyle bilmiyorum vs
naparsın hayat

Aslanpençesi hamileliğe niye engel?
Ben şimdiye kadar sadece soğan kürü denedim. Onda da ne bir akıntı oldu ne de başka bir şey. Sadece karnımı şişirdi, 4-5 aylık hamile göbeğim olmuştu. Bıraktım ertesi gün karnımın şişi indi. Bana bir faydası olmadı yani.

adet söktürücüdür aslanpençesi o yüzden kürü falan varsa yaptığın sürece hamilelik olmaz diye biliyorum ben

Allahin izniyle olur canim. Fazla uzerine dusmemeye cals bu konunun. Zevkine bak. Gerkli tahlilleri yaptr onlemleri al tbi. Ama gerisi tamamen sans ve nasip.

kafama takıldı bak şimdi yemesem bide öle denieyim

Gunaydin kizlar:)Dun kan test yaptirdim sonuc pozitif:)Dusuk,kurtaj derken heni bir sevinc.umarim beni birakmaz..henuz cok yeniyiz bayram sonu tekrar gitcem tetkikler icin.darisi tum isteyenlere dualarmdasiniz
gny canım gözün andın olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı benim ve tüm isteyenlerin başına :)

Kızlar dün akşam kan tahlili yaptırdım. Sonuç malesef negatif. Çok üzgünüm ama kısmet napalım ..

arkadaşım benim bebeiş çalışmalarına başlamadan önce 28-29 gğ

biraz karıştı benim adet döngüm, önceden 28-29 gündü, sonra 32-33 e kadar çıktı adet, en son geçen ay adetin 5. gününden itibaren 5 gün günde bir tane klomen kullandım 26 güne düştü. Şimdi bu ay nasıl olucak bilmiyorum artık. inş. dediğin gibi olur, büyüyen yumurta bela olmaz. Doktor takip edicez çok ağrın olursa gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…