Umudumuz 2014 Ekim =)

ben de maden suyu çok içiyorum, nasıl bir engel oluyo acaba bilgisi olan cevap verebilir mi?

Sen ıcını ferah tut kendılıgınden gıdecektır. Benım doktorum su kıstlerı kendılıgınden kaybolur demıstı.

Gunaydin kizlar:)Dun kan test yaptirdim sonuc pozitif:)Dusuk,kurtaj derken heni bir sevinc.umarim beni birakmaz..henuz cok yeniyiz bayram sonu tekrar gitcem tetkikler icin.darisi tum isteyenlere dualarmdasiniz
Ahhh Allah razı olsun. Bızım de dualarımız senınle saglıkla kucagına al bebısını. Cok mutlu ettın bu guzel haberle. Cok mutlu ol kuzu

merhaba benim adet günüm geçtiği için, negatif çıkan idrar testlerine inat :) kan tahlili yaptırdım.. sonuç negatif... ama hala regl olmadım. annem; "10 gün bekle tekrar kan tahlili yaptır çok erken döneminde olabilirsin" dedi. Bir de Predictor Early diye bir idrar testi var, diğerlerinden daha sağlıklı sonuç veriyor diye duydum. onu yapıcam. kimseye diyemiyorum ama, hamilelikle ilgili tüm belirtileri yaşıyorum. bıçak batması gibi alt karında hafif sancılar, şeffaf akıntı... aslında rasyonel biriyimdir, yani kan tahlili negatif çıktı tamam ne yapalım demem gerekir ama bu konuda içimde hep bir ümit, sanki hissediyorum gibi... bakalım hayırlısı...

Kızlar bugun reglimin 16. Gunu kullandıgım program devam dıyor. 8.5 puan vermıs bugunkı bırlesmeye 14. Gune 10 puan vermıstı. 14 u degerlendırdım dunu degerlendıremedım. Dun ıkı buklumdum. Sag sol agrı ve gaz yazmıstım programa bugum sey yazmıs ; yumurta catlarken bunaıkayetler olur dıye. Bugunu de degerlendırcem valla sonrasını bılemedım ben. Benım adam bırbırlamaya basladı. Dun cok agrım vardı gene de yapalım dedım ben acıdan gıklayınca cok sınırlendı. Bu ne ya dedı. Olmadı

yumurtlama olurken kasık ağrısı varken ilişki olmuyo bende çok zorlanarak yaptım 3 gün art artda ama bittim yanı tatsız tuzsuz öylesine bişeydi
bebiş uğruna kocalarla arayı bozcaz gibi duruyo

yumurtlama olurken kasık ağrısı varken ilişki olmuyo bende çok zorlanarak yaptım 3 gün art artda ama bittim yanı tatsız tuzsuz öylesine bişeydi

herkes, kafaya takmayın aşkla yapın o zaman olur, planla programla olmaz diyor :))) valla ne zor işmiş ya hu :))

Günaydın:) çok güzel birgün sizin olsun
Gunaydin kizlar:)Dun kan test yaptirdim sonuc pozitif:)Dusuk,kurtaj derken heni bir sevinc.umarim beni birakmaz..henuz cok yeniyiz bayram sonu tekrar gitcem tetkikler icin.darisi tum isteyenlere dualarmdasiniz

çok güzel bir haber inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızım ne cılekesız valla nolcak bu halımız daha bu bekleyıs uzamasa valla Rabbim acısın hepimize. Cıdden cok zormus. Ama sey saglıklı cıftler bıle gebelık ıcın ortlama 6 ay beklıyormus.

herkes, kafaya takmayın aşkla yapın o zaman olur, planla programla olmaz diyor :))) valla ne zor işmiş ya hu :))
Goya askla yapıyoruz :)) ama cıdden mesela o gun yapmayınca ya dun catladıysa e bugun tazelerını gondermedik dıyr kafama takılıyor. Bu surec yıpratıcıymıs. Napcez bılmıyorum. Allah yardımcımız olsun hepımızın.

şu an karar aldım :)) takmıyorum kafaya bakalım ne kadar sürdürebilicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…