- 16 Haziran 2014
- 225
- 153
- 333
Ben de pek bir şey anlamadım canım, yazılanlara göre dereotu prolaktini yükseltiyormuş bu da hamileliğe engelmiş. Aynı zamanda maden suyu da öyleymiş. Maden suyu çok içiyorum. Bu ay azaltayım bari belki faydası olur.
Gunaydin kizlar:)Dun kan test yaptirdim sonuc pozitif:)Dusuk,kurtaj derken heni bir sevinc.umarim beni birakmaz..henuz cok yeniyiz bayram sonu tekrar gitcem tetkikler icin.darisi tum isteyenlere dualarmdasiniz
hayırlı olsun canım bizlerede cok dua et :)hadi bakalım hayırlısı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :)
Sen ıcını ferah tut kendılıgınden gıdecektır. Benım doktorum su kıstlerı kendılıgınden kaybolur demıstı.arkadaşım benim bebeiş çalışmalarına başlamadan önce 28-29 gğ
biraz karıştı benim adet döngüm, önceden 28-29 gündü, sonra 32-33 e kadar çıktı adet, en son geçen ay adetin 5. gününden itibaren 5 gün günde bir tane klomen kullandım 26 güne düştü. Şimdi bu ay nasıl olucak bilmiyorum artık. inş. dediğin gibi olur, büyüyen yumurta bela olmaz. Doktor takip edicez çok ağrın olursa gel dedi.
Ahhh Allah razı olsun. Bızım de dualarımız senınle saglıkla kucagına al bebısını. Cok mutlu ettın bu guzel haberle. Cok mutlu ol kuzuGunaydin kizlar:)Dun kan test yaptirdim sonuc pozitif:)Dusuk,kurtaj derken heni bir sevinc.umarim beni birakmaz..henuz cok yeniyiz bayram sonu tekrar gitcem tetkikler icin.darisi tum isteyenlere dualarmdasiniz
Heyecan var mııı ? Az kaldı yavruö senın gune yeppoi yepppiii yepppiburdayımmmmmmmmgünaydın tatlım
Kızlar bugun reglimin 16. Gunu kullandıgım program devam dıyor. 8.5 puan vermıs bugunkı bırlesmeye 14. Gune 10 puan vermıstı. 14 u degerlendırdım dunu degerlendıremedım. Dun ıkı buklumdum. Sag sol agrı ve gaz yazmıstım programa bugum sey yazmıs ; yumurta catlarken bunaıkayetler olur dıye. Bugunu de degerlendırcem valla sonrasını bılemedım ben. Benım adam bırbırlamaya basladı. Dun cok agrım vardı gene de yapalım dedım ben acıdan gıklayınca cok sınırlendı. Bu ne ya dedı. Olmadı
Heyecan var mııı ? Az kaldı yavruö senın gune yeppoi yepppiii yepppi
yumurtlama olurken kasık ağrısı varken ilişki olmuyo bende çok zorlanarak yaptım 3 gün art artda ama bittim yanı tatsız tuzsuz öylesine bişeydi
bebiş uğruna kocalarla arayı bozcaz gibi duruyo
Gunaydin kizlar:)Dun kan test yaptirdim sonuc pozitif:)Dusuk,kurtaj derken heni bir sevinc.umarim beni birakmaz..henuz cok yeniyiz bayram sonu tekrar gitcem tetkikler icin.darisi tum isteyenlere dualarmdasiniz
Kızım ne cılekesız valla nolcak bu halımız daha bu bekleyıs uzamasa valla Rabbim acısın hepimize. Cıdden cok zormus. Ama sey saglıklı cıftler bıle gebelık ıcın ortlama 6 ay beklıyormus.yumurtlama olurken kasık ağrısı varken ilişki olmuyo bende çok zorlanarak yaptım 3 gün art artda ama bittim yanı tatsız tuzsuz öylesine bişeydi
bebiş uğruna kocalarla arayı bozcaz gibi duruyo
Goya askla yapıyoruz :)) ama cıdden mesela o gun yapmayınca ya dun catladıysa e bugun tazelerını gondermedik dıyr kafama takılıyor. Bu surec yıpratıcıymıs. Napcez bılmıyorum. Allah yardımcımız olsun hepımızın.herkes, kafaya takmayın aşkla yapın o zaman olur, planla programla olmaz diyor :))) valla ne zor işmiş ya hu :))
herkes, kafaya takmayın aşkla yapın o zaman olur, planla programla olmaz diyor :))) valla ne zor işmiş ya hu :))
Goya askla yapıyoruz :)) ama cıdden mesela o gun yapmayınca ya dun catladıysa e bugun tazelerını gondermedik dıyr kafama takılıyor. Bu surec yıpratıcıymıs. Napcez bılmıyorum. Allah yardımcımız olsun hepımızın.
bi hamile kalayım kocişe yağmurlu günde su yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?