Umudumuz 2014 Ekim =)

Ya o degıl de kızlar bu spermler 3-5 gun yasıyo ya keskı bızım yumurtada 12-24 saat degıl de dha fazla yasasydı. O zaman ısımız daha kolaydı bak diiim size. :))) egıtebılsek ya keske :))) bılımsel vıdeolar ıslıyordum d sımdı. Aman ne biliim dertlendım :))

3-5 gün mü??? ben 48 saat diye biliyordum. e o zaman olasılıklar teorik olarak daha da artıyor. ama teorik olarak

hamile bayanlar bizlerede duanızda yer verirseniz mutlu oluruzz hamilelerin duası kabul olurmuş bizede edin rabbim kısa zamanda isteyen herkese nasip eder inşallah :)

3-5 gün mü??? ben 48 saat diye biliyordum. e o zaman olasılıklar teorik olarak daha da artıyor. ama teorik olarak
Tabii Yok yok yasıyolar kadın bedenınde 72 saat flan dıyola ama ıste yon bulabılcekler mı :))) ayy gulme geldı mılyonlarcası ıste saldırıyomus yarıdan fazlası telef oluyo yolda, ıkı tube de saldırıyolarmıs :))) mısal sag bos solda yumurtan var sagdakıler bosa gıttı :))) solda bırı yımırtanla bulustu ve ıcıne gırmeyı de basarıcak. Girince tumurta bı sey salıyo diğer dısardakıler oluyo bu salgıyla. Sonrası ıste bızım ıstedıgımız sey. 28 gunde 1 reglı olan kadının hadısesı 12. Gunde beyındekı bır yerın aktıf olmasıyla baslıyomus. Dıkkat et cınsel ıstegının arttıgı donem ıste. Youtube a ovulation veya ovulasyon yazın vıdeolar var. Spermler 2 gun uzeri yasayabıldıgınden 1 gun bos 1 gun sevısme yapabılıyoruz ya. Bır de bısey dıkkatımı cektı vıdeonun bırınde dıyokı kadın enfeksıyon kapmamak ıcın korumaya alıyomus kendını spermlere de o muameleyı yapabılıyomus. Ingılızcem benı yanıltmadıysa sevısme sırasında orgazm olmamız ıyı o zaman bız spermlerı ıcerı cekıyomusuz galıba. gugıl tıp ve youtube tıptan edındıgım bılgıler

Bı de yumurta spermle bulusunca 6 gun sonra hcg yı salmaya baslıyormus. Aranızda bunu yasayanlar va ama sız daha bılmıyonuz :))) sanırım o cıbıkların bır lımıt degerı var dusuk sevıyede ıste sılık veya negatıf gosterıyor reglın gecınce de esas arttıgı donem o zaman net cıkıyo

bu ne programı ayol

Adetime 2-3 gün var sabah ilk kez test yaptım ve gördüm göreceğimi :-( insan bile bile niye üzer ki kendini durduk yere Allahım yarebbim ya kendim kaşındim

Gunaydin kizlar:)Dun kan test yaptirdim sonuc pozitif:)Dusuk,kurtaj derken heni bir sevinc.umarim beni birakmaz..henuz cok yeniyiz bayram sonu tekrar gitcem tetkikler icin.darisi tum isteyenlere dualarmdasiniz
süper bi haber bu cokk sevindim özel bişey yapmışmıydın canım paylasırmısın

Evet evet kesinlikle orgazm olmak hamile kalmayı kolaylaştırıyo. ben de bir kaç yerde okumuştum.

Dun adet gunumdu dun sabah negatıf cıktı ne zamn tekrarlamalıyım kızlar. Kan testı ıcın saglık ocagına gıtmek ıstemıorum devlet hastanesının hangı bırımıne gıdıp tahlıl yaptrmak ıstyces bılen varmı dırek kadın dogumdan randevu mu almalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…