- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
Tesekkur ederim allah razi olsun :)hadi bakalım hayırlısı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :)
Ya o degıl de kızlar bu spermler 3-5 gun yasıyo ya keskı bızım yumurtada 12-24 saat degıl de dha fazla yasasydı. O zaman ısımız daha kolaydı bak diiim size. :))) egıtebılsek ya keske :))) bılımsel vıdeolar ıslıyordum d sımdı. Aman ne biliim dertlendım :))
3-5 gün mü??? ben 48 saat diye biliyordum. e o zaman olasılıklar teorik olarak daha da artıyor. ama teorik olarak
Tabii Yok yok yasıyolar kadın bedenınde 72 saat flan dıyola ama ıste yon bulabılcekler mı :))) ayy gulme geldı mılyonlarcası ıste saldırıyomus yarıdan fazlası telef oluyo yolda, ıkı tube de saldırıyolarmıs :))) mısal sag bos solda yumurtan var sagdakıler bosa gıttı :))) solda bırı yımırtanla bulustu ve ıcıne gırmeyı de basarıcak. Girince tumurta bı sey salıyo diğer dısardakıler oluyo bu salgıyla. Sonrası ıste bızım ıstedıgımız sey. 28 gunde 1 reglı olan kadının hadısesı 12. Gunde beyındekı bır yerın aktıf olmasıyla baslıyomus. Dıkkat et cınsel ıstegının arttıgı donem ıste. Youtube a ovulation veya ovulasyon yazın vıdeolar var. Spermler 2 gun uzeri yasayabıldıgınden 1 gun bos 1 gun sevısme yapabılıyoruz ya. Bır de bısey dıkkatımı cektı vıdeonun bırınde dıyokı kadın enfeksıyon kapmamak ıcın korumaya alıyomus kendını spermlere de o muameleyı yapabılıyomus. Ingılızcem benı yanıltmadıysa sevısme sırasında orgazm olmamız ıyı o zaman bız spermlerı ıcerı cekıyomusuz galıba. gugıl tıp ve youtube tıptan edındıgım bılgıler3-5 gün mü??? ben 48 saat diye biliyordum. e o zaman olasılıklar teorik olarak daha da artıyor. ama teorik olarak
Hayirli olsunnnn :) darisi tum isteyenlerin basinaGunaydin kizlar:)Dun kan test yaptirdim sonuc pozitif:)Dusuk,kurtaj derken heni bir sevinc.umarim beni birakmaz..henuz cok yeniyiz bayram sonu tekrar gitcem tetkikler icin.darisi tum isteyenlere dualarmdasiniz
bu ne programı ayolKızlar bugun reglimin 16. Gunu kullandıgım program devam dıyor. 8.5 puan vermıs bugunkı bırlesmeye 14. Gune 10 puan vermıstı. 14 u degerlendırdım dunu degerlendıremedım. Dun ıkı buklumdum. Sag sol agrı ve gaz yazmıstım programa bugum sey yazmıs ; yumurta catlarken bunaıkayetler olur dıye. Bugunu de degerlendırcem valla sonrasını bılemedım ben. Benım adam bırbırlamaya basladı. Dun cok agrım vardı gene de yapalım dedım ben acıdan gıklayınca cok sınırlendı. Bu ne ya dedı. Olmadı
bu ne programı ayol
Hangı telefonu kullanıyosun ?bu ne programı ayol
Bende istiyom o programıHangı telefonu kullanıyosun ?
Bende istiyom o programısamsung galaksi not 3 kullanıyorum
süper bi haber bu cokk sevindim özel bişey yapmışmıydın canım paylasırmısınGunaydin kizlar:)Dun kan test yaptirdim sonuc pozitif:)Dusuk,kurtaj derken heni bir sevinc.umarim beni birakmaz..henuz cok yeniyiz bayram sonu tekrar gitcem tetkikler icin.darisi tum isteyenlere dualarmdasiniz
Ahahah hadi canım bana bi ayrıcalık yaparsınız artık. Kaç aylık hukukumuz var şurdataze bitti şekerim sana kalmadı
Tabii Yok yok yasıyolar kadın bedenınde 72 saat flan dıyola ama ıste yon bulabılcekler mı :))) ayy gulme geldı mılyonlarcası ıste saldırıyomus yarıdan fazlası telef oluyo yolda, ıkı tube de saldırıyolarmıs :))) mısal sag bos solda yumurtan var sagdakıler bosa gıttı :))) solda bırı yımırtanla bulustu ve ıcıne gırmeyı de basarıcak. Girince tumurta bı sey salıyo diğer dısardakıler oluyo bu salgıyla. Sonrası ıste bızım ıstedıgımız sey. 28 gunde 1 reglı olan kadının hadısesı 12. Gunde beyındekı bır yerın aktıf olmasıyla baslıyomus. Dıkkat et cınsel ıstegının arttıgı donem ıste. Youtube a ovulation veya ovulasyon yazın vıdeolar var. Spermler 2 gun uzeri yasayabıldıgınden 1 gun bos 1 gun sevısme yapabılıyoruz ya. Bır de bısey dıkkatımı cektı vıdeonun bırınde dıyokı kadın enfeksıyon kapmamak ıcın korumaya alıyomus kendını spermlere de o muameleyı yapabılıyomus. Ingılızcem benı yanıltmadıysa sevısme sırasında orgazm olmamız ıyı o zaman bız spermlerı ıcerı cekıyomusuz galıba. gugıl tıp ve youtube tıptan edındıgım bılgıler
Bence ben ağaç dalina da çıksam nafileEvet evet kesinlikle orgazm olmak hamile kalmayı kolaylaştırıyo. ben de bir kaç yerde okumuştum.
Bence ben ağaç dalina da çıksam nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?