yaptım canım bu defa aldıgım test daha guvenılır. sonuc negatıf. bekliyorum bakalım adet olmayı. onümüzdeki aya kaldı artık.Mvmv suphelı sahıs :)) bırtek o yazdı yenı test yapacak sanırsam.
Bende öyle dusunuorum zaten benm normaldede 3 aydr düzensiz gelio bi hafta sonuna kadar beklicem tabi kirmizilarmüsade ederim hafta sonuna kadarbilemem :) gelmezse test yaparıminşallah olumlu sonuç alırsın cnm. ama bence sen bugün değilde yarın veya yarından sonra test yaptır. bazen psikolojik olarak da gecikebiliyor benim son 2 ayda öyle oldu 3 gün gecikti ama sonuç olmadı malesef
Canm aynı durumu en yeni örnek esaskiz yaşadı adeti bi gün geçince yapms negatif sonra ertesi gün bida yapms negatif üçüncü günü grdu çift çizgiyi kasklarnda ağrı falan varmıyaptım canım bu defa aldıgım test daha guvenılır. sonuc negatıf. bekliyorum bakalım adet olmayı. onümüzdeki aya kaldı artık.
canım bende dun o testten yaptım silik cıktı. sonra ınternetten bı baktım hep olumsuz yorumlar. o test dogru degıl bence zaten 5 gun oncede gostermesı ımkansız. bugun baska markanın yaptım tamamen negatıf cıktı. o testı kullanma bence magduru cokmus1 hafta önce Ceratin ultra erken gebelik yaptım negatif ti
canım benım yaptıgım erken gebelik testı mutlaka sonuc verırdı sılıkte olsa. hıcbır belirtide yok zaten ne yazıkki. bekliycem bakalım adet gormeyiCanm aynı durumu en yeni örnek esaskiz yaşadı adeti bi gün geçince yapms negatif sonra ertesi gün bida yapms negatif üçüncü günü grdu çift çizgiyi kasklarnda ağrı falan varmı
Hadi ya ben hiç arastrmadm onu zaten çokta erken yapmışımcanım bende dun o testten yaptım silik cıktı. sonra ınternetten bı baktım hep olumsuz yorumlar. o test dogru degıl bence zaten 5 gun oncede gostermesı ımkansız. bugun baska markanın yaptım tamamen negatıf cıktı. o testı kullanma bence magduru cokmus
Insallah canım senden de guzel guzel haberler bwklıyoruz:)Esaskiz43 hayırlısı olsun çok sevindim allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah.
bende bugün öğleden sonra sonuçlarımı alacağım inşallah siİn gibi hayırlı habereler alırım
1 ekımdı bat 3 ekımde test yaptım yanlıs hatrlamıosam sılık cıktı dun bayram gırdı araya dun de kan tahlılı yaptrdım.kasık agrısı ve en belırgın belırtı goguslerde dolgunlukka
kaçıncı gün yaptırdın testi son günlerdeki belirtilerin nelerdi yazar mısın?
mrb mvmv naptin adet oldun mu bnde durumlar hala aynicanım bende dun o testten yaptım silik cıktı. sonra ınternetten bı baktım hep olumsuz yorumlar. o test dogru degıl bence zaten 5 gun oncede gostermesı ımkansız. bugun baska markanın yaptım tamamen negatıf cıktı. o testı kullanma bence magduru cokmus
Canım uzulme Rabbım tez zamanda nasıp eder ınsallahanlıyabiliyorum seni çünkü benimde bir düşüğüm var
seni anlayabiliyorum canım benimde bi düşüğüm var bende 1 sene korundum 1,5senedirde istiyoruz 2 aydır yumurtlama takibi tedavisindeyim herşey normal herşey güzel kelimesi artık cok yalın basit gelior 4 senenin içindeyim eşimede banada hep aynısını dediler ...sen bebişini olmıcak seylerle sıkma ne güzel kavusmussun gğzel seyler düşünki güzel olsun:=)
Yok canim olmadim. Ama erken gebelik testi yaptim sonuc negatif. Bende hic adet belirtiside yok goguslerim sisti biraz o kadar.sendeki akinti dun bende de vardi. Bugun yok. Sanirim gecikicek benim.mrb mvmv naptin adet oldun mu bnde durumlar hala ayni
Evet canım kesınlıkle acele etme ben dort gun onceden basladım teat yapmaya negatıf gordukce moral bozulduCanm aynı durumu en yeni örnek esaskiz yaşadı adeti bi gün geçince yapms negatif sonra ertesi gün bida yapms negatif üçüncü günü grdu çift çizgiyi kasklarnda ağrı falan varmı
Sen erken gebelik testi mi yapmistin canimEvet canım kesınlıkle acele etme ben dort gun onceden basladım teat yapmaya negatıf gordukce moral bozuldu
Hayır canm normal ucuz olanlardan bak gec dollenme olabılıo hemen cıkmayabılıyo benm dokuz gun gectı suan yapsam belkı hala sılık cıkcak kan testı bıle yüz küsür daha.yanı cok yenı.moral bozmaSe
Sen erken gebelik testi mi yapmistin canim
Bazen gun degisebiliyor ya canm ondan yapmadımmm birazdaha beklicem bnm adet belirtilerıyle hamilelik belirtileri aynı tek sey akıntım bitmedi bu ay normlde yumurtlamadan sonra biterdi bklım hayrlısı senn test sonucun neybelirti yokmu hıc canım. valla ıyı sabredıyosun. ben daha bata bır gun var erken gebelik testı yaptım
iyide canım senin bat tarihin 18 ekim bune acele streslee olmaz hiç belirti vermedende hamile kalabilirsin bunuda düşünKizlar ya benim gögusler cok yumusak.hicbir belirtim yok moralim cok bozuk hic umudum yok asilama oldum progestanda kullaniyorum tik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?