CANIM BAT 6 EKİM DEMİŞİN BUGÜN 9Kızlar beklenen gün geldi bugün hastalanmam gerekiyor normalde suan bişey yok bakalım gün sonuna kadar durum nasl gidicek adetlerim son üç aydr 7 günlük ve 4 günlük geckme ler seklnde oldu ama bu ay klomen glukofen çatlatma iğnesi inofolic birsürü ilaç kullandik bence artık gununde olmam gerekiyor die dusunuorum hayrlisi olsun he bu arada belirti varmı derseniz kasiklarim agrioama hep kasik agrisi yaşayıp hemde hamile olanda varmis inşallah ole dir
Hadi gözün aydin arkadasim darisi bizim başimiza.Arkadaslar hamıleyım bugun kan teatı yaptrdım 135.5 cıktı.Allahım hepınıze nasıp etsın ınsallah
Oncelikle hayirli olsun canim.benimde 4 ay once bir dusugum oldu. Ayni senin gibi hissediyorum.hamileyken bebegi korumak daha zor stresli geliyor korkuyorum.Yapmadım canım Düşügüm vardı sonra dusunmedık altı ay kadar sınav falan var dıe Rabbım sımdı nasıp ettı.bebek yapmak bı kenara asıl onu korumak onemlı ben sımdı daha strealıyım acaba kese gorunecek mu bunun kalbı atacakmı duracakmı ben besleyebılcek mıyım ya düşerse.... İlkinin klbi durdugu için o piskolojıyı atamadım ustumden.Dusunuyoruz artık dedıgımde folıkasıt baslattı doktorum sadece onun dısında bıse ypmadım
tebrikler canım çok sevindim senin adına inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder bebeğini.bizleride unutma dua et hamilelerin duası olur derler :)Arkadaslar hamıleyım bugun kan teatı yaptrdım 135.5 cıktı.Allahım hepınıze nasıp etsın ınsallah
Tatlım klomen bana gecıkme yapıyor. Glukofen ? Pko mu var yoksa diabet mi ?Kızlar beklenen gün geldi bugün hastalanmam gerekiyor normalde suan bişey yok bakalım gün sonuna kadar durum nasl gidicek adetlerim son üç aydr 7 günlük ve 4 günlük geckme ler seklnde oldu ama bu ay klomen glukofen çatlatma iğnesi inofolic birsürü ilaç kullandik bence artık gununde olmam gerekiyor die dusunuorum hayrlisi olsun he bu arada belirti varmı derseniz kasiklarim agrioama hep kasik agrisi yaşayıp hemde hamile olanda varmis inşallah ole dir
Yok hayatım onu persa33 e soledim bir kaç kez ama duzelmedi 9 ekim bugün olmam gerekiyor inşallah olmaz tabi :)CANIM BAT 6 EKİM DEMİŞİN BUGÜN 9
Pko var canm bende klomen yapiomu gecikme poffff ozaman beb bugün hastalanmazsam boşuna umitlenmiyimTatlım klomen bana gecıkme yapıyor. Glukofen ? Pko mu var yoksa diabet mi ?
Offff şu kasik agrilarim olmasa koşa koşa gidip alcam da hastalancam gibi çok agrioBENDE SEREPHONE YANİ KLOMEN İÇEREN İLAÇ KULLANIYORUM BENİMDE 2 GÜN ÖNCEDEN GELDİ HERKESE GÖRE DEĞİŞİR BENCE Bİ TEST ALLLLL
IPEKGURCAN
Yol bence kısıden kısıye degısebılır. Sen baskasını baz alma. Olumlu dusun olumlu olsun. Istersen early predıctor dene. Gunun gelmıs cunku.Pko var canm bende klomen yapiomu gecikme poffff ozaman beb bugün hastalanmazsam boşuna umitlenmiyim
Mvmv suphelı sahıs :)) bırtek o yazdı yenı test yapacak sanırsam.
inşallah olumlu sonuç alırsın cnm. ama bence sen bugün değilde yarın veya yarından sonra test yaptır. bazen psikolojik olarak da gecikebiliyor benim son 2 ayda öyle oldu 3 gün gecikti ama sonuç olmadı malesefKızlar beklenen gün geldi bugün hastalanmam gerekiyor normalde suan bişey yok bakalım gün sonuna kadar durum nasl gidicek adetlerim son üç aydr 7 günlük ve 4 günlük geckme ler seklnde oldu ama bu ay klomen glukofen çatlatma iğnesi inofolic birsürü ilaç kullandik bence artık gununde olmam gerekiyor die dusunuorum hayrlisi olsun he bu arada belirti varmı derseniz kasiklarim agrioama hep kasik agrisi yaşayıp hemde hamile olanda varmis inşallah ole dir
1 hafta önce Ceratin ultra erken gebelik yaptım negatif tiYol bence kısıden kısıye degısebılır. Sen baskasını baz alma. Olumlu dusun olumlu olsun. Istersen early predıctor dene. Gunun gelmıs cunku.
1 hafta oncesı de erken be canım :) naptın :* benım 5 gun var1 hafta önce Ceratin ultra erken gebelik yaptım negatif ti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?