aynen katılıorum forumu geziodum son listeye bakmak içinKızlar kımler hamıle kımlerden haber beklıyoruz. Liste kactı gıttı yahu
inşallah canım ya arada kasık sancısı oluyor batma gibi. onun haricinde başka pek bişey yok birde olmadık aşerme durumu oldu işte.bilmiyorum inşallah olur 14 ekim 2. evlilik yıldönümümüz rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah. başka nasıl belirti olabilir ki hiç bilmiyorum.Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyorum
bir dahakine olacak inşallah canım rabbim büyüktür. vakti vardır.sabır edelimArkadaşlar bugün moralim çok bozuk. Adet oldumhep bu ay olacak gibi hissediyordum olmadı
Arkadaşlar bugün moralim çok bozuk. Adet oldumhep bu ay olacak gibi hissediyordum olmadı
Yapmadım canım Düşügüm vardı sonra dusunmedık altı ay kadar sınav falan var dıe Rabbım sımdı nasıp ettı.bebek yapmak bı kenara asıl onu korumak onemlı ben sımdı daha strealıyım acaba kese gorunecek mu bunun kalbı atacakmı duracakmı ben besleyebılcek mıyım ya düşerse.... İlkinin klbi durdugu için o piskolojıyı atamadım ustumden.Dusunuyoruz artık dedıgımde folıkasıt baslattı doktorum sadece onun dısında bıse ypmadımhayırlı olsun canımEsaskiz43 allah tamammına erdirsin özel bişey yaptınmı bu ay??
Kuzu kasım 2014 lıstesı olusturacagız . Bı ekımdekıler netlessın.benim de yeni Bat 8 kasım beni de listeye ekler misinizpersa33
Yapmadım canım Düşügüm vardı sonra dusunmedık altı ay kadar sınav falan var dıe Rabbım sımdı nasıp ettı.bebek yapmak bı kenara asıl onu korumak onemlı ben sımdı daha strealıyım acaba kese gorunecek mu bunun kalbı atacakmı duracakmı ben besleyebılcek mıyım ya düşerse.... İlkinin klbi durdugu için o piskolojıyı atamadım ustumden.Dusunuyoruz artık dedıgımde folıkasıt baslattı doktorum sadece onun dısında bıse ypmadım
çok sevindim canım inşallah rabbim bizlerede nasip etsin.Arkadaslar hamıleyım bugun kan teatı yaptrdım 135.5 cıktı.Allahım hepınıze nasıp etsın ınsallah
Yoldas uzulme. Bı gunler de geccek.Arkadaşlar bugün moralim çok bozuk. Adet oldumhep bu ay olacak gibi hissediyordum olmadı
kaçıncı gün yaptırdın testi son günlerdeki belirtilerin nelerdi yazar mısın?Arkadaslar hamıleyım bugun kan teatı yaptrdım 135.5 cıktı.Allahım hepınıze nasıp etsın ınsallah
Kuzu kasım 2014 lıstesı olusturacagız . Bı ekımdekıler netlessın.
anlıyabiliyorum seni çünkü benimde bir düşüğüm varYapmadım canım Düşügüm vardı sonra dusunmedık altı ay kadar sınav falan var dıe Rabbım sımdı nasıp ettı.bebek yapmak bı kenara asıl onu korumak onemlı ben sımdı daha strealıyım acaba kese gorunecek mu bunun kalbı atacakmı duracakmı ben besleyebılcek mıyım ya düşerse.... İlkinin klbi durdugu için o piskolojıyı atamadım ustumden.Dusunuyoruz artık dedıgımde folıkasıt baslattı doktorum sadece onun dısında bıse ypmadım
seni anlayabiliyorum canım benimde bi düşüğüm var bende 1 sene korundum 1,5senedirde istiyoruz 2 aydır yumurtlama takibi tedavisindeyim herşey normal herşey güzel kelimesi artık cok yalın basit gelior 4 senenin içindeyim eşimede banada hep aynısını dediler ...sen bebişini olmıcak seylerle sıkma ne güzel kavusmussun gğzel seyler düşünki güzel olsun:=)Yapmadım canım Düşügüm vardı sonra dusunmedık altı ay kadar sınav falan var dıe Rabbım sımdı nasıp ettı.bebek yapmak bı kenara asıl onu korumak onemlı ben sımdı daha strealıyım acaba kese gorunecek mu bunun kalbı atacakmı duracakmı ben besleyebılcek mıyım ya düşerse.... İlkinin klbi durdugu için o piskolojıyı atamadım ustumden.Dusunuyoruz artık dedıgımde folıkasıt baslattı doktorum sadece onun dısında bıse ypmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?