Umudumuz 2014 Ekim =)

Arkadaşlar bugün moralim çok bozuk. Adet oldum hep bu ay olacak gibi hissediyordum olmadı

Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyorum
inşallah canım ya arada kasık sancısı oluyor batma gibi. onun haricinde başka pek bişey yok birde olmadık aşerme durumu oldu işte.bilmiyorum inşallah olur 14 ekim 2. evlilik yıldönümümüz rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah. başka nasıl belirti olabilir ki hiç bilmiyorum.

hayırlı olsun canım Esaskiz43 allah tamammına erdirsin özel bişey yaptınmı bu ay??
Yapmadım canım Düşügüm vardı sonra dusunmedık altı ay kadar sınav falan var dıe Rabbım sımdı nasıp ettı.bebek yapmak bı kenara asıl onu korumak onemlı ben sımdı daha strealıyım acaba kese gorunecek mu bunun kalbı atacakmı duracakmı ben besleyebılcek mıyım ya düşerse.... İlkinin klbi durdugu için o piskolojıyı atamadım ustumden.Dusunuyoruz artık dedıgımde folıkasıt baslattı doktorum sadece onun dısında bıse ypmadım

olumlu düşün bence olumsuz düşüncelerden arın arkadaşım. iyi olucak, kalp atışlarını duyucaksın, sonra ellerini kollarını göreceksin, onu daha doğmadan seveceksin :) böyle şeyler düşün, iyi olsun inş. Allah bi daha aynı acıyı yaşatmasın sana

anlıyabiliyorum seni çünkü benimde bir düşüğüm var
seni anlayabiliyorum canım benimde bi düşüğüm var bende 1 sene korundum 1,5senedirde istiyoruz 2 aydır yumurtlama takibi tedavisindeyim herşey normal herşey güzel kelimesi artık cok yalın basit gelior 4 senenin içindeyim eşimede banada hep aynısını dediler ...sen bebişini olmıcak seylerle sıkma ne güzel kavusmussun gğzel seyler düşünki güzel olsun:=)

Kızlar beklenen gün geldi bugün hastalanmam gerekiyor normalde suan bişey yok bakalım gün sonuna kadar durum nasl gidicek adetlerim son üç aydr 7 günlük ve 4 günlük geckme ler seklnde oldu ama bu ay klomen glukofen çatlatma iğnesi inofolic birsürü ilaç kullandik bence artık gununde olmam gerekiyor die dusunuorum hayrlisi olsun he bu arada belirti varmı derseniz kasiklarim agrio ama hep kasik agrisi yaşayıp hemde hamile olanda varmis inşallah ole dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…