Umudumuz 2014 Ekim =)

Sen nasıl ıstersen tatlım. Baktın olmadı 5 tllık cubuklardan da alabılırsın pazar sabahı gene bo test cunku bu hcg yukseldkıkce o cızgı belırgınlesicek ya. Ama cıbık kullanımında yazıyor atlamıssın sabah ılk ıdrarda dıyor. Cok su ıcmeden cınku idrardakı hcg yı seyreltıyorsun gun ortasında.

Senın ovulasyon testı yapman lazım cunku eger reglin 30, 28 gıbı degısıyorsa yumurtlama gununde degısır. Bu ay olmazsan hamıle diger ay beraber yapalım
Tamam beraber yapalım ovulaayon testi dediğin hamilelik testi mi? ayın 13ünün geçmesini bekleyeceğim geçen ay 13ünde olmuştum ay başı çevremde hamile arkadaşlarım var kimi birkaç daha bekle normal diyor hiç hap kullanmadım korunurken de eşim kendi korundu şimdi de istiyoruz bebek yaş da küçük değil sonuçta 29 yaşındayım bu ay hamile kalmazsam beraber takip edelim ben de bebek çok istiyorum artık eşim de ALLAH herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı eli ayağı tam düz amin..

ya evet canım sorma. dun yaptıgım testte bır sürü su ıçmıştım 15 dakika içinde de testi yapmıştım. sanırım ondan çıkmadı. evet diğer gebelik testlerinden alıcam sabah yaparım bakalım. sizlerinde aklında olsun ilk idrar ve kesinlikle bol su içilmeden yapmak gerekiyor testleri. sonuc degişiyor çünkü. ben ilk idrarı eczacı hıç farketmez dediği için beklememiştim.

Napcaz canım sımdı 30 gunde bır oluyorsun ya aslınfa sana 13. Gun baslamamız lazım ama 28 gunde bır de arada oluyosun dıye 10-11. Gunde baslıcaz. Reflinin ılk gununden 10. Gun bı saat tutturucaz mısal oglen 12 aksam 8 gunde ıkı kez bole tısıcez her gun teste ne zaman cıft cızgıyı tam koyı gorduk bılecez kı 24-36 saat ıcınde yumurtluyoruz. O testler ıcın bekle bır regli olalım eger olcaksa o zaman gittigidordan sıparıs verırız. Orda 30lular 40 tl eczanede 5 lıler 45 tl cunku. Bu arada folıkasıde basla baslamadıysan eczaneden alabılırsın bır zararı yoktur, gunde 1 tane alcaksın, bebek ıcın o gebelıkten 3 ay once baslanmalı dıyo uzmanlar. Ben gnc nın almıtım ıcınde 90 adet var. Daha karlıydı ondan aldımdı galıba

:))) olsunnn neysekı uyandın. Bı de zaten regli olmayınca uyancaktık gene :))) stokholmuz ya hayalkırıklıgı yasamasak olmuyo artık :)))

Dun bır forumda bır kardesın yazını okudum gebeyken testlerde down rıskı yuksek cıkıyo gene de dogurcaz dıyolar karı koca. Dunden berı aklımda ne yapardım dıye dusunmeden edemıyorum. Onun ıcın Allahım nolur hepımıze hayırlı gebelık ve saglıklı bebeler versın.

Kızlar bende bu sabah itibari ile kırmızılarla buluştum... Yeni BAT 9 Kasım...
Ekim ayı benim için dikim ayı olamadı maalesef... Umarım sizler hayırlısı ile bebişlerinize kavuşursunuz...

bende bu ay çalışmalar hızlıydı ama malesef dün idrar yolu enfeksiyonu oldum.antibiyotik kullanmaya başladım.
buna da hayırlısı diyorum

dora folik asit almıştım ama içmedim hiç ben ilaçları zor yuttuğumdan ilaç içme adetim yok ama eğer hamileysek direk doktora gideriz sonrasında da kullanılıyormuş heralde folik asit ama ay başı olursak bir ay öncesinden ben de düzenli bir şekilde kullanmaya başlarım . 30luk hamilelik testi mi alayım ya ben birkaç kez günüm geçince bakmıştım öyle sen daha iyi biliyorsun sanırım canım anlamadığım yerleri sorarım o zaman hamilelik testi alıp 13. günde bakacağım sanırım çizgilerin koyu olup olmadığına mı?

Check out this recent entry on Ovia Fertility

iPhone'umdan gönderildi
Ay olmadı resım ekleyemedım. Denıcem

Kızlar benım tuttugum program dıyo kı bugun luteal doneme gırmısım. Eger bu ay denedıysem ( yanı calıstıysam) yumurtam bugun uterusuma yerlesmıs. Dıyo kı bugun degısıklıkler yasarsan kayıt et. 27 gunde bır olup 14-15 ını bekleyenler ıcın bu bılgı gecerlı.

mrb arkadaşlar bende yeni katıldım bu siteyi kkullanmayı henüz bilmiyorum sat 23 ağustos 2 ekimde hamile olduğumu öğrendim yalnız 2 gündür kanamam var bildiğiniz adet görüyorum kan pıhtısı oluyo. İlk gebeliğim dün doktora gittim bir sorun yok dedi kese hala yerinde bebeğin gücüne kalmış dedi.Progestan verdi çok korkuyorum daha önce benim gibi durum yaşayan var mı?((((

Yok hamılelık degıl ovulasyon testı. Ben sana herseyın lınkını adını yazcam sen bısey alma sımdı. Gncnın mınnacıcık hapı. Buyuk mu folıkasıtler o kdr. Hayır basla hımen. Ne kdr cok ıcersen oncesınde o kdr ıyı. :))

BU PROGRAMIN ADI NE

Canım ıcını ferah tut, stres uzuntu yapma lıtfen cunku vucudunu yıpratıyorsun o zaman. Bugun hayırlı gun. Dua et rahatlatır da hem. Herkesın farklı oluyor herseyı eskı komsum 9 ay boyunca kanama yasamıstı bebısı de saglıklıydı. Hep gecelerı kanamam oldu, mıdem 9 ay bulandı demıstı. Lıtfen pozıtıf dusun. Bır de herseyı hayırlısı. Sabır

benim için de ekim ayı dikim ayı olmadı sabah adet oldum, yine hüsran, yine üzüntü, yine çöküntü olmıcak herhalde vazgeçeyim ben

TEŞEKKÜRLER SEN BU PROGRAMDAN MI TAKİP EDİYORSUN HESAPLAMALARINI
Evet bu programa tutuyorum her seyı akıntı agrı. Regli tarıhlerım bırlesmelerım hep burda. Ama yumurtlama zamanımı ovulasyon testıyle belırlıcem. En dogrusu o sekılde saptanıyor sanırım ıdraedakı lh hormonundan

benim için de ekim ayı dikim ayı olmadı sabah adet oldum, yine hüsran, yine üzüntü, yine çöküntü olmıcak herhalde vazgeçeyim ben
Daha dur ya cok eglenecegız kasımda. Kacırmak ıstemezsın bak :) kasımda ovylaston testıyle bırlıkte gıdıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…