ama hemen yukselmeye baslamıyor sanırım hcg. bır de her ne olursa olsun erken gebelık testı ölçebılıyor densede ben cok erken tesbıt ettıgını sanmıyorum. en erken adetten bır gun once baslar bence en garantısıde adetten bır gun sonradır. benim fikrim bu tabi canımHaklısın yumurtanın dollenmesınden 12 gun sonra bakılmalı dıyen drlar var. Ama bısey dıcem erken gebelık testlerı ıdrardakı 10 bırım uzerındekı hcg hormonunu buluyo. Hamıle olmayan kadında bu deger 10 altıymıs zaten . 30 unda yumurtlamıs olsam bugun hcgde 10 uzerı olmamıs mıyımdır yanı :) kafamda delı sorular.
Kiis bende senin gibiyim bikac deli soruda bende var bak sincik otuzuzunda yumurtlasak birinde dollense iki gunde rahime yolculuk yapsa ve hcg salgilanmaya o an baslarsa dort gun sonra test yapmamiz lazim:))))))Haklısın yumurtanın dollenmesınden 12 gun sonra bakılmalı dıyen drlar var. Ama bısey dıcem erken gebelık testlerı ıdrardakı 10 bırım uzerındekı hcg hormonunu buluyo. Hamıle olmayan kadında bu deger 10 altıymıs zaten . 30 unda yumurtlamıs olsam bugun hcgde 10 uzerı olmamıs mıyımdır yanı :) kafamda delı sorular.
eger hamileysen ve adetin baya gecip hcg baya yukselmısse koyu çıkar canım. diger turlu erken öğrenirsen hamileliğini silik çıkar.Kizlar bu testler silik gösteriyor mu önce? Hani ovu testinde olur ya önceki günler silik silik gösterir sonra koyulasir, hamilelik testlerindede mi böyle oluyor? yoksa sdc positif negatif mi gösteriyor sdc ?
Selam günaydınkızlar ben hiç sabah ilk idrarla test yapmamıştım. şimdi ilk idrarla yaptım gene erken gebelik testi ve bu defa çizgi baya koyuldu c yazan yerdeki kadar olmasada. kan testi yaptırıcam ama saglık ocakları ıkı gun sonra sonuc verıyor. siz hastaneden randevu alıpta mı yaptırıyosunuz yoksa acile falan gidipte mi?
eger hamileysen ve adetin baya gecip hcg baya yukselmısse koyu çıkar canım. diger turlu erken öğrenirsen hamileliğini silik çıkar.
Yok galıba o kdr da hızlı olamıyo cocuklar :)))) dollenmeden 6 gun sonra hcg baslıyor dıye gormustum bı vıdeoada. Bız ve deli sorularımız napcaz bılmıyorum :)Kiis bende senin gibiyim bikac deli soruda bende var bak sincik otuzuzunda yumurtlasak birinde dollense iki gunde rahime yolculuk yapsa ve hcg salgilanmaya o an baslarsa dort gun sonra test yapmamiz lazim:))))))
Herhangı bır tıp merkezı ısını gorur fıyatlarını da bı telde sor ıstersen. Aynı gun alırsın cnm. Yazıktır ıkı gun beklenır mı ? Oluruz heyecandankızlar ben hiç sabah ilk idrarla test yapmamıştım. şimdi ilk idrarla yaptım gene erken gebelik testi ve bu defa çizgi baya koyuldu c yazan yerdeki kadar olmasada. kan testi yaptırıcam ama saglık ocakları ıkı gun sonra sonuc verıyor. siz hastaneden randevu alıpta mı yaptırıyosunuz yoksa acile falan gidipte mi?
Az hcg de sılık olur. Kan testı yaptır ıstersen veya sabahtan kan ver bı tıp merkezınde cunku ıdrarda azsa kanda kesın cıkarKizlar bu testler silik gösteriyor mu önce? Hani ovu testinde olur ya önceki günler silik silik gösterir sonra koyulasir, hamilelik testlerindede mi böyle oluyor? yoksa sdc positif negatif mi gösteriyor sdc ?
Sen kac gunde bır reglı oluyosun cnm ? Regli gunu gecınce yapmamız gerekıyor, sabah ılk ıdrarda. Tabı bız tezcanlılar yapıyoruz onceden bole hayalkırıklıgı yasayalım flan dıye stockholm sendromu olduk :))))ben de bir şeyler yazıyorum ama bana yazan da yok34. gün mü test yaptırmak lazım?
Genellikle 30 günde bir oluyor ama 28 günde bir de olduğu oluyor ama en son adetlerimde 19unda oldum sonra 17 sonra 13 üç aydır böyle şimdi bu ay 11 falan olmam lazım yarına falan diyorum günüm geçerse işte ben de test yapayım diyorum bizim de bu ay 5 . ayımız olacak denememizin..Sen kac gunde bır reglı oluyosun cnm ? Regli gunu gecınce yapmamız gerekıyor, sabah ılk ıdrarda. Tabı bız tezcanlılar yapıyoruz onceden bole hayalkırıklıgı yasayalım flan dıye stockholm sendromu olduk :))))
Yaaaa olma regli, bızım hamıle hanerlerıne ıhtıyacımız var . Pfff dur bekle bakalım bı. Hayırlısı olsun canım ya. Valla kaderımız neyse yasıyoruz ıste. Bugun cuma ınsallah hamılesındır dua edelim.D DoraNora Üstümde nasıl halsizlik nasıl bi uykusuz var ... Öğlen 11de kalktım bugünhiç olmadık bişey. Şimdi de sanki hiç uyumamışım gibi... aafffff.
Ama var ya adet olucam sanırım. Çünkü artık akıntım gelince adet kanı gelmiiş gibi hissediyorum. Bakıyorum daha gelmemiş. Benim böyle olunca adet olurum hep. Bat yarın. hadi bakalım
Sen reglin gecince yap. Valla saglıklı cıftlerde bıle bekleme 6 ay. Takılma cok bormal. Ovulaayon testı yaptın mı bu ay.Genellikle 30 günde bir oluyor ama 28 günde bir de olduğu oluyor ama en son adetlerimde 19unda oldum sonra 17 sonra 13 üç aydır böyle şimdi bu ay 11 falan olmam lazım yarına falan diyorum günüm geçerse işte ben de test yapayım diyorum bizim de bu ay 5 . ayımız olacak denememizin..
Senın ovulasyon testı yapman lazım cunku eger reglin 30, 28 gıbı degısıyorsa yumurtlama gununde degısır. Bu ay olmazsan hamıle diger ay beraber yapalımGenellikle 30 günde bir oluyor ama 28 günde bir de olduğu oluyor ama en son adetlerimde 19unda oldum sonra 17 sonra 13 üç aydır böyle şimdi bu ay 11 falan olmam lazım yarına falan diyorum günüm geçerse işte ben de test yapayım diyorum bizim de bu ay 5 . ayımız olacak denememizin..
evet saglık ocagı cok gec olucak canım .tıp merkezine parasını sordum 55 liraymıs . zaten 3 gebelik testine o fiyatı vermışken bı daha para veresim gelmiyor. hastaneye gıdıcem bı bakalım. eger sıra yoksa orda verırım varsa saglık ocagı artık.Herhangı bır tıp merkezı ısını gorur fıyatlarını da bı telde sor ıstersen. Aynı gun alırsın cnm. Yazıktır ıkı gun beklenır mı ? Oluruz heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?