- 2 Nisan 2012
- 163
- 32
- 73
yok küçükde olsa sanki boğulacam gibi geliyor bazen panik atağım var da ondan sonra meydana geldi bende öncesinde de yutamıyordum zaten büyük ilaçları da bakalım hayırlısı o zaman kullanmaya başlarım hemen bugün folik asiti tamam ben linkleri bekliyorum anam ne kadar çok bilmediğimiz şey var doktora da hemen gitmek istemiyorum sanki bir sorunum varmış gibi ama korkuyorum da bir olumsuz şey der diye de 5. ayımız bir yandan da diyorum daha erken herkesin ilk denemesinde olacak hali yok ya.. dora o zaman ne testi senin bu ay hamile olma ihtimalin yüksek heralde inşallah bakalım benim de sabah kahvaltısında idem çok bulandı haçlanmış yumurta yiyemedim midem döndü resmen yüzüm sivilce attı sanki ergen gibiYok hamılelık degıl ovulasyon testı. Ben sana herseyın lınkını adını yazcam sen bısey alma sımdı. Gncnın mınnacıcık hapı. Buyuk mu folıkasıtler o kdr. Hayır basla hımen. Ne kdr cok ıcersen oncesınde o kdr ıyı. :))
eğlenicez mi? benim biraz canım sıkkın sizin eğlencenizi bozmıyımDaha dur ya cok eglenecegız kasımda. Kacırmak ıstemezsın bak :) kasımda ovylaston testıyle bırlıkte gıdıyoruz.
Eglencez tabiieğlenicez mi? benim biraz canım sıkkın sizin eğlencenizi bozmıyımben de mi ovu test alsam acaba ama, geriye dönük bakıyorum çatlama günlerinde ilişki olmuş, yine de bebiş olmamış. o yüzden ovuyu tutturuyos da neden olmuyo diye düşünüyorum.
Yaaa valla bıze zor, kazara bılmeden hamıle kalanlar var nasıl oluyo bı cozsem. Hele bı de korunup kalanlar da var onlara da tapasım var yanı hasa tovbenetten araştırdım yumurtlama testiymiş vay be ay hamile kalmak ne kadar zormuş diyorum şuan ha ..
çok isteyince stresten bence olmuyor..Yaaa valla bıze zor, kazara bılmeden hamıle kalanlar var nasıl oluyo bı cozsem. Hele bı de korunup kalanlar da var onlara da tapasım var yanı hasa tovbe
canim.hayirli olsunnn bi ksn testinide ver baklim gunun gecmixmiydi seninkızlar ben hiç sabah ilk idrarla test yapmamıştım. şimdi ilk idrarla yaptım gene erken gebelik testi ve bu defa çizgi baya koyuldu c yazan yerdeki kadar olmasada. kan testi yaptırıcam ama saglık ocakları ıkı gun sonra sonuc verıyor. siz hastaneden randevu alıpta mı yaptırıyosunuz yoksa acile falan gidipte mi?
bu gerginlikte güldürdün ya beni Allah ta seni güldürür inşallah canım:))) olsunnn neysekı uyandın. Bı de zaten regli olmayınca uyancaktık gene :))) stokholmuz ya hayalkırıklıgı yasamasak olmuyo artık :)))
mrb cnm testin pozitif cikmis tebrik ederim bn regl olmadim hala beklemedeyimbu gerginlikte güldürdün ya beni Allah ta seni güldürür inşallah canım
canım dun dü benım bat. 8 ınden ıtıbaren erken gebelik testi yaptım hep.kan vermedim. pazartesiyi bekliycem adet gormezsem vericem.canim.hayirli olsunnn bi ksn testinide ver baklim gunun gecmixmiydi senin
kesinlikle stres cok önemli canım ya. ben 2 ay denemiştim gecen ay olmamıstı. sonra rahatsızlandım ılaç kullanmaya basladım. adet bıtımınde kaçmıştı bıraz hamile kalmam dedim ertesi gun hapı kullanmadım kalıvermişim hamile. ama ne yazık ki dusukle sonuclandı. yani demem o ki hiç dusunmemek gerekiyo.çok isteyince stresten bence olmuyor..
merhaba canım. yani çok çok koyu olmasada çizgi baya belirgindi. ama bekliyorum pazartesiye kadar adet gormezsem kan testi yaptırıcam. bende hamilelikle ilgili hiçbir belirti yok akıntı dısında. bide bir hafta önce çok kramp girmişti ama takmamıştım. ben bu ay pek beklemiyodum aslında. o yuzden bakalım nasipse olsun bekliycem biraz daha. sen test yapmadın mı hiçM
mrb cnm testin pozitif cikmis tebrik ederim bn regl olmadim hala beklemedeyim
ya aslında test yapmak istiyorum ama korkuyorum tutuyorum kendimi bi de sabah yapmak gerekiyomuş galiba şu an bi sürü cay su içtim ama test komidinin üzerinde gidip gelip bakıyorum yapsam mı yapmasam mı ne dersin yarın uyanınca yapayım mı bi de bende şu var belime bişeyler batıp duruyor eğilince falan böyle kalçamın üstüne doğru ama hiç gögüs hassasiyeti falan yok herseyi belirtiye yoruyorum iyice manyak oldum :)merhaba canım. yani çok çok koyu olmasada çizgi baya belirgindi. ama bekliyorum pazartesiye kadar adet gormezsem kan testi yaptırıcam. bende hamilelikle ilgili hiçbir belirti yok akıntı dısında. bide bir hafta önce çok kramp girmişti ama takmamıştım. ben bu ay pek beklemiyodum aslında. o yuzden bakalım nasipse olsun bekliycem biraz daha. sen test yapmadın mı hiç
bende de gögüsle ilgili hiçbsey yok. ama gec baslayabılır canım. benim ilk hamileliğimde öyle olmustu. teste gelince sakın yapma şimdi. aynı hatayı bende yaptım çünkü. sabah ilk idrarla yap.ya aslında test yapmak istiyorum ama korkuyorum tutuyorum kendimi bi de sabah yapmak gerekiyomuş galiba şu an bi sürü cay su içtim ama test komidinin üzerinde gidip gelip bakıyorum yapsam mı yapmasam mı ne dersin yarın uyanınca yapayım mı bi de bende şu var belime bişeyler batıp duruyor eğilince falan böyle kalçamın üstüne doğru ama hiç gögüs hassasiyeti falan yok herseyi belirtiye yoruyorum iyice manyak oldum :)
çok üzüldüm hayırlısı inşaalah en kısa zamanda hamile kalırsın mv şuan hamile misin ? yoksa denemede misin? ben bazen aklımdan hiç çıkarmıyordum her denememizle acaba oldu mu gbi düşünceler aklımdaydı bu ay da pek düşünmedik bayram falan da araya girince bilemiyorum bugün ay başı olmam lazım haftasonuna test yapsam mı tabii ay başı olmazsam..kesinlikle stres cok önemli canım ya. ben 2 ay denemiştim gecen ay olmamıstı. sonra rahatsızlandım ılaç kullanmaya basladım. adet bıtımınde kaçmıştı bıraz hamile kalmam dedim ertesi gun hapı kullanmadım kalıvermişim hamile. ama ne yazık ki dusukle sonuclandı. yani demem o ki hiç dusunmemek gerekiyo.
merhaba canım. yani çok çok koyu olmasada çizgi baya belirgindi. ama bekliyorum pazartesiye kadar adet gormezsem kan testi yaptırıcam. bende hamilelikle ilgili hiçbir belirti yok akıntı dısında. bide bir hafta önce çok kramp girmişti ama takmamıştım. ben bu ay pek beklemiyodum aslında. o yuzden bakalım nasipse olsun bekliycem biraz daha. sen test yapmadın mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?