Saglik ocaklari kanda gebelik testine bakiyorlar hic sordunmuAaaa tebrik ederim hayırlı olsun umarım bnmde senin gibi çıkar ama bnm silik bile çıkmadı bugun test Alıp Yarin yine yapcam kan tahlili için randevu aldım o da ayin 21 inde var en erken özeldede boşuna para vermek istemiyorum idrarda silik çizgiyi bi görsem rahatlayacam
ya bn bi kere sağlık Ocağında kan testi yaptırırken bayılmıstım kan tutuyo beni de bi de ordaki hemşire biraz acemiydi galiba damar bulamamıştı kolum mosmor Olmuştu eroinciler gibi dolaşmıştım bi hafta yine ayni kız denk gelir diye korkuyorumSaglik ocaklari kanda gebelik testine bakiyorlar hic sordunmu
Cnm bi de şey sorcam bn hamileysem bile hesapladım Max 16 günlük olması Lazım bebeğim 16 günlük bi gebelik idrar testinde çıkar mi o geldi bi de aklıma senin Bebeğin 3-4 haftalıkken çıkmış çünkü test pozitif dimiMrb cnmevdeki teste guvenme derim sabah idrarinla dene h
Canim bende hep gunumde olurum 9 ekim olmm gerekdi olmadim dun sabah idraryla denedim test cokk hafif silik bi cizgi cikti ustelik adet sancsi gbi cok ciddi agrilarim vardi ve on gundur belim yerinden kopacakti dun kan tahlilinide yaptirdm 3 -4 hafta gebelik tekrar gitcm dr a adet gunumde de denemistim hic bir cizgi yoktu
sonu guzel olur ins. canim beklemek zor gercektenAman gozum perembeye hatta cumaya kadar bısey yapma bence test falan. Negatıf cıkar belkı hamılesındır bosu bosuna uzuntu. Gunler cabuk olmasa da gecıyor . Persembeye kdr sabır arkadas
Sagol cnm ins sanada nasip olur isteyen herkese ben bel agrimdan cok supelenmistim esimde o hafif cizgiyi gorunce dayanamadik gittik ozel hast bakalim hayirlisi artikAaaa tebrik ederim hayırlı olsun umarım bnmde senin gibi çıkar ama bnm silik bile çıkmadı bugun test Alıp Yarin yine yapcam kan tahlili için randevu aldım o da ayin 21 inde var en erken özeldede boşuna para vermek istemiyorum idrarda silik çizgiyi bi görsem rahatlayacam
Cnm adet gunumde cikmamisti olmadim dye yapmistim sonra yine olmayonca sabah idrarinda denmk icin yaptim hemn tek cizgiyi gorunce biraktim ise gec kaliyorduk aksam geldgmde gozle gorulur ikinci vardi bidaha yaptim cuma aksam dunde iste kan tahliliCnm bi de şey sorcam bn hamileysem bile hesapladım Max 16 günlük olması Lazım bebeğim 16 günlük bi gebelik idrar testinde çıkar mi o geldi bi de aklıma senin Bebeğin 3-4 haftalıkken çıkmış çünkü test pozitif dimi
Cnm adet gunumde cikmamisti olmadim dye yapmistim sonra yine olmayonca sabah idrarinda denmk icin yaptim hemn tek cizgiyi gorunce biraktim ise gec kaliyorduk aksam geldgmde gozle gorulur ikinci vardi bidaha yaptim cuma aksam dunde iste kan tahlili
Rica cnm hakkinda hayirli olan olsun ins herkesin rabbim gozletmesin bizde her ay test yap yap cok istyorduk bakalim artik ins saglicakla gelir bebegimiz benim de en buyuk sorunum sigara kullanyordum biraktim ama ara ara dayanamiyorum:-((Cok teşekkür ederim cnm ama regl oldum az önce cokkkk ümitlenmiştim ama mevsimsel falan gecikti galiba
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.2013 aralıkta 3 aylıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum.mayıstan beri bebek için uğraşıyoruz ama olmuyorgeçen ay doktorum klomen verdi 2 tane yumurtam oluştu ancak bugün adetim geldi ve cok üzgünüm,çok umutlanmıştım.her ay aynı şeyi yaşamaktan yoruldum (
Hayirlisi olsun canim, saglikla kucagina almayi nasip etsin AllahCnm adet gunumde cikmamisti olmadim dye yapmistim sonra yine olmayonca sabah idrarinda denmk icin yaptim hemn tek cizgiyi gorunce biraktim ise gec kaliyorduk aksam geldgmde gozle gorulur ikinci vardi bidaha yaptim cuma aksam dunde iste kan tahlili
Cok teşekkür ederim cnm ama regl oldum az önce cokkkk ümitlenmiştim ama mevsimsel falan gecikti galiba
Hosbuldum cok tesekkur ederim destegin icin umutsuz degilim fakat uzulmemek elde degil malesefHosgeldin canim, oncelikle gecmis olsun insaallah bir daha ayni aciyi yasamazsin. Hepimiz buyuk umutlarla bekliyoruz her ay ve sonu husran olunca yikintida buyuk oluyor.moralimizi bozmak yok evet bugun kotu haber gelmis uzulmussun ama umide sarilmaya devam tamammi canim
Hosbuldum cok tesekkur ederim destegin icin umutsuz degilim fakat uzulmemek elde degil malesefinsallah burda guzel haberler paylasiriz
Slm cnm öncelikle geçmiş olsun. Gebelik vajinal Ultrason da görünür cnm hatta bazı gebelikler de bebek çok küçük ken gorunmedigi için keseyi görebilmek için vajinal ultrason la bakıyorlarMerhaba kızlar ...
Ben dün doktora gittim adetime 3 gün kala randevu almıştım.
Aslında son iki aydır adetim erken geldigi icin hesaplarıma göre 14.Ekim adet günüm ama bu 5-7 günde olabilir...
Son zamanlarda sabah idrarimi yaparken karnimin alt tarafinda agrilarim oluyordu.
Asıl sorum şu dün vajinal ultrason oldum ve kist oluşmuş dedi adetine kaç gün var diye sordu bende 3 gün var dedim.
Doktorum adetin olsun bitsin tekrar gel dedi kist halen varmi diye bakalım.
Benim merak ettigim vajinal ultrasonda gebelik varsa görülürmüydüki ????
Kan testide istemedi hani ikinci gebelik düşünüyoruz da dedim....
adetin gelsin bitsin tekrar gel dediğine göre acaba adetimi gorecekmiyim şimdi.heycandan soramadimda açıkcası...
Beni aydınlatan olursa sevinecem Valla.
Slm cnm öncelikle geçmiş olsun. Gebelik vajinal Ultrason da görünür cnm hatta bazı gebelikler de bebek çok küçük ken gorunmedigi için keseyi görebilmek için vajinal ultrason la bakıyorlar
merhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum.ben agustosun 29 inda adet oldum ama kahverengi leke şeklinde bu on gün sürdü.ongun sonra yedi gün sürecek şeklinde normal adetimi holdum. ay hangi tarihi baz alip adetimi hesaplicam bilmiyorum.adet duzensizligim de yoktu.lutfen cevap verin.hic adet belirttimde yok.inşaallah hamileyimdir.Slm cnm öncelikle geçmiş olsun. Gebelik vajinal Ultrason da görünür cnm hatta bazı gebelikler de bebek çok küçük ken gorunmedigi için keseyi görebilmek için vajinal ultrason la bakıyorlar
Merhaba cnm gerçekten karışık bi durum yaşamış sin benim fikrim yani ikinci adeti baz alman ama herseyden önce bı gebelik testi yapsan olmazmi acaba?merhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum.ben agustosun 29 inda adet oldum ama kahverengi leke şeklinde bu on gün sürdü.ongun sonra yedi gün sürecek şeklinde normal adetimi holdum. ay hangi tarihi baz alip adetimi hesaplicam bilmiyorum.adet duzensizligim de yoktu.lutfen cevap verin.hic adet belirttimde yok.inşaallah hamileyimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?