Merhaba kizlar, 5 gün geciktim, test yaptim hala negatif. Normal mi bu sizce ???
Olabilir mi? Benim Ovulasyonum gec olmustu, 14 gün degil 21nci günde bununla alakali olabilir mi?
Neden positif göstermiyor, hamile degilsem adetim niye gelmiyor
Ne gicik bi durum
Merhaba cnm bu ay bende tam aynısı yaşadım 5 gün geçti test yaptım negatif çıktı senin gibi dedim hamile deil sem niye gelmedi sonra geldi sağolsun
Üzüldüm kizlar sizin adiniza, umarim sans benden yanadir.
hic gecikmezdi benim adetim, saat gibidir. psikolojikde olabilir, cok istedigim icin
bi kac güne gelmezse giderim doktora. stres oluyor insana ya
Merhaba kizlar, 5 gün geciktim, test yaptim hala negatif. Normal mi bu sizce ???
Olabilir mi? Benim Ovulasyonum gec olmustu, 14 gün degil 21nci günde bununla alakali olabilir mi?
Neden positif göstermiyor, hamile degilsem adetim niye gelmiyor
Ne gicik bi durum
Söktürücü kullanma hemen belki geç döllenmedir, inşallah da hamilesindir :)
günaydınn
geç döllenmedir cnm kan testi yaptırsana
Ya bu ikimizin hali aynı devam ediyorCnm evde test yok zaten pozitif cikacagini hic düşünüyorum dun cok umitliydim hayal kirikligi oldy resmen bugun yaptigim test
Ya bu ikimizin hali aynı devam ediyorBen iyice psikopata bsğladım,acaba kist mi oluştu,dış gebelik mi sürekli bişeyler düşünüp bişeylere yoruyorum,kafamı kesip atasım var Yarın sabah tekrar test yapıcam,sonucu sağlıklı olsun dıye erken gebelık testi aldım,inş çift çizgi görürüm artık
canim rabbim kucagina almayi nasip etsin buuutun hamislerin bide bize de nasip eder insallahayyy bnde cooook sevindimm yani aslonda bi toafimmm suandaa inanamiorum
Kizlar bat 15-17 ekim gibi ben bugün erken gebelik testi yaptim tertemiz çok moralim bozuldu acaba erken mi sizce yoksa bisey yok mu bu ay
erken canım. benim bat 9 yuydu 8 ınde yaptım çok çok çok silik çıkmıştı görmek için çok dikkatli bakmak gerekiyordu.Kizlar bat 15-17 ekim gibi ben bugün erken gebelik testi yaptim tertemiz çok moralim bozuldu acaba erken mi sizce yoksa bisey yok mu bu ay
Hadi cnm insallh sen cift cizgiyi gorursun sen umut olursun bana valla muhakkak haber verYa bu ikimizin hali aynı devam ediyorBen iyice psikopata bsğladım,acaba kist mi oluştu,dış gebelik mi sürekli bişeyler düşünüp bişeylere yoruyorum,kafamı kesip atasım var Yarın sabah tekrar test yapıcam,sonucu sağlıklı olsun dıye erken gebelık testi aldım,inş çift çizgi görürüm artık
Hadi cnm insallh sen cift cizgiyi gorursun sen umut olursun bana valla muhakkak haber ver
Cnm seninle ben ayni durumdAyiz ayin 9 unda hasta olmam gerekiyodu olmadim test yaptim negatif dunde yaptim negatif o kasik batmalari sizilar hepsi bndede mevcut ama su testler hep negatif ben kan tahlili yaptirmak istiyorum ama olsa idrardada cikmasi gerekiyor bnmde adetim hep saati saatine oniki senedir adet goruyorum 30 gunu gectigini bilmem bugun 33 gun oldu ve bnde adet belirtileride yok oludu 5 gün önce sivilcelerim cıkmıştı gitti asabiliğin azaldı noluyo bilmiyorumMalesef...
Erken gebelık test yapmama rağmen negatif.İçimde ters giden birieyler var belliki,gün bile aksamayan ben,bu ay 4 gün geciktim.Üstüne şiddetli kasık batmaları!Bunlar neyin nesi o halde?Yok mu bu şekilde tecrübesi olan arkadaş aramızda
bayan34 sen de regl olmadın dimi hala?Sen napmayı düşünüyosun?
Benimde bat 9 ekimdiCnm seninle ben ayni durumdAyiz ayin 9 unda hasta olmam gerekiyodu olmadim test yaptim negatif dunde yaptim negatif o kasik batmalari sizilar hepsi bndede mevcut ama su testler hep negatif ben kan tahlili yaptirmak istiyorum ama olsa idrardada cikmasi gerekiyor bnmde adetim hep saati saatine oniki senedir adet goruyorum 30 gunu gectigini bilmem bugun 33 gun oldu ve bnde adet belirtileride yok oludu 5 gün önce sivilcelerim cıkmıştı gitti asabiliğin azaldı noluyo bilmiyorum
Mrb cnmevdeki teste guvenme derim sabah idrarinla dene hCnm seninle ben ayni durumdAyiz ayin 9 unda hasta olmam gerekiyodu oçıktım test yaptim negatif dunde yaptim negatif o kasik batmalari sizilar hepsi bndede mevcut ama su testler hep negatif ben kan tahlili yaptirmak istiyorum ama olsa idrardada cikmasi gerekiyor bnmde adetim hep saati saatine oniki senedir adet goruyorum 30 gunu gectigini bilmem bugun 33 gun oldu ve bnde adet belirtileride yok oludu 5 gün önce sivilcelerim cıkmıştı gitti asabiliğin azaldı noluyo bilmiyorum
Canim bende hep gunumde olurum 9 ekim olmm gerekdi olmadim dun sabah idraryla denedim test cokk hafif silik bi cizgi cikti ustelik adet sancsi gbi cok ciddi agrilarim vardi ve on gundur belim yerinden kopacakti dun kan tahlilinide yaptirdm 3 -4 hafta gebelik tekrar gitcm dr a adet gunumde de denemistim hic bir cizgi yoktuCnm seninle ben ayni durumdAyiz ayin 9 unda hasta olmam gerekiyodu olmadim test yaptim negatif dunde yaptim negatif o kasik batmalari sizilar hepsi bndede mevcut ama su testler hep negatif ben kan tahlili yaptirmak istiyorum ama olsa idrardada cikmasi gerekiyor bnmde adetim hep saati saatine oniki senedir adet goruyorum 30 gunu gectigini bilmem bugun 33 gun oldu ve bnde adet belirtileride yok oludu 5 gün önce sivilcelerim cıkmıştı gitti asabiliğin azaldı noluyo bilmiyorum
Mrb cnmevdeki teste guvenme derim sabah idrarinla dene h
Canim bende hep gunumde olurum 9 ekim olmm gerekdi olmadim dun sabah idraryla denedim test cokk hafif silik bi cizgi cikti ustelik adet sancsi gbi cok ciddi agrilarim vardi ve on gundur belim yerinden kopacakti dun kan tahlilinide yaptirdm 3 -4 hafta gebelik tekrar gitcm dr a adet gunumde de denemistim hic bir cizgi yoktu[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?