Umudumuz 2014 Ekim =)

canım klomeni yumurta takibinde veriyolar. yumurtaları geliştiriyor.

Anladım yaren çok tsk ederim cevapların için. Bu arada ben yazılan cvp ların altına yapmaya çalışıyorum en sona gidiyor yazdıklarım yapamıyor muyum acaba yeni kullanmaya başladım da pek anlamadım

ayyy bnde cooook sevindimm yani aslonda bi toafimmm suandaa inanamiorum
Ve bende gittim dayanamadim senden sonra normal gebelik testi aldim bu defa .ve kopkoyu iki cizgiyi gordum.deger düşmüyor demek artmis .cookk sevindim. Insallah haziran annelerinde buluşuruz canim. Sag salim kucağımiza aliriz bebeklerimizi.

aminn canimm ins yaa valla bu ay cok istemistim esimin mesleginden dolayi haziranda yanmda olcakk

Anladım yaren çok tsk ederim cevapların için. Bu arada ben yazılan cvp ların altına yapmaya çalışıyorum en sona gidiyor yazdıklarım yapamıyor muyum acaba yeni kullanmaya başladım da pek anlamadım

canım çoklu alıntıyı tıklayıp mesaj bölümünde alıntıları ekle var orayı tıklayıp yaz. hem o zaman bana bildirim geliyor cevap verdiğin

klomen doktor veriyor canım kendi başına kullanma. sen bir doktora daha git bence

imzanıza hamişlik takibi bilgilerini ekleyşinde görelim

Merhaba kizlar, 5 gün geciktim, test yaptim hala negatif. Normal mi bu sizce ???
Olabilir mi? Benim Ovulasyonum gec olmustu, 14 gün degil 21nci günde bununla alakali olabilir mi?
Neden positif göstermiyor, hamile degilsem adetim niye gelmiyor
Ne gicik bi durum

Sagol canim.senden de iyi haberler bekliyorum. Yarin sabah bir daha test yap bakalim.benim ilk hamileligimde 4.gunde silik cizgi cikmisti.gev dollenmeydi sanirim.
Cnm evde test yok zaten pozitif cikacagini hic düşünüyorum dun cok umitliydim hayal kirikligi oldy resmen bugun yaptigim test

Merhaba cnm bu ay bende tam aynısı yaşadım 5 gün geçti test yaptım negatif çıktı senin gibi dedim hamile deil sem niye gelmedi sonra geldi sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…