Anladım ki gerçekten devlet Hastanesinde ilgilen miyor lar. Akıntım var yanmam var dedim sallamadi bişe yok hit 6 ay sonra olmazsa gel dedi. Bende en iyisi bi özel gideyim yumurtalarima baktirayim niye okadar bekler insan anlamıyorum bi sorun varsa erken den öğrenmek kötümü anlamıyorum.bu arada klomen dediğin şey ne işe yarıyor sen istersen mi kullanıyor sun yoksa sorun olunca mi veriyor lar
aminn canim Allah ins tum.isteyenlerin basina bir an once verirharika bir hamişimiz daha oldu darısı bizim başımıza . sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.dua et bizim için
Ve bende gittim dayanamadim senden sonra normal gebelik testi aldim bu defa .ve kopkoyu iki cizgiyi gordum.deger düşmüyor demek artmis .cookk sevindim. Insallah haziran annelerinde buluşuruz canim. Sag salim kucağımiza aliriz bebeklerimizi.ayyy bnde cooook sevindimm yani aslonda bi toafimmm suandaa inanamiorum
ben 4 aylik evliyimS selda metin Hayırlı olsun :) sağlıkla hayırlı bi evlat kucağına alırsın inş. Ne kadarlık hasret bitti?
aminn canimm ins yaa valla bu ay cok istemistim esimin mesleginden dolayi haziranda yanmda olcakkVe bende gittim dayanamadim senden sonra normal gebelik testi aldim bu defa .ve kopkoyu iki cizgiyi gordum.deger düşmüyor demek artmis .cookk sevindim. Insallah haziran annelerinde buluşuruz canim. Sag salim kucağımiza aliriz bebeklerimizi.
Anladım yaren çok tsk ederim cevapların için. Bu arada ben yazılan cvp ların altına yapmaya çalışıyorum en sona gidiyor yazdıklarım yapamıyor muyum acaba yeni kullanmaya başladım da pek anlamadım
klomen doktor veriyor canım kendi başına kullanma. sen bir doktora daha git benceAnladım ki gerçekten devlet Hastanesinde ilgilen miyor lar. Akıntım var yanmam var dedim sallamadi bişe yok hit 6 ay sonra olmazsa gel dedi. Bende en iyisi bi özel gideyim yumurtalarima baktirayim niye okadar bekler insan anlamıyorum bi sorun varsa erken den öğrenmek kötümü anlamıyorum.bu arada klomen dediğin şey ne işe yarıyor sen istersen mi kullanıyor sun yoksa sorun olunca mi veriyor lar
imzanıza hamişlik takibi bilgilerini ekleyşinde görelimVe bende gittim dayanamadim senden sonra normal gebelik testi aldim bu defa .ve kopkoyu iki cizgiyi gordum.deger düşmüyor demek artmis .cookk sevindim. Insallah haziran annelerinde buluşuruz canim. Sag salim kucağımiza aliriz bebeklerimizi.
bu defa oldu sanırım tamam cnm doktor tavsiyesi olmadan kullanmam zatencanım klomeni yumurta takibinde veriyolar. yumurtaları geliştiriyor.
olmadı diğer topiklere bak orda tıklancak bir yer vardı diğer arkadaşlardan öğrenebilirsin yapğanlardan yaniOldumu acaba :)))
Sagol canim.senden de iyi haberler bekliyorum. Yarin sabah bir daha test yap bakalim.benim ilk hamileligimde 4.gunde silik cizgi cikmisti.gev dollenmeydi sanirim.mvmv ve selda metin hayırlı uğulu olsun inşallah
Cnm evde test yok zaten pozitif cikacagini hic düşünüyorum dun cok umitliydim hayal kirikligi oldy resmen bugun yaptigim testSagol canim.senden de iyi haberler bekliyorum. Yarin sabah bir daha test yap bakalim.benim ilk hamileligimde 4.gunde silik cizgi cikmisti.gev dollenmeydi sanirim.
Merhaba cnm bu ay bende tam aynısı yaşadım 5 gün geçti test yaptım negatif çıktı senin gibi dedim hamile deil sem niye gelmedi sonra geldi sağolsunMerhaba kizlar, 5 gün geciktim, test yaptim hala negatif. Normal mi bu sizce ???
Olabilir mi? Benim Ovulasyonum gec olmustu, 14 gün degil 21nci günde bununla alakali olabilir mi?
Neden positif göstermiyor, hamile degilsem adetim niye gelmiyor
Ne gicik bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?