Inşallah hamilesindir cnm ama umud edip hüsrana uğramak çok kötü oluyor ben bişey yokmuş gibi düşünmeni tavsiye ederim ki hüsrana ugramayasin. Hepimiz hergün her ay aynı şeyleri yaşıyoruz malesef Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah yoksa hep birlikte tirlaticaaz ;-) ;-)Soruma cevap verdigin icin öncelikle teşekkür ederim.
Senin dediklerine katılıyorum Altan muayene oldugun zaman daha net görünüyor doğrudur...
Ama hani son iki ay erken adet gördüğüm icin bir 29 günde oldum son zyklusum 27 gündü ama genelde hep 30 günümü aşıyor yani 31-32 günde olurdum.
Belki geç döllenme felan varsa görülmez diye düşündüm bir an .... Ama zaten umudum yoktu kısmet.
Ins canim teskkur ederim bende halen saskin im bi tuhaf iste rabbim isteyen herkesr nasip etsin amin aminHayirlisi olsun canim, saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah
Valla benim bildigim adetin ilk günü :)Kızlar size bir soru hamilelikte adetinizin bitti günü mu saymaya başlıyoruz yoksa adet gördüğünüz ilk günümü sayıyoruz benim kafa suan karıştı
Inşallah hamilesindir cnm ama umud edip hüsrana uğramak çok kötü oluyor ben bişey yokmuş gibi düşünmeni tavsiye ederim ki hüsrana ugramayasin. Hepimiz hergün her ay aynı şeyleri yaşıyoruz malesef Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah yoksa hep birlikte tirlaticaaz ;-) ;-)
öncelikle cevap yazdigin için teşekkür ederim.test yapmak istemiyorum açıkçası.iki düşük yaptım.pihtilasma varmış bende.aspirin kullanıyorum şimdi.hiç böyle olmazdı bilmiyorum ama inşaallah hayırlısıyla hamileyimdirMerhaba cnm gerçekten karışık bi durum yaşamış sin benim fikrim yani ikinci adeti baz alman ama herseyden önce bı gebelik testi yapsan olmazmi acaba?
benim bildiğim ikinci gününden itibaren sayıyorsun canımKızlar size bir soru hamilelikte adetinizin bitti günü mu saymaya başlıyoruz yoksa adet gördüğünüz ilk günümü sayıyoruz benim kafa suan karıştı
Canim benim bildigim adetin ilk gununden sayiliyor bildigim bu bnmKızlar size bir soru hamilelikte adetinizin bitti günü mu saymaya başlıyoruz yoksa adet gördüğünüz ilk günümü sayıyoruz benim kafa suan karıştı
Peki ondan önceki adetin ne zamandı acaba belki üstüne görmüşsündür diyecem ama bilemedim bende.merhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum.ben agustosun 29 inda adet oldum ama kahverengi leke şeklinde bu on gün sürdü.ongun sonra yedi gün sürecek şeklinde normal adetimi holdum. ay hangi tarihi baz alip adetimi hesaplicam bilmiyorum.adet duzensizligim de yoktu.lutfen cevap verin.hic adet belirttimde yok.inşaallah hamileyimdir.
Kız benimde 2 gündür bi ateş basması var aletle dolasiyorum evde.kasiklarimda çok ağrıyor arada bi midem kalkıyor bat a2 gün kaldı. Ilk defa bu kadar belirti yaşıyorum Hayır olsun inş.inşallah hamilesindir canım.benimde aynıydı dediğim gibi durduk yere ara ara kramp gırıp durmustu bır kaç gun. ayın 7 sinde de ateşim çıkmıstı gece uyanmıstım . ates herkeste belirti olmayabilir ama benim düşükle sonuçlanan ilk hamileliğimdede ates yuzunden uçuk çıkmıştı.
oda 29 canım o yüzden kafam karıştı.adetim bittikten sonra kasıklarımda batma oldu hâlâda var belkide psikolojik bilmiyorum.üstüne görme kanaması az oluyormuş galiba.benimki normal bir şekilde oldu.bazilari bu şekil oluyormuş ama o ben olamam biliyorumPeki ondan önceki adetin ne zamandı acaba belki üstüne görmüşsündür diyecem ama bilemedim bende.
Yada adetin tam sökülmedi ve o 10 gün sonrası sökülmeye başladı.
Yani bende olsam normal adet gördüğüm günü adet başlangıcı diye bas alırdım
hayırlısıyla canım inşaallahİyi aksamlar kizlar bugun bat gunum ama olmadim testte yapmadim korkuyorum hamlilik belirtisi de yok
Kizlar ya beni bir ates basiyirki bu havada kapi acik oturuyorum insallah grip degil bebek belirtisudir bata 7 veya 9 gun kaldi
Ayaklarim vucudum soguk ama ben yaniyorum birde avuc ici. Yaniyorbenimde 1 hafta var elim ayağım donuyo ama içim yanıyo sanki yaa:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?