Umudumuz 2014 Ekim =)

Inşallah hamilesindir cnm ama umud edip hüsrana uğramak çok kötü oluyor ben bişey yokmuş gibi düşünmeni tavsiye ederim ki hüsrana ugramayasin. Hepimiz hergün her ay aynı şeyleri yaşıyoruz malesef Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah yoksa hep birlikte tirlaticaaz ;-) ;-)

Kızlar size bir soru hamilelikte adetinizin bitti günü mu saymaya başlıyoruz yoksa adet gördüğünüz ilk günümü sayıyoruz benim kafa suan karıştı

Kızlar size bir soru hamilelikte adetinizin bitti günü mu saymaya başlıyoruz yoksa adet gördüğünüz ilk günümü sayıyoruz benim kafa suan karıştı
Valla benim bildigim adetin ilk günü :)

Gerçi ultrasonda değişe biliyor azıcık döllenmeyle alakalı olsa gerek.
Ben kızıma hamileyken hep 2 hafta geriden geliyordu

Allahıma şükür bir kızım var 3 yaşında ama bir kardeş istiyoruz artık.
korunmayı yazın bıraktık son iki aydır denemeler yapıyoruz işte :)
Evet ümit edince sonu hüsran olunca insan Cok üzülüyor Valla.
Şimdi hasta olana kadar beklemekte deli ediyor işte Allah hayırlısını versin.

Allah her isteyene birer bebiş versin herkes bu duygu yaşasın

teşekkür
Merhaba cnm gerçekten karışık bi durum yaşamış sin benim fikrim yani ikinci adeti baz alman ama herseyden önce bı gebelik testi yapsan olmazmi acaba?
öncelikle cevap yazdigin için teşekkür ederim.test yapmak istemiyorum açıkçası.iki düşük yaptım.pihtilasma varmış bende.aspirin kullanıyorum şimdi.hiç böyle olmazdı bilmiyorum ama inşaallah hayırlısıyla hamileyimdir

Peki ondan önceki adetin ne zamandı acaba belki üstüne görmüşsündür diyecem ama bilemedim bende.
Yada adetin tam sökülmedi ve o 10 gün sonrası sökülmeye başladı.
Yani bende olsam normal adet gördüğüm günü adet başlangıcı diye bas alırdım

Merhaba kizlar.topigimizde bu ay hamile kalanlar.hayirli ugurlu olsun.Saglicakla alin kucaginiza insallah.deneyimlerinizi bizimle paylasirsaniz cok sevinirim.mesele iliski duzeni nasildi.bide sivilce falan ciktimi bu ay.

Kız benimde 2 gündür bi ateş basması var aletle dolasiyorum evde.kasiklarimda çok ağrıyor arada bi midem kalkıyor bat a2 gün kaldı. Ilk defa bu kadar belirti yaşıyorum Hayır olsun inş.

oda 29 canım o yüzden kafam karıştı.adetim bittikten sonra kasıklarımda batma oldu hâlâda var belkide psikolojik bilmiyorum.üstüne görme kanaması az oluyormuş galiba.benimki normal bir şekilde oldu.bazilari bu şekil oluyormuş ama o ben olamam biliyorum hayırlısı mevla ne dediyse o olur elbet

Kizlar ya beni bir ates basiyirki bu havada kapi acik oturuyorum insallah grip degil bebek belirtisudir bata 7 veya 9 gun kaldi

Bende aynı durumdayım kızlar. Bugün batımı 2 gün geçirdim adet olmadım ama testte negatif çıktı ooofff

Merhaba arkadaslar bat 14 ekim di ama 2 gun erken geldi. bu ay umutluydum da ama kirmizilar geldi buldu beni hamislik umudu kasim ayina kaldi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…