Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

cnmm hiç oyle düşnme cunku blıosn ki kaç yıldan sonra hamiş kalan bir sürü akrdasmz oldu seni çok anlıorm ama karamsar olma allah ol deynce olur inan bana senn ve kızının dualları kabul olcak inşş tez zamanda

a.slm cnm nasılsın
iim cnm ya dun histreskopi çekldi agrım var braz
sağ ol canım iyiyim çok şükür sen nasılsınnnnn

duygummmm nasıl oldunnnnnnn biraz ağrın varmışşş geçmiş olsun

evt hulyam ya agrım var braz sızlama gibi bi de halszm kanama geçti şükür de dün iyidm ya bugun nye boyle anlamadm :44:bi de ateş basıo boyle içime bi ilaç vermşler ondan mı bunlar acaba :26:

slmm kızlar naslsnzz ben bugun gayet iim ghe herkes fatmagülde heralde yok kmselerr ben de izlıorm hem de bi size bakaym dedmm

günaydın kızlarr nasılsınız...

duygu canım kanaman olmuş geçmiş olsun..
benimde ilk gün ve ertesi gün kanamam oldu..
olurmuş rahim filmlerinden sonra böyle.tekrar geçmiş olsun cnm..

evi tutuk bizde..cumartesi içindeki kiracı çıkıyor..ev sahibi mutfak taşını değiştircekmiş..
sonra badana yapıp gircez eve çok seviniyorum yeni evde gelicek bebişim inşallah

ev sahibi biraz pimpirikli bir adam illede her yıl ben zam yaparım dedi daha eve girmeden..
ama bi eve girelim de öyle kolay değil.biz diyoruz ki buranın piyasası neyse onu veririz zam yapılması gerekirse yaparız..
o diyo ki yok beni piyasa ilgilendirmez ben zamımı yaparım..işimiz var adamla sanırım ama evi çok beğendim evden de vazgeçemiyorum..uğraşırız ev sahibiyle yılda 1 kez ne yapalım..
hayırlısı olsun

öpüyorummmmm

Son düzenleme:

saol aysunummm ilk iki gun oldu kanama iknci gun agrım da oldu şimdi kahverngi kahverngi çok haff gelıo normalmş evt
gule gule oturun inşşş aysunum yeni eve tez zamanda gelsn guzel bebişinz inşşşş

meganm hatrlıorm evtt bi profa gdıodu bahsetmştn Allah daha fazla çektirmesin Allah sizlere sabır versn cnm zorrr

geçmiş olsun canımmm inşallah değin gibi olur acıları diner ailede birinin hasta olması çok kötü biliyorummm...

inşallah en kısa zamanda dönersin aramızaaa

Teşekkürler kızlar.Kayınpederimin durumu şuan biraz daha iyi çok şükür serumlar biraz kendine getirdi.En azından ağrıları dindi çok şükür.

yaaa ıkzlar nerdesiniz
bitürlü bir araya gelemdik yaa cık cık cık

meganım sevndm cnm Allah agrı sızı çektrmesin inşşş...
eminemmm burdaym cnm bu hafta yogndu bnm koştrmaca aysun da ev falan bakıo gül yok zaten gtti hulya da ugruo arada bu akşam soyle grelm ya eski gunlerdeki gibi iki lafın belini bukelm gerçekten benm biraz utum var bu akşam ama on bucuk onbir gibi burdaym duyurulurrr kızlara hadi kızlar sohbete

duygummm
canım bende akşam girmeyi isterdim ama evde net yok yani aslında vardı eşim iptal ettirdi şimdi tekrar baş vurduk 1 haftadır çekemediler neti
neyse gelirse görüşürüz evdende

duygummm
canım bende akşam girmeyi isterdim ama evde net yok yani aslında vardı eşim iptal ettirdi şimdi tekrar baş vurduk 1 haftadır çekemediler neti
neyse gelirse görüşürüz evdende

hmm anladm cnm neyse gelr bi kaç gun içinde heralde o zaman görşrz bol bol şimdi iştemsn sen?

kızlar kızlar nerdesınız yaaaa ben gıremedım ama sızde oldugunuz yerde kalmıssınız herkez ıyıdır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…