cnmm hiç oyle düşnme cunku blıosn ki kaç yıldan sonra hamiş kalan bir sürü akrdasmz oldu seni çok anlıorm ama karamsar olma allah ol deynce olur inan bana senn ve kızının dualları kabul olcak inşş tez zamandaduygum canım sana tekrar geçmiş olsun diyorum
ben daha kararsızım aslında ne yapacağımı bilmiyorum rahim filmini çektirsemmi çektirmesemmi gelgitler yaşıyorum :44:
boşa kürek çekmiş gibi hissediyorum kendimi eşimde tekrar aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum diyo onunda üstüne düştüğü yok dolayısıyla bende tek başıma kalkamıyorum altından
kızım bukadar istemese belkide bende üstüne düşmicem bilmiyorum bazen pisikolojikmi acaba diyorum ama ben kızım doğduktan sonra nerdeyse hiç kafaya takmamıştım olur olmaz diye ama son 1 yıldan beri takrar yerleşti kafama olmuyo işte ben gerçekten kısır olduğuma inanmaya başladım haa diceksiniz senin kızın var kısırlıkta nerden çıktı diye ama yok işte
doktorlar bile diyo bebek 1 yıl olmazsa kısırlık diye biliriz diye ben 6 yıldan beri hiç korunmama rağmen gebe kalamıyorum tabi daha önceside var neyse sağlık lsun inşallah sizlerin gebelik haberini alırımda mutlu olurum rabbim benim kızımıda bana bağışlasın hayırlı bir evlat olarak yetiştirmek nasip etsin inşallah
gülbebek tatillemi gitti ben geçmişi pek okumadım neyse dinlenir kafasındaki bütün sıkıntıları atar ve inşallah ben gebeyim diye gelir buraya
tabi hepinizin gebelik haberini almayı çok istiyorum burada hülya duygu gülbebek aysun birsum inşallah sizlerinde tez zamanda kucakları hayırlı sağlıklı evlatlarla dolar sizi çok seviyorum
slmm kızlarrrrr
sağ ol canım iyiyim çok şükür sen nasılsınnnnniyi akşamlar nasılsın cnm
slmm kızlarrrrr
sağ ol canım iyiyim çok şükür sen nasılsınnnnn
duygummmm nasıl oldunnnnnnn biraz ağrın varmışşş geçmiş olsun
iim cnm ya dun histreskopi çekldi agrım var braza.slm cnm nasılsın
sağ ol canım iyiyim çok şükür sen nasılsınnnnn
duygummmm nasıl oldunnnnnnn biraz ağrın varmışşş geçmiş olsun
günaydın kızlarr nasılsınız...
duygu canım kanaman olmuş geçmiş olsun..
benimde ilk gün ve ertesi gün kanamam oldu..
olurmuş rahim filmlerinden sonra böyle.tekrar geçmiş olsun cnm..
evi tutuk bizde..cumartesi içindeki kiracı çıkıyor..ev sahibi mutfak taşını değiştircekmiş..
sonra badana yapıp gircez eve çok seviniyorum yeni evde gelicek bebişim inşallah
ev sahibi biraz pimpirikli bir adam illede her yıl ben zam yaparım dedi daha eve girmeden..
ama bi eve girelim de öyle kolay değil.biz diyoruz ki buranın piyasası neyse onu veririz zam yapılması gerekirse yaparız..
o diyo ki yok beni piyasa ilgilendirmez ben zamımı yaparım..işimiz var adamla sanırım ama evi çok beğendim evden de vazgeçemiyorum..uğraşırız ev sahibiyle yılda 1 kez ne yapalım ..
hayırlısı olsun
öpüyorummmmm
meganm hatrlıorm evtt bi profa gdıodu bahsetmştn Allah daha fazla çektirmesin Allah sizlere sabır versn cnm zorrr
kıyamam canım rabbım yardımcınız olsun cok zor bılıyorum allahım sızlere guc kuvvet versın hayat işte hersey bızım için allahım kaldıramıyacagımız acılar vermesın ıns kayınpederınede her ıkı rahmetten bırını nasıp etsın acılarını dındırsın
geçmiş olsun canımmm inşallah değin gibi olur acıları diner ailede birinin hasta olması çok kötü biliyorummm...
inşallah en kısa zamanda dönersin aramızaaa
duygummm
canım bende akşam girmeyi isterdim ama evde net yok yani aslında vardı eşim iptal ettirdi şimdi tekrar baş vurduk 1 haftadır çekemediler neti
neyse gelirse görüşürüz evdende
hmm anladm cnm neyse gelr bi kaç gun içinde heralde o zaman görşrz bol bol şimdi iştemsn sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?