merhabalar... durumlar nasııll. bizim pek iç açıcı değil. Son yapılan testte hiç sperm çıkmadı.. Tüp bebek işi de zora girdi... Artık umudum kalmadı gibi bişi.
kızlar kızlar nerdesınız yaaaa ben gıremedım ama sızde oldugunuz yerde kalmıssınız herkez ıyıdır umarım
iilk cnm yaa annem rahatsz braz agır bronşt oldu 20 tane igne banamısın demedi çok fena oksuruo aklm fikrm onda bu aralarpek gremedm o yuzden onn dısında bnm kahverngi akntım oluo hala ama takmıorm cunku normal akntı olur ya onla karşk belki arar sorarm ama artık herşeyi kurcalamak istemıorm herşey olcagına varıo cunku saglık olsun yeter duamı edıorm kalbimi ferah tutmaya çalşıorm elmden gelen de bu şu an ...ozledm sizi kızlar yaa ...semnerler başladı saat ikiye kadar okldayz tabii arkdslarla takılıoz edıoz bi de akşamustu evde oluorm genelde akşama ugramaya çalşçam bi akşam soyle ayarlasak da hep beraber taklsak ne guzel size ihtycm var opyrm canlarımmm
duygum canım annene çook geçmişler olsun rabbim tez zamanda şifasu-ını versin inşallahiilk cnm yaa annem rahatsz braz agır bronşt oldu 20 tane igne banamısın demedi çok fena oksuruo aklm fikrm onda bu aralarpek gremedm o yuzden onn dısında bnm kahverngi akntım oluo hala ama takmıorm cunku normal akntı olur ya onla karşk belki arar sorarm ama artık herşeyi kurcalamak istemıorm herşey olcagına varıo cunku saglık olsun yeter duamı edıorm kalbimi ferah tutmaya çalşıorm elmden gelen de bu şu an ...ozledm sizi kızlar yaa ...semnerler başladı saat ikiye kadar okldayz tabii arkdslarla takılıoz edıoz bi de akşamustu evde oluorm genelde akşama ugramaya çalşçam bi akşam soyle ayarlasak da hep beraber taklsak ne guzel size ihtycm var opyrm canlarımmm
kulaklarım çınladı sankimmmmm
nabersinizzzzz bakımmmmmm
sedacım daha once kaç çıkmıştı sizin sayı ? dr ne dedi peki ilaç falan verdi mi? cnm artık blıosn microtese ile buluolar yne yapıolar tüpü umudunu kaybetme Allahtan umut keslmez duacınım cnm...
canım umudunu hiç kaybetme bu sperm durumları pek belli olmuyo...çok dalgalı çıkabiliyo bence biran önce durumu araştırtmaya başlayınnn varikosel varsa ameliyat olur canım hem hiç sperm olmasa bile tese ile bulunur sıkma canını proxeed de kullanıyormuşsunuz...sonuçta senin eşinde sperm üretimi var demkkiii..daha önce sayım yapılmış bak belki varkoselden kaynaklanan birşey vardır allah yardımcınız olsun canımmmmerhabalar... durumlar nasııll. bizim pek iç açıcı değil. Son yapılan testte hiç sperm çıkmadı.. Tüp bebek işi de zora girdi... Artık umudum kalmadı gibi bişi.
ahhh eminem ya hakkatten bir türlü bi araya gelemedik özledim sizlerle doya doya sohbet etmeyiduygum canım annene çook geçmişler olsun rabbim tez zamanda şifasu-ını versin inşallah
rahim filmşnden sonra olurmuş ben tam hatırlmaıyorum bendede olmuşmuydu acaba ardan 8 yıl geçmiş :26:
yaşlanıyommu nee zamnını nasıl geçtiğinin farkında bile değilim
hülyammmmmmmm şekerlemmm
bitürlü bir araya gelemdik yaaww
canımmm bende özlüyorum sizleri ve ara ara gelip okuyorum ama yazmadan çıkıyorumm....miyaba kızlar
Sizi çok özledimmm ben
Arada uğrayın olur mu
iilk cnm yaa annem rahatsz braz agır bronşt oldu 20 tane igne banamısın demedi çok fena oksuruo aklm fikrm onda bu aralarpek gremedm o yuzden onn dısında bnm kahverngi akntım oluo hala ama takmıorm cunku normal akntı olur ya onla karşk belki arar sorarm ama artık herşeyi kurcalamak istemıorm herşey olcagına varıo cunku saglık olsun yeter duamı edıorm kalbimi ferah tutmaya çalşıorm elmden gelen de bu şu an ...ozledm sizi kızlar yaa ...semnerler başladı saat ikiye kadar okldayz tabii arkdslarla takılıoz edıoz bi de akşamustu evde oluorm genelde akşama ugramaya çalşçam bi akşam soyle ayarlasak da hep beraber taklsak ne guzel size ihtycm var opyrm canlarımmm
sadacım büyükşehirdeydiniz değlmi siz canım..merhabalar... durumlar nasııll. bizim pek iç açıcı değil. Son yapılan testte hiç sperm çıkmadı.. Tüp bebek işi de zora girdi... Artık umudum kalmadı gibi bişi.
duygum geçmiş olsun canım çok..inş. tez zamnda iyileşir annem..iilk cnm yaa annem rahatsz braz agır bronşt oldu 20 tane igne banamısın demedi çok fena oksuruo aklm fikrm onda bu aralarpek gremedm o yuzden onn dısında bnm kahverngi akntım oluo hala ama takmıorm cunku normal akntı olur ya onla karşk belki arar sorarm ama artık herşeyi kurcalamak istemıorm herşey olcagına varıo cunku saglık olsun yeter duamı edıorm kalbimi ferah tutmaya çalşıorm elmden gelen de bu şu an ...ozledm sizi kızlar yaa ...semnerler başladı saat ikiye kadar okldayz tabii arkdslarla takılıoz edıoz bi de akşamustu evde oluorm genelde akşama ugramaya çalşçam bi akşam soyle ayarlasak da hep beraber taklsak ne guzel size ihtycm var opyrm canlarımmm
meg nasılsın canım??miyaba kızlar
Sizi çok özledimmm ben
Arada uğrayın olur mu
canım yaz geldi hepimiz daha az girebiliyoruz nete ama inş.toparlancaz dediğin gibi..Duygum CANIM çık gecmis olsun Rabbim dermansiz dert vermesin ins hemencik iyileşir bende cok yogunun buralar. Geziyorum bol bol bakalım ilk adetimi bekliyorum sonra. Hormonlarimabakilup tekrar rota çizicez ins Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar yaz geldi hepimiz saldık gulbebekim kızacak. Gelince ne bu topuğun halı diye toparlanalım ins en kısa zamanda öpüyorum hepinizi gorusuruz
günaydın kızlarrrr
canım geçmiş olsun allah şifa versin annene...
evet ya bir türlü buluşamadık hadi bir gün belirleyelimde de doya doya sohbet edelimmm...
kolay gelsin canım sana ev taşıma zor iş allah yardımcın olsun şimdi ev işini hallet sonra rahat rahat başlarsın bebiş tedavisineee inşallah bu yaz hepimiz güzel haberler viririzzzzselam kızlar...nasılsınız..
ben giremiyorum pek nete ev toparlıyorum..baya toparladım evi herşeyi koliledim.yeni evide boyattık mutfak taşını ve seramiklerini yeniliyo ev sahibi oda biter bugün yarın..pazar günü taşınıyoruz kısmetse..
neti hemen bağlatamayabilirim..ama bağlanınca girerim gene..
sadacım büyükşehirdeydiniz değlmi siz canım..
tıp çok ilerliyo umut kesmek yok tüp bebek için 1-2 sperm yeterli biliyosun moralini yüksek tut tatlım inş.hrşey güzel olucak.
duygum geçmiş olsun canım çok..inş. tez zamnda iyileşir annem..
meg nasılsın canım??
nasıl oldun umarım herşey yolundadır?
canım yaz geldi hepimiz daha az girebiliyoruz nete ama inş.toparlancaz dediğin gibi..
yazın herkes aşılama yada tüp denicek..mutlaka yazalım donuçlarımızı..
özletmeyin kendinizi
hulyam canım merhaba..
özledim bende sizi
aysun canımmm kolay gelsin yeni ev yeni heyecan ve sonuç bebiş olsun inşallaahhhhhhhhhhhhhhh
canım umudunu hiç kaybetme bu sperm durumları pek belli olmuyo...çok dalgalı çıkabiliyo bence biran önce durumu araştırtmaya başlayınnn varikosel varsa ameliyat olur canım hem hiç sperm olmasa bile tese ile bulunur sıkma canını proxeed de kullanıyormuşsunuz...sonuçta senin eşinde sperm üretimi var demkkiii..daha önce sayım yapılmış bak belki varkoselden kaynaklanan birşey vardır allah yardımcınız olsun canımmm
selam kızlar...nasılsınız..
ben giremiyorum pek nete ev toparlıyorum..baya toparladım evi herşeyi koliledim.yeni evide boyattık mutfak taşını ve seramiklerini yeniliyo ev sahibi oda biter bugün yarın..pazar günü taşınıyoruz kısmetse..
neti hemen bağlatamayabilirim..ama bağlanınca girerim gene..
büyükşehirdeydiniz değlmi siz canım..
tıp çok ilerliyo umut kesmek yok tüp bebek için 1-2 sperm yeterli biliyosun moralini yüksek tut tatlım inş.hrşey güzel olucak.
kolay gelsin canım sana ev taşıma zor iş allah yardımcın olsun şimdi ev işini hallet sonra rahat rahat başlarsın bebiş tedavisineee inşallah bu yaz hepimiz güzel haberler viririzzzz
canım benim nasılsın bakalımmmmmm
kızzlar tek tek bakamadm geçmişe hepnze toptann tşkkr edyrm geçmiş olsn dleklernz içinn hastahnedyz ben de refakatcym baktık olmuo evde butun tetkkleri yaplıo burda agır bi bronşt gecrıo ama iki gundur serumlar baya toparladı çok şükürcumaya kadr hast.deyiz oda arkdslrn laptobndan yazıorm size haftasonu evmde olacagm naspse o zaman yazşrz bol bol annecgm bi ii olsn da hayırlısıyla şu oksuruk nobeti de bi gecse dua edn bize çoook opyrmm cnlarm görşmek üzereee
kızzlar tek tek bakamadm geçmişe hepnze toptann tşkkr edyrm geçmiş olsn dleklernz içinn hastahnedyz ben de refakatcym baktık olmuo evde butun tetkkleri yaplıo burda agır bi bronşt gecrıo ama iki gundur serumlar baya toparladı çok şükürcumaya kadr hast.deyiz oda arkdslrn laptobndan yazıorm size haftasonu evmde olacagm naspse o zaman yazşrz bol bol annecgm bi ii olsn da hayırlısıyla şu oksuruk nobeti de bi gecse dua edn bize çoook opyrmm cnlarm görşmek üzereee
duygum canım tekrar çok geçmiş olsun
kolay değil o illet öksürük nöbetleri felanda cabası inşallah sağlığına kavuşur ve eve geçersiniz
kendine iyi bak canım öpüldün kocamann
Geçmiş olsun cnm. Allah acil şifalar versin...Sen de kendine iyi bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?