Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

iyim hülyam sen nasılsın
bu nasıl iştir arkadaş bitürlü birbirimizi yakalayamdık şurda :26:
özledim valla hülyam sen eskisi kadar rahat giremiyosun galiba yine o gıcık patronun yasakları sürüyomu
malaesef devam ediyo canım ya aslında girsem girerim de girmek de istemiyorum acıkcası işi biraz inata bindirdim de benn
hepimiz birden tedaviye başlayınca toplanmaya başlarız büyük ihtimalle
temmuzda start veriyoruz ya o zaman gelirler tedaviden konuşmalara bebeklerden konuşmaya inşallah çabuk gelir o günlerrr

canım ya allah şifa versin annecineee...dualarım sizinle öptümmm seni

kızlar slmm hastahaneden çıktık dun sabah ii annem biraz oksurugu var yne ama baya haffledi daha ii olcak inşşş siz neler yapıorsnzzz

kızlar slmm hastahaneden çıktık dun sabah ii annem biraz oksurugu var yne ama baya haffledi daha ii olcak inşşş siz neler yapıorsnzzz

cok gecmıs olsun canım bununla gecsın gıtsın ıns hıc goruseıyoruz yaaa bende pek gıremıyorum yogunum ozledım hepınızı

cok gecmıs olsun canım bununla gecsın gıtsın ıns hıc goruseıyoruz yaaa bende pek gıremıyorum yogunum ozledım hepınızı

ben de çook ozledm sizi gelin hadi artık yavaş yavaş toparlanalım dagıldık azıck ama ii olalım saglıklı olalım da en onemlisi bu gerçekten...

bak duydum hemen geldimmmm
nasılsın canımmmmm benim genetik test sonuçları çıkmış çarşamba günü öğrenicez bakalımmm inşallah birşey çıkmamıştırrrrr:18::18::18::18:

bak duydum hemen geldimmmm
nasılsın canımmmmm benim genetik test sonuçları çıkmış çarşamba günü öğrenicez bakalımmm inşallah birşey çıkmamıştırrrrr:18::18::18::18:

ayy çıkmış mı inşş hiçbşey çıkmıcak hulyamm ii hberler vercn çarşmba gunuu ...
ben de aradm merkezi hemşreler muayenedymş onlar arıcaklar sonra bakalm beni genelde bu saatlerde yogunlukları azalıo eli kulagında ararlar ...

senin kanama devam ediyo mu canım yaa
aslında bence git bir muayane etsinler yaaa
gülbebeğe ulaşabildin mi ?

senin kanama devam ediyo mu canım yaa
aslında bence git bir muayane etsinler yaaa
gülbebeğe ulaşabildin mi ?

aslında tam da kanama gibi degl boyle siyaha yakın pıhtı pıhtı koyu koyu dun daha fazlydı bugun azalmş braz nokta nokta boyle yok cnm gulbebek yazmamış bi daha bana ((

sordum hemşreye normalmş adete kadar olurmuş hiç korkulcak bşey yok dedi içim rahatladı

yine kimse yok ve yine yapayalnızımm
duygum canım annenin iyi olmasına sevindim
benim annemde rahatsızlandı biraz galiba tansiyondan ama yanında olamadım
neyse şimdi daha iyi çok şükür
hülyaa canımbenim bugün resimlerine bakarken hep dua ettim rabimm sağlıklı hayırlı evlatlar ver diye mahrum bırakmasın rabbim hiç birimiz inşallah
seviyorum sizi kızlar ben genelde hep diğer topikte oluyorum burda kimse yok diye
burda olursanız bir beğeni yada mesaj atın ben damlarım

eminem saol cnm bnm ii çok şükür annem oksuruk de baya haffledi ben de azcık temzlk yaptım okuldaki işler de bitti rahatm artık burdaym sık sık valla ben de başka topklere tüp bebekti suydu buydu bakıorm edıorm burda kmse olmaynca bnm de cnm sıkılıo ama gelrler aysun yok bu ara ancak evi taşıo tabii neti de yoktur şimdi onn gül de gtti hülya da gundur gremıo pek birsum yok uzun zamandr huzur o da yogndu ozimmm sen nerdesnnn lovelynin de kaynpederi hastaydı allah şifa versn allah çektrmesn inşşşşşşş bak hemenceck aldım yoklamayı daa

kızlar gülbebekten hber var topge de yazmamı istedi başta çokkk slmı var hepnzee gülbebegm şimdi istanbulda orda ii bi dra gtti polip çıkmş rahmde enefeksyon çıkmş bi de prolaktın yuksek çıkmş kız bulndugu yerde de gtmişti dra ama adam sadece stresten demşti neyse en azından ne oldgu çıktı ona göre de çaresine bakılır hayırlısıyla inşşşşşşşş şimdi ii bi araştrma hast. gtcek ist. da smear sonucu da çıkcakmş iki haftayanete gremıo ben de telimi verdm hber aldgmda sizle de paylşçm dedm bizi mrkta bırakma ona çook dua edelm bu sorunlar tez zamanda hallolsın ve gelsn hemen teznde bebişi inşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
Kızçeler napiyosunuz bakimmm

Duygum ne zaman regl olcaktin sen
Tedavi bu ay başlıyordu di mi

Gulbebekten haber gelirse yazın hemen
Doktor onemli ya
Benim arkadasıma da tüp dediler
Başka doktora gitti
2-3 ay icinde kendiliğinden hamile kaldı
Hatta suan benim doktorum da o
Hisar hastanesinde irem cansever
Tavsiye ederim

yoklama süper duygum harikasın hepsinden haberin var 9:
Ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum nedense üstümde bir ağırlık varki sorma gözlerimi açamıyorum neden böyle oldum yine yaa tansiyon düşüyo benim sık sık 2 yıldır yazı bu şekilde geçiriyorum bir kendime gelemedim neyse öpüldün kocaman bebekim

gülbebeğim canım benim inşallah ahyırlı haberlerle gelir doktordan doktora çok fark var işte kimisi sadece maaşına bakıyo kimiside gerçekten işini yapıyo rabbim vijdanlısına düşürsün inşallah

huzurumm nerelerdesin sen canım iyice kayıplara karıştın sanki nasıl gidiyo gebelik
kendine iyi bak canım öpüldün kocaman

huzurumm nerelerdesin sen canım iyice kayıplara karıştın sanki nasıl gidiyo gebelik
kendine iyi bak canım öpüldün kocaman

Canim benimmmmmm
İyiyiz bitanem
Şimdilik yolunda her sey
Tabi biraz fazla kilo almisim ama napalim artik

Cok girmiyorum foruma
Cunku ben biraz hastalık hastasiyimdir
Son zamanlar etkilenmeye başlamıştım her seyden
Baktım kendimi doktorda buluyorum
Biraz uzak kalayım dedim
Arada bakıyorum herkes iyi mi diye
Cok opuyorum seni

evt huzurum dogum kontrol hapı btti artık bat için gun sayıyorum bi haftaya gelr buyuk ihtmal sonra başlıoo tedavi
Allah allah nie ki eminem dra gttn mi hiç kanszlk falan mı var yoksa bol bol tuzlu ayran iç eminem tansyon düşmesni bilir çok fenadır geçmiş olsn çokk
ne varsa büyük şehrlerde var işte ii ki izinde istanbula gttm gülüm ben onn için bundan sonra herşeyin yoluna girecegine çokk inanıorm amiinnn eminem Allah emin ellere düşürsün hepmizi inşşşşşşşşşş Allah işini düzgün yapan drlardan razı olsun para için yapanları da ıslah etsn inşşşşşş

slm kzılar hepinizeee
nasılsınız bakalım hadi gelinde konuşalım biraz bu ara biraz canım sıkılıyo
bizim genetik testlerde birşey çıkmadı çok şükür yanlız bende kan pıhtılaşması varmışşşş inşallah bu bebeğime kavuşmama engel yaratmaz
bu cumertesi tekrar merkeze gidicez bütün tahliller tamamlanınca gelin demişti bakalım bu sefer konuşur herhalde nasıl bir yol izleyeceğimizi

canım hadı gecmıs olsun cok sukur bısı cıkmamıs kan pıhtılasmasının ortaya cıkması ıyı olmus ıgne vurulursun hamılelıgınde sorun olmaz benım arkadaslarımda da cıkmıs tı ıkısıde aldı kuzularını saglıkla kucagına hıc merak etme allahın ıznıyle gelsın kuzun ıns benımde bakılcak kan pıhtılasmama ama kurtajdan sonra hala adet olmadım bugun kurtaj oldugum 37gun oldu bakalım gelınce gıdıcem doktora bu ay tupe baslıyomusunuz sızde hulyam ıns hakknızda hayırlısı olsun duygumla ıkınız bırden verıceksınız mujdeı pespese hadı ıns sonra da bızzz gelırız guzel gunler paylasalım burda hep berabeer ama kımseler yok gulbebekım kızıcak gelınce topıge hıc bakmamıssınız dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…