Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

anestezili olması da çok iyi olmuş canım.
acımıyo diyorlar ama benim acı eşiğim düşük sanırım canım baya yandı.neyseki kısa sürüyo geçti gitti şükür..
ve bu 1 kez yaptırılan bişey sanırım..her merkez ayrı ayrı yapmaz inş.ben bi daha yaptırabilirmiyim bilmem..

Son düzenleme:
.................................

Son düzenleme:

saolll cnmm bnmmm imşşş herşey ii olcakk Aysunmm ben de çok inanıorm buna

tabi ki cnm bnmm bi kez yaptrlıo senn tüplere de bakldı bnmki rahm filmnn biraz daha gelşmş haliymiş o yuzden aneztezi ile yaptılar senn aşılama ile btcek bence bu iş o yuzden histreskopiye gerek ble kalmıcak ...

tabi ki cnm bnmm bi kez yaptrlıo senn tüplere de bakldı bnmki rahm filmnn biraz daha gelşmş haliymiş o yuzden aneztezi ile yaptılar senn aşılama ile btcek bence bu iş o yuzden histreskopiye gerek ble kalmıcak ...

inşallah duygum iyi başladık iyi devam etsin inşallah...

günler geçtikçe heyecanlanıyorum hepimiz için..

Hadi geçmiş olsun cnm... benim de histeroskopide polipler alındı. uyudum uyandım..biraz adet sancısı vardı.ağrı kesici yaptılar hemen. sen de birşey yapılmadı herhalde.sadece gözlemlediler tedaviye engel birşey varmı diye.. sonucun da güzel çıkmış,gözünaydın,,sırasıyla gelicek herkesin bebişi hayırlısıyla....

saoll cnmm adını ogreneblrmymm cnmm ya sultan diyim mi sana bnm polip falan yoktu cnm heralde herşey ii dedler valla ne aldılar ne yaptılar blmıorm ama azcık kanamam oldu o normal dedler...

hulyam canım nasılsın duygumu merak ettım ama gelmemıs telden gırdım gene gelırım bıraz ısım var dısardayım hayır haberlerle gelsın ıns
sağol canım iyiym çok şükür sen nasılsınnnnnn yeni tadavi yeni ümitler ve heycanla dolu maratona girdik hakkımda hayırlısı olur inşallahhhhh

çok şükür gelmişsin canım ya çok merak ettim seni bak birşey çıkmamaış gözün aydınnnn
inşallah bundan sonra herşey daha iyi olacak şansımız bol olsun canım merkezinde iyiymiş canım ne güzel ücrettiz tedavi ve iki tane koymaları ama inşallah ikinciye gerek kalmadan ilkinde gelicek bebeğinnnn
şimdi yatmaya gidiyorum yarın konuşuruz öptüm hepiniziii
benimde bugün kırmızılr geldiii biraz ağrım varrrr

saol cnmm hulyamm evt ancak geldk valla evt ii hberler duydum ii de herşey yolnda gtti şükürr inşş hepmzn tedavileri su gibi gelsn gtsnn sonucunda bebşlermzz gelsnnnn bu son kırmızı olsun inşş cnm hulyammm çook opyrmmm seni görşrzz bebişmmm

saoll cnmm adını ogreneblrmymm cnmm ya sultan diyim mi sana bnm polip falan yoktu cnm heralde herşey ii dedler valla ne aldılar ne yaptılar blmıorm ama azcık kanamam oldu o normal dedler...
seda cnm adım.. ya ben hem rahim filmi çektirdim hem histeroskopi olduğum için senin olduğun kafamı karıştırdı.niye yaptılar diye. tanısal amaçlı yapsalar lokal anesteziylede oluyor diye biliyorum. sana rahim filmi veya histeroskopinin cd sini verdiler mi cnm?

yok cnm hsgde de histeroskopide de igneyle haff uyutp yapıolar bu merkzde tanısal amaçlı yanii hepsi cd falan vermedler ben de istemedm cnm sadece sonçları gösterdi hemşre bi kaç kriter vardı hepsnde normal yazıodu

canım benı ya hadı gozun aydın ıns bunun gıbı hep hayır haberle gelırsın bız beklerız bende kurtaj olurken ıgneyle uyuttular uyudum uyandım bıtmıs anlamadım degısık bı duygu hıc olmadı sanıyo ınsan rabbım ıns guzel bı duygu ıcın yatırır bızı o masaya tekrar doktor senı bır sene sonra sezeryan ıçin uyutucam bu masada dedı bana ın dedım bendehadı bakalım yola devam canım ıns hersey cok guzel olucak

Duygummmmmmmm çok sevindim kuzummm beraberinde ikizlerinde gelirr inşallahh her ne hikmetse ikiz diyesim geliyor..Çok sevindim atlattın çok şükür bişey çıkmaması dahada sevindirici hadi bakalım hayırlısı hakkında.Bu saate kadar valiz hazırladım uykusuzumm yorgunumm amaa yola çıkmadan yazayım dedim sizleree.Kaynatınn güzell güzell ben gelince teekk teek okurumm inşallahh hamiş haberlerinizi alırım.Sizii çok özleyeceğimm 2 ay kadar yokum muhtemelen bir yerlerden girmeye çalışıırım artık haberlerinizi almak için.Allaha emanet olun.Hepinizi çok seviyorum

merhaba canımm nasılsın..
nasıl gidiyor gebelik herşey yolunddır inşallah..
bizler bilidiğin gibiyiz..
bütün kızlar toplandık inş.sırayla gelicek bebişlerimiz huzurum
çok öptüm

Hosbulduk canim
Gebelik ii gidiyor
Şimdilik rutin sıkıntılar dısında bir problem yok
Bu topikte toplanmaniza cok sevindim
Sizleri cok özlemiştim
Hayirlisiyla gelecek bebişler

Ay rahatladım biraz
Korkulacak bir şeyi yokmuş demek
Gecmis olsun bitanem
İnşallah tüm işlemlerin boyle kolay geçecek

Amiiinnn aysunum
evet gösterisi güzel geçti çok şükür gösteri esnasında kızım çok ciddiydi bizi bile görmezlikten geldi gösteriyi iyi yapabilmek için el sallayım gülücük atayım felan yapmadı ve bu beni çok sevindirdi
kızım ana sınıfındaydı inşallah bundan sonra 1. sınıf olucak mezuniyetlerini kutladılar kepler attılar inşallah ünüversite mezuniyetinide görmek nasip eder gerçekten çok mutluluk verici bir şey

duygum canım senin adına çok sevindim herşey yolunda çok şükür
ya dokror bendende istedi yaz ortasında felan düşünüyorum ama korkuyorumda acısını iyi bilirim
neyseki seni uyutarak yapmışlar hissetmemişsin
inşallah bu vesile olacak sana ve gelecek meleğin inşallahh

gözünaydın cnm..
herşeyin iyi gitmesine çok sevindim..
inşallah bütün süreçlerinda böyle güzel ve kolaycacık geçecek..

Canlarımmmm hepnzee çok ama çokk tşekkur edermmm sizlerin ii dleklernle inanın herşey daha yolnda gdıo ve gdecek buna çok inanıormm

bugun braz kanamam var azcık da agrım var ama olurmuş o sanrm ilacı ancak atıo bunye dun agrıkesici ile çok anlamadım bugun de oklda zaten çocuklar yoktu şimdi de yatıorm kalkıorm aman temz çıktı ya çokk şükürrr

gülüm bebegmmm ii dnlen tatlde tmm mı cnm bnmm ? ii yolclklar sizee seni çook ozlucz kib

eminem yaptrrsan kesnlkle aneztezili yaptır hçbşey anlamıo gerçekten insan şimdi çok haff bi agrı var sadece ama emnm aneztezisiz çok daha fazla cnm yancaktı bnm aysun gbi agrı eşigm düşüktür çünkü...

huzurmm hoşgeldn seni burda görmekk çokk guzell

ozimmm o masaya dogum için yatcan inşşş bi daha ben çok inanıorm buna zor gunlere geride kalcak inann kii

birsumm saoll btanemm hepmz için herşey ii olcakk inşşş ayrıca sen de çok guzel karrlar aldın tertemz bi başlangıç yapcaksn eurofertil ile ben çok umutlym senn içinn deee....

duygum canım sana tekrar geçmiş olsun diyorum
ben daha kararsızım aslında ne yapacağımı bilmiyorum rahim filmini çektirsemmi çektirmesemmi gelgitler yaşıyorum :44:
boşa kürek çekmiş gibi hissediyorum kendimi eşimde tekrar aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum diyo onunda üstüne düştüğü yok dolayısıyla bende tek başıma kalkamıyorum altından
kızım bukadar istemese belkide bende üstüne düşmicem bilmiyorum bazen pisikolojikmi acaba diyorum ama ben kızım doğduktan sonra nerdeyse hiç kafaya takmamıştım olur olmaz diye ama son 1 yıldan beri takrar yerleşti kafama olmuyo işte ben gerçekten kısır olduğuma inanmaya başladım haa diceksiniz senin kızın var kısırlıkta nerden çıktı diye ama yok işte
doktorlar bile diyo bebek 1 yıl olmazsa kısırlık diye biliriz diye ben 6 yıldan beri hiç korunmama rağmen gebe kalamıyorum tabi daha önceside var neyse sağlık lsun inşallah sizlerin gebelik haberini alırımda mutlu olurum rabbim benim kızımıda bana bağışlasın hayırlı bir evlat olarak yetiştirmek nasip etsin inşallah

gülbebek tatillemi gitti ben geçmişi pek okumadım neyse dinlenir kafasındaki bütün sıkıntıları atar ve inşallah ben gebeyim diye gelir buraya
tabi hepinizin gebelik haberini almayı çok istiyorum burada hülya duygu gülbebek aysun birsum inşallah sizlerinde tez zamanda kucakları hayırlı sağlıklı evlatlarla dolar sizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…