canım hadı gecmıs olsun cok sukur bısı cıkmamıs kan pıhtılasmasının ortaya cıkması ıyı olmus ıgne vurulursun hamılelıgınde sorun olmaz benım arkadaslarımda da cıkmıs tı ıkısıde aldı kuzularını saglıkla kucagına hıc merak etme allahın ıznıyle gelsın kuzun ıns benımde bakılcak kan pıhtılasmama ama kurtajdan sonra hala adet olmadım bugun kurtaj oldugum 37gun oldu bakalım gelınce gıdıcem doktora bu ay tupe baslıyomusunuz sızde hulyam ıns hakknızda hayırlısı olsun duygumla ıkınız bırden verıceksınız mujdeı pespese hadı ıns sonra da bızzz gelırız guzel gunler paylasalım burda hep berabeer ama kımseler yok gulbebekım kızıcak gelınce topıge hıc bakmamıssınız dıye
canım hadı gecmıs olsun cok sukur bısı cıkmamıs kan pıhtılasmasının ortaya cıkması ıyı olmus ıgne vurulursun hamılelıgınde sorun olmaz benım arkadaslarımda da cıkmıs tı ıkısıde aldı kuzularını saglıkla kucagına hıc merak etme allahın ıznıyle gelsın kuzun ıns benımde bakılcak kan pıhtılasmama ama kurtajdan sonra hala adet olmadım bugun kurtaj oldugum 37gun oldu bakalım gelınce gıdıcem doktora bu ay tupe baslıyomusunuz sızde hulyam ıns hakknızda hayırlısı olsun duygumla ıkınız bırden verıceksınız mujdeı pespese hadı ıns sonra da bızzz gelırız guzel gunler paylasalım burda hep berabeer ama kımseler yok gulbebekım kızıcak gelınce topıge hıc bakmamıssınız dıye
inşallah gelir canım nazlı bebeğimmm hayırlısı artık biz elimizden geleni yapmaya çalışırız allah inşallah nasip eder bu güzel duyguları yaşamayı
senin bebiş belki bu ay süpriz yapıp gelir canımm...inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bencede kızacak gülbebek ben bakıyorum kimse yok diye çıkıyorum sonra hadi gelin de az dedikodu yapak yaaaaa
hulyam bende pko var sanırım hormonlarım kotu degıl ama yumurtalarım gelısmıyo kendı bu yuzdende adetım gecıkıyo zaten doktor bu ay yumurtlama olmaz dedı kurtajdan sonrada yasaklıydık kardes kardes ama kaerdeslıgı bozdukvalla rabbım yeterkı ol desın ben baska da bısey demıyorum hamıle kaldıgım ay asılama olmustum ama hıc umudum yoktu ole cok adet belırtım vardıkı heran olucam zannedıyodum ınanamadım okadar zaman bosuna belırtı aramısım oyuzden beklemek en guzelı artık takılmıyorum bakalım ıns ıkıncı melegım bukadar ugrastırmaz benı hemencık gelır olmadı bende tup bebek merkezıne gıdıcem ama oldugum sehırde yok sanırım ankaraya gıderım sen nerde oturuyodun
huzurum sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap tabiCanim benimmmmmm
İyiyiz bitanem
Şimdilik yolunda her sey
Tabi biraz fazla kilo almisim ama napalim artik
Cok girmiyorum foruma
Cunku ben biraz hastalık hastasiyimdir
Son zamanlar etkilenmeye başlamıştım her seyden
Baktım kendimi doktorda buluyorum
Biraz uzak kalayım dedim
Arada bakıyorum herkes iyi mi diye
Cok opuyorum seni
duygum geçen yıl araşrırdım beyin emarı felanda çektirdim herşey normal çok şükür fakat yaz bana yaramıyo sanki yaa dün akşama kadar mahf oldum neyseki bugün iyiyim çok sağol duygum canım benimevt huzurum dogum kontrol hapı btti artıkbat için gun sayıyorum bi haftaya gelr buyuk ihtmal sonra başlıoo tedavi
Allah allah nie ki eminem dra gttn mi hiç kanszlk falan mı var yoksa bol bol tuzlu ayran iç eminem tansyon düşmesni bilir çok fenadır geçmiş olsn çokk
ne varsa büyük şehrlerde var işte ii ki izinde istanbula gttm gülüm ben onn için bundan sonra herşeyin yoluna girecegine çokk inanıorm amiinnn eminem Allah emin ellere düşürsün hepmizi inşşşşşşşşşş Allah işini düzgün yapan drlardan razı olsun para için yapanları da ıslah etsn inşşşşşş
slm kzılar hepinizeee
nasılsınız bakalım hadi gelinde konuşalım biraz bu ara biraz canım sıkılıyo
bizim genetik testlerde birşey çıkmadı çok şükür yanlız bende kan pıhtılaşması varmışşşş inşallah bu bebeğime kavuşmama engel yaratmaz
bu cumertesi tekrar merkeze gidicez bütün tahliller tamamlanınca gelin demişti bakalım bu sefer konuşur herhalde nasıl bir yol izleyeceğimizi
hülyaa duyguuu sonunda yakaladım siziii
hulyam kan pıhtılaşma sorunu mu çıktı ? çok bakamadkm son sayfaya bakarken gördm ....Elisin de oyle bi sorunu vardı ama ortaya çıktıktan sonra igneyle falan kontrol altına aldılar bu testleri yaptrdgn çok çok ii oldu cnm bnm ona göre onlemler de alnr herşey ii olcakk cnmm inanıormm bennnn
iyiyim hülyam sen nasılsın bakalımaaaa duygumda gelmişşşş nasılsınız bakalımmm canlarım benimmmmm
asıl ben yakaladım siziben hep geliyorum ama kimse yok diye çıkıyorum sonraaaa
evet canım malasef öyle birşey çıktı bebe aspirini içmeye başladım şimdilik bakalım cumartesi dr gidicez tedavi önse son kez görüşmeye testleri tamamlayınca gelin demişti...bakalım o ne diyecek...çok takmıyorum ama bunları kafaya herşey olacağına varırrr...morfolojimiz 0 çıktı kızlar yaaa bu sefer ayrıntılı incelemişler ama 4 sayfa kağıt var ama bunada takılmıyorum sonuçta en iyisini seçip yapacaklar ...önce allaha sonrada onlara iancım ve güvenim tam bakalım hakkımızda hayırlsı
sen nasılsın canım gecen akşam yazmışsın bana dün akşam gördüm önemli birşey yok değil mi:44::44:
huzurum sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap tabi
kilolarıda hiç dert etme meleğin geldikten sonra onunda çaresine bakarsınbende seni öpüyorum canım kendine iyi bak
duygum geçen yıl araşrırdım beyin emarı felanda çektirdim herşey normal çok şükür fakat yaz bana yaramıyo sanki yaa dün akşama kadar mahf oldum neyseki bugün iyiyim çok sağol duygum canım benim
hülyam kan pıhtılaşması büyük bir sorun değil gebelik boyunca günde 1 tane beb aspirini, içiyosun herşey normala dönüyo inşallah tez zamanda gelir paşamız yada prensesimiz yada 2 side birdenn
yok yok cnm onmli bi sorun oyle taklıodm nette bi bakayım dedm sana... cnm benm arkdasların da yuzde sıfırdı ama normal oldu hiç belli olmuo yanii bizim de bak yuzde 7ydi son yüzde bi çıktı hiç taklmamak lazm gerçekten ...şimdi pıhtlşmaya hemen mudahele eder cnm bnm ortaya çıkması onemli sadece bebe asprini ble çare olablıo bazı durumlarda herkese vermıolar igne....yani hulyam elmzden ne gelıosa yapıorz gerisi Allahtan inşşş dualarımı kabul olsn da bu tedavilerimiz hayırlı ve bebişli sonuçlanasın inşşşş Allahtan tek dileğim bu...
ben gebeliğim boyunca aspirin kullandım hülyam artı iğneler felan gözün korkmasın canım olmasa daha iyiydi tabi ama neyseki çaresi varevet canım malasef öyle birşey çıktı bebe aspirini içmeye başladım şimdilik bakalım cumartesi dr gidicez tedavi önse son kez görüşmeye testleri tamamlayınca gelin demişti...bakalım o ne diyecek...çok takmıyorum ama bunları kafaya herşey olacağına varırrr...morfolojimiz 0 çıktı kızlar yaaa bu sefer ayrıntılı incelemişler ama 4 sayfa kağıt var ama bunada takılmıyorum sonuçta en iyisini seçip yapacaklar ...önce allaha sonrada onlara iancım ve güvenim tam bakalım hakkımızda hayırlsı
sen nasılsın canım gecen akşam yazmışsın bana dün akşam gördüm önemli birşey yok değil mi:44::44:
geçmi olsun canım hayırdır neyin var
bende çok takılmıyorum zaten canım başladım bebek aspirini içmeye bugünnn daha bir ay var zaten o zamana kadar sulanır kanım herhalde...inşallah canım gelirler allah haırlısını ve sağlıklısını nasip etsinde tek yada çift herşeye razıt-yım bennnn
senin kızçe nasılll gene yapıyormuz muzurluklarrrrr
yok yok cnm onmli bi sorun oyle taklıodm nette bi bakayım dedm sana... cnm benm arkdasların da yuzde sıfırdı ama normal oldu hiç belli olmuo yanii bizim de bak yuzde 7ydi son yüzde bi çıktı hiç taklmamak lazm gerçekten ...şimdi pıhtlşmaya hemen mudahele eder cnm bnm ortaya çıkması onemli sadece bebe asprini ble çare olablıo bazı durumlarda herkese vermıolar igne....yani hulyam elmzden ne gelıosa yapıorz gerisi Allahtan inşşş dualarımı kabul olsn da bu tedavilerimiz hayırlı ve bebişli sonuçlanasın inşşşş Allahtan tek dileğim bu...
inşallah canım yaaa çok inanarak başlıyorum bu sefer bakalım ama yinede kısmet allah herşeyin en iyisini bilir yazdıysa alnımıza bunu er yada geç olacaktır mutlaka senin bat kaç canım ne zaman gelir kırmızılarrr sanırım ilk önce sen başlayacaksınn
birde gülden haber var mııı:44::44::44:
ben gebeliğim boyunca aspirin kullandım hülyam artı iğneler felan gözün korkmasın canım olmasa daha iyiydi tabi ama neyseki çaresi var
sağol hülyam benim tansiyon dengesiziliğim var düşüyo yada çıkıyo dün yine öyle bir gündü gözlerimi açamadım çok kötüydüm
benim kızçem çok şükür iyi jimlastiğe yazdırdım haftada 2 gün gidip geliyo yazı boş geçirmesin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?