Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

hülyam inşallah emeğinin karşılığını alırsın rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
gülbebğim nere gitti tedavi için felanmı :26:
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN canım inşallah alırızzz gülbebek istanbul da sanırım canımmm yanlış hatırlmıyorsam 22 cm polip çıkmış 3 aydır da adet oluyormuşşş enfeksiyon falan da çıkmışşş yani kendi yaşadığı yerdeki dr strensden deyip kızı boşa zaman kaybettirmek başka birşey yapmamışlar inşallah biran önce tedavisini bitirip oda kavuşur bebeğineee

slm canım hoşgeldinnn allah yardımcınız olsun inşallah hakkınızda hayırlı olabilecek en doğru kararı verirlerrr...bizde de varikosel var bizde dr da amaliyata pek sıcak bakmıyoruz...çünkü çok ileri derecede değil 1-2 diye yazıyor daha kötü olmasından korkuyoruz biz allah nasip ederse ilk bebeğimiz geldikten sonra düşünüyoruz ameliyat işini riske atmamak içinnnn

Hoşbulduk cnm.. bizde ameliyat olmasını istemiyoruz, kan pıhtılaşma sorunu var...ameliyat sakıncalı. birde ameliyat olsa bile hastalığından dolayı tekrar varis oluşabilir dedi doktor. bizde ilk başta tüp bebk diyoruz inş olur ki ondan sonra ameliyat zamanla olur... dediğin gibi hayırlısı artık cnm...

canım hoşgeldin
inşallah bu sorunları en kısa zamanda atlatır ve bebklerinize kavuşursunuz
ahhh hülyam ben daha tatil istemedim istesemde vermez şimdi biliyorum
bende bayramda memlekete gidicem inşallah 1 haftdaa izin alırım bana ilaç gibi gelecek
öperim hülyam canımsın sen ya
:

kızamıkcıgın aşısı var cnm sanrm galba onu yapıolar varikosel bizde de var bize de bi kaç dr gerek yok dedi belki biz de hulya gibi ilk bebekten sonra düşüneblrz blmıorm ama şimdi biz de riske atmak istemıorz cnm emin ellerde oldguna inanıorsan zaten sizin için en dogru kararı vercklerdi hakkınzda ne hayırlısıyla o olsn inşşş hepmzn için...
benm bata beş atlı gun var hulyam hapım btti batı beklıorm artık yalnz histerosopiden sonra adet geckmesi olablıormş inş çok fazla olmaz bakalm haziran sonu gibi en geç gelsn bat da başlayalım artık hayırlısıyla
gülbebekten henuz başka bi hber yok cnm geldği gibi hber burdan yazıcam mıtlaka ...şimdi iki hafta smear çıkacak inşş o da temz çıkacak ondan sonra sanrm tam olrak karr verlcek ne yapılmasına...

Son düzenleme:
sizleri bulduguma cok sevindim :)
kaybettigim arkadaslarimmm.. hepinizi bi topikte bulmak ne guzel oldu.
Rabbim hepimize guzel haberler vermeyi nasib etsin ins.
sizler ne guzel tedavilere baslamissiniz cok seviniyorum sizin icin.
bizde once benim esimin ikna edilmesi lazim, o istemiyor ben de ustelemiyorum,
nasib artik. kendiliginden olursa ne ala, degilse de yapcak bi sey yok..
hepinizi coook opuyorum!
Rabbim gonlunuze gore versin... :)

cnmmmhoşgelldnn beklıorz seni sık sık topge tmmm gelck gelck cnm hepmzn bebişleri tedaviyle ya da dogal her şeklde umudumuz dvm edıo ki senn dogal gelecegne inanıorm ben tkrar burda hepmz brlkte büyütcz bebişlermzi göbüşlermzde inşşşşşşşşşşş

canim ben de oyle umuyorum ama artik bi yerde de gerceklerle yuzlesmek lazim.
bi problem varsa tedavi olmak lazim degil mi?
siz mesela eslerinizi nasil ikna ettiniz tedavi olmaya?
bizim morfoloji ilk testte 0.5 ikincisinde 2.5 cikti.
sayi ve hiz da artmisti biraz ama en kritigi morfoloji.
esim burda bi da doktora filan gitmek istemiyor.
napicam bilmiyorum :/

cnm benm eşim kendi istedi artık gdelm bi merkeze dedi zaten hep de oyle konşuodk yaza başlarz aşılama ya da tüp die drek tüpe başlıcz nasipse ...
bmz de morfoloji 7 çıkıodu en son merkzde 1 sayı bizim de arttı ama biz hareketi arttıramıorz bi türlü ...hız arttıysa dogal olma şansı var cnm bence bi iki ay daha deneyin ya da bi aşılama deneyn derm siz amerikadamısnız yanlş mı hatrlıorm orda nasıl oluo prosedür bunu blmıorm tam ...hakkınzda ne hayırlısıyla o olsn cnm eşinle de konuşrak anlaşarak orta yolu bulrsnz inanıorm ben buna ...

kızlar bnm bat geldi heralde ne komik demi heralde dıorm cunku blıosn butun ay lekelenmelerm oldu pıhtı pıhtı ama bu akşam baya bi yogun gelmiş ben de bunu adete yoruorm renk aynı sadece biraz daha yogun birazda haff belimde agrım var arayım ben merkzi enn iisi pazartesi başlıorm kızlar bismillah deyipp hadi herşey ii olsun inşşşşşş

canım benim demek geldi kırmızılarrrr hadi hayırlı olsun canım şimdiden tedavin ilk müjdeli haberi senden alırız inşallahhhh dularım seninnnn gelişmeleri bildir bizeeee

canım benim demek geldi kırmızılarrrr hadi hayırlı olsun canım şimdiden tedavin ilk müjdeli haberi senden alırız inşallahhhh dularım seninnnn gelişmeleri bildir bizeeee

saoll cnmm bnmmmm tabi bldririm cnm pzrtesi başlıorz bakalm nasipse...

kızzlarr gelinnn artıkk yaaa

ben geldım ama bı turlu hep beraber denk gelemıyoruz hadı hayırlı olsun duygum gelsın bebısler benımde gelmesı lazım ama hala gelmedı 15 hazıranda gelmesı gerekıyodu aslında karnım agrıyo ama yok bugun sabah bı leke geldı devamı yok bı sorumu var acaba bılemedım ole ıste ıns ılk mujdemız senden canım ugur getır hepımıze

inşş yoluzunmm hepmzdenn inşşş dur bakalm sökülcek mi bekle bu senn ilk bat mı peki kurtajdan sonra ?

inşş yoluzunmm hepmzdenn inşşş dur bakalm sökülcek mi bekle bu senn ilk bat mı peki kurtajdan sonra ?

evet canım 15 mayısta kurtaj oldum doktor bır ay bekle adetın gelıcek dedı ama yok henuz pkonun bısyemı anlamadım ıns bı sorun yoktur

evet canım 15 mayısta kurtaj oldum doktor bır ay bekle adetın gelıcek dedı ama yok henuz pkonun bısyemı anlamadım ıns bı sorun yoktur

yok cnm sanmıorm bi sorun oldgunu kurtajdan sonra geckme olablıo bnm de bldgm kadarıyla braz daha bekle bakalm gelr bence yakındır

kızlarrr başladık ignelere pureagon 250lik ile göbüşüme ben vurdum ignemiii hemşre ogretti bugnn vur bakiim kendn öğren dedi
yne kan aldılar ultarsonla baktılar fsh düşmüş bnm konuşurlerken duydum ondu 8 çıkmş ona sevndm
çok da bşey sormuorm kmsye onlara teslm guven de verıolar bana titizler işlernde zaten kociş de araştrma yapmamı yasakladı bi tek size hber vercm araştrma yok artık moral bozma yok bu hafta arkdasım da gelck gezcm bol bol bi kere kontrolum var gule eglene gecsn bu surec de sonu da ii olsn inşşşşşşşş sizi sevıorm gelşmeleri bldrcemmmmmmmmmm

Hadi hayırlı olsun cnm,,ilk bebiş haberini alalım senden... ya benim de fsh 9 du,en son yaptırdığım da 12 çıkmış,,,inş tüp bebekte sıkıntı olmaz... temmuzda başlarım ben de hayırlısıyla.... fazla takılma bence de .... gez dolaş...

yok cnm çıkmaz bak bana ginera verdi düştü fsh ona göre igneleri mg yuksek tutar olur bter
evt cnm oyle yapcm valla elmzden geleni yapıp kalbmzi de ferah tutmak zamanı artık ...

merhaba kızlar ev taşıma işi ne zormuş çok yoruldum ama bitti şükür..

netim de bugün bağlandı o yüzden giremedim nete sizleri çok özledim...

benim batım cuma günüydü hala gelen yok..hsg sonrası gecikmeler yaşanabiliyormuş o yüzden hala bekliyorum..

zaten hiç bir belirtim de yok hamileliğe dair..ama adet belirtimde yok:44:

test yapmadım yapmıycam 10 günü geçerse yaparım..

sizler nasılsınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…