doktordan geldim azönce.beklediğim adetimi oldum bugun..kontrol etti.muayene sırasında ultrasonla bakarken kadın kısırlık dedi.zaten pkoluyum ama ilk defa ağzından böle bişey duyduğum için bi başka kötü oldum..infertilite oluyoruz zaten normal olarak..klomene başladım günde 1 tane içicem 5 gün kullanıcam sonra yumurta takibi başlıyor..bakalım bu ay beni neler bekliyor..benim merak ettiğim bişey daha var.ilk doktora gidip pkolu olduğumu öğrendiğimde aşılama olcak demişti.fakat şimdi çatlatma iğnesi konusu oldu hep.aşılama gerekmesi için ne olması lazım?çatlatma iğnesinin kaç kez işe yaramaması lazım bilgi verebilirmisiniz acaba : )
aysunnn canım demek senin içinde yarın büyük günnnnninşallah bu ay hepimize uğurlu gelr kızlar bu ay
denk getirmeye çalışsak gelmezdi eminimkiiiinşallah allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ederrr
cnm bazen drların tutuo boyle patavatszlıgı pko demek kısırlık demek degl bak bnm de arkdasım pkolu iki hamileliğnde de ilk ayda hamile kaldı ilki klomenle sonra da klomen ble kullanmadı once yuregini ferah tut klomen sana ii gelck buna iice inan oncelkle ...aşılama bi kaç ay klomenle takpten sonra olur die bliıorm cnm ben...
aysunnn canım demek senin içinde yarın büyük günnnnninşallah bu ay hepimize uğurlu gelr kızlar bu ay
denk getirmeye çalışsak gelmezdi eminimkiiiinşallah allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ederrr
duygum akşam gelmek isterdim ama gelemicem malesefmisafirim gelecek yarın onun için hazırlık yapmam lazımmmm belki de bu gece 2-3e kadar ayakta olucam siz zaten bu gece erkenden uyumaya çalışın gerçi biraz zor ama olsunnn deneyin en azındannn
doktordan geldim azönce.beklediğim adetimi oldum bugun..kontrol etti.muayene sırasında ultrasonla bakarken kadın kısırlık dedi.zaten pkoluyum ama ilk defa ağzından böle bişey duyduğum için bi başka kötü oldum..infertilite oluyoruz zaten normal olarak..klomene başladım günde 1 tane içicem 5 gün kullanıcam sonra yumurta takibi başlıyor..bakalım bu ay beni neler bekliyor..benim merak ettiğim bişey daha var.ilk doktora gidip pkolu olduğumu öğrendiğimde aşılama olcak demişti.fakat şimdi çatlatma iğnesi konusu oldu hep.aşılama gerekmesi için ne olması lazım?çatlatma iğnesinin kaç kez işe yaramaması lazım bilgi verebilirmisiniz acaba : )
hakkaten doktor düşüncesizmiş.hem ultrasondan bakınca kısırlık olduğunu nerden anlmış..pco kısırlık değil ki.
canım bende bu ay aşılama yaptırıyorum bana da çatlama iğnesi vuruldu..aşılama yaparken yumurtanın çatlamasından emin olak için yapılıyor iğne..
yani aşılama yapılırken çatlama iğnesi yapılır takılma sen ona..
inş.en kısa zamanda gelsin bebişin.
hmmm ben daha o aşamaya gelemedim ki :) sende mi pkolusun ?
yok canım pco lu değilim..
eşimde hız problemi var..
1 yıldır bekledik olmadı bebek..
aşılamaya karar verdik..ama pco lu olmasanda klomen ve çatlama iğnesi yada benzeri ilaçlar yapılıyor aşılamada..
canlarrr ben gdıormm markte dergi alcam değşk değşk malum vaktım olmayacakk yarınnn kızlar akşam greblrsem grerm yne ama gremezsem de blıosnzzz bi gece merkzde kalma durumum var beni mrk etmeyn e mi ben pazar gunu az da olsa girip hber vercm sizeee bu arada kan verme gununu soylemeyin dicem merkeze cunku geri sayım hem beni hemm sizi gerer tmm heyecanlı da ama o gergnliği yaşamak yerne güle oynaya gtmek istıorm kana arasınlar drek gdeyim vereymben arada grer ses ederm mrk etmeyn tmm mı ama kafam çok karşmasn die çok grmicem bu topkle ilgili degl bu durum ama bnm elm durmuo ki hooop grıorm başka topklere başlıorm araştrmya hem ondan hem de pcden uzak kalaym malum hassas donem bakalm ilaçlar olurkenki rahat durumumu inşşş sürdürürüm yneee bunu çoook istıormmm yne ben size hber etcm kendmdennn tabi sizden de hberlerrr alcammmmm dualarımmm siznleeeeee veeeeeee sizlerii oyle çokkk sevıormmm ki Allah'a emanet olalım hepp birlkteee kader akrdaslarımmm ii ki varsnzzzzzzzzz hep brlkteee gülcek yüzlermzzzzzzz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tamam canım görüşürüz dinlen bol bol bugün. bedenen rahat gitmen iyi olacak uykunu almış ve dinlenmiş ol.
duygum canımmmmmmmmmmmseni çok seviyorum ..inşallah her şey çok güzel olacak hissediyorum yarın bebişlerin göbüşüne koyulacak ve büyüyecekler
test gününü bilmemen günlerinin daha rahat geçmesini sağlar canım haklısın.pc den nettende uzak kalmak gerekir haklısın bende bi kaç gün girmemeyi düşünüyorum insan okudukça stres oluyo.
ama herşeyden önce içini ferah tut bebişlerin gelecek Allahın izniyle belki de ikiz..
Allah yardımcımız olsun canım benim.dualarım seninle.
kendinden haber ver seni çok merak edeceğim..
görüşürüz duygummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?