günaydın kızlar..haber vereyim dedim dün aşılamam yapıldı..gün boyu yattım o yüzden giremedim.bugünde dinlenirim.
aşılamada moral bozucu bi kaç şey oldu ama tutacağı varsa olur diyeerek canımı sıkmamaya çalıştım..
çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapılmalıymış..yada yumurta çaylayınca..benim dr 23 saat sonra yaptı ve ultrasonla baktığında yumurta çatlamamıştı..
dünden beri ovulasyon testi yapıyorum koyu çift çizgi hala çıkıyor.yani çatlamamışım.hayırlısı olsun kızlar umutla gün sayacağız bakalım inş gelir nazlı sıpamız artık
birde bişeyi merak ediyorum kızlar acaba 2 ay üst üste aşılama yapılabilir mi? eğer aşılamam tutmazsa ağustos ayında ankaraya gideceğiz ya orda iyi bir merkezde yine aşılama yaptırsak diyoruz eşimle... inşallah yapılıyordur.yoksa bartındaki merkeze kalırız gene.aşılamam tutmazsa ankarada bi kaç merkezi arayayım diyorum.
duygudan haber var mı??bugün kendinden haber verir inşallah..herşey yolunda gitmiştir inşallah:26:
hulyam sen ne yaptın canım gittin mi doktora..??
yoluzunum canım nerelerdesin bi gittin gelmedin..özletme kendini gel ara sıra
allh ol desin yeter ki canım o nasip edecekse olur elbettt
inşallah herşey gönlünce olsun inşallah birdaha denemene gerek kalmadan gelir bebeğinnn.siz bu akşam halvet yapın bence zaten aşılamadan sonra da halvet öneriyorlar
aşılama da pek sıkıntı olmuyo canım 3 ay üst üste deniyobiliyorsun allah korusun kist falan olmazsa tabi...
inşallah senden de duygudan da iyi haberler alırım bana da moral olursunuzzzz
ben dün gittim canım başladım iğnelerime dr adetin ikinci günü olmasına rağmen yumoşlar önden gidiyor dedi ilaç kullanımı kısa olabilir dedi kısmet artık canım tekrar salı günü gidicem dualrım sizinnnnleeee
hulyam çok sevindim herşeyin iyi olmasına canım bnm demek yumoşlrın gelişimi güzel gidiyoallh ol desin yeter ki canım o nasip edecekse olur elbettt
inşallah herşey gönlünce olsun inşallah birdaha denemene gerek kalmadan gelir bebeğinnn.siz bu akşam halvet yapın bence zaten aşılamadan sonra da halvet öneriyorlar
aşılama da pek sıkıntı olmuyo canım 3 ay üst üste deniyobiliyorsun allah korusun kist falan olmazsa tabi...
inşallah senden de duygudan da iyi haberler alırım bana da moral olursunuzzzz
ben dün gittim canım başladım iğnelerime dr adetin ikinci günü olmasına rağmen yumoşlar önden gidiyor dedi ilaç kullanımı kısa olabilir dedi kısmet artık canım tekrar salı günü gidicem dualrım sizinnnnleeee
canlarrr geldkkk bizzzzdun gttk 7 tane transfer varmş bizi guzel bi odaya çıkardılar bayaa bi bekledk ben yarım litre kadar su içtim o ble sıkştırdı nasılll ii ki hulyayı dnlemşm de daha fazla içmemişm sonra odamıza embryolog geldi bilgilerimizi verdi yumoşlardan bu sefer yeni guzel bilgiler daha ogrendk embryoşlarmzdaan altısı da brnci kaliteymiş sekiz hücreliymiş ve iki tane koycaklarını soyledi embroyolog bu guzel hberlerle grdm transfere şifamınnın dedgi gibi dilimde dua gozlermi kapattım açtgmda hemşre bak işte diye gösterdi ultrasondan transer olmştu sordum draiki tane mi die emn olmak için iice evt dedi eşime de izlettler aşağıda ultrason görüntülerini sonra kımıldamadan yattım üç saaksaat sonra da zaten hep dnlendm hemşre bol bol su içmemi soyledi 4 litre kadar kabız olmucakmşm agır işler yapmak yok falan filan boyle işte kızlar ...bu arada dedm bana tarh vermeyn tmm 20 25 arası bi gun gel dediler o arada gidip kana baktırcam şu zamana kadar herşey gerçekten çok ii yolunda ilerledi sonu da boyle ii olsun inşşşş kızlar izninizle istirahata dvm sizi çook sevyrm az gelebilcem ama elmden geldgnce ara ara da olsa vercm size hberr opyrmmmmmmmmmmmmmmm hepniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii herşey gonlumzceee olsunnnnnn inşşşşşşşşşşşş
aysunummmmm cnmmm bnmm hayırlı olsun aşılaman hiç moralini bozma btanemmm hiç belli olmaz ben de aşılama denenebilir die blıorm yoluzunun meganın ardarda olmştu sanki die hatrlıorm sen de yat dnlen tmm mı guzelmmm Allah'a emanet oll
günaydın kızlar..haber vereyim dedim dün aşılamam yapıldı..gün boyu yattım o yüzden giremedim.bugünde dinlenirim.
aşılamada moral bozucu bi kaç şey oldu ama tutacağı varsa olur diyeerek canımı sıkmamaya çalıştım..
çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapılmalıymış..yada yumurta çaylayınca..benim dr 23 saat sonra yaptı ve ultrasonla baktığında yumurta çatlamamıştı..
dünden beri ovulasyon testi yapıyorum koyu çift çizgi hala çıkıyor.yani çatlamamışım.hayırlısı olsun kızlar umutla gün sayacağız bakalım inş gelir nazlı sıpamız artık:16
birde bişeyi merak ediyorum kızlar acaba 2 ay üst üste aşılama yapılabilir mi? eğer aşılamam tutmazsa ağustos ayında ankaraya gideceğiz ya orda iyi bir merkezde yine aşılama yaptırsak diyoruz eşimle... inşallah yapılıyordur.yoksa bartındaki merkeze kalırız gene.aşılamam tutmazsa ankarada bi kaç merkezi arayayım diyorum.
duygudan haber var mı??bugün kendinden haber verir inşallah..herşey yolunda gitmiştir inşallah:26:
hulyam sen ne yaptın canım gittin mi doktora..??
yoluzunum canım nerelerdesin bi gittin gelmedin..özletme kendini gel ara sıra
kızlaarr aşılamanız ve transferiniz hayırlı olsun... Allah hamileyim dediğiniz günleri de göstersin... Bolbol dinlenme vakti artık..olumsuz düşünmeyin... haftaya kısmetse adet gelince bende başlıcam...iyi dinlenmeler size....
aysunun CANIM sakın moralini bozma olucagin varsa oluyo ben iki ay ard Arda aşılama oldum ilki 36 saat sonra oldu tutmadı ikincisi 13saat sonra oldu doktorun ısı var diye sınır olmuştum yumurtam çatlamamıştı ama oldu daha inceden spermin yumurtayı karşılaması daha ıti demişti doktorda ve olede oldu sakın stres yapma ben ilkinde hep yattım is yapmadım olur desim ikincisinde umudum yoktu is taptım dinlenmesin be ama rahatım olucak nasılsa diye tüp bebek merkezinden randevu aldığımın ertesi gunü öğrendimki hamilerim ins seninle olucak meleğin aşılama olduğunu at kafandan normal hayatına devam ağır kaldırma bude 1 haftadan sonra artık iliski olmasın yeter ins hersey güzel olucak dualarım seninle
hulyamm ne guzel çok sevndm cnm ii hberlerineesu gibi gelsn gecsn tedavin ve transferin inşşşşşşşşşş
canlarrr geldkkk bizzzzdun gttk 7 tane transfer varmş bizi guzel bi odaya çıkardılar bayaa bi bekledk ben yarım litre kadar su içtim o ble sıkştırdı nasılll ii ki hulyayı dnlemşm de daha fazla içmemişm sonra odamıza embryolog geldi bilgilerimizi verdi yumoşlardan bu sefer yeni guzel bilgiler daha ogrendk embryoşlarmzdaan altısı da brnci kaliteymiş sekiz hücreliymiş ve iki tane koycaklarını soyledi embroyolog bu guzel hberlerle grdm transfere şifamınnın dedgi gibi dilimde dua gozlermi kapattım açtgmda hemşre bak işte diye gösterdi ultrasondan transer olmştu sordum draiki tane mi die emn olmak için iice evt dedi eşime de izlettler aşağıda ultrason görüntülerini sonra kımıldamadan yattım üç saaksaat sonra da zaten hep dnlendm hemşre bol bol su içmemi soyledi 4 litre kadar kabız olmucakmşm agır işler yapmak yok falan filan boyle işte kızlar ...bu arada dedm bana tarh vermeyn tmm 20 25 arası bi gun gel dediler o arada gidip kana baktırcam şu zamana kadar herşey gerçekten çok ii yolunda ilerledi sonu da boyle ii olsun inşşşş kızlar izninizle istirahata dvm sizi çook sevyrm az gelebilcem ama elmden geldgnce ara ara da olsa vercm size hberr opyrmmmmmmmmmmmmmmm hepniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii herşey gonlumzceee olsunnnnnn inşşşşşşşşşşşş
aysunummmmm cnmmm bnmm hayırlı olsun aşılaman hiç moralini bozma btanemmm hiç belli olmaz aşılama denenebilir die blıorm yoluzunun meganın ardarda olmştu sanki die hatrlıorm sen de yat dnlen tmm mı guzelmmm Allah'a emanet oll
kızlar
tüpişleriniz,aşılamalarınız hayırlı olsun inşallah..
sağlıkla gelsin bebişler inşallah...
duygucummm hayırlı olsunn cnm sımsıkı tutunsunlar sana insallahhh...
aysuncum insallah olumlu sonuçlanır aşılaman kuzum bebiş gelsin insallahhh..
umutege tedavin hayırlı uğurlu ve bebişli olsun cnm arkadaşımmmm....
duygucummm hayırlı olsunn cnm sımsıkı tutunsunlar sana insallahhh...
aysuncum insallah olumlu sonuçlanır aşılaman kuzum bebiş gelsin insallahhh..
umutege tedavin hayırlı uğurlu ve bebişli olsun cnm arkadaşımmmm....
kızlar
tüpişleriniz,aşılamalarınız hayırlı olsun inşallah..
sağlıkla gelsin bebişler inşallah...
nasılsın canımmmm kendine dikkat ediyorsun dimi fırsatdan istifade koşişlere naz yapın ben şimdiden başladım bileee
hulyam canım nasıl olayım ben iyiyim canım normal hayatına devam ediyorum..sadece ilk gün yattım..dün ve bugün iyice unuttum aşılamayı..ama bazen aklıma gelio ani hareket yapacakken vazgeçiyorum
netten eşim için ilaçlara bakınıyordum..gene bişeyler içse iyi olacak..aşılama zamanı öğrendim ki sperm sayısı düşmüş.gerçi farklı merkezde ölçtürdük ama olsun.
ankarada ölçtürdüğümüzde ml de 28 milyondu aşılamada öğrendik ki ml de 6 milyona düşmüş..dr da ilaç önerdi proxeed ama pahalı baya..bende arginmax almaya karar verdim yeniden..hulyam işte öyle
sen nasılsın canım bugün 4.günün mü ilaçlara yarın mı başlayacaksın..tbi naz eksik olur mu hiç canım bnm aynen devam
ama yazık onlara da hulyam bizimki nasıl peşimde geziyo bebek olsa sırtında gezdirir ben yürümeyeyim diye o kadar yani
genede nazsız olmazaynen devam hulyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?