Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

merhaba kizlar tedavileriniz hayirli ugurlu olsun.
duygucum ins tutunur sana bebislerin,
aysuncum senin de asilaman ins basarili olur canim,
diger topikten ogrendim sanrim elibeses de hamileymis :)

ben de bu ay biraz umitliyim, belim filan agriyor,
hic bu kadar uzun sure agridigi olmamisti.
ya ictigim hayit cayi bi sey yapti ya da neden bilmiyorum.
ins hayirli haberler aliriz haftasonuna kadar :)
hepinizi cok cok opuyorum!

Son düzenleme:

hulyam biz hep ankarada sayımımızı yaptırmıştık düzen lab.da orası çok güvenilir bi yer..aşılama yapan burdaki sağlık ocağı gibi yere güvenemiyorum ben
yinede düşük rakam görmek insanı üzüyor.ama umutluyum hulyam umut her zaman var.yine de araştırmadan kendimi alamıyorum

çatlatma iğnesinde lh hormonu var değil mi hulyam..aşılama gününden bu yana ovulasyon testi yapıyorum hep koyu 2 çizgi çıkıyor..iğneden olabilirmi acaba:44:

yoksa çatlamadım mı

canım proxeed çok iyi bir ilaç dr da onu tavsiye etmişti bi<e ama arginmax man aldık bakalım gene günde 3 tane içecek..içerikleri benziyo biraz..

sen ilaçlarına başladın mı cnm..bir dahaki kontrolün ne zaman...

Son düzenleme:

gamzecim merhaba canım..

çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için

hayıt hapını bende kullandım öyle bel ağrısı falan yapan bi ilaç değil ki o..

bebektir o bebek

kızzlarr benn çok iimm annemle cild bakmları yapıorz takı tukularla ugraşıorz çok guzel gecıo vakt eşim de saat başı arıo ilgi de çokkk guzell annecm yapıo işi gucu ben de yatıorm dolaşıorm egilmemeye dkkat edıorm elmden geldgnce ilaçlarmı duzenli kullanıorm
he bu arada hulyam hiç demedm dondurma falan bi defa da plansız bi iş yapmak istedm hep şu zamana kadar olmazsa sunu yaparm bunu yaparm da kurdum durdum kafamda ama bşeye yaramadı bi defa da ilerisini düşnmeden bşey yapayım dedm inşşş da ii olur sonucu boyle işte canişkolarım bugun birazcık kalcm nette yarım saat o da ev falan bakayım bu arada komşunn bi tanesiyle oyle büyük şeyler yaşıorz ki inanamazsnz bizmle ilgli degl tam olrak ama arada kaldık resmen evimi çok sevıorm ama sogudum yemn ederm gerçi şimdi odagım ev degl elbet ama taşınıp gdesmz var valla ileride tabii ki hayırlısı ne ise o olsun inşş...

çok sevindim canım iyi olmana..annenin gelmesi de çok iyi olmuş..vaktin çok güzel geçer.
bende evdeyim pek iş yapmamaya çalışıyorum bugün benimki tüm evi süpürdüdediğin gibi ilgi alaka süper

komşunuzla probleminiz var sanırım o yüzden ev değiştirmeyi mi düşünüyorsunuz..

şimdilik komşunu boşver duygu..sinirlendirmesine de izin verme cnm..inş.çok uğraşmıyordur sizinle..bak sinir oldum şimdi

ahh be aysunum bak üzernden azıck aanlatayım durumu adam arabasını istedgi yere parkedemedi die alt komşuyla polislk mahkemelk oldu sonra da kendi evini balkonları içeride die şikayet etti ki o demiş baştan mutahite yapım aşamasındayken bu oda çok küçük balkonu içeri alalım die şimdi evini yıkıo evt evt yıkıo yani balkonu dısarı alıo tkrar tek amacı alt komşu da yıktrmak zorunda kalsn die düşneblıosmn ya adam evini yıkıo hırsı yuzunden biz evi en sonra aldık ne balkondan hberimiz vardı ne bşeyden ama mahkeme karr verrse bzm de odamıza yıklma kararı çıkablr durum boyle mantık dışı işte aysunm Allah insanı kötü insanlarla karşılaştrmasn zorr gerçekten :26::26:

aaa adam hakkatende hasta ruhluymuş..

evi alırken yaptırırken aklı nerdeymiş..

mahkemeden onun lehine bişey çıkacağını sanmam canım haksız adam..

ama gerçektende can sıkıcı olmuş..komşular çok önemli insanı evinde huzursuz eder komşunun kötüsü..

ev kira mı sizin mi duygu kira ise kolay..biz de çıkıverdik bak evden hemen..

sıkma canım bozma moralini hiç herşey olacağına varıyo..

bebişini düşün sen..annen de yanında ne güzel keşke benimkisi de gelebilseydi

Evt cnm kalbi ferah tutmak en guzeli
ev bizim cnm satmayı düşnmuorz ama ileride bunu kiraya verip başka daha büyük bi ev alıcz bu gidişle galiba cunku bu kavga çook surecek ben sadece huzur istıorm ama dedgn gibi herşey yolnda gtcek inşş ...annecin ankarada demi aysunmm gtcnz aslnda siz de ama bi kaç hafta ssonra demi neyse zaman su gibi gecer kavuşrnz annecigine gerçekten bi tane olnlar bi tane aysunm ben de sna bşey soylucm baak cnm neolur ovucan falan yapma sadece ii hayaller kur topklere araştrma amaçlı grme neolur sadece bunlar bzm moralimizi bozuo ben mesela bıraktım bunları kociş yasakladı zaten araştrmayı gönlümüzü gerah tutup oturalm bekleylm inşşş da gönlümüzce olur inşşşşşşşş herşeyyyy

anladım canım sağlık sıhhat versin allahım.
dediğin gibi durumunuzda yerinde ya kiraya verirsiniz yada satar yeni bir ev alırsınız..
hiç takma kafana önemli olan sağlık sıhhat..ev işi hallolur canım bnm..
adamla muhatap olmamaya karşılaşmamaya çalışın..

evet ağustosta gidicez duygum..aşılama için kaldık burda..
annem çalışıyo benim hem oda ev arıyo taşınıcak o yüzden gelemedi..
ben gidicem az kaldı artık üzülmüyorum
inşallah bebişimiz gelirde müjdeyle gideriz.

duygum eşime arginmax aldım ben gene..
günde 3 tane içecek..vitamin niyetine içiricem yaz olduğundanmıdır nedir kendimi çok halsiz hissediyor..
dr da proxed önerdi içeriği biraz benziyo birazda fiyatı daha uygun alıverdim deneyelim bakalım bi daha..

aşılamayı dr yumurta çatlamadan yapınca merak ettim ovulasyonlara sarıldım hemen:44:
ama hep kırmızı çıkıyor iğnenin etkisi sanırım..ama bi daha yapmıcam o zaman duygum sözzzzz...
araştırmada yapmıcam seni dinlicem

ay çenem düştü dimi

konuş konuş aysunmmm koştrmadan rahat rahat bi konuşamadk ki uzunnn zamandır
ii yapmşsn cnm vitamn fayda saglaar zarr saglamaz biz de içtik düne kadar şu ara içmıo eşim sadece bi de eşin badem yesn çiğ badem çok çok ii
yapma yapma cnm bi kadın yazmş bi topkte ordunaryus oldum bu konuda ama bebek hala yok die çok etkilendim o laftan insan bildkçe olumsuza odaklanıo bak yoluzun da yazmş kaç saat sonra yapmş dru da hamiş kaldı o kısmet deglmiş Allah tez zamanda saglıklı bi şeklde yollucak bebişini inşşş kısmet olunca ne olursa engel hooop aşıp gelck bebişler zaman bana bunu ii ogretti ... az zamanımz kaldı hepmzn bunu da hissedıorm herşey çok guzel olacak ...yanma bi arkdasım gelmişti o dıodu ki gelecek zamanlı cumle kurma geçmiş zamanlı kurr o zamann dıorm kiii HERŞEY ÇOOK GUZEL OLDUUUU ...

evet yaa şöyle bir araya gelip bi kaynatamadık dimi hiç..
ama inşallah hamileliklerimizden ve bebeklerimizden konuşuruz o günlerde gelir inşallah..

vallahi tam eşim dışarı çıkıyodu iyi hatırlattın badem ceviz vs.eline not yazdım gelirken al diye
yine yüklemek lazım vitamini..bak bi kaç ay ara verdik ilaçlara keçiboynuzuna vs değerleri hemen düşmüş..
gerçi sağlık ocağı gibi biyerdi aşılama yapan yer..oranın ölçümüne pek güvenmiyorum ben..
düşük çıkardı değerleri.normalde daha yüksek olduğuna inanmak istiyorum

duygum ağrın,akıntın vs var mı??

duygummmm nasılsınnn napıyosun nasıl gidiyo hangi aşamadasın merak ettim senii

akntım var cnm vajinal jel verdler onn neden oldgu boyle süt kesigi bi akntım var ama normalmş kagdnda yazıo bi de gaz sıkşması gibi bi agrım var ara ara da bıçak saplanıo kasıklarma bunları çok takmıorm kafama açkçası belrti de aramıorm aysunm çünkü hiç belli olmuo ki belrtlere de dkkat edıorm agır kaldrmıorm dedgm gibi eglmıorm elmden geleni yapıorm gerisi Allah'a emanet kalbi ferah tutup beklemek enn guzeli

duygummmm nasılsınnn napıyosun nasıl gidiyo hangi aşamadasın merak ettim senii

cnmmm iimm bekleme suresndeym transfer oldu cnm bnm iki tane konuldu şimdi dkkat etmeye çalşıorm az az agrılarm var cumartesi oldu transfer boyle işte kaptanmm

Son düzenleme:
hee bi de aysunum degerlere falan da takma hiçç taka taka mahvettk kendimizi üzdük ettk herşeyi bi çaresi var mı var çok şükür dertlermz dermanlı elmzden geleni de sonuna kadar yapıoz mu yapıorz yaptık hatta bundan sonra bebişermze kavuşma zamanı az kaldı inşşş ....

haklısın canım allah dermansız dert vermesin kimseye..
çok şükür çaresi var durumumuzun..
hem biliyomusun senin içi çok güzel şeyler hissediyorum..
o kramplar akıntılar 14 gün sonra bebişinin haberini verecek sana..
geliyo bebiş geliyoooooo duygumm..
çok güzel hisler var içimde müjdeni vereceksin bizeee..

bugün hulya da dr gidecekti sanırım.inş.iyi haberlerle gelir..

yine yetişemedim size yaaa:43ama olsun iyi haberlerinizi aldım ya oda yeter bana
ben de ilaç tedavisini gezerek geçiriryorum kızlar önce merkeze gidiyoruz sonrada gezmeye bugün gitti dr yumoşların sayısı çok fazla dedibunşarın içinden 7-8 tane en kalitelisizi seçip dölleyeceklerini söyledi bakalım yarın tekrar gidecez bu sefer kendi dr ma muayane olucam o daha fzla açıklayıcı ve tedaycı yarın belki biraz daha netleşir durummm ilaçları kullanmaya devam yani kzılar sizlerin iyi haberlerini alırsam bana çok iyi moral olacak dualrım sizinle

aysun canım o iğnenin öyle bir etkisi var galiba kızlar da yazıyordu ya bence sen araştırma yapmayı bırak artık bak biz duyguyla karar verdik hiçbirşey araştırmıyoruz oluruna bıraktımmm
duygum inşallah bebeişlerin sımsıkı tutunmuştur sana da dondurlmuşum kalmadı diye bir sıkıntın olmaz
ben sizlerden ümitliyim inşallah güzel şeyler olacak bizim içinnnnnn

dedm zaten bugunnn kendi kendme hulyam bnm taktgi uygluo dedm ohh sefann olsun hulyamm gezz tozzz bizim bebişler biz gülüp oynarsak gelckler bunu anladk cnm hepmzzzzz

çokk sevndm hulyamm yumoşlarınaaabi de onlarrr kaliteli kaliteli olcakk da koncak annesinnn göbüşneeee

aysunumm demiş yaa ii şeyler hissedıorm valla ben de ii şeyler hissedıorm hepmzzz içinnn birim bi başlatalım arka arkaya gelcz bak dedi dersnzzzzz

bugun gülbebegmm aradı beni kırkyıldır sanki duyuomşm gibi geldi sesini cnmm cnmm die küçük çığlıklar atarak konştuk kendisyle gayett ii enfeksyon işi hallolmş şimdi dger sıkntıları da bi çırpıda halletcek inşşşş
hulyam zeynep kamilde bildgn ii bi dr var mı yazarsan ben de telden bldririm onaa

bugun hep gresm geldi nete sizi de ozluormm :2: neyse bugunlk bu kadar yeter cnlarmmmmmm yne görşrzzz opyrmm siziiiiiiiiiii

Son düzenleme:

saolllllllll cnmmmmmmmm aysunummmmmmmmmmm o guzel yuregnee saglıkkkk hepmzzzzz içinn herşeyyy çooooook guzelll inşşşşşşşşşşş

SueSue,
aysunayy+,
umutege16+

vayy uzun zamandır üçümzn adını topkte görmemşştmm yaşasınnnnnnn
annem başmda kızıo çık dıo amaaa yastık koyydm labtobun altına yaaa azcık daha durcamm kociş gelesiye kadarr en azındannn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…