Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

hulyam demek yumoşların çok iyi büyüyolar..onlar büyüyecek gelicek göbüşüne bebiş olacak canımmm
az kaldı çok azzzzzzzzzzincir ye bolbol sende...

duygum demek gülbebek iyiymiş...çok sevindim bizlerdende selam söyle konuşursan

offf buralar o kadar sıcak ki duramıyorum oturduğum yerde..

aynen canım senin yolunadn gdiyorummm güle oynaya gelsin bebeişlerimiz tabiii
biz bu günden sonra herhün gidicez galiba canım
şimdilik koşuşturmayla geçiyo ama bu sıcakda evde tek kalınca ne yaparım bilmiyorum eşime diyorum eve vantiratör alalım diye oda diyo çarpar o bizi gerek yok diye ama dedim bebiş için lazım ben sıcaklarda evde bulanılırım deyince tamam alalım o zaman diyo şimdiden bebişi kullanmaya başladım ben birde hamile kaldığım zamanı düşünüyorum da çok çekeceği var bendennnn
gülbebeğim için çok sevindim ,inşallah onun da iyi haberlerini alıcaz sıra onlara geldi
kadın doğum dr hakkında çok fazla bilgim yok canım ama orası araştırma hastahanesi ya hepsi iyidir sonuçda

birsene sormam lazım ben onunla konuştuktuktan sonra haber veririm
sende kendine dikkat et canım biliyorum sıkılıyorsun ama bilgisayara kucağına falan alma sakın uzaktan bağlantı kurrr

iyi diyo canım dr bakalım bundan sonraki günlerde hergün gidicez yumoşları görmeye haftaya toplama olur sonrada alırım göbeğime inşallah bebeğime/yada bebişlerimi
incir yemiyorum canım ilaç kullanıyorum zaten aksi bir durum yaratmasından korkuyorum allah korusun kist falan olur.
dr da ekstra birşey kullanmayın dedi zaten
burası da çok sıcak canım eşime bugün vantiratör aldırmak için bebişi kullandım oda tamam alırız dedi

gamzecim merhaba canım..

çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için

hayıt hapını bende kullandım öyle bel ağrısı falan yapan bi ilaç değil ki o..

bebektir o bebek

ins canim bakalim bekliyorum :)
sizleri merak ediyorum gelip okuyorum arada,
ins guzel gunler gelecek,
hepimiz cok mutlu olacagiz.
sizleri cok seviyorumm :)

moonsun8 cum
sen nasilsin canim bayadir karsilasamiyoruz?
bebis kiz miymis erkek miymis :) :)

umutege16, moonsun88, aysunayy+, SueSue+, yagmurdamlasi26, UmmuUmar

vavvvvvvvv topiğimize bak maşallahhhhhh kızlarrrrhep böyle kalabalık olsun inşallahhhhhhh

tmm cnm yarın grmek yok soz bugun krediyi aştım
alın hulyam yaa vantirator çokk sıcak durulmak gerçektennn bizde eskden klima alalım mı almaylm mı die terddüt ettk sonra aldk 26da çalştrıorz çoğnlkla hiç çarpmıo
en azından vantirator olsun gerçekten ...

bende büyük şehirde olsam keşke diyesim geldi gene hep diyorum ama ohhhhhhhh gezin güzel güzel

vallahi benim yerime de gezin..burda gezmek için 50 km yol yapmak lazım..

hafta sonu bizde gideriz belki bi yerlere artık..2-3 kalabileceğimiz bi yer ayarlasak aslında ne iyi olur.

evdde vakit biraz zor geçiyo..

yoksa da az kaldı ankaraya anneme inşallah..inanınki sıkıldım zonguldaktan kendimi atasım var bi yerlere

ay canımmmm merhabaaa özlediğim ne kadar insan varda bugun karsıma cıkıyorrrr

iyiyiim hamd olsun canımm kızımız olucak teyzesi inşAllahh sen nasılsın Rabbim sizlerede nasip etsin hayırlısıylaaa aminnnnn

haftasonu amasraya gidin aysunum ya da göbü köyüne orada denizz varr oohh sern serrn havası yeter zonguldaklı arkdasım var bnm ordan blıorm az bucuk
azz kaldı aysunmmm kavuşçan memlektne inşşşşşşşş

duyguuuu hemen o leptopu indir bakayım kucağındannnn koltuğun kenarına yada masaya koyyy
bebişlere radyosyan gitmesinnnnnn 5-6 güne kadar çok dikkat etmek lazımmmmm:26:
:

canımm bende tam sana yazacaktımm nasılsın güzelimm görüşmeyeli baya oldu özledimmm erginsena diyet topiğinede ugramıyorsun nasıl gidiyorrr

iyiyim monnn sen nasılsın nasıl gidiyor gebeliğin..
diyetten biraz uzaklaştım bu ara...
öyle kiloda almadım hee..65 kiloya takıldım..inşallah almam

bu ay aşılama yaptıdım gün sayıyorum canım...
gel ara sıra..bekleriz

duyguuuu hemen o leptopu indir bakayım kucağındannnn koltuğun kenarına yada masaya koyyy
bebişlere radyosyan gitmesinnnnnn 5-6 güne kadar çok dikkat etmek lazımmmmm:26:
:

tmm valla indirdmmm :26::26::26: zaten cıkcamm hulyamm tmm kızmaa haklsnn

caanlarmm ben çıkaymm uznaymmm artık sizi sevıormmm yarın gelmssem oburgun burdaymm opldnzzzzzzzzzzzz

ay canımm Allah emeğini boşa çıkarmasın inşAllahhhh Rabbim tez zamanda kucaklarınızı doldursun inşAllahhh

nasıl olsun canım hamd olsunn bu cumartesi doktora gidicez bakalım kız ne durumda inşAllah sağlıklıdır öyle canım bende 2012 kasım annelerindeyim her zaman beklerimmmm

evet iyi olur vantilatör yaaa özellikle geceleri uyurken dayanılmaz oluyo..
2-3 gün önce acaip yağmur yğdı burda ortalık serinledi ama şimdi gene fena...
anladım canımm dr öyle dediyse başka bişey kullanma tabi..
ayyyy hadi inş..herşey güzel başladı güzel sonlansın inşşşşş..

duygum amasra çok fena kalabalık oluyo denizi de derin..
şöyle kimsenin olmadığı bi yerleri bulmak lazım..hafta sonu keşfe çıkarız belki
gezince çabucak zaman geçiyo..
evt az kaldı canımmmm annemi ankarayı çok özledim
temmuz sonunda ordayız kısmetse..

caanlarmm ben çıkaymm uznaymmm artık sizi sevıormmm yarın gelmssem oburgun burdaymm opldnzzzzzzzzzzzz

tamam duygum görüşürüz...

bende birazdan çıkarım artık bugün baya durdum nette bizimki söylenmeye başladı..

öpüyorum çok..görüşüz

size yakın ileçelere gidin sizde canım karadeniz güzel yer ama ordaki yerler hep küçük olduğu için çok fazla gezilecek yeride yok
neyse sen biraz daha sabret güzel haberi aldıktan sonra ankaraya gidersin orda kutmaları yaparsınız bol bol gezerek

bencede girme canım yaaa hele birde kucağına alacaksan böyle leptopu hiç gilmeee bak kızıyorumm hıııı:26::26:bebişlerini üzme annesiii
şimdi yine söyledim alıcaz dediiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…