dedm zaten bugunnn kendi kendme hulyam bnm taktgi uygluo dedm ohh sefann olsun hulyamm gezz tozzz bizim bebişler biz gülüp oynarsak gelckler bunu anladk cnm hepmzzzzz
çokk sevndm hulyamm yumoşlarınaaabi de onlarrr kaliteli kaliteli olcakk da koncak annesinnn göbüşneeee
aysunumm demiş yaa ii şeyler hissedıorm valla ben de ii şeyler hissedıorm hepmzzz içinnn birim bi başlatalım arka arkaya gelcz bak dedi dersnzzzzz
bugun gülbebegmm aradı beni kırkyıldır sanki duyuomşm gibi geldi sesini cnmm cnmm die küçük çığlıklar atarak konştuk kendisylegayett ii enfeksyon işi hallolmş şimdi dger sıkntıları da bi çırpıda halletcek inşşşş
hulyam zeynep kamilde bildgn ii bi dr var mı yazarsan ben de telden bldririm onaa
bugun hep gresm geldi nete sizi de ozluormm:2: neyse bugunlk bu kadar yeter cnlarmmmmmm yne görşrzzz opyrmm siziiiiiiiiiii
mooonsun yağmur merhaba kızlar nasılsınızzzzz
hulyam demek yumoşların çok iyi büyüyolar..onlar büyüyecek gelicek göbüşüne bebiş olacak canımmm
az kaldı çok azzzzzzzzzzincir ye bolbol sende...
duygum demek gülbebek iyiymiş...çok sevindim bizlerdende selam söyle konuşursan
offf buralar o kadar sıcak ki duramıyorum oturduğum yerde..
gamzecim merhaba canım..
çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için
hayıt hapını bende kullandım öyle bel ağrısı falan yapan bi ilaç değil ki o..
bebektir o bebek
aynen canım senin yolunadn gdiyorummmgüle oynaya gelsin bebeişlerimiz tabiii
biz bu günden sonra herhün gidicez galiba canım
şimdilik koşuşturmayla geçiyo ama bu sıcakda evde tek kalınca ne yaparım bilmiyorum eşime diyorum eve vantiratör alalım diye oda diyo çarpar o bizi gerek yok diye ama dedim bebiş için lazım ben sıcaklarda evde bulanılırım deyince tamam alalım o zaman diyo şimdiden bebişi kullanmaya başladım ben birde hamile kaldığım zamanı düşünüyorum da çok çekeceği var bendennnn
gülbebeğim için çok sevindim ,inşallah onun da iyi haberlerini alıcaz sıra onlara geldi
kadın doğum dr hakkında çok fazla bilgim yok canım ama orası araştırma hastahanesi ya hepsi iyidir sonuçda
birsene sormam lazım ben onunla konuştuktuktan sonra haber veririm
sende kendine dikkat et canım biliyorum sıkılıyorsun ama bilgisayara kucağına falan alma sakın uzaktan bağlantı kurrr
ins canim bakalim bekliyorum :)
sizleri merak ediyorum gelip okuyorum arada,
ins guzel gunler gelecek,
hepimiz cok mutlu olacagiz.
sizleri cok seviyorumm :)
moonsun8 cum
sen nasilsin canim bayadir karsilasamiyoruz?
bebis kiz miymis erkek miymis :) :)
bende büyük şehirde olsam keşke diyesim geldi gene hep diyorum ama ohhhhhhhh gezin güzel güzel
vallahi benim yerime de gezin..burda gezmek için 50 km yol yapmak lazım..
hafta sonu bizde gideriz belki bi yerlere artık..2-3 kalabileceğimiz bi yer ayarlasak aslında ne iyi olur.
evdde vakit biraz zor geçiyo..
yoksa da az kaldı ankaraya anneme inşallah..inanınki sıkıldım zonguldaktan kendimi atasım var bi yerlere
SueSue,
aysunayy+,
umutege16+
vayy uzun zamandır üçümzn adını topkte görmemşştmm yaşasınnnnnnn
annem başmda kızıo çık dıo amaaa yastık koyydm labtobun altına yaaa azcık daha durcamm kociş gelesiye kadarr en azındannn
canımm bende tam sana yazacaktımm nasılsın güzelimm görüşmeyeli baya olduözledimmm erginsena diyet topiğinede ugramıyorsun nasıl gidiyorrr
duyguuuu hemen o leptopu indir bakayım kucağındannnn koltuğun kenarına yada masaya koyyy
bebişlere radyosyan gitmesinnnnnn 5-6 güne kadar çok dikkat etmek lazımmmmm:26:
:
iyiyim monnn sen nasılsın nasıl gidiyor gebeliğin..
diyetten biraz uzaklaştım bu ara...
öyle kiloda almadım hee..65 kiloya takıldım..inşallah almam
bu ay aşılama yaptıdım gün sayıyorum canım...
gel ara sıra..bekleriz
evet iyi olur vantilatör yaaa özellikle geceleri uyurken dayanılmaz oluyo..iyi diyo canım dr bakalım bundan sonraki günlerde hergün gidicez yumoşları görmeye haftaya toplama olur sonrada alırım göbeğime inşallah bebeğime/yada bebişlerimi
incir yemiyorum canım ilaç kullanıyorum zaten aksi bir durum yaratmasından korkuyorum allah korusun kist falan olur.
dr da ekstra birşey kullanmayın dedi zaten
burası da çok sıcak canım eşime bugün vantiratör aldırmak için bebişi kullandım oda tamam alırız dedi
haftasonu amasraya gidin aysunum ya da göbü köyüne orada denizz varr oohh sern serrn havası yeter zonguldaklı arkdasım var bnm ordan blıorm az bucuk
azz kaldı aysunmmm kavuşçan memlektne inşşşşşşşş
caanlarmm ben çıkaymm uznaymmm artık sizi sevıormmm yarın gelmssem oburgun burdaymm opldnzzzzzzzzzzzz
size yakın ileçelere gidin sizde canım karadeniz güzel yer ama ordaki yerler hep küçük olduğu için çok fazla gezilecek yeride yokbende büyük şehirde olsam keşke diyesim geldi gene hep diyorum ama ohhhhhhhh gezin güzel güzel
vallahi benim yerime de gezin..burda gezmek için 50 km yol yapmak lazım..
hafta sonu bizde gideriz belki bi yerlere artık..2-3 kalabileceğimiz bi yer ayarlasak aslında ne iyi olur.
evdde vakit biraz zor geçiyo..
yoksa da az kaldı ankaraya anneme inşallah..inanınki sıkıldım zonguldaktan kendimi atasım var bi yerlere
tmm cnm yarın grmek yok soz bugun krediyi aştım
alın hulyam yaa vantirator çokk sıcak durulmak gerçektennn bizde eskden klima alalım mı almaylm mı die terddüt ettk sonra aldk 26da çalştrıorz çoğnlkla hiç çarpmıo
en azından vantirator olsun gerçekten ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?