Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

kızın mı geliyo mooonn
allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inşallah..

sağol canım iyi dileklerin için..inşallah görüşürüz gene

Slm kızokadar alışmisimki topikte kimsenin olmamasına aşağıya hiç bakmıyorum cok sevindim nasıldınız kuzular iyiki varsınız bugün tam 4kucuk bebek 3 de orta yasta niyete oturmaya gittim Allah bağışlansın gözüm yok ama siz beni anluyosunuz iste

merhaba canım hoşgeldin..evet bugün denk geldik sonunda..iyiyiz canım sen nasılsın??

evet yaa anlamazmıyım cnm bnm benim de tüm arkadaşlarımın bebişleri var..bir yeğenim var 2 yaşında birisi gene yolda..

dediğin gibi kıskanmıyo insan ama çok imreniyo ...Allahım bize de kısmet etsin inşallah..

Son düzenleme:
Saol aysunun benimde bir yiğenimin varbiri yolda saglikla dogsun ins benimle aynı şimdi cinsiyeti bellioldu benim kuzumda dursaydı belli olucakmisim ins dogana kadar hamile kalırım yoksa hep kiyaslicam sanırım dogum kontrol hapı kullanıyorum operasyondan sonra kist olmuş ins gecer hemen devam ederim genetik testlerimde çıkacak ozanıma ins bisi çıkmaz siz hamile haberinizi vericisinz bende hemen yetiştiricem ins

kistin geçer canım inşallah hemen..
doğum kontrol ilacının çabucak geçirdiğini okumuştum bende
gelicek tekrar bebişin.sakın stres yapma..
bugün duyguyla da konuştuk Allahım dermansız dert vermesin çok şükür derdimizin dermanı var..
genetik testlerde temiz çıkacak inş yoluzunum..

benim yeğenimde ilki kızdı şimdiki erkek lucakmış..telde konuşuyo benimle öyle tatlı ki...hava del diyoyerim ağzını yüzünü onların ben
yeğenlerimiz gibi tatlı bebişlerimiz olsun inşallah

Son düzenleme:
.................................

Son düzenleme:
mesaj tekrarı..................

Son düzenleme:

İns canim herzaman şükrediyorum cok şükür dermansiz değil derdimiz ins Rabbim ol diyince bizimde olucak kuzularımı Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin benim kız ikincisinde kiZ cok sevindim onun sevgisi olmasa daha zorlanırdim Herakles her hafta geliyo bende yatıyor bigece prensesim benim Rabbim ins bizlerden nasip eder aysunun telden yazıyorumda şarjım bitiyo gene görüşürüz kendine iyiy bak hiç bisey düşünüp arastirmaovycan yapma iğne etkisiyle gebelik bile pozitif çıkıyor sen rahat ol kuzun da rahat rahat yerleşsin ne ümitsiz ol nede cok umutlu ben ilkinde olucak sandim olmadı ikincisini resmen ağlıyorsa umutsuzca yaptırdım ilkinde cok yıpratırım kendimi ama Rabbim en hayırlı zamanda veriyo zaten sadece dua et benimde dualarım sizinle cok seviyorum sizi iyi geceler canim

iyi geceler canım..görüşürüz.bende seni seviyorum yoluzunum kader arkadaşım benim.
evet canım araştırmaktan vazgeçtim
hatta yarından iitibaren biraz az gircem nete..
girince dayanamıyorum araştırmaya başlıyorum..
sonrada kafama takıyorum.
öpüyorum.

Son düzenleme:
slm kızlar
bugünde gittik yumoşları görmeye
dr yumoşların sayısı çok ama hepsi aynı eşitlikte büyümüyo dedi 4-5 tane iyi giden varmış şuanda gayet iyi dedi önelimli olan kaliteli olması ve 1 tanesi bizim işimizi görüyo dedi sanırım kaliteli 2 yumoş olursa 2 tane koyalarlar dondurulacak kalmayabilir dedi ben zaten iki koymalarına odaklandığım için dondurulmuş kalmasada olur diyordum ama yinede kısmet son ana kadar neler olur bilemem allah büyük inşallah herşey iyi giderde kavuşurum bebeğime

sizede afarin söz dinlemeye başlamışsınızzzz

meraba kızlarrrr.hulya duygu ozi seda.nasılsınız..

ben iyiyim evdeydim tüm gün.

cumartesi gününe kadar bi otel ayarladık amasrada biraz kafa dağıtmamız için iyi gelecek..
haftaya da görümcemle kayınvalidem gelecekler bana oda iyi olacak ne yalan söyleyeyim severim ikisini de

ayrıca bugün öğrendim ki eltim de bu ay tüp bebek yaptırmış 4.yıllık evliler ve bebişleri yoktu..inşallah bebişleri tutunur annesine inşallah..arayıp konuşmak istedim dertleşmek istedim ama kimseyle bu konular konuşulmuyor ki.hamilelik haberini alınca konuşuruz artık..temmuz ayı hepimize bebiş getirsin inşallah...:26:

bide ben söz vermiştim ama gene duramadım..eşimle konuştuk vede her ihtimale karşı aşılama tutmazsa ankrada ağustos ayını değerlendirmeye karar verdik..yoksa diğer yaza kadar tedavi için bişey yapamayacağız...araştırmalarım sonucu bi kliniği aradım..adetiniz başlamadan önce gelmeniz gerekir dediler..bende 14 değilde 10 gün bekleyip kan esti yaptırayım diyorum..hamile değilsem atlayıp gideceğim ankaraya..sonrasına sonra karar vereceğiz....bu arada aşılama 1500 tl-tüp bebek 5.200-5.500 ü bulur dediler..
aşılama mı tüp bebek mi dr karar verir dediler...

biliyorum yine araştırdım diye bana kızacaksınız ama dayanamadım kızlarrrr..her an tedavi olabileceğim bi şehirde değilim ki. buyazı değerlendirmem gerekir..kızmayın bana emi seviyorum sizleri

cumartesi görüşürüz.

Son düzenleme:

merhaba cnm,ben iyyim bekliyorum günler geçsin bşlayayım tedaviye... insan her türlü seçeneği düşünür tabi cnm. biz de, olursa böyle yaparız olmazsa şunu yaparız diye konuşuruz bazen. öğretmen olduğumuz için yazı değerlendirmek istedk.ona göre plan yaptık...hayırlısı Allahtan. İnşallah ilk denemede gelir herksin bebişi de ona göre plan yaparız bu sefer. Geç kalmamak için ayarlamaya çalışıyorsun şimdiden ama pozitif,olumlu düşün şimdi,,,fazla kafa yormayın sonrası için... bu arada iyi eğlenceler... iyi olacak kafa dağıtmanız,,

Son düzenleme:
aysunm cnm bnm yok cnm kızmam insan duramıo işte blıorm kendmden ...hakkınzda hayırlısı olsn inşşş cnm bnmm o merkzn ftayları bizim merkzle çok benzıo bnm tüp 5250 tuttu bunu histeroskopi ( detaylı rahm filmi ) ilaçlar ve spermıogram dahl... bu aradaaa amasraaa içineee çokkk sevndmmm ohhh iice dnlenn keyfini çıkarnn tmm mı melegmm
hulyamm benm de ilk gttgmde beş yumrta var iki tane de küçük olcak demşti hemşre son gttgmde de beş buyuk iki orta var onlar da buyurse yedi demişti ama on tane topladılar sayıyı hiç kafana takma bence sen iki tane konmaya odaklanmştn ya aynen boyle olur inan bana ... ben de ona odaklanmştm dondurmayı hiçç takma kafana bence yne sor aklnda kalmasn ama iki tane koydurmak da olasılıgı arttıran birşey sonuçta tabii herşey Allahın izinyle herşey ii olcak cnm hulyamm inşşş

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
2 gecedir hastanelerdeyiz.başağrılarım,bulantım, kusmam ve yüksek tansiyonumdan dolayı gittik..
maalesef bende bir migren hastasıymışım..şuan bile zor duruyorum..
gündüzde netim yok..
inşallah hepiniz hamile olarak çıkacak ve kucaklarınıza alacaksınız yavrularınızı bu yolun sonunda..
Allaha emanet olun öpüyorum sizleri..

tkrarr tkrar geçmiş olsun cnm birsumm sana da yazdgm gibi Allah tez zamanda seni bütün sıkntılardan kurtarsn tez zamanda kavuş inşş bebişinee cnm arkdasım bnmm

canım tatil olayına çok sevindimmmm
araştırma yapmana kızmadık canım tabiyki hepimiz yaptık bunu ama bu işde pozitif olmak çok önemli
sen de haklısın tabiyki hepimizin bi ikinci planı mutlaka oluyo bende diyorum bu olmazsa 4-5 ay sonra bir daha denerim diye:26:ama şimdilik bunua odaklandım ve inanıyorum ki inşallah bu sefer olacak bebeğim benimle kalacak/ yada bebeklerimmmmm
şimdiden senin kide hayırlı olsun canımmm inşallah bu yaz hepimiz kavuşuruz bebeklerimize
yok canım takılmıyorum ben zaten ilkinde 11 tane oldu da ne oldu 3 tane kaldı 5 güne kadar ve 1 tanesiyli kaliteliydi ama oda beni bıraktı kısmet canım allah nasip edecekse bir taneylede nasip ederrr yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne durumda olacak yumoşlar:44:

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin
iyi dileklerin içinde çok sağol canım allah hepimize nasip edecek inşallak bebeklerimizeee

herşey ii olcak inşş cnm hulyamm kaliteli olacak yumoşlar ve tutncak annesine inşşşşş

kızlar benım bı takım testlerım cıktı sadece kromozom testımız kaldı doktora gosteremedım cunku ızınde hepsını getır demıstıama benım ıcım ıcıcmı yedı neyse sanırım bende pıhtılasma sorunu cıktı napalım nasıp en azından sorun varsa cıkar ortaya bende havadısler bole ıns doktora gosterınce guzel haberler alırım opuyorum sızı cokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…