- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
kızlar benım bı takım testlerım cıktı sadece kromozom testımız kaldı doktora gosteremedım cunku ızınde hepsını getır demıstıama benım ıcım ıcıcmı yedı neyse sanırım bende pıhtılasma sorunu cıktı napalım nasıp en azından sorun varsa cıkar ortaya bende havadısler bole ıns doktora gosterınce guzel haberler alırım opuyorum sızı cokkk
yagmurum pıthlşma sorunu iç.in bebe asprini çok ii su küçük pembe olanlardan bana da her ihtmale karşı verdi dr her gun içıormcanim benim de sanirim 2. bebegim dustu.
onceki gun silik cizgi cikiyordu,
dun bi agri bi sanci ile beraber hafif kanama bi parca bi sey,
sanirim bebegim di o, attim gitti..
alistim sanirim artik dusuk yapmaya :/
simdi ben pihtilasma sorunu var mi nasil anlayabilirim.
burdaki aptal doktorlar bi sey yapmiyolar.
turkiyeye gittgimizde 15 gun antalya da kalicaz, o zaman doktora soylesem hemen yapar mi acaba phitilasma testi.
uf ya sinir oluyorum kendime artik.
bi de sey dusunuyorum, acaba dollenmeden sonra surekli yatip dinlenmek mi lazim?
ben calisiyorum ama cok zor bi isim yok,
az yuruyorum, genelde oturarak,
cok yorulmuyorum.
yani calisan bayanlarin da bebegi oluyor heralde surekli yatmak gerekmiyordur.
niye tutunamiyor acaba bebis :/:/:/
yagmurum pıthlşma sorunu iç.in bebe asprini çok ii su küçük pembe olanlardan bana da her ihtmale karşı verdi dr her gun içıorm
cnm çok üzüldm ya kaç gun geçmişti adetın kmyasalmıydı acaba :26::44:
gecmedi daha adetim,
cumartesi. daha tam kanamam da baslamadi zaten..
sadece dustu iste.
kimyasal diyolar iste,
sen doktor kontrolunde oldugun icin icebilirsin.
ben kendi kendime icemem ilac korkarim.
doktor verirse icerim, o da bi da olcak da o zaman, ne zaman kim bilir.[/QUOT
anlıorm yagmurum orda da drlar çok uzatıo bazı şeyleri blıorm buraya gelnce bence de gidin bi dra pıhtlşma geç çıkan bi so nç ama en azından yaptrp telden falan ogrenrsnz herşey gonlunce olsn inşş yagmurum
slm kızlar bugün gittik yumoşları görmeye bazı yumoşlar gayet iyi dedi
yarın çatlatma iğnesini vurunabilirmişim arayıp haber verecekler
dr yine dedi dondurulacak kalmayabilir diye bende dedim ben dondurulmuş kalsın diye odaklanmadım zaten iki tane koyulması daha önemli benim için diye oda bakıcaz ona dedi duruma göre eğer kaliteli iki embriyom olursa koyacaklar galibaadurum şimdilik böyle kızlar sizler nasılsınız bakalımmm
süper hberler hulyamm evt cnm dondurulmşa hiç gerek kalmıcak inşş iki konulacagına ben de enn baştan inanıordm senn için insann istedgi oluo cunku elmzden geldgnce poztf başladk ve dvm ettk tedavilere sonları da müjdeli olur inşşş yarın çatlatma ignesi ise yarından sonra 36 bekleyp toplama da olurrr ayy hadiii hayırlısıylaa inşşşşşşşşşşşş
inşallah canım iki tane meleğimi versinler bana da dondurulmuş kalmasada olur
bakalım telefon bekliyorum arayıp haber verecekler belki bir daha çağırabilir dediler
sen nasılsın canımm neler yapıyorsunnn bebişler ve senin keyfin yerinde mi
meraba kızlarrrr.hulya duygu ozi seda.nasılsınız..
ben iyiyim evdeydim tüm gün.
cumartesi gününe kadar bi otel ayarladık amasrada biraz kafa dağıtmamız için iyi gelecek..
haftaya da görümcemle kayınvalidem gelecekler bana oda iyi olacak ne yalan söyleyeyim severim ikisini de
ayrıca bugün öğrendim ki eltim de bu ay tüp bebek yaptırmış 4.yıllık evliler ve bebişleri yoktu..inşallah bebişleri tutunur annesine inşallah..arayıp konuşmak istedim dertleşmek istedim ama kimseyle bu konular konuşulmuyor ki.hamilelik haberini alınca konuşuruz artık..temmuz ayı hepimize bebiş getirsin inşallah...:26:
bide ben söz vermiştim ama gene duramadım..eşimle konuştuk vede her ihtimale karşı aşılama tutmazsa ankrada ağustos ayını değerlendirmeye karar verdik..yoksa diğer yaza kadar tedavi için bişey yapamayacağız...araştırmalarım sonucu bi kliniği aradım..adetiniz başlamadan önce gelmeniz gerekir dediler..bende 14 değilde 10 gün bekleyip kan esti yaptırayım diyorum..hamile değilsem atlayıp gideceğim ankaraya..sonrasına sonra karar vereceğiz....bu arada aşılama 1500 tl-tüp bebek 5.200-5.500 ü bulur dediler..
aşılama mı tüp bebek mi dr karar verir dediler...
biliyorum yine araştırdım diye bana kızacaksınız ama dayanamadım kızlarrrr..her an tedavi olabileceğim bi şehirde değilim ki.buyazı değerlendirmem gerekir..kızmayın bana emi seviyorum sizleri
cumartesi görüşürüz.
günaydın kızlar...
2 gecedir hastanelerdeyiz.başağrılarım,bulantım, kusmam ve yüksek tansiyonumdan dolayı gittik..
maalesef bende bir migren hastasıymışım..şuan bile zor duruyorum..
gündüzde netim yok..
inşallah hepiniz hamile olarak çıkacak ve kucaklarınıza alacaksınız yavrularınızı bu yolun sonunda..
Allaha emanet olun öpüyorum sizleri..
merhabalar,,ben hala adet olmayı bekliyorum..inşşş çok gecikmez .normalde dün olmam lazımdı..histeroskopiden sonra dengeler bozuldu herhal,,strestenmidir anlamadım gelse de kırmızılar gecikmeden daha fazla başlasam tedaviye.. bu arada da test yaptım içim rahat etsin diye çok net tek çizgi..
bekleyince gelmez zaten canım kırmızılar stres yapmamaya çalışşş
gebelik testin de inşallah bir ay sonra göreceğiz çift çizgileri ban hamile kalırsam zaten sırf o çift çizgiyi görnek için yapıcam ondan bir taneee
inş fazla gecikmez cnm ya..gecikince daha stres yapıyorum sanki... aynen ben de sırf 2 çizgi örmek için yapıcam bnde
ya birde rapor çıkmadı ya bnm çideri arıyayım dedim bugün açmadılar.tedaviye tam başlamak üzere arasam indirimden yararlanabilirmiyim acep..çideri bilen varmı??
inş fazla gecikmez cnm ya..gecikince daha stres yapıyorum sanki... aynen ben de sırf 2 çizgi örmek için yapıcam bnde
ya birde rapor çıkmadı ya bnm çideri arıyayım dedim bugün açmadılar.tedaviye tam başlamak üzere arasam indirimden yararlanabilirmiyim acep..çideri bilen varmı??
aysuncum sağol cnm bnm..evet kötüyüm ama bugün biraz daha iyiyim sanki ama ağrım hala devam..tatilinin iyi geçmesine çook sevindim..inşallah güzel haberler vereceksin bizlereee..
hülyaammm...cnmm yarın toplaman var çook kolay bir opu olur inşallah...ve kaliteli embriyolar olsunlar annelerinede sımsıkı tutunsunlar inşallahhh...
duygucuum az kaldı hadi bakalım hayırlı haberler ver bizlereeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?