Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

canim benim de sanirim 2. bebegim dustu.
onceki gun silik cizgi cikiyordu,
dun bi agri bi sanci ile beraber hafif kanama bi parca bi sey,
sanirim bebegim di o, attim gitti..
alistim sanirim artik dusuk yapmaya :/
simdi ben pihtilasma sorunu var mi nasil anlayabilirim.
burdaki aptal doktorlar bi sey yapmiyolar.
turkiyeye gittgimizde 15 gun antalya da kalicaz, o zaman doktora soylesem hemen yapar mi acaba phitilasma testi.
uf ya sinir oluyorum kendime artik.

bi de sey dusunuyorum, acaba dollenmeden sonra surekli yatip dinlenmek mi lazim?
ben calisiyorum ama cok zor bi isim yok,
az yuruyorum, genelde oturarak,
cok yorulmuyorum.
yani calisan bayanlarin da bebegi oluyor heralde surekli yatmak gerekmiyordur.
niye tutunamiyor acaba bebis :/:/:/

yagmurum pıthlşma sorunu iç.in bebe asprini çok ii su küçük pembe olanlardan bana da her ihtmale karşı verdi dr her gun içıorm
cnm çok üzüldm ya kaç gun geçmişti adetın kmyasalmıydı acaba :26::44:

gecmedi daha adetim,
cumartesi. daha tam kanamam da baslamadi zaten..
sadece dustu iste.
kimyasal diyolar iste,
sen doktor kontrolunde oldugun icin icebilirsin.
ben kendi kendime icemem ilac korkarim.
doktor verirse icerim, o da bi da olcak da o zaman, ne zaman kim bilir.

slm kızlar bugün gittik yumoşları görmeye bazı yumoşlar gayet iyi dedi
yarın çatlatma iğnesini vurunabilirmişim arayıp haber verecekler
dr yine dedi dondurulacak kalmayabilir diye bende dedim ben dondurulmuş kalsın diye odaklanmadım zaten iki tane koyulması daha önemli benim için diye oda bakıcaz ona dedi duruma göre eğer kaliteli iki embriyom olursa koyacaklar galibaadurum şimdilik böyle kızlar sizler nasılsınız bakalımmm

süper hberler hulyamm evt cnm dondurulmşa hiç gerek kalmıcak inşş iki konulacagına ben de enn baştan inanıordm senn için insann istedgi oluo cunku elmzden geldgnce poztf başladk ve dvm ettk tedavilere sonları da müjdeli olur inşşş yarın çatlatma ignesi ise yarından sonra 36 bekleyp toplama da olurrr ayy hadiii hayırlısıylaa inşşşşşşşşşşşş

inşallah canım iki tane meleğimi versinler bana da dondurulmuş kalmasada olur
bakalım telefon bekliyorum arayıp haber verecekler belki bir daha çağırabilir dediler
sen nasılsın canımm neler yapıyorsunnn bebişler ve senin keyfin yerinde mi

iim hulyam ya ne yapayım evde otruor işte agrım sızım da yok başta bel agrım vardı yok şu an masaya koydm pcyi hem muzil açtm hem de annemle laflıorz mutfakta iştte

tabi ki zamanını değerlendireceksin
sonuçta farklı bir şehirde yaptırman gerekiyor
iyi ki araştırmışsın
şimdi daha rahat olursun önünde 2 tane alternatif var
biri olmazsa diğeri olacak inşallah

geçmiş olsun canım

kızlarrr ben geldim çok güzel iki gün geçirdim..içim ruhum açıldı pozitifleştim sanki Allahım her yer gene bebek doluydu hemde bu kez kollar bacaklar açıkta tam yemeliklerdi biyolojik saatim çok fena çalıyor ne olacak böyle bilmem

araştırmalarım devam edecek artık evdeyim..
pozitif düşünüorum negatif değilim kızlarancak her ihtimalide düşünüyorum dediğiniz gibi..önümüzdeki çarş.yada perş.kan testi yaptıracağım negatif çıkarsa pazartesi günü için randevu alacağım ankaradaki merkezden gerisini dr ile konuşmamız belirleyecek...aşılama uygun size derse aşılama tüp bebek derse tüp..bakalım hayırlısı olsun.

birsen canım çok geçmiş olsun.abinminde migreni var benm bilirim zor bi hastalık özellikle güneşli ve sıcak günlerde çok çıkıyo...mümkün olduğunca güneşte çıkmamaya çalış çıkarsanda mutlaka gözlükle çık canım...tekrar geçmiş olsun..iyi dileklerin içinde çok sağol cnm bnm..hepimizin yüzüne gülecek Allahım elbet..sende hepimizde bebişlerimizi kucağımıza alacağız inş...

yağmur geçmiş olsun canım..inş.dediğin gibi bi düşük yaşamıyorsundur..eğer öyle hissediyorsanda ihmal etme belkide kan pıhtılaşması problemin olablir...

hulyam demek zamanı geldi yumoşların çok iyiçatlama iğnesini bugün vuracaksın sanırım 36 saat sonrada toplama..sonrada glsin bebiş yada bebişlerrrcanım bnm her şey yolunda gidecek ve güzel olacak

duygumcanım iyi olmana çok sevindim..az kaldı müjdeli haberini almaya inş..:16

gene çenem düştü.. görüşürüz cnmlarım...

merhabalar,,ben hala adet olmayı bekliyorum..inşşş çok gecikmez .normalde dün olmam lazımdı..histeroskopiden sonra dengeler bozuldu herhal,,strestenmidir anlamadım gelse de kırmızılar gecikmeden daha fazla başlasam tedaviye.. bu arada da test yaptım içim rahat etsin diye çok net tek çizgi..

hoşgeldin canım çok sevindim tatili eğlenceli bir şekilde geçirmene
hep böyle pozitif ol emi inşallah bebeğin seninledir canım
değilse bile üzülmek yok tamam mı zaten ikinci bir planın var hemen onu uygulama geçersinnn ama inşallah gerek kalmaz diyorummm
ben dün akşam vurdum çatlatma iğnemi yarın sabahda yumoşlarımı geçiçi bir süreliğine teslim edicem onlara sonra da allah nasip ederse çarşamba yada cuma geri alıcaamm

bekleyince gelmez zaten canım kırmızılar stres yapmamaya çalışşş
gebelik testin de inşallah bir ay sonra göreceğiz çift çizgileri ban hamile kalırsam zaten sırf o çift çizgiyi görnek için yapıcam ondan bir taneee

inş fazla gecikmez cnm ya..gecikince daha stres yapıyorum sanki... aynen ben de sırf 2 çizgi örmek için yapıcam bnde

ya birde rapor çıkmadı ya bnm çideri arıyayım dedim bugün açmadılar.tedaviye tam başlamak üzere arasam indirimden yararlanabilirmiyim acep..çideri bilen varmı??

kızlar ben geldım bugun testlerımı doktora gosterdım kan pıhtılasma problemım varmıs ıns hamıle kalırsam hergun ıgne olucakmısım napalım buna sukur ıns bundada vardır bı hayır sımdı dogum kontrol hapımın bıtıp adetımın gelmesını beklıycem kontrole gıdıcek eger kı ıns gıtmıstır kıst gozukmezse korunmwyı bırakabılırsın dedı ama hemen tedavı yok dedı esımın sprem kalıtesı bence yeterlı dedı buarada ben asılama oldugum doktoru degıstırdım yanı hastaneyı degıstırdım oyuzden doktorda degıstı oyuzden bu doktorla yenı yola basladık hemen ılac vermıycez vucudun toplasın 3 ay hamıle kalamazsan ozaman gene asılama denerız belkı dedı uffff ben hemen olsun ıstemıstım sankı napalaım hayırlısı ama ıcım daralıyo artık sınırlerım cok bozuk eskıden gorunce bebek yokmu dıye sorarlardı sımdı gecmıs olsun gene olur dıyolar bıde laf sokmayı ıhmal etmıyolar buda baya sonra oldu dımı baya aradınız falan artık yeter sussun u kendını bılmezler laf kaldırmaya gucum yok gozlerım hemen doluyo içim yanıyo resmen rabbım bılıyo ıcımı yangınmı ıns bızlerıde ve tum ıstıyen arkadaslarımızın kucakları tez vakıtte doldursun ben dogal hamıle kalamadıgıma gore yumurtam gelısmıcek bılıyorum ondan benden bı 6 ay umıt yok ıns adetlerım gecıkmez sızlerın haberrıne sevınırım ıns en kısa zamanda canlarım benım

aysuncum sağol cnm bnm..evet kötüyüm ama bugün biraz daha iyiyim sanki ama ağrım hala devam..tatilinin iyi geçmesine çook sevindim..inşallah güzel haberler vereceksin bizlereee..

hülyaammm...cnmm yarın toplaman var çook kolay bir opu olur inşallah...ve kaliteli embriyolar olsunlar annelerinede sımsıkı tutunsunlar inşallahhh...

duygucuum az kaldı hadi bakalım hayırlı haberler ver bizlereeee

inşallah eli kulağındadır canım daha fazla bekletmeden gelir,
ben çideri geçen sene araştırmıştım üye olmak için belli bir ücret alıyordu sanırım ama şuanda nasıl oluyordur bilmiyorummm:26:

evet canın yarın bebişlerimi merkeze vericem geri almak üzere tabiii allah nasip ederse de 3-5 gün sonrada göbeğime geri dönecekler benden 9 ay ayrılmamak üzere inşallahhhh

merhaba kızlar nasılsınız bakalım...ben iyiyim evdeydim bugün biraz temizlik yaptım...

hulyam bugün yumoşların toplanacaktı inş.iyisindir cnm...

az kaldı bebişlerin göbüşüne gelicekler inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…