kızlar ben geldım bugun testlerımı doktora gosterdım kan pıhtılasma problemım varmıs ıns hamıle kalırsam hergun ıgne olucakmısım napalım buna sukur ıns bundada vardır bı hayır sımdı dogum kontrol hapımın bıtıp adetımın gelmesını beklıycem kontrole gıdıcek eger kı ıns gıtmıstır kıst gozukmezse korunmwyı bırakabılırsın dedı ama hemen tedavı yok dedı esımın sprem kalıtesı bence yeterlı dedı buarada ben asılama oldugum doktoru degıstırdım yanı hastaneyı degıstırdım oyuzden doktorda degıstı oyuzden bu doktorla yenı yola basladık hemen ılac vermıycez vucudun toplasın 3 ay hamıle kalamazsan ozaman gene asılama denerız belkı dedı uffff ben hemen olsun ıstemıstım sankı napalaım hayırlısı ama ıcım daralıyo artık sınırlerım cok bozuk eskıden gorunce bebek yokmu dıye sorarlardı sımdı gecmıs olsun gene olur dıyolar bıde laf sokmayı ıhmal etmıyolar buda baya sonra oldu dımı baya aradınız falan artık yeter sussun u kendını bılmezler laf kaldırmaya gucum yok gozlerım hemen doluyo içim yanıyo resmen rabbım bılıyo ıcımı yangınmı ıns bızlerıde ve tum ıstıyen arkadaslarımızın kucakları tez vakıtte doldursun ben dogal hamıle kalamadıgıma gore yumurtam gelısmıcek bılıyorum ondan benden bı 6 ay umıt yok ıns adetlerım gecıkmez sızlerın haberrıne sevınırım ıns en kısa zamanda canlarım benım
inşallah en kıza zamanda yeniden kavuşursun canım bebeğine kan pıhtılaşması bende de çıktı dr çon önemli birşey olmadığı kan sulandırıcı ilaçlarla halledilebilecek birşey dedi...kızlar ben geldım bugun testlerımı doktora gosterdım kan pıhtılasma problemım varmıs ıns hamıle kalırsam hergun ıgne olucakmısım napalım buna sukur ıns bundada vardır bı hayır sımdı dogum kontrol hapımın bıtıp adetımın gelmesını beklıycem kontrole gıdıcek eger kı ıns gıtmıstır kıst gozukmezse korunmwyı bırakabılırsın dedı ama hemen tedavı yok dedı esımın sprem kalıtesı bence yeterlı dedı buarada ben asılama oldugum doktoru degıstırdım yanı hastaneyı degıstırdım oyuzden doktorda degıstı oyuzden bu doktorla yenı yola basladık hemen ılac vermıycez vucudun toplasın 3 ay hamıle kalamazsan ozaman gene asılama denerız belkı dedı uffff ben hemen olsun ıstemıstım sankı napalaım hayırlısı ama ıcım daralıyo artık sınırlerım cok bozuk eskıden gorunce bebek yokmu dıye sorarlardı sımdı gecmıs olsun gene olur dıyolar bıde laf sokmayı ıhmal etmıyolar buda baya sonra oldu dımı baya aradınız falan artık yeter sussun u kendını bılmezler laf kaldırmaya gucum yok gozlerım hemen doluyo içim yanıyo resmen rabbım bılıyo ıcımı yangınmı ıns bızlerıde ve tum ıstıyen arkadaslarımızın kucakları tez vakıtte doldursun ben dogal hamıle kalamadıgıma gore yumurtam gelısmıcek bılıyorum ondan benden bı 6 ay umıt yok ıns adetlerım gecıkmez sızlerın haberrıne sevınırım ıns en kısa zamanda canlarım benım
merhaba kızlar nasılsınız bakalım...ben iyiyim evdeydim bugün biraz temizlik yaptım...
hulyam bugün yumoşların toplanacaktı inş.iyisindir cnm...
az kaldı bebişlerin göbüşüne gelicekler inş
günaydın kızlar
duygum nerdesin iki gündür merak ediyorum seni
benim yumoşlardan 4 tanesi döllenmişinşallah durumları hep böyle devam eder
çarşamba günü belli olacak transferin ne zaman olacağııı
günaydın canımmm..
4 tane yumoş döllenmiş demek
bebişlerin emin ellerde sonrada sana gelicekler inşallah..
çift transfer yapılır dimi inşallah hulyam..
sizler için çok heyecanlanıyorum kızlar...
güzel haberler vericeksiniz bize inşallah
evet dygu yok 2 gündür bende erak ediyorum...annesi vardı artık geziyolardır biraz belki...
bende çarş.test yaptırcam hayırlısı olsun..
günaydın kızlar
duygum nerdesin iki gündür merak ediyorum seni
benim yumoşlardan 4 tanesi döllenmişinşallah durumları hep böyle devam eder
çarşamba günü belli olacak transferin ne zaman olacağııı
günaydın canımmm..
4 tane yumoş döllenmiş demek
bebişlerin emin ellerde sonrada sana gelicekler inşallah..
çift transfer yapılır dimi inşallah hulyam..
sizler için çok heyecanlanıyorum kızlar...
güzel haberler vericeksiniz bize inşallah
evet dygu yok 2 gündür bende erak ediyorum...annesi vardı artık geziyolardır biraz belki...
bende çarş.test yaptırcam hayırlısı olsun..
inşallah canımmmm hepimiz hamiş kalırız bu yazzzinşallah devam edip transferin gerçekleşecek cnm darısı başımıza...
çarşamba inş güzel haberlerle geliceksin cnm. benimde kırmızılar ağrısını da yanına alıp geldiler bugün..çarşamba ben de tadaviye başlıcam hayırlısıylla...
kizlar iyi haberleriniz alicas ins.. heyecanla bekliyorum..
ben bi da dusuk yaptim biliyosunuz,2 dusuk oldu, bugun sabah da kan phtilasmasi var mi diye test yaptirmak icin kan verdik.
bi de karyotyping yapcaklarmis. cars belli olur dedi hemsire bakalim biz de carsambayi bekliyoruz.
hayirlisi Rabbim den...
Allaha emanet olun :)
inşallah canımmmm hepimiz hamiş kalırız bu yazzz
gelmedi mi senin kırmızılar dahaaa,:26:
canım senin düşükle ilgili bir araştırma yapılmışmıydı:26:belkide kan pıhtılaşması vardır sende:26:
sonuç çıkınca haber ver mutlaka :18::18:
Kızlar günaydın hülyam cok sevindim CANIM ins minnoslarin güzel güzel konulacak icine sımsıkı tutunucakannesine güzel haberlerini bekliyoruz duygum ins iyisindir CANIM cok az kaldı müjdenizi almaya aysunum icini ferah tut ins sendende mutlu haberler gelince topikimiz şenlenecek yağmurum ins çıkmaz bisey ama iyi olmuş tahlil vermen kızlar bizim genetik kromozom tahlilimiz temiz çıktı cok şükür iste kan pihtilasma var sadece ına gamına kalincaonuda iğneye halkedicez Pazartesi adet olunca gidicem ins korunmayı bıraktırır bı kaç ay ilacsiz deniyceksiniz sonra tedavi dedi hayırlısı belki busefer kendiliğinden gelir kuzum benden böle kızlar gorusuruz
merhaba kızlarrr günaydınnnnnnnnnn...
bende ne göğüste büyüme ne hassasiyet ne akıntı hiç bi his yok...hamile olmadığımı düşünüyorum..
ha sedece adetimde olan sivilcelerimden bi tanesi çıkmış
tek isteğim p.tesiye kadar adetim gelmesin...
bu arada cuma cumartesi günü abim yengem yeğenim bize geliyolar2 gün bi yer ayarladık gene..inşalalh kırmızılarım gelmezde güzel vakit geçiririz...
öpüyorum hepinizi..
merhaba kızlarrr günaydınnnnnnnnnn...
bende ne göğüste büyüme ne hassasiyet ne akıntı hiç bi his yok...hamile olmadığımı düşünüyorum..
ha sedece adetimde olan sivilcelerimden bi tanesi çıkmış
tek isteğim p.tesiye kadar adetim gelmesin...
bu arada cuma cumartesi günü abim yengem yeğenim bize geliyolar2 gün bi yer ayarladık gene..inşalalh kırmızılarım gelmezde güzel vakit geçiririz...
öpüyorum hepinizi..
Aysuncum lutfen moralini yüksek tut benim tutan aşılamamda adet olucagindan okadar emindimki doktor cok güzel oldu tebrik ederim dediğinde ben adet olucami hissediyorum biliyordum olmadıgını dedi
Doktor oldu dedikce ben olmadıgını biliyorum dedim dOktor dur bı dinle bebisimiz bizimle dedigindeki ani hiç unatamiyorum ins sende oleguzel müjdeler alırsın canim
ozim yani hiiç bi belirtin yokmuydu göğüste hassasiyet şişme akıntı vs hüç biri yokmuydu..
ne bilim yaaa..günler yaklaştıkça bi tuhaflaştım..
sağol canım inşallah dediğin gibi olur...
hulyam bişey sorcam sana...
tüp bebek tedavisi için kaçıncı gününde randevuya gidiliyo ilk önce...
adet başlayınca gidilir mi?? merak ettikte eşimle.:44:..
hulyam bişey sorcam sana...
tüp bebek tedavisi için kaçıncı gününde randevuya gidiliyo ilk önce...
adet başlayınca gidilir mi?? merak ettikte eşimle.:44:..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?