Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

canım pıhtılaşma problemini sakın takma kafana..iğne yapacaksın sadece herşey yoluna girecek..

bu problemi bilmeyince kötü sonuçlarla karşılaşılıyor..bilince çözümü kolay sakın sıkma canını ozim...

atlatıcaz bu günleri hep birlikte inşallah..bebişimiz için herşeye katlanıyoruz canımm sonu güzel olucak inşallah...

inşallah en kıza zamanda yeniden kavuşursun canım bebeğine kan pıhtılaşması bende de çıktı dr çon önemli birşey olmadığı kan sulandırıcı ilaçlarla halledilebilecek birşey dedi...
insanlarıda takma kafana dumamazlıkdan gel zor biliyorum ama denemeye çalış enazındannn

kolay gelsin canım ama çok yormasaydın kendini
yumoşlar toplandı canım 5 tane yumoşum oldu inşallah dölleniyorlardır şimdi onlarrr eşim diyo ki onlar da karı koca oluyo şuanda diye
yarın bilgi verecekler durumlarıyla ilgili benim biraz ağrım var ilkinde hiç böyle olmamışdı:18:bunda biraz canım yanıyo şuanda ama bebeğim gelsinde razıyım ben bu ağrılara

günaydın kızlar
duygum nerdesin iki gündür merak ediyorum seni
benim yumoşlardan 4 tanesi döllenmiş inşallah durumları hep böyle devam eder
çarşamba günü belli olacak transferin ne zaman olacağııı

günaydın canımmm..

4 tane yumoş döllenmiş demek
bebişlerin emin ellerde sonrada sana gelicekler inşallah..
çift transfer yapılır dimi inşallah hulyam..
sizler için çok heyecanlanıyorum kızlar...
güzel haberler vericeksiniz bize inşallah

evet dygu yok 2 gündür bende erak ediyorum...annesi vardı artık geziyolardır biraz belki...

bende çarş.test yaptırcam hayırlısı olsun..

inşallah iki tane koyarlar canım bakalım eğer transfer gününe kadar 2 tane iyi yumoşum olursa koyarlar diye düşünüyorumm kısmet artık
inşallah duygu ve senden de güzel habarler alırım moral olursunuz banaaa

inşallah devam edip transferin gerçekleşecek cnm darısı başımıza...

çarşamba inş güzel haberlerle geliceksin cnm. benimde kırmızılar ağrısını da yanına alıp geldiler bugün..çarşamba ben de tadaviye başlıcam hayırlısıylla...

kizlar iyi haberleriniz alicas ins.. heyecanla bekliyorum..
ben bi da dusuk yaptim biliyosunuz,2 dusuk oldu, bugun sabah da kan phtilasmasi var mi diye test yaptirmak icin kan verdik.
bi de karyotyping yapcaklarmis. cars belli olur dedi hemsire bakalim biz de carsambayi bekliyoruz.
hayirlisi Rabbim den...
Allaha emanet olun :)

inşallah canımmmm hepimiz hamiş kalırız bu yazzz
gelmedi mi senin kırmızılar dahaaa,:26:

canım senin düşükle ilgili bir araştırma yapılmışmıydı:26:belkide kan pıhtılaşması vardır sende:26:
sonuç çıkınca haber ver mutlaka :18::18:

canim bugun sabah kan verdim pihtilasmaya ve kromozomlara bakilcak,
carsamba belli olcakmis, bekliyoruz bakalim.

Kızlar günaydın hülyam cok sevindim CANIM ins minnoslarin güzel güzel konulacak icine sımsıkı tutunucakannesine güzel haberlerini bekliyoruz duygum ins iyisindir CANIM cok az kaldı müjdenizi almaya aysunum icini ferah tut ins sendende mutlu haberler gelince topikimiz şenlenecek yağmurum ins çıkmaz bisey ama iyi olmuş tahlil vermen kızlar bizim genetik kromozom tahlilimiz temiz çıktı cok şükür iste kan pihtilasma var sadece ına gamına kalincaonuda iğneye halkedicez Pazartesi adet olunca gidicem ins korunmayı bıraktırır bı kaç ay ilacsiz deniyceksiniz sonra tedavi dedi hayırlısı belki busefer kendiliğinden gelir kuzum benden böle kızlar gorusuruz

sağol canımmm inşallah sımsıkı tutunur annesineee
inşallah sizde en kısa zamanda kavuşursunuz bebeklerinize allahım herkese anne baba olmayı nasip etsinnn

duyguyu merak etmeye başladım iki gündür gelmiyoooo:18::18:

merhaba kızlarrr günaydınnnnnnnnnn...

bende ne göğüste büyüme ne hassasiyet ne akıntı hiç bi his yok...hamile olmadığımı düşünüyorum..

ha sedece adetimde olan sivilcelerimden bi tanesi çıkmış

tek isteğim p.tesiye kadar adetim gelmesin...

bu arada cuma cumartesi günü abim yengem yeğenim bize geliyolar 2 gün bi yer ayarladık gene..inşalalh kırmızılarım gelmezde güzel vakit geçiririz...

öpüyorum hepinizi..

canım ümidin kaybetme lütfen dur bakalım biraz sabırlı ol ve bekleee şimdiden kendini kötüye hazılramaaa

Aysuncum lutfen moralini yüksek tut benim tutan aşılamamda adet olucagindan okadar emindimki doktor cok güzel oldu tebrik ederim dediğinde ben adet olucami hissediyorum biliyordum olmadıgını dedi
Doktor oldu dedikce ben olmadıgını biliyorum dedim dOktor dur bı dinle bebisimiz bizimle dedigindeki ani hiç unatamiyorum ins sende oleguzel müjdeler alırsın canim

ozim yani hiiç bi belirtin yokmuydu göğüste hassasiyet şişme akıntı vs hüç biri yokmuydu..
ne bilim yaaa..günler yaklaştıkça bi tuhaflaştım..
sağol canım inşallah dediğin gibi olur...

ozim yani hiiç bi belirtin yokmuydu göğüste hassasiyet şişme akıntı vs hüç biri yokmuydu..
ne bilim yaaa..günler yaklaştıkça bi tuhaflaştım..
sağol canım inşallah dediğin gibi olur...

aysunum ınan bana tutmayan asılamamda butun belırtıler vardı ama olmadı ıkıncıda umursamadım kı benım adete yakın goguslerı cok acır aynıydı kasıklarım agrır aynı agrıydı belım tutulmus gıbı olurdu gene oldu akıntım vardı ama ben o ay mantar oldum onun yuzunden dı yanı dıyorum ya ben doktoru beklerken gıttım vc ye pet koydum kesın gelıyo dıye agrım okadar arttıkı geldı sandım oyuzden okadar erken belırtı olmuyo sakın takılma hersey guzel olucak ıns

hulyam bişey sorcam sana...

tüp bebek tedavisi için kaçıncı gününde randevuya gidiliyo ilk önce...

adet başlayınca gidilir mi?? merak ettikte eşimle.:44:..

Mrb cnm..Tüp bebek başlanacağı ay adetin 2. ya da 3. günü gidiyorsun doktora.. Ama ben de polip olduğu için bi 2 ay önce gttm..ameliyat filan oldum. adet olunca gel başlayalım demişti.

canım adetin ikinici yada üçüncü günü başlıyorsun tedaviyee
inşallah gerek kalmaz diyorum genedeee

slm kızlar nerdesiniz yaaaaa
duygu seni çok merak ediyorummmm
aysun canım sen testi bugün mü yaptıracaktınnnn

benim yumoşlardan haber geldi 4 dü de çok iyiymiş yarın transfer olabilir dedilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…