Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

canlarımmmmmmmmmmm geldmmmmmmmmmmmm mrk etmşsnnzzz benii ya kusuruma baakmayın bi anda karr verdk annemle gttk annemlere burda alt kattaki normal olmayan komşmz ki yazmştm daha once manyaklıgını dam dumm bir sürü tadilat yaptı bi kaç gun sabrettm sonra dayanamadm evde durulmuo bi de cuma akşamı bnm karşı katımda iki bucuk yaşnda ikiz bebekler oynarlarken biri üçncü kattn düşş :26::26::26:ambulansla apar topar goturduler en son beyin kanaması ((((((((((die duydum nasıl uzldm inşş kurtulmştr bu iki olay bozdu sinirimi kızlar kaçtık şimdi geldm eve iim bi iki gune gtcm kana bakalm aynı adet belrtileri var o yuzden hiç bşey anlamıorm evde test vaar annem soz verdm yapma sakın dedi gder orda ogrenrsn dedi birazcık gergnm anlayacgnz wcden çıkmıorm bu aralar her an geldi hissi var
hulyammm ohhh çok sevndm embryolarınaaaa yarın koncak göbüşne ne guzelll sımmm sıkı tutunsunlarr inşşş
sedacım neoldu geldi mi bat şu bat yedi valla ömrümüzü ama gun gelck gelmicekk inşşşşşşşş
ozimmm cnm elisin de vardı o problemi bak hallettiler asprindi igneydi hallolur hiç sıkma canını inşşş da bebişin tez zamnda gelr bi daha aşılamaya gerek kalmadan cnmmm bnmm
aysunummm vala beklemek zor cnmm yaaa belrtiye kafayı yakmayım dıosn yne ister istemez taklıo bu gunler btsn de kavuşlm guzel meleklrmze inşşş
yagmurum inşş sonçlarn çokk guzel çıkcak phtılşma çıkarsa o halledlıo testleri yaptrman çokk ii olmş
huzuurmmm naslsnn btanemmm bizden seni sormaya fırsat kalmıoo nasll göbüşşş büyümüştür yermm ben onuuuu
kızlar unuttugm kalmadı demi tugbayla görüştük yne kısa zamanda başlıcz tedaviye hayırlısıya sizii çokkk ozledm tkrar kusurma bakmayın hber veremedm ani gttgmz içinn sizi sevıommm

Son düzenleme:
slm kızlar nerdesiniz yaaaaa
duygu seni çok merak ediyorummmm
aysun canım sen testi bugün mü yaptıracaktınnnn

benim yumoşlardan haber geldi 4 dü de çok iyiymiş yarın transfer olabilir dedilerr
çok güzel haber bu hulyam...inşallah transferden sonra da çok iyi olcaklar tutunacaklar annesine
ben bugün yaptırcam diyordum ama korktum vede gidemedim yaaa..
verdim kendimi temizliğe sabah başlamıştım yeni bitti..
kana yarın gideyim diyorum kapıdan çıkabilirsem

duygum iyi olmana çok sevindim canım..
gebelik belirtisiyle adet belirtisi aynı oluyormuş diyorlar..bebiştir o bebiş.
ben çok inanıyorum bebişlerin seninle..
haklısın canım insan illede belirti olsun istiyo bende öyleyim..
ben bayadır uğraşıyorum bi belirti bulamadım
yarın kan testi yaptırıp negatifse ankaradaki merkezden p.tesi için rqndevu alacağım bakalım
inş bebişlerin seninle duygummmmmm

aysunummmm inşşş cnmmm inşşş belim agrıo belim agrıdkça moralim bozluo bu yazın moral oldu bana saoll cnmm bnmm inşşş yarınn sen de ii hberlerle gelrsnnn cnmm bnmm benm de az kaldı kana gtmeme ne guzel rahattm ya bugun iice boyle içimde garip bi heyecan var inşşş hayırlara vesiledirrr hepmznnn yüzüüü gülsünnn tez zamanlarda inşşş belki yarınnn belki yarındann da yakın olsn bebişlerr inşşşşşşşşşsize ii hberler vermeyi oyle çokk istıormm kiiii anlatamamm

ya siz benim yüreğime indireceksiniz vallahi duygu yazının daha başına bile bakmadan düşü yazısı gözüme çarptı ve korkuttun beni zaten 3 gündür meraktan geberiyorum
neyse ki iyiymişsin insan bi haber verip öyle giderrr:27 :
bebeğin/bebeklerin seninle olduğuna inanıyorum canım inşallah güzel haberler vereceksin bize kendini hazır hissettiğin an test yaptır bence evdeki testleri annen yaptırmamakla en iyisini yapmış piskolojini bozmaktan başka birşey yapmıyo çünkü
komşunun çoçuğunada çok üzüldüm allah şifa versin inşallahhh

aysunum demek sende cesaret edip gidemedin haaa yarın git ama merakta bırakma bize inşallah ikinizde güzel haberlerle gelirsiniz kızlarr
benim eğer transferim yarın olursa haber veremeyebilirim 3-4 gün şimdiden söylüyorum ki merak etmeyinnn
eşim yasaklıyo çünkü neti geröi o işteyken ben fırsat bulup kısa sürede olsa sizin güzel haberlerini okumaya gelirimmm
şimdi yemek yapmamm lazım kocaman öpüyorummm sizii şans melekleriniz göbişinizdedir inşallahhh

ayyyy hulyammm bebişlernn koncakk yarınnn ne guzelllllllllll nasl bşeydir bu yaaa hep büyük gunlermzzz çakşıo brbryleeeeee
tmm cnm sen dnlen dnlennn grme evt eşin haklı hulyamm yarın dedgn gibi az su iç tmm mı yarım litre yetıo sürgü o kadar kötü bşey deglmş biz bez almştık hemşre görmüş gerek yok die kaldrtmş eşime zaten azz su içince az daa gelıo ii şeylerr olcakkk rahat ol transferde dualarmm sennleeeeeeee

bakalım canım tam olarak belli değil yarında iyi gidiyo derlerse cumaya kalabilir inşallah da kalır diyorum 5.gün olması daha iyi yinede nasip kısmet tabiyki ama
çok su içmeyi düşünmüyorum canım onlar iç desede içmicem galiba hemşire gelip kontrol ediyomuş yeterlimi değil mi diye..sen ne kadar zaman sonra yaptın canım
inşallah sizin güzel hanerlerinizi alırım da moral olursunuz banaaa yarın gidersem evden çıkmadan önce mutlaka haber vericem sizeee
senin kaçıncı günün canım bugünn

yarın 12. gun blmıorm yarın gder miyim cuma dıodm ama ...hulya üçü beşi takma sakın kafana tutacak olan ikide de tutuo valla cnm ben odaya gelr gelmez yaptım hemşre zaten geldi sordu çoook haff hareket ettm sadece hemen koydu surguyu sonra bi kere daha yaptım düşün yanii yarım litre suyla üç saatte iki kez yaptım daha fazla içeydm haLim nelurdu acaba blmıorm dedgm gibi kalbini ferah tut hulyamm çok guzel gececek transfern sonrasında da sımmsıkı tutncak bebşlern sana inşşşşşş

Merhabalar kızlarr.. hepinizden hayırlı haberler gelsin inş..ben bugün merkeze gttm ilk iğnemi vurdular..cumartesi kontrole ggidicem bakalım...benden haberler bu kaa...

kızlar ben transfere gidiyorummmm
2-3 gün yazamam merak etmeyin
inşallah topiğe geldiğimde duygum ve aysunum güzel haberlerinizi okurummmmm

kızlar guzel bır şekılde sonuclansaydı doya doya sevınseydık
aysun sen bugun duygu yarın gıdıyor kana galıba
allahım nolur bebek haberı ıle dönsunler

hulyam senın ıcınde dua etcem ıkızın olur ınsallah

merhaba kızlar ben kan testine gidemedim gitmeyeceğim de..
evde idrar testi vardı baya hassas bir test..yaptım tek çizgi çıktı
zaten dediğim gibi de adet belirtilerim var..
kesin olarak eminim ki hamile değilim kana falan gidpte yine üzülmücem yani

bu arada ankaradan 2 merkezle görüştüm kararsız kaldım..
birisi oldukça pahalı ama kendine çok gvenior..
kk da yorumlara bakıyorum olumlu konuşanda var olumsuz konuşanda...

diğerinin fiyatı uygun 3000+ilaçlar dedi ilacınızı kendniz alıyosunuz dedi..sanırım oda 5000 tutar dimi..
ilaçlar sanıyorum 2000 vardır...ama ilaçla falan uğraşmakta istemyorm kendim..merkez verse daha iyi..

eşime de söyledim annenlere tedavi için geliceğimizi söylede bilsinler dedim..
bilirler ve ona göre davranırlar diye..benim yatmam gerekir 1-2 gün belki..
annem çalışıyor benim hem ev taşıycak k.validemde kalırım büyük ihtimalle..
u yüzden bilmeliler..

kararsızım..adetim cumartesinden önce glmemeli gelirse tüp bebekte yatar...
offff içim sıkkın Allahtan yarın abim yengem yeğenim geliceklerde gezeriz biraz..

öyle işte kızlar..
duygum inş.sen güzel haberler verirsin canım...

hulyam seninde bugün transferin olabilir değil mi..
inş.güzel haberlerle gelirsin cnm bnm...

Aysunum dur bakalım kırmızılar gelmeden belli olmaz ama bencede kana gitme insan umutlaniyo bide negatifi görünce yıkılıyor hakkında hayırlısı dur bakalım daha yeni başladınız siz tedaviye ben 3ay ilaçla 2 aşılamadan sonra geldi olucak ins sıkılmak yılmak yok dualarım seninle ins bu mübarek günlerde Rabbim sevindirsin hepimizi

canım benim ya seni burada görmek çok güzel hele böyle birgünde senin duanı aldımmm çoksağ ol iyiki varsınızz
senin çok az kalmış kucağına almaya sağlıkla gelsin inşallah bebeğin
bizde peşinizden gelirirz inşallah tek yada çift gelsin yeterki bebeğimmm sadece bunu diliyorummm

aysun canım inşallah test yanlıştır
ama ben yinede herşeyin hayırlısı diyorumm dilerim ki allah gönlüne göre verir
merkez konusunda kafan karışıksa eğer hemen ankaraya vardığın gün gidip ikisiylede ön görüşme yapmanı tavsiye ederim sana sonrada pişman olmamak için en iyi yapılacak şey bu çünkü fiyatlar her merkeze göre değişebilir önemli olan lab.ve merkezin iyi olması bunları iyece araştır ve sor canımmmm
inşallah bu konuşmaları boşuna yapmışızdır diyorum yinede bebeğinin seninle olmasını umut ediyorummm

benim saat 16:30 da transferim olacakkk bebeğimi/bebeklerimi alıp gelicem allah nasip ederse

canım benim ya seni burada görmek çok güzel hele böyle birgünde senin duanı aldımmm çoksağ ol iyiki varsınızz
senin çok az kalmış kucağına almaya sağlıkla gelsin inşallah bebeğin
bizde peşinizden gelirirz inşallah tek yada çift gelsin yeterki bebeğimmm sadece bunu diliyorummm

aysun canım inşallah test yanlıştır
ama ben yinede herşeyin hayırlısı diyorumm dilerim ki allah gönlüne göre verir
merkez konusunda kafan karışıksa eğer hemen ankaraya vardığın gün gidip ikisiylede ön görüşme yapmanı tavsiye ederim sana sonrada pişman olmamak için en iyi yapılacak şey bu çünkü fiyatlar her merkeze göre değişebilir önemli olan lab.ve merkezin iyi olması bunları iyece araştır ve sor canımmmm
inşallah bu konuşmaları boşuna yapmışızdır diyorum yinede bebeğinin seninle olmasını umut ediyorummm

benim saat 16:30 da transferim olacakkk bebeğimi/bebeklerimi alıp gelicem allah nasip ederse

Allahımaaa şükürlerrr olsun ki bu hberi de vermek nasip oldu degerm 178hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Allahımaaa şükürlerrr olsun ki bu hberi de vermek nasip oldu degerm 178hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çokkkk sevindimmmmm canım benimmmmmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrr maşallah darısı diğer kızlara inşallahh dualarımız kabul oldu sitresten uzak olmak işe yaradı demi

Son düzenleme:

İŞTE BUUU canımmm çooooooooooooooook sevindimmmm... Şükürler olsunn... Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... Darısı başımızaaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…