slmmm canlarım benim ben güzel haberlerle geldimmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmçok şükür allaha
allah hepinize nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
canım arkadaşım..
sonunda kavuştun minik mucizelerine..
çok ama çok sevindim..haberi aldığımdan beri sanki kendim hamileymişim gibi hissettim..
Allahım saglıklı bir gebelik ve yavrularını hayırlısıyla kucagına almayı nasib etsin inşallahhh..
çok sağ ol canım arkadaşım inşallah en kısa zamanda darısı başınıza olsunnnn
vallahi ben bilmem..
bu gazla memorial yolları bana göründü canım..
eşimde tamam götürücem seni oraya..
vallahi umut oldun banaaa...
senden de ii hberlerr alczz cnm birsumm az kaldı inşş azzz
inşallah duygucum dualarınız yeter bana kuzummmmm
slmmm canlarım benim ben güzel haberlerle geldimmmmm
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmçok şükür allaha
allah hepinize nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
canım ne diyeceğimi bilmiyorum hakkında hayırlısı olsunnnn inşallahkızlar ben geldım bu gce catlatma ıgnemı olup persembe 12de asılamam olucak ama moralım bozuk yumurtalarım gec tepkı verdı ama bırden verdı 6 tane 19mm yumosum olmus doktor uzuldu bıraz rısklı dedı yanı sen kararını ver ama ben yapalım asılama derım dedı sımdı catlatma ıgnesını vurunca karnımda sıvı toplamsı rıskı varmıs ama eger ıgnemı olmazsamda bunlar kıst olarak kalabılırmıs ıkı ucu ole ıste bılemedım ıns bısey olmaz dua edın benım ıcın cogul gebelık rıskı var ama ıns saglıklı bı tane olur doktor ole ddı ne olur dua edın kızlar benım ıcın umutlarım tukendı ıcımı bı huzursuzluk sardı ıns basıma buyuk dertler acılmaz aslında tam tup bebeklıksın suanda dedı ama maesef ole bı ımkanımız yok dedı ya ne guzel benım klomenle bıtanecık kalıtelı yumosum oluyodu ufff bu ıgnelerı sevmedım
canım benim çok teşekkür ederimmm...inşallah sana ve diğer arkadaşlarımıza nasip edecekcanımmmmmmmmm hulyam nasıl sevindim anlatamam Allahım ne büyüksün..yarabbim yüzlerimizi teker teker güldürüyorsun Rabbim hepimizi güldür inşallah..
çok duygulandım çok merak ettim seni...
kaç gündür annemlerdeyim orada net yok..giremedim hiç ama aklım hep sizdeydi..
çok sevindim canımsınnnnnnnnnnnn....
inşallah kucağına aldığın günlerde gelecek..ne büyük mutlululk allahım bizede yaşatır inşallah...
kızlar eşimin sperm sayısı hızla azalmış..
klinikte 2 kez spermiyogrm yaptırdık ilkinde 1 milyon hareketli sperm bulundu
2.sinde hiç bulunamadı..
embriyolog çok şaşırdı..
düzen lab.da yaptırdığımız testlerde sırasıyla 100 milyon vede 28 milyon sperm çıkmıştı..
aşılama yaptırdığımızda da 18 milyondu
şimdi ise hiç çıkmıyo..embryolog çok ama çok şaşıdı..
perşembe günü toplamam var sabah..
eşimede erken gel tese yapabilirz eğer o gün verdiğin örnektede hareketli sperm çıkmazsa dedi..
korkuyorum ama umutluyum..
birde ben 35 yaş altında vede 1.tüp bebek denemem olduğu için tek transfer ypılır dedi hemşire..
ama ben illede çift istiyorum dedim..
embriyologada dedim.
transfergnü dr ilede görüşcem.
tektransferle bebebk tutmazmış gibi bir psokoloji içindeyim..
bu psikolojiye girersemde zaten çok zor.
o yüzden illede çift transfer
gerçi inşallah eşimden sperm bulunur..nasıl oldu hiç anlamıyorum..
daha merkeze ilk gittiğimizde dr bizi neredeysegönderiyordu sperminiz çok tüp bebeklik değilsiniz diye..
şimsi hareketli spermi bulamadılar..:44::44::44:.
işte böyle dualarınızı esirgemeyin canlarım..
kizlar eve gelince oylesine bi test yapiyim dedim daha adetime bir hafta filan var, kagit testlerle yapiyorum ortadan ikiye filan katladim yanlislikla iftar oncesi diye 1 kasik kadar anca cis yapabildim ama silik bi 2. cizgi cikti sonra bi test daha yaptim o da baya silik, yani tam olarak ne zaman yumurtladgmi hatrlamiyorum gecen pazartesi olabilir o zaman 6 gun kalmis oluyor
bilmiyorum belki de test yanlistir.. dogruysa bile tutunamayabilir oncekiler gibihayirlisi bakalim
artik cizgi gordum diye bile sevinemiyorum..
duygucum ins dediklerin dogru cikar... hep beraber hamis kaliriz...
kizlar eve gelince oylesine bi test yapiyim dedim daha adetime bir hafta filan var, kagit testlerle yapiyorum ortadan ikiye filan katladim yanlislikla iftar oncesi diye 1 kasik kadar anca cis yapabildim ama silik bi 2. cizgi cikti sonra bi test daha yaptim o da baya silik, yani tam olarak ne zaman yumurtladgmi hatrlamiyorum gecen pazartesi olabilir o zaman 6 gun kalmis oluyor
bilmiyorum belki de test yanlistir.. dogruysa bile tutunamayabilir oncekiler gibihayirlisi bakalim
canım hadı hayırlısı ıns mınıgın senınledır ben daha 6 gunun varsa bekle ole kana gıt derım cunku bebısın senınle olsa bıle degerın dusuktur ıkı gunde tekrarla yukseldı yukselmedı stres olma vaktı gelınce gıt kana ve al mujdenı ıns hersey gonlune gore olurkizlar eve gelince oylesine bi test yapiyim dedim daha adetime bir hafta filan var, kagit testlerle yapiyorum ortadan ikiye filan katladim yanlislikla iftar oncesi diye 1 kasik kadar anca cis yapabildim ama silik bi 2. cizgi cikti sonra bi test daha yaptim o da baya silik, yani tam olarak ne zaman yumurtladgmi hatrlamiyorum gecen pazartesi olabilir o zaman 6 gun kalmis oluyor
aysunum canım hıc sıkma canını bence emın ellerdesın hersey guzel olucak sen transferın ıcın hazırla kendını tup patladı bu topıkte bıkere sıra sende allah gonlune gore versın gene surec olarak aynıyız senınle bende asılama olucam yarın ama korkum cok yumurtalarım cok oldu ıgneye bırden cok tepkı verdım ıns ohss denılen sey olmaz dua edın ıns burda guzel haberler verıcez aysunum bu bayram cıfte bayram olucak ıns bızım ıcınkızlar eşimin sperm sayısı hızla azalmış..
klinikte 2 kez spermiyogrm yaptırdık ilkinde 1 milyon hareketli sperm bulundu
2.sinde hiç bulunamadı..
embriyolog çok şaşırdı..
düzen lab.da yaptırdığımız testlerde sırasıyla 100 milyon vede 28 milyon sperm çıkmıştı..
aşılama yaptırdığımızda da 18 milyondu
şimdi ise hiç çıkmıyo..embryolog çok ama çok şaşıdı..
perşembe günü toplamam var sabah..
eşimede erken gel tese yapabilirz eğer o gün verdiğin örnektede hareketli sperm çıkmazsa dedi..
korkuyorum ama umutluyum..
birde ben 35 yaş altında vede 1.tüp bebek denemem olduğu için tek transfer ypılır dedi hemşire..
ama ben illede çift istiyorum dedim..
embriyologada dedim.
transfergnü dr ilede görüşcem.
tektransferle bebebk tutmazmış gibi bir psokoloji içindeyim..
bu psikolojiye girersemde zaten çok zor.
o yüzden illede çift transfer
gerçi inşallah eşimden sperm bulunur..nasıl oldu hiç anlamıyorum..
daha merkeze ilk gittiğimizde dr bizi neredeysegönderiyordu sperminiz çok tüp bebeklik değilsiniz diye..
şimsi hareketli spermi bulamadılar..:44::44::44:.
işte böyle dualarınızı esirgemeyin canlarım..
ıns hulyam ıns bı sorun cıkmaz ama olupta yasadıklarını okuyunca cok tedırgın oldum catlatma ıgnemı oldum zaten artık yola gırdım donus yok yarn asılamam var ıns bende sızler gıbı mujdemı verırırmcanım ne diyeceğimi bilmiyorum hakkında hayırlısı olsunnnn inşallah
ama allah büyük canım o ol dedikten sonra olacaktır mutlaka..yumurta sayın çoz fazla olduğu için sanırım dr biraz endişeli...yani çoğul gebelik olabilir yada dediği gibi ohss den bahsediyo sanırım oda olabilir diye...inşallah bu korkulanların hiç biri olmaz da kavuşursun bebeğine...dualrım seninle canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsinnn
canım benim çok teşekkür ederimmm...inşallah sana ve diğer arkadaşlarımıza nasip edecek
sen zaten çok yakınsın şuanda bebeğine....
tüp bebekde spermin hareketi çok önemli değil ki en iyisini seçip dölleyecekler zaten eğer ki imsi tekniği uygulanacaksa:26:
sen ne kadar pozitif olursan o kadar iyi canım ben inanıyorum ki herşey yolunda gidecek..
sende kavuşacaksın bebeğinetek yada çift olmasınada sakın çok takılma koydurabilirsen çift koydur tabiyki ama çok örneği var canım tek koyulupta tutan nasip kısmet işi yani allah ol desin yeterki
şansın bol olsun canımmm dualrım seninle
kızlar testi tekrarladım değerim 400.41 çıktıbu sefer oldu sanırım inşallah 9 ay boyunca herşey yolunda gider böyleee
yoluzunum canımmm..
birlikte gün sayacağız seninle inşallah dediğin gibi çifte bayram yaparız..
herşey yolunda gidecek cnm moralini yüksek tut..
yuurtaların birden oluşmasına da takma kafanı.
herşey çok güzel olacak..Allah büyük müjdemizle geliriz bizlerde inşallah..
yarın toplama günüm heyecanlıyım..seninde aşılama günün canımsın kader arkadaşım..
sedoş seninde bi dahaki aya kalmış sanırım ama bebişlerin duruyrlar önümüzdeki ay gelicekler annesine inşallah..
duygum nerelerdesin..
hulyam maşallah sana bebişlerine canımmm...değerin katlanarak artmış.
bebişlerin sıkı sıkı tutundular annelerine herşey güzel olacak hulyam..darısı başımıza inşallah:26:
canım hadi hayırlısı iki test de yanlış göstermiyordur sanırımmm
bugün kan da baktırıp haber ver bizeeee
inşallah hamilesindirrrrrrrrr
canım inşallah hamilesindir..
kan testine git derim bende..
güzel haberlerle gel inşallah..
canım hadı hayırlısı ıns mınıgın senınledır ben daha 6 gunun varsa bekle ole kana gıt derım cunku bebısın senınle olsa bıle degerın dusuktur ıkı gunde tekrarla yukseldı yukselmedı stres olma vaktı gelınce gıt kana ve al mujdenı ıns hersey gonlune gore olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?