Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

canım benim öncelikle pozitif ol..
biliyorsun biz tüpçülere 1 adet kaliteli sperm bile yeter..
en uç ihtimalle tese olacak eşin ve sağlıklı tek embriyo bile yeterli olacak..

ben teseye gerek kalmayacağını düşünüyorum..
bak herşey yolunda gidecek görürsün..
Allahım yüzünü güldürsün arkadaşım..
inşallah bu güzel yolculuğun sonunda sende güzel haberlerle geleceksin....

çift embriyo olayında ısrarlı ol..
merkezler genellikle koyarlar merak etme sen..

Son düzenleme:
Slm kızlar ben aşılamamı oldum geldim yatıyorum evde biraz ağrım var ama dayanırım ins sonu güzel olsun dua edin ohss sorununa yakalanmadan atlatiyim doktor bolbol protein al dedi ins sorun çıkmaz esim riskleri duyunca cok korktu ben seni sokakta bulmadım bidaha yok olursa olur olmazsaolmaz dedi bide tüp bebek Merkeziyle konuşuruz olmazsada artık hayatını ve benim hayatımı kahretme dedi aslında haklı ama ben anne olmak istiyorum ins Rabbim sevindirir dua edin kızlar benim için bu bı hafta cok riskli benim için :44: Aysunum ins seninde yumoslrin saglikla toplanmistir hülyam nası gidiyo bebislerin nasıl nezamn gidiyorsun keseleri görmeye duyguuuuu nerdeysin yaa valla çatladım Sedat'ın donduruldumu embriyolar transfer önümüzdeki aymı hayırlısı olsun yağmurum test yaptınız tekrar ins güzel haberlerle gel kızlar gelin ya nerdesiniZ

Merhaba kızlar,,, benim 2 yumurtam dondurulddu. bayramdan sonra transfer edilir herhal,beklemedeyim ben şimdii.... sona kaldımmmm:26::26:
Ozim aşılaman olmuş,inşallah senin de bebişin gelicek annesine... rahat geçirirsin inşallah.
Aysunum yumurtaların toplanmıştır hayırlısıyla inş. 1 tane bile sperm yetiyor. iyi haberlerle gel cnm.
Yağmurum inş hamilesindir,testler erken uyarı vermiştir.
Umutegem tebrikler tekrardan devamını bekliyoruz.
Duygum nerelerdesin,,,gezmelerdesindir inş...

kızlar ben geldim..

bugün sabah 8.30 gibi klinikteydik..
önce eşimden örnek alındı hareketli bulunamazsa tese uygulanacaktı ama gerek kalmadı bulundu..

sonrada toplamam yapıldı 6 tane yumurtam toplandı..

embriyologla bir daha görüştük vede 2 transferi yapacak gibi.. bana bırakın dedi..

haberler böyle..

canımsınnn birsenim çok sağol bitanem..
Allahım yüzümüzü güldürsün inşalah..
canım ozim hayırlı olsun aşılaman cnm bnm inş..güzel haberlerini vereceksin bize..
benimde toplamam yapıldı bugün..
3-4 gün sonra transferim yapılır inşallah..tesslik çıkmazsa..
yarın arayacaklar bakalım..
sedacım canım üzme sıkma canını gelicek bebişler az kaldı..
bu ay olmazsa öteki ay koyulur bebişlerin göbüşüne

canim asilaman hayirli ugurlu olsun, kizlar genel olarak hepinize soyluyorum bi kac tane dua ogrendim, bu aralar onlari okuyorum.
Ya Mubdi Ya Allah, bunu elinizi karniniza koyup 99 defa soyleyecekmissiniz, hatta esinize soyletebilirseniz o daha iyi cunku orjinali oyle.
sonra Ya Varis Ya Allah diyebiliriz, bi de Ya Hayy Ya Allah, insallah bol bol dua edelim bebeklerimiz gelsin bize ve simsiki tutunsun
ins kotu bi sey olmaz ozim cim, ins Rabbim korusun..ben dun bi da test yaptim cook silik bi cizgi vardi ama aslinda test yapmak strese sokuyor insani,
simdi dunkunden daha mi silik bilmem ne diye dusununce stres oluyor insan, onceki gun cok az idrar yapabilmistim, dun daha cok yapabildim, sanirim o yuzden konsantrasyonu da degisiyor hormonun :44: ben sabredebildigim kadar sabredip ins daha sonra yapmaliyim, simdi de bol bol dua ediyorum.
beni umutlandiran iste bu silik cizgi disinda, gun icinde cok hafif 3-4 saniyelik bulanti gibi bi sey oluyor,geciyor, son 4 gundur her gun oldu, hatta dun 2 defa oldu.
yani tabi psikolojik olabilir ama iste umut

ins canim amin.. hadi bakalim en hayirlis zamandan gelsin ins bebislerimiz
bazen diyorum Rabbim aslinda her seyi planliyor biz hikmetini bilemiyoruz,
gecen ay hamile kalmis olsaydim ablamla ayni ay olcakti,
simdi ablamlarin yurt disi gorevi belli oldu, 2013 mart ta malezya ya gidiyorlar 3 yilligina,
yani ablam dogurup oyle gidicek, benim de ins bu ay olursa nisan a denk geliyor,
ablamgil gitmiz olacagi icin annem buraya gelebilir, tabi bunlar hayal henuz..
oyle dusundum iste bi hikmeti vardir diye..
normalde annem gelemez cunku ablamin kizina bakiyordu, oyle seyler iste..

hayirli ugurlu olsun aysuncumm.. ins az kaldi mutlu gunlere insss

saol canım amın ıns tutar bakalım nasıp gecen sene tam ramazanda baslamıstım tedavıye ondan oncekı ramazandada bıtınce korunmayı bırakmıstım hemen olucak ya tabı ramazanı rahat gecırıyım ole kalıyım dıye yaaa ne ramazanlar gectı rabbım dah fazla bekletmesın tam 19 ay sonra gelmıstı melegım ama olmadı nasıp degılmıs allahım hayırlı saglıklı omurlusunu versın su mubarek gunlerde bızlerıde sevındırsın ıns kuzun senınledır az daha sabret sonu guzel olsun ıns

ya duygu nerdesın yattıgım yerde paronayak yaptın benı gel ve ıyı oldugunuzu sole kızlar duygunun telı kımsede yokmu varsa arayın bı ya cok merak ettım annesınemı gıttı acaba gene ıns oledır:26::26:

canım hadı hayırlı olsun benımde 6 yumurtam vardı doktor tam tup bebeklıksın ddı ıns tutar pespese verırız mujdelerımızı transferınde cok guzel olucak allahın ıznıyle

hayırlı olsun canım demiştim sana herşey iyi olacak diye inşallah kavuşacaksın sende bebeklerine
gelişmeleri bildir bize canım inşallah iki tane meleğini alıp gelirsin sendeee

canım inşallah herşey çok iyi olacak...sakın kendini sterse sokma ve sabırla bekle...allah inşallah hepinizden güzel haber almamızı nasip eder...dualrım sizinleee
canım az kaldı öyleyse seninle miniklerine kavuşmana günler sular seller gibi akıp geçsin de sende bebeklerine kavuş biran önceee

kızlar bu saat oldu hala aramadılar çok meraktayım:18::18:

şimdi aradılar 6 yumoşumda döllenmiş

çok mutluyum inşallah herşey çok güzel olacak

tekrar sordum embriyoloğa transferiniz düşündüğünüz gibi olacak 2 tane dedi..

siz bunları düşünmeyin hiç unutun dedi..moralimi çok düzelti

allahıma binlerce şükürler olsun..

yumoşların döllenebildiğini bile bilmek çok mutlu etti beni

Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba.

Ozim aşılaman hayırlı olsun inşallah Allah yüzünü güldürsün.

Aysunum tüp bebiş yaptırıyorsun sanırım yumoşlar onun için toplandı inşalalh ilk seferde tutar.

Ben hiç iyi değilim.Annemlerle çok yakın oturuyorduk hergün gidip geliyorduk birbirimize ama onlar taşındılar.Artık her istediğimde gitme imkanım olmuyor ancak haftada bir gidebiliyorum.Buna hala alışamadım evde çok sıkılıyorum.İş arıyorum ama işte bulamıyorum.İş bulamıdığım için tedaviye devamda edemiyorum.Anlıyacağınız kendimi berbat hissediyorum.

aysunum hadı gozun aydın ay cok sevındımmm canım benım ıns sıkı sıkı tutunucaklar annesıne mınnosların transfer nezaman hadı allah kolaylık versın stres yok hersey cok guzel olucak ıns

canım hosgeldın sıkma canını ıns duaelır alısırsın bende annemlere yakındım evlendıgımde ama sımdı uzaklastık bızde hayırlısı ben paldır kuldur asılama oldum hayırlısı sımdı telden yazıyorum uzun uzun yazarım ben sana opuyorum canım

Megan cim, basin sagolsun canim kayinpederin vefat etmis diye duydum, dogru hatirliyorsam :44:
annenlerden uzaklastgn icin biraz uzulmussun galiba.. insanin annesine yakin olmasi cok cok buyuk bi nimet.
belki biliyosundur, ben amerikadayim, annemleri yilda bir 2 hafta gorebiliyorum sadece.
benim gibi gurbetcileri dusun ve ins o zaman daha mutlu olacagini dusunuyorum canim..
is de bulursun eminim, ben sana inaniyorum, sadece her sey olacagina variyor, zamana birak ins sevecegin mutlu olacagin bi is bulacaksin canim tedaviyi de cok kafana takma, belki de kendiliginden gelir bebisin, her sey tedavyle olcak diye bi sey yok de mi

aysuncummm canim hayirli ugurlu olsun canim :) ins az kaldi artik transfer ve sonrasinda 2 haftaya bebgin veya bebeklerin seninle olacak ins canim... dort gozle hayirli haberlerini bekliyoruz canim

Silik cizgim :116:

ins gercek olur bu sefer insallahh....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…