kızlar testi tekrarladım değerim 400.41 çıktıbu sefer oldu sanırım inşallah 9 ay boyunca herşey yolunda gider böyleee
kızlar eşimin sperm sayısı hızla azalmış..
klinikte 2 kez spermiyogrm yaptırdık ilkinde 1 milyon hareketli sperm bulundu
2.sinde hiç bulunamadı..
embriyolog çok şaşırdı..
düzen lab.da yaptırdığımız testlerde sırasıyla 100 milyon vede 28 milyon sperm çıkmıştı..
aşılama yaptırdığımızda da 18 milyondu
şimdi ise hiç çıkmıyo..embryolog çok ama çok şaşıdı..
perşembe günü toplamam var sabah..
eşimede erken gel tese yapabilirz eğer o gün verdiğin örnektede hareketli sperm çıkmazsa dedi..
korkuyorum ama umutluyum..
birde ben 35 yaş altında vede 1.tüp bebek denemem olduğu için tek transfer ypılır dedi hemşire..
ama ben illede çift istiyorum dedim..
embriyologada dedim.
transfergnü dr ilede görüşcem.
tektransferle bebebk tutmazmış gibi bir psokoloji içindeyim..
bu psikolojiye girersemde zaten çok zor.
o yüzden illede çift transfer
gerçi inşallah eşimden sperm bulunur..nasıl oldu hiç anlamıyorum..
daha merkeze ilk gittiğimizde dr bizi neredeysegönderiyordu sperminiz çok tüp bebeklik değilsiniz diye..
şimsi hareketli spermi bulamadılar..:44::44::44:.
işte böyle dualarınızı esirgemeyin canlarım..
canımsınnn birsenim çok sağol bitanem..canım benim öncelikle pozitif ol..
biliyorsun biz tüpçülere 1 adet kaliteli sperm bile yeter..
en uç ihtimalle tese olacak eşin ve sağlıklı tek embriyo bile yeterli olacak..
ben teseye gerek kalmayacağını düşünüyorum..
bak herşey yolunda gidecek görürsün..
Allahım yüzünü güldürsün arkadaşım..
inşallah bu güzel yolculuğun sonunda sende güzel haberlerle geleceksin....
çift embriyo olayında ısrarlı ol..
merkezler genellikle koyarlar merak etme sen..
canım ozim hayırlı olsun aşılaman cnm bnm inş..güzel haberlerini vereceksin bize..Slm kızlar ben aşılamamı oldum geldim yatıyorum evde biraz ağrım var ama dayanırım ins sonu güzel olsun dua edin ohss sorununa yakalanmadan atlatiyim doktor bolbol protein al dedi ins sorun çıkmaz esim riskleri duyunca cok korktu ben seni sokakta bulmadım bidaha yok olursa olur olmazsaolmaz dedi bide tüp bebek Merkeziyle konuşuruz olmazsada artık hayatını ve benim hayatımı kahretme dedi aslında haklı ama ben anne olmak istiyorum ins Rabbim sevindirir dua edin kızlar benim için bu bı hafta cok riskli benim için :44: Aysunum ins seninde yumoslrin saglikla toplanmistir hülyam nası gidiyo bebislerin nasıl nezamn gidiyorsun keseleri görmeye duyguuuuu nerdeysin yaa valla çatladım Sedat'ın donduruldumu embriyolar transfer önümüzdeki aymı hayırlısı olsun yağmurum test yaptınız tekrar ins güzel haberlerle gel kızlar gelin ya nerdesiniZ
sedacım canım üzme sıkma canını gelicek bebişler az kaldı..Merhaba kızlar,,, benim 2 yumurtam dondurulddu. bayramdan sonra transfer edilir herhal,beklemedeyim ben şimdii.... sona kaldımmmm:26::26:
Ozim aşılaman olmuş,inşallah senin de bebişin gelicek annesine...rahat geçirirsin inşallah.
Aysunum yumurtaların toplanmıştır hayırlısıyla inş. 1 tane bile sperm yetiyor. iyi haberlerle gel cnm.
Yağmurum inş hamilesindir,testler erken uyarı vermiştir.
Umutegem tebrikler tekrardan devamını bekliyoruz.
Duygum nerelerdesin,,,gezmelerdesindir inş...
Slm kızlar ben aşılamamı oldum geldim yatıyorum evde biraz ağrım var ama dayanırım ins sonu güzel olsun dua edin ohss sorununa yakalanmadan atlatiyim doktor bolbol protein al dedi ins sorun çıkmaz esim riskleri duyunca cok korktu ben seni sokakta bulmadım bidaha yok olursa olur olmazsaolmaz dedi bide tüp bebek Merkeziyle konuşuruz olmazsada artık hayatını ve benim hayatımı kahretme dedi aslında haklı ama ben anne olmak istiyorum ins Rabbim sevindirir dua edin kızlar benim için bu bı hafta cok riskli benim için :44: Aysunum ins seninde yumoslrin saglikla toplanmistir hülyam nası gidiyo bebislerin nasıl nezamn gidiyorsun keseleri görmeye duyguuuuu nerdeysin yaa valla çatladım Sedat'ın donduruldumu embriyolar transfer önümüzdeki aymı hayırlısı olsun yağmurum test yaptınız tekrar ins güzel haberlerle gel kızlar gelin ya nerdesiniZ
Merhaba kızlar,,, benim 2 yumurtam dondurulddu. bayramdan sonra transfer edilir herhal,beklemedeyim ben şimdii.... sona kaldımmmm:26::26:
Ozim aşılaman olmuş,inşallah senin de bebişin gelicek annesine...rahat geçirirsin inşallah.
Aysunum yumurtaların toplanmıştır hayırlısıyla inş. 1 tane bile sperm yetiyor. iyi haberlerle gel cnm.
kızlar ben geldim..
bugün sabah 8.30 gibi klinikteydik..
önce eşimden örnek alındı hareketli bulunamazsa tese uygulanacaktı ama gerek kalmadıbulundu..
sonrada toplamam yapıldı 6 tane yumurtam toplandı..
embriyologla bir daha görüştük vede 2 transferi yapacak gibi.. bana bırakın dedi..
haberler böyle..
canim asilaman hayirli ugurlu olsun, kizlar genel olarak hepinize soyluyorum bi kac tane dua ogrendim, bu aralar onlari okuyorum.
Ya Mubdi Ya Allah, bunu elinizi karniniza koyup 99 defa soyleyecekmissiniz, hatta esinize soyletebilirseniz o daha iyi cunku orjinali oyle.
sonra Ya Varis Ya Allah diyebiliriz, bi de Ya Hayy Ya Allah, insallah bol bol dua edelim bebeklerimiz gelsin bize ve simsiki tutunsun
ins kotu bi sey olmaz ozim cim, ins Rabbim korusun..ben dun bi da test yaptim cook silik bi cizgi vardi ama aslinda test yapmak strese sokuyor insani,
simdi dunkunden daha mi silik bilmem ne diye dusununce stres oluyor insan, onceki gun cok az idrar yapabilmistim, dun daha cok yapabildim, sanirim o yuzden konsantrasyonu da degisiyor hormonun :44: ben sabredebildigim kadar sabredip ins daha sonra yapmaliyim, simdi de bol bol dua ediyorum.
beni umutlandiran iste bu silik cizgi disinda, gun icinde cok hafif 3-4 saniyelik bulanti gibi bi sey oluyor,geciyor, son 4 gundur her gun oldu, hatta dun 2 defa oldu.
yani tabi psikolojik olabilir ama iste umut
ins canim amin.. hadi bakalim en hayirlis zamandan gelsin ins bebislerimiz
bazen diyorum Rabbim aslinda her seyi planliyor biz hikmetini bilemiyoruz,
gecen ay hamile kalmis olsaydim ablamla ayni ay olcakti,
simdi ablamlarin yurt disi gorevi belli oldu, 2013 mart ta malezya ya gidiyorlar 3 yilligina,
yani ablam dogurup oyle gidicek, benim de ins bu ay olursa nisan a denk geliyor,
ablamgil gitmiz olacagi icin annem buraya gelebilir, tabi bunlar hayal henuz..
oyle dusundum iste bi hikmeti vardir diye..
normalde annem gelemez cunku ablamin kizina bakiyordu, oyle seyler iste..
hayirli ugurlu olsun aysuncumm.. ins az kaldi mutlu gunlere insss
kızlar ben geldim..
önce eşimden örnek alındı hareketli bulunamazsa tese uygulanacaktı ama gerek kalmadıbulundu..
embriyologla bir daha görüştük vede 2 transferi yapacak gibi.. bana bırakın dedi..
haberler böyle..
canımsınnn birsenim çok sağol bitanem..
Allahım yüzümüzü güldürsün inşalah..
canım ozim hayırlı olsun aşılaman cnm bnm inş..güzel haberlerini vereceksin bize..
benimde toplamam yapıldı bugün..
3-4 gün sonra transferim yapılır inşallah..tesslik çıkmazsa..
yarın arayacaklar bakalım..
sedacım canım üzme sıkma canını gelicek bebişler az kaldı..
bu ay olmazsa öteki ay koyulur bebişlerin göbüşüne
kızlar ben geldim..
haberler böyle..
canım inşallah herşey çok iyi olacak...sakın kendini sterse sokma ve sabırla bekle...allah inşallah hepinizden güzel haber almamızı nasip eder...dualrım sizinleeeSlm kızlar ben aşılamamı oldum geldim yatıyorum evde biraz ağrım var ama dayanırım ins sonu güzel olsun dua edin ohss sorununa yakalanmadan atlatiyim doktor bolbol protein al dedi ins sorun çıkmaz esim riskleri duyunca cok korktu ben seni sokakta bulmadım bidaha yok olursa olur olmazsaolmaz dedi bide tüp bebek Merkeziyle konuşuruz olmazsada artık hayatını ve benim hayatımı kahretme dedi aslında haklı ama ben anne olmak istiyorum ins Rabbim sevindirir dua edin kızlar benim için bu bı hafta cok riskli benim için :44: Aysunum ins seninde yumoslrin saglikla toplanmistir hülyam nası gidiyo bebislerin nasıl nezamn gidiyorsun keseleri görmeye duyguuuuu nerdeysin yaa valla çatladım Sedat'ın donduruldumu embriyolar transfer önümüzdeki aymı hayırlısı olsun yağmurum test yaptınız tekrar ins güzel haberlerle gel kızlar gelin ya nerdesiniZ
canım az kaldı öyleyse seninle miniklerine kavuşmana günler sular seller gibi akıp geçsin de sende bebeklerine kavuş biran önceeeMerhaba kızlar,,, benim 2 yumurtam dondurulddu. bayramdan sonra transfer edilir herhal,beklemedeyim ben şimdii.... sona kaldımmmm:26::26:
aysunum hadı gozun aydın ay cok sevındımmm canım benım ıns sıkı sıkı tutunucaklar annesıne mınnosların transfer nezaman hadı allah kolaylık versın stres yok hersey cok guzel olucak ınsşimdi aradılar 6 yumoşumda döllenmiş
çok mutluyum inşallah herşey çok güzel olacak
tekrar sordum embriyoloğa transferiniz düşündüğünüz gibi olacak 2 tane dedi..
siz bunları düşünmeyin hiç unutun dedi..moralimi çok düzelti
allahıma binlerce şükürler olsun..
yumoşların döllenebildiğini bile bilmek çok mutlu etti beni
Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba.
Ozim aşılaman hayırlı olsun inşallah Allah yüzünü güldürsün.
Aysunum tüp bebiş yaptırıyorsun sanırım yumoşlar onun için toplandı inşalalh ilk seferde tutar.
Ben hiç iyi değilim.Annemlerle çok yakın oturuyorduk hergün gidip geliyorduk birbirimize ama onlar taşındılar.Artık her istediğimde gitme imkanım olmuyor ancak haftada bir gidebiliyorum.Buna hala alışamadım evde çok sıkılıyorum.İş arıyorum ama işte bulamıyorum.İş bulamıdığım için tedaviye devamda edemiyorum.Anlıyacağınız kendimi berbat hissediyorum.
Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba.
Ozim aşılaman hayırlı olsun inşallah Allah yüzünü güldürsün.
Aysunum tüp bebiş yaptırıyorsun sanırım yumoşlar onun için toplandı inşalalh ilk seferde tutar.
Ben hiç iyi değilim.Annemlerle çok yakın oturuyorduk hergün gidip geliyorduk birbirimize ama onlar taşındılar.Artık her istediğimde gitme imkanım olmuyor ancak haftada bir gidebiliyorum.Buna hala alışamadım evde çok sıkılıyorum.İş arıyorum ama işte bulamıyorum.İş bulamıdığım için tedaviye devamda edemiyorum.Anlıyacağınız kendimi berbat hissediyorum.
şimdi aradılar 6 yumoşumda döllenmiş
çok mutluyum inşallah herşey çok güzel olacak
tekrar sordum embriyoloğa transferiniz düşündüğünüz gibi olacak 2 tane dedi..
siz bunları düşünmeyin hiç unutun dedi..moralimi çok düzelti
allahıma binlerce şükürler olsun..
yumoşların döllenebildiğini bile bilmek çok mutlu etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?