Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba.
Ozim aşılaman hayırlı olsun inşallah Allah yüzünü güldürsün.
Aysunum tüp bebiş yaptırıyorsun sanırım yumoşlar onun için toplandı inşalalh ilk seferde tutar.
Ben hiç iyi değilim.Annemlerle çok yakın oturuyorduk hergün gidip geliyorduk birbirimize ama onlar taşındılar.Artık her istediğimde gitme imkanım olmuyor ancak haftada bir gidebiliyorum.Buna hala alışamadım evde çok sıkılıyorum.İş arıyorum ama işte bulamıyorum.İş bulamıdığım için tedaviye devamda edemiyorum.Anlıyacağınız kendimi berbat hissediyorum.
Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba.
Ozim aşılaman hayırlı olsun inşallah Allah yüzünü güldürsün.
Aysunum tüp bebiş yaptırıyorsun sanırım yumoşlar onun için toplandı inşalalh ilk seferde tutar.
Ben hiç iyi değilim.Annemlerle çok yakın oturuyorduk hergün gidip geliyorduk birbirimize ama onlar taşındılar.Artık her istediğimde gitme imkanım olmuyor ancak haftada bir gidebiliyorum.Buna hala alışamadım evde çok sıkılıyorum.İş arıyorum ama işte bulamıyorum.İş bulamıdığım için tedaviye devamda edemiyorum.Anlıyacağınız kendimi berbat hissediyorum.
canlarımm naslsnzzz ben geldm bi sure gelemedm annem ameliyat oldu aslnda salı annemle hast. gidip ç kadar çarşmba doncektm evme ama eşim ameliyat gunune kal dedi orda dsa net yok yazamadm hiç size ...sinuzit ameliyatı oldu annem ben de başnda kaldm çok şükür çok ii bugun çıktık annemi alıp getrdm bize guzel guzel bakarm ben onu şimdi çokk şükür herşey yolnda kızlar bu arada bugun de baya bulantılar kendini gosterdi sabah tabi kahvaltıyı edemedm hast. de aç kalnca oluo bulantı onu farkettm ...pazrtesi gtcz kontrole nasipse inşşş herşey yolndadır duyarm bebş ya da bebşlern pıtpıtlarnı hayırlısylaaa
ohhh ya sukurler olsun duygu paronoyak oldum cok merak ettım senı gecmıs olsun allah sıfa versın annenede hıc merak etme mınıgın yada mınıklerın senınle sakın ıcını karartma hersey guzel olucak canım benım bıdahada bole kendını merak ettırme
ya sorma içim içimi yedi net namına da bşey bulamadm kardesme dedm internet kafeye gdelm abla artık internet kafeler mi kaldı dedi tek başma da çıkamadm bu iki oldu ama artık bi gun ble uzaklaşsam evden yazıcam cunku bşey oluo geri donemıorm uzluorm haber veremeynce sonra
saolll cnm ozimmmmmmmmmm <3<3<3
sen ıyı olda duygum ben merak ettıgımle kalıyım ama ıste ole alısmısımkı sıze yatrken kalkınca hep sızden ıyı haberler almadan rahatlamıyorum ıyıkı varsınız canım arkadslarım benım bende asılamaı yaptırdım beklıyorum ıns guzel olur sımdı cıkmam lazım gene gorusuruz canım allaha emanet olun...
canlarımm naslsnzzz ben geldm bi sure gelemedm annem ameliyat oldu aslnda salı annemle hast. gidip ç kadar çarşmba doncektm evme ama eşim ameliyat gunune kal dedi orda dsa net yok yazamadm hiç size ...sinuzit ameliyatı oldu annem ben de başnda kaldm çok şükür çok ii bugun çıktık annemi alıp getrdm bize guzel guzel bakarm ben onu şimdi çokk şükür herşey yolnda kızlar bu arada bugun de baya bulantılar kendini gosterdi sabah tabi kahvaltıyı edemedm hast. de aç kalnca oluo bulantı onu farkettm ...pazrtesi gtcz kontrole nasipse inşşş herşey yolndadır duyarm bebş ya da bebşlern pıtpıtlarnı hayırlısylaaa
Hoşgeldin cnm,, iyi olmanıza sevindim... çok geçmiş olsun annene cnm,,tez vakitte iyileşir inşallah...hadi bakalım pazartesiyi beklicez aysunun transferi senin pıtpıtlar,,,ikizler yolda
saoll cnmm bnmm ...sedamm sen ne yaptın cnmm bi dahaki aya demi transferr ayy hayırlısıyyla inşşş geç olsn sonucu ii olsn inşşşş
aysunn transfer de pazrtesi demii ay hadi hayırlısıyla inşşş
selamlar herkese duygu canım nasılsın
anene çok geçmiş olsun canım
ozim aşılama yaptırmışsın inşallah bu defa rabbim yüzünü güldürür
aysunum canım seninde tedavin başlamış inşallah sendende güzel haberler alırız
hülyamm canım seninlede karşılaşamadık bir türlü ne yaptın belli oldumu bebişler ikizmi
şimdi gene aradılar 6 tane embriyomda yaşıyormuş her şey yolundaymış
transferiniz p.tesi yada salı olabilir arıcaz dediler..
çok heyecanlıyımmmm...
duygum gelmiş canım çok merak ettik seni..Annene çok geçmiş olsun yanındaymış güzel güzel bakarsınız birbirinize ne güzeelll
eminemm çok sağol canım benim eşin iyidir inşallah...
canım hadı gozun aydın ıns hep bole guzel haberlerle gelırsın canım benım bakalım eger benım asılama tutmazsa sanırım bende ankaraya gıdıcem ole ıstıyorum her nekadar esım ıstemesede ama snın gıttıgın merkeze gıtmek ıstıyorum gerek kalmaz ıns ama gerekırse senınle bı konusuruz bılgı verırsın bana tecrubelerınden pazartesı yada salı farketmez ne zamn sımsıkı sarılcaklarsa annelerıne ozman gelsınler mınnoslar bızım kapımız acık hersey dıledıgın gıbı olsun aysunum rabbım yardımcımız olsun ıns hepımızın
ozim canım çok teşekkür ederim bitanem..
inşallah bebişlerimiz annelerine sıkı sıkı tutunurlar bu kez..
inşallah allahım bize de o güzel duyguları yaşatır..
canım bebeğin inşallah sıkı sıkı tutunur ve bu ay gelir sana..müjdemizi sevincimizi paylaşalım inşallah..
sen hangi şehirdeydin ozim..
eğer ankarada merkeze geleceksen gerçektende gürganı tavsiye ederim..alanlarında çok uzmanlar..
doktorları pek göremesende herkes görevini iyi biliyor doktorla sürekli irtibat halindeler..
inşallah gerek kalmaz ama gerekirse de ben seve seve yardımcı olurum bitanem
ozim canım çok teşekkür ederim bitanem..
inşallah bebişlerimiz annelerine sıkı sıkı tutunurlar bu kez..
inşallah allahım bize de o güzel duyguları yaşatır..
canım bebeğin inşallah sıkı sıkı tutunur ve bu ay gelir sana..müjdemizi sevincimizi paylaşalım inşallah..
sen hangi şehirdeydin ozim..
eğer ankarada merkeze geleceksen gerçektende gürganı tavsiye ederim..alanlarında çok uzmanlar..
doktorları pek göremesende herkes görevini iyi biliyor doktorla sürekli irtibat halindeler..
inşallah gerek kalmaz ama gerekirse de ben seve seve yardımcı olurum bitanem
çook sevindim canım bak boşuboşuna kafanı meşgul ettin..
herşeyi olacağına bırakınca nasılda yolunu buluyor değil mi?
inşallah sımsıkı tutunurlar sana canımmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?