Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

slm canım hoşgeldinnn
canın sıkıldıkça buraya takılmaya başla sende
inşallah en kıza zamanda bebeğin gelirde canın sıkılacak faktin bile kalmazzzz

canım çok teşekkür ederim..
inşallah tutar merakla bekliyorum..

evde netin yokmu megan canım canın sıkıldıkça gel paylaştıkça içinin sıkıntısı geçecektir..
annenden uzak kalmak başlarda zzor gelecek ama alışıcaksın canımm.
çok mu uzaktalar ki..
ben annemi yılda 3-4 kez görebiliyorum..

sıkma canını inşallah en kısa zamanda işe girersin canım..

canlarımm naslsnzzz ben geldm bi sure gelemedm annem ameliyat oldu aslnda salı annemle hast. gidip ç kadar çarşmba doncektm evme ama eşim ameliyat gunune kal dedi orda dsa net yok yazamadm hiç size ...sinuzit ameliyatı oldu annem ben de başnda kaldm çok şükür çok ii bugun çıktık annemi alıp getrdm bize guzel guzel bakarm ben onu şimdi çokk şükür herşey yolnda kızlar bu arada bugun de baya bulantılar kendini gosterdi sabah tabi kahvaltıyı edemedm hast. de aç kalnca oluo bulantı onu farkettm ...pazrtesi gtcz kontrole nasipse inşşş herşey yolndadır duyarm bebş ya da bebşlern pıtpıtlarnı hayırlısylaaa

ohhh ya sukurler olsun duygu paronoyak oldum cok merak ettım senı gecmıs olsun allah sıfa versın annenede hıc merak etme mınıgın yada mınıklerın senınle sakın ıcını karartma hersey guzel olucak canım benım bıdahada bole kendını merak ettırme

kızlar iki sayfa geçmiş yapabldm şimdlk
aysunmm benm de altı yumrtam dollen tane konulmştu mişti iki ii hberlerini dortt gozz beklıorm cnmcmmmmmmmm çok umutluyum hayırlısıya ii hberler verceksn inşşşş
ozimmmmm aşılaman olmmuşşşş ii hberlerle gelcenn inşşşşşşş cnmmmm bnmm buna inanıormmmmmmmmm
hulyammm cnm iim telaşlı bi hafta gecrdm gelr gelmez de yazdm size sen ve bebşlerr nasık bakimmmmmm keseyi ya da keseleri gordnzzz muuuuuu
yagmurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inşşşşşşşşşşş hamişsindirrrrrrrrrrrrr ve inşşşşşşşşşşşşşş sımmmsıkı tutunur sana bebişinnnnnnn bu seferrrrrrr inşşşşşşşşşşşş

ya sorma içim içimi yedi net namına da bşey bulamadm kardesme dedm internet kafeye gdelm abla artık internet kafeler mi kaldı dedi tek başma da çıkamadm bu iki oldu ama artık bi gun ble uzaklaşsam evden yazıcam cunku bşey oluo geri donemıorm uzluorm haber veremeynce sonra
saolll cnm ozimmmmmmmmmm <3<3<3

Son düzenleme:

sen ıyı olda duygum ben merak ettıgımle kalıyım ama ıste ole alısmısımkı sıze yatrken kalkınca hep sızden ıyı haberler almadan rahatlamıyorum ıyıkı varsınız canım arkadslarım benım bende asılamaı yaptırdım beklıyorum ıns guzel olur sımdı cıkmam lazım gene gorusuruz canım allaha emanet olun...

ozimmmmmmm cnmmm arkdasımmmmmm bnmmm bak herşey ii olacak hiçç kafana takma bi iki olmsz şey soylemş dr hiççç onemli degl Allah ol desin yeter ki ben ii şeyler olacagına inanıormm cnmm

Hoşgeldin cnm,, iyi olmanıza sevindim... çok geçmiş olsun annene cnm,,tez vakitte iyileşir inşallah...hadi bakalım pazartesiyi beklicez aysunun transferi senin pıtpıtlar,,,ikizler yolda

Hoşgeldin cnm,, iyi olmanıza sevindim... çok geçmiş olsun annene cnm,,tez vakitte iyileşir inşallah...hadi bakalım pazartesiyi beklicez aysunun transferi senin pıtpıtlar,,,ikizler yolda

saoll cnmm bnmm ...sedamm sen ne yaptın cnmm bi dahaki aya demi transferr ayy hayırlısıyyla inşşş geç olsn sonucu ii olsn inşşşş
aysunn transfer de pazrtesi demii ay hadi hayırlısıyla inşşş

Son düzenleme:
selamlar herkese duygu canım nasılsın
anene çok geçmiş olsun canım

ozim aşılama yaptırmışsın inşallah bu defa rabbim yüzünü güldürür

aysunum canım seninde tedavin başlamış inşallah sendende güzel haberler alırız

hülyamm canım seninlede karşılaşamadık bir türlü ne yaptın belli oldumu bebişler ikizmi

saoll cnmm bnmm ...sedamm sen ne yaptın cnmm bi dahaki aya demi transferr ayy hayırlısıyyla inşşş geç olsn sonucu ii olsn inşşşş
aysunn transfer de pazrtesi demii ay hadi hayırlısıyla inşşş

evt cnm birdaha ki aya kaldı.olsun da bekleriz 1 ay daha,,,hayırlısı. adetimi bekliyorum işte.okullar açılmadan olsaydı iyi olurdu...

saol emınem hosgeldın oldum bakalım ıkıncı asılamada gelmıstı kuzum onun umıdıyle tekrar asılma olmayı kabul ettım bakalım hayırlısı ıns geldıyse vaktı olur ıns allahım saglıl huzur versın saglıklı uzun omurlu bı evlat nasıp etsın ıns bıdaha acısını gostermesın sen nasılsın cok gecmıs olsun esın nasıl oldu ıyı olucak ıns dualarım senınle allah yar ve yardımcınız olsun ımtıhan duyası ıste allah beterınden korusun cabucak gelıp gecsın bu kara bulutlar ıns

şimdi gene aradılar 6 tane embriyomda yaşıyormuş her şey yolundaymış

transferiniz p.tesi yada salı olabilir arıcaz dediler..

çok heyecanlıyımmmm...

duygum gelmiş canım çok merak ettik seni..Annene çok geçmiş olsun yanındaymış güzel güzel bakarsınız birbirinize ne güzeelll

eminemm çok sağol canım benim eşin iyidir inşallah...

canım hadı gozun aydın ıns hep bole guzel haberlerle gelırsın canım benım bakalım eger benım asılama tutmazsa sanırım bende ankaraya gıdıcem ole ıstıyorum her nekadar esım ıstemesede ama snın gıttıgın merkeze gıtmek ıstıyorum gerek kalmaz ıns ama gerekırse senınle bı konusuruz bılgı verırsın bana tecrubelerınden pazartesı yada salı farketmez ne zamn sımsıkı sarılcaklarsa annelerıne ozman gelsınler mınnoslar bızım kapımız acık hersey dıledıgın gıbı olsun aysunum rabbım yardımcımız olsun ıns hepımızın

canım nasılsın dinleniyorsun değil mi bol bol..bebişin yola çıkmıştır inşalalh canım bnm..

ozim canım çok teşekkür ederim bitanem..
inşallah bebişlerimiz annelerine sıkı sıkı tutunurlar bu kez..
inşallah allahım bize de o güzel duyguları yaşatır..

canım bebeğin inşallah sıkı sıkı tutunur ve bu ay gelir sana..müjdemizi sevincimizi paylaşalım inşallah..

sen hangi şehirdeydin ozim..
eğer ankarada merkeze geleceksen gerçektende gürganı tavsiye ederim..alanlarında çok uzmanlar..
doktorları pek göremesende herkes görevini iyi biliyor doktorla sürekli irtibat halindeler..
inşallah gerek kalmaz ama gerekirse de ben seve seve yardımcı olurum bitanem

yanı ıste persembe oldum asılamayı ogun yattım ama sımdıde evdeyım hıc ıs yapasım yok zaten olucaksa olur nasıp dıyorum kasmıyorum dua edıyorum sadece hayırlısını ıstıyorum rabbımden hepımız ıcın ben eskısehırdeyım canım bundan oncekı asılamamda ben gurganla telde gorusmustum asılamamın tutmadıgından okadar emındımkı adet olunca goruselım dıye konusmustuk ama rabbım o ay gonderdı mucızemı ıns gene olur yanı arastırdım ve orası cok ıcıme sınmıstı ama bana hıc fıyat bılgısı vermedıler gelınce gorusuruz demıslerdı ıns gerek kalmaz ama eskısehırden en rahat gıdebılcegım sehır ankara baya bı gıt gel yapmam lazım sanırım gorucez bakalım aysunum neler yazılmıs kaderımıze ıns su mubarek ayın hurmetıne sevındırır allahım hepımızı

çook sevindim canım bak boşuboşuna kafanı meşgul ettin..
herşeyi olacağına bırakınca nasılda yolunu buluyor değil mi?
inşallah sımsıkı tutunurlar sana canımmm..

çook sevindim canım bak boşuboşuna kafanı meşgul ettin..
herşeyi olacağına bırakınca nasılda yolunu buluyor değil mi?
inşallah sımsıkı tutunurlar sana canımmm..

evet canımm ama düşünmemek elde değil ki.insan heyecandan her olasılığı düşünüyor.:18:.

inşallah gelişimleri böyle güzel devam eder..

bugün 2.günü 4 yada 5.gününe gelince transferim olacak

birsenimmmmmmmm sen nasılsın senin de eylülde başlayacaktı değil mi sürecin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…