Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

inşallah sorunsuz sıkıntısız gececek canım..

içini ferah tut..dualarım seninle..
ben sene sonunu bulucam sanırım alevcim..
genetik testlerimizin sonucunu belkiyorum şimdi..bayram sonrasında rapor için şansımı bir deneyeceğim.
sonrada düğün maratonumuz var..onları atlattıktan sonra kasım aralık gibi memorialda başlamayı düşünüyorum canım..

çok sağol bitanem.

canım hulyanın merkezi dimi gideceğin yer..orası çok güven verdi bana da..
inş bu kez gelicek meleğin annesine.
olsun canım kasım aralık hiç farketmez yeterki gelsinler

çok sağol bitanem.

aminn canım..
evet hülyanın gittiği merkez..
semiştim ona pozitifi görürsen bende oradayım Allahın izniyle diye..
şükürki o da gördü..
inşallah sende güzel haberlerle geleceksin canımm

çok sağol bitanem.

cnm naptın hiç cvp da yazmadın merak ettim çok ne oldu neye karar verdin özelden yazsana. ben de eylülde tekrar gidiyorum ankaraya

saolll eminemm iim çok şükürr annem de ii aldm geldm yanmda eşin nasl cnm gitgide toparlıodur Allahın izinyle...

bütünnnnnnnnnn bu heyecanınııııııııııııı tum kalbmmmleeeeeeee yaşıorrrrrrrrrrrrr anlıorrrrrrrrrrrr ve herşeyinnnnnnnnnnnnnnn çokkkkkkkkkkkkkk guzel olacagnaaaaaaaaaaa inanıormmmmmm aysunummmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
benim net bozukdu canım 3 gün giremedim neyse şimdi oldu artık karşılaşırız bol boll
henüz belli değil canım 18 ağustosada belli olacak inşallah o gün hem keselerimizi hemde pıt pıtlerımız duyacağız inşallahhhhh

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
bir daha bizi bu kadar habersiz bırakma olur mu :18::18:hamiş olunca durum daha da farklı oluyoooo daha çok merak ediyo insan

cnm naptın hiç cvp da yazmadın merak ettim çok ne oldu neye karar verdin özelden yazsana. ben de eylülde tekrar gidiyorum ankaraya

canımmm ben sana özelden yazmak istedim ama mesaj kutun dolu..

topikten yazdım cevap yazmadın yani ulaşamadım sana ben..

canım tedaviye başladım p.tesi yada salı transferim var..

ücreti konusunda pek yardımcı olmadılar ama başladık tedaviye canım..

şimdilik herşey yolunda..

Kızlar mesaj yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım şuan hala kendimde değilim.

Ben hamileyimmmmmm

Sabahtan beri ağlıyorum hala inanamıyorum adetim üç gün ghecikmişti ama daha öncede 15 gün gecikme yaşamıştım ve negatif çıkmıştı o yüzden ümitli değildim yinede test aldım yaptım çift çıktı inanamadım tekrar yaptım yine çift çıkınca koşarak hastaneye gitim ama nasıl gittim bilemiyorum hastanede sıra beklerken bayılacaktım heyecandan elllerim ayaklarım titreyerek bekledim kan sonucum 1370 çıktı dr 3 hftaık dedi ama sata göre 5 haftalık olmalı kese henüz görünmedi 13 ağustosta kontrolüm var.Bu bir mucize bir yıl dr. agittim olmadı ama bu ay rabbim ol dedi ve oldu.Allah kimseyi evlat hasreti ile sınamasın herkese yaşatsın bu duyguyu ben hala şaşkınım inanamıyorum sevinmek için keseyi ve kalp atışlarını görmeyi bekliyorum şuan sakinim.

seni yerimmmmm:))))))) oyyy oyyyyy

cnm tebrik ederim, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza...

meganımmmmmmmmm
bu harika bir haberrrrr
çok tebrik ediyorum canımmmmmmmmmmmm..
Allah tamamına erdirsinnn rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinn..çok sevindimmmmm

seni yerimmmmm:))))))) oyyy oyyyyy

cnm tebrik ederim, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza...

meganımmmmmmmmm
bu harika bir haberrrrr
çok tebrik ediyorum canımmmmmmmmmmmm..
Allah tamamına erdirsinnn rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinn..çok sevindimmmmm

Teşekkür ederim Allah razı olsun bu duyguyu herkese yaşatmayı nasip etsin.

hayırlı olsun inşallah emeklerin boşa ıkmaz. ilaçları naptın kısa protokol mü uygulandı?? kaç yumurta oldu normalde kaç yumurta vardı yazar mısın?

hayırlı olsun inşallah emeklerin boşa ıkmaz. ilaçları naptın kısa protokol mü uygulandı?? kaç yumurta oldu normalde kaç yumurta vardı yazar mısın?

sağol canım
ilaçları kliniğe gelen eczecılardan aldım..
kısa protokol uygulandı bana..çok değil 5-6 gün iğne kullandım..
10 yumurtam gelişti..
6 tanesi alındı
6 sıda döllendi inşallah böylede devam eder..
bugün pazar p.tesi yada salı günü transferim var..
gelişimlerine göre 5.güne uzayabilirmiş..
heyacanla bekliyorum canım..

Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şükürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olsunnnnnnnnn meganımmmm blıomsn içime dogmuştu senn hamişlgn kendlgnden gelck bu kızın bebişi derdmm heppp ne diyim o kadar duygulandm ki anlatamammmmmmmmmm tebrklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kucagınaaaaaaaa da al inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hep beraberrrrrrrrrrrr ilerlicezzzzzzz burdaaa ben dedmmm sizeeeee bu topkteeeee herkesin göbüşüü tezzzzz zamandaa dolacakkkkkkkkkkk Allahımmm çokkk büyüksünnn çokkkkkkkkk...

Son düzenleme:
bi ayyy olmadıı üççç hamişşş yagmurdan hberiniz var mııı o da varsa dörtttttttttttttt dedmmm kızlarrr yaa sizeeeee bereketli çokk topgmzzzzzzzz şükürlerrrrrrrr olsunnn ben yazarm artık deli deli durmadannn çok sevndm yaaaa midem acaip bulanıo onu ble unuttm inan sevnçtem meganımmmmm

megan cimmmm cok tebrik ederim canim :) bak mutsuzum yalnizim diyordun Rabbim sana mucizeni gonderdi
senin adina cok cok sevindim canimmm benimmmm

evet cnm masallah topik cok bereketli canim.. ben sanirim iyi haber veremiycem, benim hamislik belirtilerim kayboldu,
silik cizgim hic koyulasmadi vucut isim da dustu
nasib ya nasib.. yapcak bi sey yok.
Turkiyeye gitmeden son sansimiz bu aydi, o da olmadi..
bizim de ins hic beklemedigimiz bi zaman surpris yapar gelir ins melegimiz..

olsn yagmurum hiçç uzulme Allah ne zaman hayırlıysa o zaman yollucak bebişin hem deee sımmmmsıkı tutncak annecgne ii şeylerr olcak çok hssedıormm çokkk

şukurler olsun duygum ya rabbıme ne kadar sukretsek az ınan meganın haberını aldım alalı içim içime sinmiyo ayyyyy ıns sıra yavas yavas banada geliyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…