Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

şukurler olsun duygum ya rabbıme ne kadar sukretsek az ınan meganın haberını aldım alalı içim içime sinmiyo ayyyyy ıns sıra yavas yavas banada geliyooooo
valla bence jett hızıylaaa gelıoo jettt ozimmmm bnmmm

Son düzenleme:
valla bence jett hızıylaaa gelıoo jettt ozimmmm bnmmm

ıns canım benım ınan sızler bana ole cok umu oldunuz kı beraber baslamıstık bu yola tam bı sene once tanıstık burda ve sukurler olsun sırayla duyuyorum hepınızın mujdesını ıns bende verırım allahın ıznıyle bakalım benım mujde bayrama ınsben cıkıyorum canım anca ıftaar hazırlarım optum cok yarın hemen yaz ıns pıtpıtlarla sevınclerle gel

inşşş cnmm bnmmm tmm yarn hemen gelnce yazarmm cnm çokk optm hayırlı iftarlar cnmm

tebrik ederimmmmm çoooooooooooooooooook sevindimmmmm allah gönderdi mucizenii çok şükür allaha
artık canın sıkılmayacakkk sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Çok sağol canımmm inşalalh Allah tüm hamilelere hayırlısıyla içlerindede bize sağlıcakla herşey yolunda gigidip bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Tüm evlat hasreti çekenlere en kısa zmaanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
çok teşekkür ederim.Belirtilere takılma benim hala belirtim yok
şukurler olsun duygum ya rabbıme ne kadar sukretsek az ınan meganın haberını aldım alalı içim içime sinmiyo ayyyyy ıns sıra yavas yavas banada geliyooooo

sağol canım arkadaşım can yoldaşım inşallah sende geliyorsun peşimizden ben inanıyorum gelecek meleğin

tebrik ederimmmmm çoooooooooooooooooook sevindimmmmm allah gönderdi mucizenii çok şükür allaha
artık canın sıkılmayacakkk sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Sağol canımmm evet en ihtiyacım olduğu kendimi yanlız hissettiğim anda geldi mucizem.

ayy çok iyi cnm benim de 4.gün embiyosu olmuştu morula embiriyosu 1 tanesi diğeri de 10 hücreliydi. gebelik aşısı yapıldı mı? bi de ücret ne istediler senden

günaydınnn kızlar
gülbebek canım ben yeni gördüm topiği hayırlı olsun
eskilerden tanıdığım kişiler çokmuş burda o yüzden çok beyendim
burayı ..artık sık sık gelicem umudumuz belkide yarındır gerçekten

gel cnm gel hoşş geldn bi de topgmiz bi açldı pir açldı bi ay geçmedi üç hamiş oldukkk daha da jet hızıyla gelıoo arkdann arkdaslarrr

gel cnm gel hoşş geldn bi de topgmiz bi açldı pir açldı bi ay geçmedi üç hamiş oldukkk daha da jet hızıyla gelıoo arkdann arkdaslarrr

maşallah sizlere caınm... inşlh arkanızdan bende geliyorum içimde bitmek tükenmek bilmeyen
o umut hep var bebeğimin olacağını hissediyorum bu topik bana çok uğurlu gelcek buna çok inanıyorum

maşallah sizlere caınm... inşlh arkanızdan bende geliyorum içimde bitmek tükenmek bilmeyen
o umut hep var bebeğimin olacağını hissediyorum bu topik bana çok uğurlu gelcek buna çok inanıyorum

bundann ben de emnm cnmmm sana da ugurlu gelck topgmzz inanıormmm

ayy çok iyi cnm benim de 4.gün embiyosu olmuştu morula embiriyosu 1 tanesi diğeri de 10 hücreliydi. gebelik aşısı yapıldı mı? bi de ücret ne istediler senden

canım bu saat oldu aramadılar sabah erkenden ararsak p.tesi günü transferinizi yaparız demişlerdi..
sanırım yarın yapılacak 2 gibi ararlarsa..
5.gün embriyosu olacak sanırım inşalalhta öyle olur..
benim ilk tedavim olduğu için gebelik aşısı yapılmyacak.
4.400 aldı nazım by canım..

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr...

bugün 4.günüm sabah ararsak p.tesi yaparız transferinizi demişlerdi ama aramadılar..
bugün yapılmayacak sanırım transferim..
5.güne hepsi sağlıklı gelirlerse 5.gün yaparız transferi demişlerdi inşallah gelmişlerdirrr..
2.gibi ararlar bebişlerim hakkıda bilgi vermek için inş.herşey yolundadır.
öyle heyecalıyım kiiiiiiiiiiii..
gözüm telefonda bekliyorummm..
Allahım hayırlısını versin inşallah..
hakkımda ne hayırlısıysa o olsun inşallahhh....

Son düzenleme:
herşey çok iyi gidiyor canım maşallahhhh
yarın alıp geleceksin inşallah bebeklerini 9 ay sonrada kucağına alacaksınnn inşallah

hayırlı olsun diyorum şimdiden ben sana canım
sende bikaç gün sonra o güzel haberi vericeksin inşalhh

Son düzenleme:

çok sağol bitanem..
inşallah Allahım bizlere de o muhteşem duyguyu annelik duygusunu yaşatır inşallah.

canım bu arada aramıza hoşgeldin..

eskiden tanışıyormuyuz nickini değiştiriyorlar tanıyamıyorum sonradan öylemi diye merak ettim..

ne zamandır bebiş istiyorsun..anlat hele..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…