valla bence jett hızıylaaa gelıoo jettt ozimmmm bnmmmşukurler olsun duygum ya rabbıme ne kadar sukretsek az ınan meganın haberını aldım alalı içim içime sinmiyo ayyyyy ıns sıra yavas yavas banada geliyooooo
valla bence jett hızıylaaa gelıoo jettt ozimmmm bnmmm
inşşş cnmm bnmmm tmm yarn hemen gelnce yazarmm cnm çokk optm hayırlı iftarlar cnmmıns canım benım ınan sızler bana ole cok umu oldunuz kı beraber baslamıstık bu yola tam bı sene once tanıstık burda ve sukurler olsun sırayla duyuyorum hepınızın mujdesını ıns bende verırım allahın ıznıyle bakalım benım mujde bayrama ınsben cıkıyorum canım anca ıftaar hazırlarım optum cok yarın hemen yaz ıns pıtpıtlarla sevınclerle gel
Kızlar mesaj yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım şuan hala kendimde değilim.
Ben hamileyimmmmmm
Sabahtan beri ağlıyorum hala inanamıyorum adetim üç gün ghecikmişti ama daha öncede 15 gün gecikme yaşamıştım ve negatif çıkmıştı o yüzden ümitli değildim yinede test aldım yaptım çift çıktı inanamadım tekrar yaptım yine çift çıkınca koşarak hastaneye gitim ama nasıl gittim bilemiyorum hastanede sıra beklerken bayılacaktım heyecandan elllerim ayaklarım titreyerek bekledim kan sonucum 1370 çıktı dr 3 hftaık dedi ama sata göre 5 haftalık olmalı kese henüz görünmedi 13 ağustosta kontrolüm var.Bu bir mucize bir yıl dr. agittim olmadı ama bu ay rabbim ol dedi ve oldu.Allah kimseyi evlat hasreti ile sınamasın herkese yaşatsın bu duyguyu ben hala şaşkınım inanamıyorum sevinmek için keseyi ve kalp atışlarını görmeyi bekliyorum şuan sakinim.
Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şükürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olsunnnnnnnnn meganımmmm blıomsn içime dogmuştu senn hamişlgn kendlgnden gelck bu kızın bebişi derdmm heppp ne diyim o kadar duygulandm ki anlatamammmmmmmmmmtebrklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kucagınaaaaaaaa da al inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hep beraberrrrrrrrrrrr ilerlicezzzzzzz burdaaa ben dedmmm sizeeeee bu topkteeeee herkesin göbüşüü tezzzzz zamandaa dolacakkkkkkkkkkk Allahımmm çokkk büyüksünnn çokkkkkkkkk...
Çok sağol canımmm inşalalh Allah tüm hamilelere hayırlısıyla içlerindede bize sağlıcakla herşey yolunda gigidip bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Tüm evlat hasreti çekenlere en kısa zmaanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Eki Görüntüle 480615 Eki Görüntüle 480616 Eki Görüntüle 480617 Eki Görüntüle 480618 Eki Görüntüle 480619
aslndaaa şifammm yapıoo bunu ama yok galba bugun ben de bi deneym dedm ohh yandann kızlarr yandan
çok teşekkür ederim.megan cimmmm cok tebrik ederim canim :) bak mutsuzum yalnizim diyordun Rabbim sana mucizeni gonderdi
senin adina cok cok sevindim canimmm benimmmm
evet cnm masallah topik cok bereketli canim.. ben sanirim iyi haber veremiycem, benim hamislik belirtilerim kayboldu,
silik cizgim hic koyulasmadivucut isim da dustu
nasib ya nasib.. yapcak bi sey yok.
Turkiyeye gitmeden son sansimiz bu aydi, o da olmadi..
bizim de ins hic beklemedigimiz bi zaman surpris yapar gelir ins melegimiz..
şukurler olsun duygum ya rabbıme ne kadar sukretsek az ınan meganın haberını aldım alalı içim içime sinmiyo ayyyyy ıns sıra yavas yavas banada geliyooooo
tebrik ederimmmmm çoooooooooooooooooook sevindimmmmm allah gönderdi mucizenii çok şükür allaha
artık canın sıkılmayacakkksağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Sağol canımmm evet en ihtiyacım olduğu kendimi yanlız hissettiğim anda geldi mucizem.
sağol canım
ilaçları kliniğe gelen eczecılardan aldım..
kısa protokol uygulandı bana..çok değil 5-6 gün iğne kullandım..
10 yumurtam gelişti..
6 tanesi alındı
6 sıda döllendi inşallah böylede devam eder..
bugün pazar p.tesi yada salı günü transferim var..
gelişimlerine göre 5.güne uzayabilirmiş..
heyacanla bekliyorum canım..
günaydınnn kızlar
gülbebek canım ben yeni gördüm topiği hayırlı olsun
eskilerden tanıdığım kişiler çokmuş burda o yüzden çok beyendim
burayı ..artık sık sık gelicem umudumuz belkide yarındır gerçekten
gel cnm gel hoşş geldn bi de topgmiz bi açldı pir açldı bi ay geçmedi üç hamiş oldukkkdaha da jet hızıyla gelıoo arkdann arkdaslarrr
maşallah sizlere caınm...inşlh arkanızdan bende geliyorum içimde bitmek tükenmek bilmeyen
o umut hep var bebeğimin olacağını hissediyorum bu topik bana çok uğurlu gelcek buna çok inanıyorum
bundann ben de emnm cnmmm sana da ugurlu gelck topgmzz inanıormmm
ayy çok iyi cnm benim de 4.gün embiyosu olmuştu morula embiriyosu 1 tanesi diğeri de 10 hücreliydi. gebelik aşısı yapıldı mı? bi de ücret ne istediler senden
herşey çok iyi gidiyor canım maşallahhhhmerhaba kızlarrr...
bugün 4.günüm sabah ararsak p.tesi yaparız transferinizi demişlerdi ama aramadılar..
bugün yapılmayacak sanırım transferim..
5.güne hepsi sağlıklı gelirlerse 5.gün yaparız transferi demişlerdi inşallah gelmişlerdirrr..
2.gibi ararlar bebişlerim hakkıda bilgi vermek için inş.herşey yolundadır.
öyle heyecalıyım kiiiiiiiiiiii..
gözüm telefonda bekliyorummm..
Allahım hayırlısını versin inşallah..
hakkımda ne hayırlısıysa o olsun inşallahhh....
merhaba kızlarrr...
bugün 4.günüm sabah ararsak p.tesi yaparız transferinizi demişlerdi ama aramadılar..
bugün yapılmayacak sanırım transferim..
5.güne hepsi sağlıklı gelirlerse 5.gün yaparız transferi demişlerdi inşallah gelmişlerdirrr..
2.gibi ararlar bebişlerim hakkıda bilgi vermek için inş.herşey yolundadır.
öyle heyecalıyım kiiiiiiiiiiii..
gözüm telefonda bekliyorummm..
Allahım hayırlısını versin inşallah..
hakkımda ne hayırlısıysa o olsun inşallahhh....
hayırlı olsun diyorum şimdiden ben sana canım
sende bikaç gün sonra o güzel haberi vericeksin inşalhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?