canım sen bat ne zamandı :26:
herşey çok iyi gidiyor canım maşallahhhh
yarın alıp geleceksin inşallah bebeklerini 9 ay sonrada kucağına alacaksınnn inşallah
canım bu arada aramıza hoşgeldin..
eskiden tanışıyormuyuz nickini değiştiriyorlar tanıyamıyorum sonradan öylemi diye merak ettim..
ne zamandır bebiş istiyorsun..anlat hele..
sağlık olsun canım elbet var bir vakti zamanı gelecek bir gün mutlakaolmadı canım bu ayda malesef reglim bitti bilehayırlısı
inşallah hulyammmm canım arkadaşım..inşallah..
sen nasılsın nasıl gidiyor..
bebişimiz iyimii
canım ben nickimi değiştirmiştim reyhan ben ankaradan hani sende ankaralıydın sanırım
megin topiğinden tanışıyoduk bbilmem hatırladınmı
ben 1 yıl olucak tam istiyorum daha olmadı eşimdede bende de bi problem çıkmadı hatta herşey mükemmel görünüyor ama
bebişde olmuyor
sağlık olsun canım elbet var bir vakti zamanı gelecek bir gün mutlaka
iyiyim çok şükür canım...iyiler sanırım bende çok merak ediyorum nasıl olduklarını ayın 18 zini sabırsızlıkla bekliyorummm
hulyam 18 i deme bana demeee
eğer herşey yolunda giderse inşallah o gün benimde test günüm olucak.
bende sabırsızlıkla bekliyorum hemde çokkk
canım bu saat oldu aramadılar sabah erkenden ararsak p.tesi günü transferinizi yaparız demişlerdi..
sanırım yarın yapılacak 2 gibi ararlarsa..
5.gün embriyosu olacak sanırım inşalalhta öyle olur..
benim ilk tedavim olduğu için gebelik aşısı yapılmyacak.
4.400 aldı nazım by canım..
bizim üçümüzün(sen ben ve duygu) bu sene her önemli günlerimiz hep denk geldiayarlamaya çalışsak denk gelmezdi
inşallah çifte bayram yaşarız canım ogünnnnnn
canlarmm geldkk tekmiş bebegm teyzeleripıtlpıtları da duydmmm Allahım ne guzel bi duygu isteyen herkesee nasip et yarabbimmm
6+2 yim ultrasonda 6+5 çıkıo üç gün onde gdıo şimdlkdgeri hiç buyumemş dger bebege hç bi zararı olmz dedi dr sordu var mı başka drun yoksa burda dogum takbi yapan dra gecersn dedi ben de araştrıorm dr dedm çok tşkkur ettm hemşre de arada bldr durumunu dedi ayrldk bugun merkzle de bundan sonra ilk kez kontrole gttgm ve o zaman çok sevdgm dra gtcm bayramdan dolayı 24nde randevum onnla dvm etcmartık nasipse
sağlıkla gelsin öyleyse bebeğin canımmm önemli olan da buydu zatennnnmaşallah ona demek önden gidiyorrrr darısı başımıza inşallahhhhhhhh
aminnnnnnn hulyammmm hayırlısıyla sen de gorcen keseyi pıtpıtları da duycan inşşşşş cnmmm bnmmm
sen yne memoriala mı dvm edıon hulyam ?
inşallah canımmm
ilk üç ay orda devam edicem
sonra başka yerde devam edicem canım...
ama diğer gideceğim yere de gidicem bi bakmak içinnnn
bana da dediler istersen dvm edersn die ama başka bi drları var dogunm takbi yapan onnla benm de eski drum başka hast. geçmiş onnla dvm etcm nasipse
sen de gt bakalm cnm o gdecegn yere ozel hast. mı orası da sgk anlaşması var mı?
inşallah canımmm
ilk üç ay orda devam edicem
sonra başka yerde devam edicem canım...
ama diğer gideceğim yere de gidicem bi bakmak içinnnn
hangi dr seninle daha ilgiliyse ona git canım
benim gideğim yer özel hastahane ama ssk anlaşmalı muayane ücreti 20tl ymiş doğumda 1500 tl falan herhalde bakalım bi gideyim inşallah memnun kalırım drdan
canlarmm geldkk tekmiş bebegm teyzeleripıtlpıtları da duydmmm Allahım ne guzel bi duygu isteyen herkesee nasip et yarabbimmm
6+2 yim ultrasonda 6+5 çıkıo üç gün onde gdıo şimdlkdgeri hiç buyumemş dger bebege hç bi zararı olmz dedi dr sordu var mı başka drun yoksa burda dogum takbi yapan dra gecersn dedi ben de araştrıorm dr dedm çok tşkkur ettm hemşre de arada bldr durumunu dedi ayrldk bugun merkzle de bundan sonra ilk kez kontrole gttgm ve o zaman çok sevdgm dra gtcm bayramdan dolayı 24nde randevum onnla dvm etcmartık nasipse
Duygum cok sevindim canimbenim ins saglikla kucağına aldigin günleride gorucez hep beraber masallahkuzuya büyümüşse onden onden gidiyormuş Allah nazarlardan korusun minikimi
Çok sağol canımmm inşalalh Allah tüm hamilelere hayırlısıyla içlerindede bize sağlıcakla herşey yolunda gigidip bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Tüm evlat hasreti çekenlere en kısa zmaanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
çok teşekkür ederim.Belirtilere takılma benim hala belirtim yok
sağol canım arkadaşım can yoldaşım inşallah sende geliyorsun peşimizden ben inanıyorum gelecek meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?