Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

herşey çok iyi gidiyor canım maşallahhhh
yarın alıp geleceksin inşallah bebeklerini 9 ay sonrada kucağına alacaksınnn inşallah

inşallah hulyammmm canım arkadaşım..inşallah..

sen nasılsın nasıl gidiyor..
bebişimiz iyimii

canım bu arada aramıza hoşgeldin..

eskiden tanışıyormuyuz nickini değiştiriyorlar tanıyamıyorum sonradan öylemi diye merak ettim..

ne zamandır bebiş istiyorsun..anlat hele..

canım ben nickimi değiştirmiştim reyhan ben ankaradan hani sende ankaralıydın sanırım
megin topiğinden tanışıyoduk bbilmem hatırladınmı
ben 1 yıl olucak tam istiyorum daha olmadı eşimdede bende de bi problem çıkmadı hatta herşey mükemmel görünüyor ama
bebişde olmuyor

olmadı canım bu ayda malesef reglim bitti bile hayırlısı
sağlık olsun canım elbet var bir vakti zamanı gelecek bir gün mutlaka
inşallah hulyammmm canım arkadaşım..inşallah..

sen nasılsın nasıl gidiyor..
bebişimiz iyimii

iyiyim çok şükür canım...iyiler sanırım bende çok merak ediyorum nasıl olduklarını ayın 18 zini sabırsızlıkla bekliyorummm

evet canım hatırladım..aynı memleketliyiz.uzun zamandır girmiyordum ben eski topiğimize o yüzden karşılaşamadık..
hiç bir probleminiz yoksa gelir canım bebişin inşallah..
zamanını bekliyor demek ki..
sıkma canını sen..

hulyam 18 i deme bana demeee
eğer herşey yolunda giderse inşallah o gün benimde test günüm olucak.

bende sabırsızlıkla bekliyorum hemde çokkk

hulyam 18 i deme bana demeee
eğer herşey yolunda giderse inşallah o gün benimde test günüm olucak.

bende sabırsızlıkla bekliyorum hemde çokkk

bizim üçümüzün(sen ben ve duygu) bu sene her önemli günlerimiz hep denk geldi ayarlamaya çalışsak denk gelmezdi
inşallah çifte bayram yaşarız canım ogünnnnnn

yine iyi canım yaa çünkü şimdiki ücretleri 5,500 diye biliyorum 1,100 kardasınız :) yaa 1000lira falan önemli değil 10,000 olsun o da önemli değil yeter ki tutsun benim 3. olucak tutmazsa 5,6,7 ye kadar gideriz heralde. ama blastocyst embriyosu olucak o zaman seninki süper ötesi. rahim duvar kalınlığın kaç? canım transfere giderken evden çıkıp kliniğe gidene kadar yavaş yavaş yudumluyarak su al yanına, birden içme sakın suyu benim gibi, idrara sıkışık olman lazım çok da sıkışık olmicaksın ama hızlı içersen birden gelio ve hemen boşaltma ihtiyacı hissediyorsun o da transfer aşamasında kendini çok kasmana sebep oluo kaçıracak hissi veriyor çünkü. rahat ol. benim orda benimle birlikte tedavi görüp aynı gün transfer olduğum bi arkadaşım var transfer günü hemen yemeğe gitti, 3 gün sonra düğüne gitti evde dolaştı pek yatmadı ve ikisi birden tutmuş. sadece ani hareketlerden kaçın. sonucunu merakla ve heyecanla bekliyorum.

canlarmm geldkk tekmiş bebegm teyzeleri pıtlpıtları da duydmmm Allahım ne guzel bi duygu isteyen herkesee nasip et yarabbimmm
6+2 yim ultrasonda 6+5 çıkıo üç gün onde gdıo şimdlk dgeri hiç buyumemş dger bebege hç bi zararı olmz dedi dr sordu var mı başka drun yoksa burda dogum takbi yapan dra gecersn dedi ben de araştrıorm dr dedm çok tşkkur ettm hemşre de arada bldr durumunu dedi ayrldk bugun merkzle de bundan sonra ilk kez kontrole gttgm ve o zaman çok sevdgm dra gtcm bayramdan dolayı 24nde randevum onnla dvm etcmartık nasipse

bizim üçümüzün(sen ben ve duygu) bu sene her önemli günlerimiz hep denk geldi ayarlamaya çalışsak denk gelmezdi
inşallah çifte bayram yaşarız canım ogünnnnnn

Allah dualarımızı kabul etti hep onemli gunlermz denk geldi sonu da hayırlı olduuuuinşş aysundah da ii hberler alczz senn de ii hberlerini alcz kese + pıtpıtlarr yupppiii dıorm daha ne diyim şükürler olsun Allahımmm hep boyle yolnda dvm etsn herşeyyy inşşşşşşşşşşş

sağlıkla gelsin öyleyse bebeğin canımmm önemli olan da buydu zatennnnmaşallah ona demek önden gidiyorrrrdarısı başımıza inşallahhhhhhhh

sağlıkla gelsin öyleyse bebeğin canımmm önemli olan da buydu zatennnnmaşallah ona demek önden gidiyorrrrdarısı başımıza inşallahhhhhhhh

aminnnnnnn hulyammmm hayırlısıyla sen de gorcen keseyi pıtpıtları da duycan inşşşşş cnmmm bnmmm
sen yne memoriala mı dvm edıon hulyam ?

aminnnnnnn hulyammmm hayırlısıyla sen de gorcen keseyi pıtpıtları da duycan inşşşşş cnmmm bnmmm
sen yne memoriala mı dvm edıon hulyam ?

inşallah canımmm
ilk üç ay orda devam edicem
sonra başka yerde devam edicem canım...
ama diğer gideceğim yere de gidicem bi bakmak içinnnn

inşallah canımmm

bana da dediler istersen dvm edersn die ama başka bi drları var dogunm takbi yapan onnla benm de eski drum başka hast. geçmiş onnla dvm etcm nasipse
sen de gt bakalm cnm o gdecegn yere ozel hast. mı orası da sgk anlaşması var mı?

hangi dr seninle daha ilgiliyse ona git canım
benim gideğim yer özel hastahane ama ssk anlaşmalı muayane ücreti 20tl ymiş doğumda 1500 tl falan herhalde bakalım bi gideyim inşallah memnun kalırım drdan

inşallah canımmm

hangi dr seninle daha ilgiliyse ona git canım
benim gideğim yer özel hastahane ama ssk anlaşmalı muayane ücreti 20tl ymiş doğumda 1500 tl falan herhalde bakalım bi gideyim inşallah memnun kalırım drdan

bzm de ozel hast. 42 muayene dogum orda da 1500 cıvarı evt dr çok ilgli ve bayan tam istedgm gibi yanii ...

Duygum cok sevindim canimbenim ins saglikla kucağına aldigin günleride gorucez hep beraber masallahkuzuya büyümüşse onden onden gidiyormuş Allah nazarlardan korusun minikimi

Duygum cok sevindim canimbenim ins saglikla kucağına aldigin günleride gorucez hep beraber masallahkuzuya büyümüşse onden onden gidiyormuş Allah nazarlardan korusun minikimi

saoool cnmmm ozimmm bnmmm darısı tezz zamanda başna inşşş

Duygummmm maasallah yigenimize
Tek çift onemli degil
Hepsi bebis

Aysunnnnn miniklerimizi al gel artik
Heyecanla bekliyorum

Hulyaaaa kontroller cok keyifli geciyor
Endişe yapmak yerine keyfini çıkar
Ben azcik endişeli oluyordum
Ama bosunaymis

Megannn özeline bakkkkkkk

Ve diğer kızçeler
Bu kadar uğurlu bir topikte
Sanırım bebislerinizin kaçışı olmayacak
Hepiniz gebe olacaksınız inşallah

ben dun adet oldum...
artik umudum da kalmadi, o yuzden sizin gibi neseli umut dolu bi topige gelip moralinizi bozmaya hakkim yok.
sizler ins bebislerinize kavustunuz kavusuyorsunuz.
bizim olmuyor iste, oluyor dusuyor, oluyor dusuyor, oluyor dusuyor,
ben cok yoruldum artik hic bi sey istemiyorum...
kendinize iyi bakin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…