ben dun adet oldum...
artik umudum da kalmadi, o yuzden sizin gibi neseli umut dolu bi topige gelip moralinizi bozmaya hakkim yok.
sizler ins bebislerinize kavustunuz kavusuyorsunuz.
bizim olmuyor iste, oluyor dusuyor, oluyor dusuyor, oluyor dusuyor,
ben cok yoruldum artik hic bi sey istemiyorum...
kendinize iyi bakin...
Canimbenim gecmis olsun neolur böle umutsuz olma sen nezamandir istiyorsun ve neler yasadın tam bilmiyorum ama gecen ayda adetinden baya önce silik çizgi gormystun peki düşük dediklerin hepmi böle oldu yani kanda ultrasonda kwsebebek olduğu kesinleşin düştüğü oldumu sana Şormak istediggim adet donemi gelmeden kimi kadınlarda bhcg hormonu yükselebiliyor hatta ve hatta genelde pko problemi olanlarda testlerde sağlıksız sonuc alınabiliyor benin basıma geldi kana gittim sıfır ama senin dediğin gibi. Sürekli böle daha belli bile olmadan düşüyorsa mutlaka bı doktora gözükmen lazım genetik pihtilasma problemlerine bakulmalu hatta rahim filmi rahimde bı engel olup olmadıgı gozukebilnwsu için bunları seni üzmek için söylemiyorum ne olur kusura bakma ama bu sorunun varsa mutlaka doktor kontrolünde olmalısın kendini sakınırlar burda herbirimi neler yasadık bız elimizden geleni yapicaz Rabbim ol deyince olucak ına sakın kendini bırakma burda hep beraber el ele aşçısı sorunları 2 sene oluyo buhasretle yanali naptiniz bırakıyormuş bende kendimi güçlü olucakki gelsin miniklerimiZ dua edicek hepimiz için ama burda hep beraber gönüllerimiz bir olucak bak bende hamile değilim naptiniz bırakıyormuş burayı arkadaşları uzmuyim diye tamamım CANIM arkadasım elbet birgunben dun adet oldum...
artik umudum da kalmadi, o yuzden sizin gibi neseli umut dolu bi topige gelip moralinizi bozmaya hakkim yok.
kendinize iyi bakin...
ben dun adet oldum...
kendinize iyi bakin...
Canimbenim gecmis olsun neolur böle umutsuz olma sen nezamandir istiyorsun ve neler yasadın tam bilmiyorum ama gecen ayda adetinden baya önce silik çizgi gormystun peki düşük dediklerin hepmi böle oldu yani kanda ultrasonda kwsebebek olduğu kesinleşin düştüğü oldumu sana Şormak istediggim adet donemi gelmeden kimi kadınlarda bhcg hormonu yükselebiliyor hatta ve hatta genelde pko problemi olanlarda testlerde sağlıksız sonuc alınabiliyor benin basıma geldi kana gittim sıfır ama senin dediğin gibi. Sürekli böle daha belli bile olmadan düşüyorsa mutlaka bı doktora gözükmen lazım genetik pihtilasma problemlerine bakulmalu hatta rahim filmi rahimde bı engel olup olmadıgı gozukebilnwsu için bunları seni üzmek için söylemiyorum ne olur kusura bakma ama bu sorunun varsa mutlaka doktor kontrolünde olmalısın kendini sakınırlar burda herbirimi neler yasadık bız elimizden geleni yapicaz Rabbim ol deyince olucak ına sakın kendini bırakma burda hep beraber el ele aşçısı sorunları 2 sene oluyo buhasretle yanali naptiniz bırakıyormuş bende kendimi güçlü olucakki gelsin miniklerimiZ dua edicek hepimiz için ama burda hep beraber gönüllerimiz bir olucak bak bende hamile değilim naptiniz bırakıyormuş burayı arkadaşları uzmuyim diye tamamım CANIM arkadasım elbet birgunbizdeanne olucak Allah'ın izniyle
ben dun adet oldum...
kendinize iyi bakin...
Duygummmm maasallah yigenimize
Tek çift onemli degil
Hepsi bebis
Aysunnnnn miniklerimizi al gel artik
Heyecanla bekliyorum
Hulyaaaa kontroller cok keyifli geciyor
Endişe yapmak yerine keyfini çıkar
Ben azcik endişeli oluyordum
Ama bosunaymis
Megannn özeline bakkkkkkk
Ve diğer kızçeler
Bu kadar uğurlu bir topikte
Sanırım bebislerinizin kaçışı olmayacak
Hepiniz gebe olacaksınız inşallah
huzurummm saol cnmm bnmm evt saglıklı olsn onemli buu
aysunun bugun demi transferi ayy hadi hayırlısıyla alsn gelsn bebşlerini inşşşşşşş
1,5 yil oldu canim, iste meg in topigindeydim ben ama orda herkes hamile kaldi, buraya geldim ben de.
ben de bunu dusunmustum gecen, belki benim kanimda surekli hcg biraz vardir diye,
ama bu ay ve gecen ay da belirtilerim olmustu gecen ay cok belim agrimisti,
bu ay midem bile bulandi 3 gun.
rahim filmi cekindim gecen subatta,
esimin hizi dusuk biraz bi de morfoloji ilk testte 0.5 ikinicisnde 2.5 cikmisti.
benim hormonlarim filan normal, pihtilasma yok, kromozomlara bakildi.
bi tek dna hasar analizi yapilmadi, onu da arkadas soylemis.
onu bu pers doktora gidince sorayim bi.
saolasin destegin icin..
aysunu merak ettim haberler varmı inşlh güzel haberlerle gelir
canım sanırım tıransferi oldu iki gündür gelmiyo çünkü annesinde kalacaktı orda da net yokmuş
dualrımız onunla inşallah güzel haberlerle gelecek...
aysunu merak ettim haberler varmı inşlh güzel haberlerle gelir
inşlh cnm ya eskilerde konuştuğum herkes hamiş sıra banada geliyordur umarım ama kısmet tabi
merhaba kizlar
biz bugun sabah doktora gittik..
bebek aspirini ve progesteron fitili verdi.
bakalim ins bi faydasi olur..
ben bunlarin kullanildigini aylar once ogrenmistim zaten ama doktor daha yeni soyledi.
bebek asprinini bugunden itibaren, progesteronu da yumurtlamadan 4 gun sonra da itibaren kullancakmisim.
benden haberler boyle
sizler napiyosunuz ne alemdesiniz kizlar?
ii olmş cnm başlarsn sen de yumrtlamadan 4 gun sonra progesteron jel şeklnde mi bnm de kullandgm oyle sabah akşam mı yoksa gunde bi kez mi?
ben iim cnm bulantılarm oluo bugun olmadı pekinş boyle dvm eder bakalm ...
aslinda hapmis ama vajinal kullancakmisim, :26: gunde 2 kere dedi.
progesteron da bulanti halsizlik filan yapiyomus, hamilelik belirtisi sanma dedi doktor
hamile kalabilirsem 9. haftaya kadar kullancakmisim..
ins faydasi olur canim ya... insss....
cnm bende yapmadı soyle ki bnm 7. haftada başladı bulantılar ama progesterona toplamadan hemen sonra başlamştm ben
bana da 12. haftaya kadar kullan dedler
olur cnm olur ben bende faydası oldgunu düşnuorm
çok kasmadm ben kendimi yürüyüşe de çıktm transferden sonra hiçç lekelnmem falan olmadı çoook şükürrki bnm bi kese şüpheliymiş onu ble yapştrdı bence progesteron oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?