Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

ayy cnm benm üzülme kısmet değilmiş ben de 2 defa yaşadım bunu. sizin sorun neydi düşük oluyorsa dna hasar testi yaptırın düşük o yüzden olabilirmiş

Canimbenim gecmis olsun neolur böle umutsuz olma sen nezamandir istiyorsun ve neler yasadın tam bilmiyorum ama gecen ayda adetinden baya önce silik çizgi gormystun peki düşük dediklerin hepmi böle oldu yani kanda ultrasonda kwsebebek olduğu kesinleşin düştüğü oldumu sana Şormak istediggim adet donemi gelmeden kimi kadınlarda bhcg hormonu yükselebiliyor hatta ve hatta genelde pko problemi olanlarda testlerde sağlıksız sonuc alınabiliyor benin basıma geldi kana gittim sıfır ama senin dediğin gibi. Sürekli böle daha belli bile olmadan düşüyorsa mutlaka bı doktora gözükmen lazım genetik pihtilasma problemlerine bakulmalu hatta rahim filmi rahimde bı engel olup olmadıgı gozukebilnwsu için bunları seni üzmek için söylemiyorum ne olur kusura bakma ama bu sorunun varsa mutlaka doktor kontrolünde olmalısın kendini sakınırlar burda herbirimi neler yasadık bız elimizden geleni yapicaz Rabbim ol deyince olucak ına sakın kendini bırakma burda hep beraber el ele aşçısı sorunları 2 sene oluyo buhasretle yanali naptiniz bırakıyormuş bende kendimi güçlü olucakki gelsin miniklerimiZ dua edicek hepimiz için ama burda hep beraber gönüllerimiz bir olucak bak bende hamile değilim naptiniz bırakıyormuş burayı arkadaşları uzmuyim diye tamamım CANIM arkadasım elbet birgun bizdeanne olucak Allah'ın izniyle

Telden Yazıyorum kelime hatalarım için sorryy

1,5 yil oldu canim, iste meg in topigindeydim ben ama orda herkes hamile kaldi, buraya geldim ben de.
ben de bunu dusunmustum gecen, belki benim kanimda surekli hcg biraz vardir diye,
ama bu ay ve gecen ay da belirtilerim olmustu gecen ay cok belim agrimisti,
bu ay midem bile bulandi 3 gun.

rahim filmi cekindim gecen subatta,
esimin hizi dusuk biraz bi de morfoloji ilk testte 0.5 ikinicisnde 2.5 cikmisti.
benim hormonlarim filan normal, pihtilasma yok, kromozomlara bakildi.
bi tek dna hasar analizi yapilmadi, onu da arkadas soylemis.
onu bu pers doktora gidince sorayim bi.
saolasin destegin icin..

canım üzme lütfen kendi allah nasip edecek elbet birgün sadece biraz zaman ve sabır
biliyorum çok zor ama bazen kendini salmak da iyi geliyor biraz kafanı rahatlat bebeği düşünmemeye çalış kendine başka uğraşlar bul kafanın dağılması demek bebeğine bir adım daha yaklaşmak demek

yağmurcum seni en çok anlayanlar biziz inan şu hissettgn de normal hepmz yaşadk bu topkteki herkes umutsuzluk hüzün ama bzden goruorsn ki sabrın sonu selamet bir zamanı var o zaman gelecek belki de çok yakın bir zamanda kalbini ferah tut biraz uzak kalmak istıosan tabii kalablrsn ama neolur kendini yıpratma moralini yuksek tut gun gelecek bu gunleri hatrlamıcaksn ble inan cnmm bnmm

huzurummm saol cnmm bnmm evt saglıklı olsn onemli buu
aysunun bugun demi transferi ayy hadi hayırlısıyla alsn gelsn bebşlerini inşşşşşşş

huzurummm saol cnmm bnmm evt saglıklı olsn onemli buu
aysunun bugun demi transferi ayy hadi hayırlısıyla alsn gelsn bebşlerini inşşşşşşş

belkide dün öğleden sonra olmuştur çünkü hiç gelmedi dün sabahtan sonra
sımsıkı tutunsunlar annesine inşallah dualrımız seninle canımmmmm

anladım canım bılıyorum nedesem bos aynı seylerı yasıyoruz ama ınan bana bunu yasayan ne yalnız sen ne yalnız ben ılk baslarda ben yalnız benım olmuyo sanıyodum sımdı anladımkı ozellıkle buraya geldım gelelı bı cok kısı yasıyo bunu ve allah ızın verırınce bı sure sonra bu sıkıntılar bıtıyo sabır en buyuk ılacımız benımde cok yıkıldıgım anlar oldu ama sana sunu da solıyım ben aylarca kendıme hukmettım mıde bulantım oldu hatta adetım gecıktı kendımı hamıle gıbı hıssedıyodum ama sonradan ogrendımkı ınsan hormonlarıyla kendı rahatca oynuyabılıyo hamıle kaldım evet ama ne engebeler sonucu 4 ay yumuta takıbı klomen catlatma ıgnesı rahım fılmı bıraz oluruna bırak ıkı asılama tam umıtlerım bıttı tup bebek merkezınden randevu aldım meger asılamam tutmus ama ınan bana okadar umıtsızdımkı ne belırtı ne bısey vucudunu dınleme bu ınsanı daha fazla yıpratıyo cunku hamıleleıgın ılk haftalarında pek belırtı olmuyo ben 6 haftam bıttıkten sonra hatta 7. haftada bulantı uyku halı baslamıstı olucak ıns yagmurum bızlerde bırgun meleklerımıze kavusucaz allahın ıznıyle rabbım yardımcımız olsun ıns hersey guzel olucak dualarım hep sızınle ınan burda dertlerımız paylastıkca azalıcak canım benım yok ole bırakıp gıtmek

canım sanırım tıransferi oldu iki gündür gelmiyo çünkü annesinde kalacaktı orda da net yokmuş
dualrımız onunla inşallah güzel haberlerle gelecek...

inşlh cnm ya eskilerde konuştuğum herkes hamiş sıra banada geliyordur umarım ama kısmet tabi

canım senı merak ettım ıns mınıklerını almıs guzel guzel ıstırahat edıyosundur yat dınlen ve guzel haberlerle gel yanımıza

merhaba kizlar
biz bugun sabah doktora gittik..
bebek aspirini ve progesteron fitili verdi.
bakalim ins bi faydasi olur..
ben bunlarin kullanildigini aylar once ogrenmistim zaten ama doktor daha yeni soyledi.
bebek asprinini bugunden itibaren, progesteronu da yumurtlamadan 4 gun sonra da itibaren kullancakmisim.
benden haberler boyle
sizler napiyosunuz ne alemdesiniz kizlar?

ii olmş cnm başlarsn sen de yumrtlamadan 4 gun sonra progesteron jel şeklnde mi bnm de kullandgm oyle sabah akşam mı yoksa gunde bi kez mi?
ben iim cnm bulantılarm oluo bugun olmadı pek inş boyle dvm eder bakalm ...

ii olmş cnm başlarsn sen de yumrtlamadan 4 gun sonra progesteron jel şeklnde mi bnm de kullandgm oyle sabah akşam mı yoksa gunde bi kez mi?
ben iim cnm bulantılarm oluo bugun olmadı pek inş boyle dvm eder bakalm ...

aslinda hapmis ama vajinal kullancakmisim, :26: gunde 2 kere dedi.
progesteron da bulanti halsizlik filan yapiyomus, hamilelik belirtisi sanma dedi doktor
hamile kalabilirsem 9. haftaya kadar kullancakmisim..
ins faydasi olur canim ya... insss....

cnm bende yapmadı soyle ki bnm 7. haftada başladı bulantılar ama progesterona toplamadan hemen sonra başlamştm ben
bana da 12. haftaya kadar kullan dedler
olur cnm olur ben bende faydası oldgunu düşnuorm
çok kasmadm ben kendimi yürüyüşe de çıktm transferden sonra hiçç lekelnmem falan olmadı çoook şükürr ki bnm bi kese şüpheliymiş onu ble yapştrdı bence progesteron oraya

inss benim de yapisir
bu ay olmamasi ihtimali yuksek cunku yumurtlama zamani kayinvalidemgilde olucas, orda yapamayis
ama eve gelince inss eylul ayinda olur bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…