Aysunummmm hoşbulduk canımmm bu mesajını okurken içim kıpır kıpır oldu hayır olsun ama bu defaa olacak gibii geliyorr Rabbim nasip edecek inşallahhh canım benimmm dualrım seninle ve hepinizlee inşallahh...merhaba kızlarrrrr...
yağmur canm annene kavuşmuşsun ne güzell..bol bol vakit geçirin eve döndüğünde konuşuruz
gülbebek hoşgeldin canım.
duygum canım teşekkür ederim iyiyim spora başlayınca daha da iyi olcam inş..
aslında yazınki maceramıza başlamak için biz çok acele davrandığımız için yanlış merkez seçmişiz bir kere daha anladım..temmuz sonuna kadar tüp bebek düşünmezken haydiii birden gittik merkeze...demek bunu yaşamamız gerekiyormuş kısmet:) ama iiice araştırma yaptım kaç gündür..
hem sevdiğim kişilerden hemde topiklerden hemde doktorla yaptığım konuşmadan sonra yeni merkezime karar vermiş bulunmaktayımbu bile iyi olmama yetiyor kızlar..çünkü negatif sonuçtan sonra hem kendine hemde yeni bir merkeze güvenmek gerçektende zor...ama buldum
şimdiki tek derdim ozaman geldiğinde rapor alabilmek burdan..
ha birde adetimin şaşmaması çok fazla
sonrasıııı bebiş inşallah
inşallah gülbebekim inşallah...
seda canım nasılsın bekleme kısmı biraz zor geçiyor değil mi??
ama sonu güzel olucak inşallah
oziiiiiiiiii nerdesinnnnn
kızzlarr gelsnzz yaa laflayalımm azcıkk
çok yoruldumm çok balkonları yıkadım komple evi kaldırıp altlarını temizledim.Camları sildim perdeleri yıkadım elime ne geçtiyse herşeyi sudan geçirdim beyaz eşyalarımı dolapları sildim 2kutu çamaşır suyu bitti nerdeyse çünkü evimde fare pisliği buldumm sinirlerim zıpladı temizlik yapıcaktım zaten amaa o pislikleri görünce bastıra bastıra sildim heryeri 1defa yapacağım işi 3 defa yaptım.Pertim çıktıı resmennn
CANIMM BEN BURDAYIMMMNaptın duygumm nasılmış bakim karnındaki tatlı bıdıkk
şimdi uzat ayaklarını dnlen iice ...yarın da uyu iice neyse içine sinmştr miss gibi gule gule oturun kuzucum ...fare yapşkanlarndan alıp dene bakalm nerde bulduysan pisliği ....
iiz cnmm azcık bulantı azcık uyku hali ama iiz çok şükür sadece yarın okul başlıo azcık üşenıorz gtmeye
Evde yok gibii yani çıkıp gitmiş gibii kendimi öyle şartlandırdım varsa çıldırırım herhaldeeEşimde yok kimsede yok apartmanda umarım çıkmaz karşıma pat diye düşer bayılırım herhalde demek okula başlıyorsunuz okul yaşı 5e düştü ama sen şimdiden eğitmeye bak çünkü devlet anne karnından çıkar çıkmaz okula alabilirler her an
sorma yaaa rapor da alamam malum rapor alnca gerizekalı kalbına koyuolar çocuguhayır anlamadgm bangır bangır okul oncesi egtimi savunanlar şimdi seksekle hoppidi hoppidi nisanı bulcaklar beş bucuk yaşndan yedi yaşna kadar karşk sınıflarda !!! çok doluyum bu konuda aslnda alştm da her an herşey olablr artık ...şimdiden ogretmenini ayarlym ben bnm minigin bari
Ayrıcaa miniğin öğretmeni ben olucam Duygum İzmire tayin çıkarsa benim çalıştığım okula gönderirsinn teyzesii onaa gül gibi bakarr gözün kapalı işine gider gelirsin sendeee
butun dedklerne altma imzamı atarm gülüm bi yoldan gdıorz nereye gttgmz belli degl
bi de karşk olcak sınıflar bunu da anlamam çokk zor
ayyy allahımmmm inşşşşşşş yaaaa gözüm kapalı bırakrm aynennn degnn gibiiiiiiii
Hayırlsıı olsun bakalım göreceğiz bu sene.Bu arada elektrikler gitti geç yazıyorum canım kusuruma bakma emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?