Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

günaydın kızlar
gülbebeğim hoşgeldin yuvana

günaydın canım canımmm hoşbulduk sonunda döndüm yuvama özlemişim sizlerii.Hayatınızdaki değişiklikleri an ve an takip etmek isterdim ama nasip olmadı duuygum arayıp ilettikçe hamişlerin adına çok mutlu oldum bazende negatiflere çok üzüldüm ama burda sizlerle paylaşamadım o duyguları.Umarım hamiş haberleri yine ardı ardına gelirr ve hep birlikte göbecikler atarız

bizde seni özledik canım
biz biliyoruz ki dualrın hep bizimleydi
bundan sonra inşallah sizlerin güzel haberlerini alırız hep birlikte güzel bir hamileleik yaşarız

kızlar benim bir sorunum var o iş esnasında pempemsi bir akıntı geldi ve hafifte rahimde sancılanma olduu başına böle birşey gelen varmı bu ne olabilir ki korktum valla:26::26:

bizde seni özledik canım
biz biliyoruz ki dualrın hep bizimleydi
bundan sonra inşallah sizlerin güzel haberlerini alırız hep birlikte güzel bir hamileleik yaşarız

İnşallah hülyamm umarım dediğin gibi olurr hayırlısı olur inşallahh

kızlar benim bir sorunum var o iş esnasında pempemsi bir akıntı geldi ve hafifte rahimde sancılanma olduu başına böle birşey gelen varmı bu ne olabilir ki korktum valla:26::26:

canım hani sen bi operasyon geçirdin ya ondan sonra ki ilk ilşkimi bu
belki ondan olmuştur:44:

canım hani sen bi operasyon geçirdin ya ondan sonra ki ilk ilşkimi bu
belki ondan olmuştur:44:

yok hülyam ilk değil bir kaç defadan sonra oldu rahimde yara falanda yoktu baktırmıştım moralim bozulduu :18:Eşim memlekete beni almaya gelmişti yani 15 gün falan oldu kavuşalı

yok hülyam ilk değil bir kaç defadan sonra oldu rahimde yara falanda yoktu baktırmıştım moralim bozulduu :18:Eşim memlekete beni almaya gelmişti yani 15 gün falan oldu kavuşalı

anladım canım açıkçası o zaman aklıma tek birşey geliyo belki bebek geliyordur
tek dileğimde öyle olması

hülyam iş yernde tv var mı trt 1de çok guzel bi hamilelik prgramı var şu anda ...

Son düzenleme:
bata 6 gün falan kaldııı kafam karman çorman görücez artık başta korktum bebiş varda zararmı verdik diye ama saçmaladığımın farkına vardım takılmamaya çalışayım en iyisi

bata 6 gün falan kaldııı kafam karman çorman görücez artık başta korktum bebiş varda zararmı verdik diye ama saçmaladığımın farkına vardım takılmamaya çalışayım en iyisi

gülüm en guzeli beklemek siz şu altı gün bekleyn bi bakalm ...
hiçbşeyck olmaz kalbini ferah tut e mi
artık çok da kıprdnma da evin de temz
bat gunu gelsn bi iki gun gecerse yaprsn bi test

netten buldum izliyorum canım
ben evdeyken izlemiştim bunu zaten güzel bilgiler veriyo

aa hep çıkıo mu ? pazartesileri mi çıkıo acaba ?:44:

merhaba kizlar,
bi sey sorucam, bnm 1 eylulde adet olmam gerekiyodu ama hala olmadim, bu ay progesteron kullandim ondan olabilir mi yumurtlamadan 4 gun sonra 12 gun kullan demisti doktor ama adet olabilmek icin progesteronu birakmam mi gerek? kafam karisti ben de belki bebek vardir diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…