Günaydın kızçeler
Hosgeldin gulbebekim
Özledik seni
günaydın kızlar
gülbebeğim hoşgeldin yuvana
günaydın canım canımmm hoşbulduk sonunda döndüm yuvama özlemişim sizlerii.Hayatınızdaki değişiklikleri an ve an takip etmek isterdim ama nasip olmadı duuygum arayıp ilettikçe hamişlerin adına çok mutlu oldum bazende negatiflere çok üzüldüm ama burda sizlerle paylaşamadım o duyguları.Umarım hamiş haberleri yine ardı ardına gelirr ve hep birlikte göbecikler atarız
bizde seni özledik canım
biz biliyoruz ki dualrın hep bizimleydi
bundan sonra inşallah sizlerin güzel haberlerini alırız hep birlikte güzel bir hamileleik yaşarız
kızlar benim bir sorunum var o iş esnasında pempemsi bir akıntı geldi ve hafifte rahimde sancılanma olduu başına böle birşey gelen varmı bu ne olabilir ki korktum valla:26::26:
canım hani sen bi operasyon geçirdin ya ondan sonra ki ilk ilşkimi bu
belki ondan olmuştur:44:
yok hülyam ilk değil bir kaç defadan sonra oldu rahimde yara falanda yoktu baktırmıştım moralim bozulduu :18:Eşim memlekete beni almaya gelmişti yani 15 gün falan oldu kavuşalı
hülyam iş yernde tv var mı trt 1de çok guzel bi hamilelik prgramı var şu anda ...
duygu canım
uyudun mu
benimde çok uykum var siz bizim yerimizede uyuyun biraz
bata 6 gün falan kaldııı kafam karman çorman görücez artık başta korktum bebiş varda zararmı verdik diye ama saçmaladığımın farkına vardım takılmamaya çalışayım en iyisi
hülyam iş yernde tv var mı trt 1de çok guzel bi hamilelik prgramı var şu anda ...
bata 6 gün falan kaldııı kafam karman çorman görücez artık başta korktum bebiş varda zararmı verdik diye ama saçmaladığımın farkına vardım takılmamaya çalışayım en iyisi
netten buldum izliyorum canım
ben evdeyken izlemiştim bunu zaten güzel bilgiler veriyo
aa hep çıkıo mu ? pazartesileri mi çıkıo acaba ?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?