Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

canım bebiş gelmiştir belki test yapsana

CANIMM BİR TEST YAPSANA.Günün geçmiş nasıl olsa belkide vardır bellimi olurrİnşallahh gecikmenin nedeni bebiştirr
Bu aradaa kızlar benim kırmızılar geldiii çok sancım var dünden berii halim kalmadııı amaa çookk mutluyum çünküü erkenden adet oldum.tam 1 ayda normalde 2 yada 3 ayda oluyordum demekki ilaçlar işe yarıyor.Bu ay sadece prolaktin ilacı kullanmıştım adet söktürücü falan kullanmadann reglim geldi.Bu ay aşılamaya gitmek istiyorum aslında ama herkes 1 ay daha dene diyorlar operasyondan sonra hamiş kalabilirsin diyorlar karar veremedim gittiiiiiNe yapsamki kızlar 1 ay dahamı bekleyeyim kiii:18:

gülüm dra git bakalm bi öbürgün bi konuş bi baksn rahme soyle hormon testi falan da yapar belki bunlara göre bakalm ne diecek belki o da der yumrta takibi yapalm bi ay oyle deneylm die ...oyle daha ii olmazsa drlu takpli drek de aşılama derse bence bu ay yaptrn derm ben cnm tabi bu bnm fikrm onemli olan sizin kararınız

[video=youtube;zZYkc2l_fpw]http://www.youtube.com/watch?v=zZYkc2l_fpw[/video]
Yaram ne kanar ne kabuk bağlar
Giden unutur kalan hep yanar
Kaçsam kaçamam her yerde kokun var
Sensiz uyandığım kaçıncı günüm
Aynada gördüğüm yorgun yüzüm
Bana hiç tanıdık gelmiyor inan
Ne kadar oldu gideli bilmiyorum geçen zamanı
Zamandan saymadım zaten sensiz geçen her anımı
Hevesim kırık yüreğim buruk ne olacaktık bak ne olduk
Canım istemiyor zoruma gidiyor
Böyle yaşamak bana ölüm geliyor
Senden sonra arasam da öncesini
Alıştım acı çekerek almaya nefesimi

[video=youtube;0WEay7UPg-U]http://www.youtube.com/watch?v=0WEay7UPg-U[/video]

Bir umut beslersin
Büyütürsün içinde
Sonra yağmur yağar yitirirsin herşeyi
Kahrolursun hep aglarsın
Haykırırsın amma duyuramazsın
Baharım gelmezse gönlüme açmasın
Çiçekleri daglarimin
Güneşi yemyeşil gözlerinde görmezsen
Doğmasın sabahlarıma

Giittim canımm sonuçlarım temiz çıktı problem yok.PROLAKTİNde normal çıktı.Öyle içimden geldi şarkı paylaştım duygum

[video=dailymotion;xbk4vj]http://www.dailymotion.com/video/xbk4vj_candan-ercetin-bahar_music[/video]

Sen bana müjde misin umut musun sevgili
Kim demiş geçti mevsim ufukta göründü kar
Bu kaçıncı bahar sakın sorma sevgilim
Benim yorgun gönlümde aşkının telaşı var
Bu kaçıncı bahar sakın sorma sevgili
Benim olgun gönlümde aşkının telaşı var

Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum
Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar
Ayrıca bunun seninle ne ilgisi var
Tabiki ben böyle oldugum için bahar
Çünkü sana değdiğinden beri ellerim
Bütün kış dallarında tomurcuklar var

[video=youtube;LMzarHsiAYw]http://www.youtube.com/watch?v=LMzarHsiAYw[/video]

Canım duygum çok teşekkür ediyorrumm çok güzel bir şarkı buda benden sanaa ve karnındakii meleğimize armağan olsunnn...Kızımız diyesim geliyor kız mıki acabaaaRüyamda gördüğüm oğlandı amaa nasip bu işler görcez bakalım

çokk teşekkü edermm can arkdasmm bnmmm ne yalan soyluyum bnm de kız gecıo aklmda ve blıomsn ruyalarn da tersi çıkarmş bebiş cinsyeti konusunda hadi hayırlısı inşşşş

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

Son düzenleme:
nberr kızlarr naslsnzz biz iiz çok şükür okul ii geldi bana kafam dagldıgı için çok mdem bulanmıo artık bi tursu dokndu akşam o kadar artık dokunan şeyleri de bellmeye başladm onları yememeye çalşıorm kendmce ...bi piri nç patlagı ile patlamş mısır kurabiyesi gibi bşey satlıo ya marketlerde o acaip ii geldi bana midemi bastrıo oklda ondan bi paket yıorm azcık kıraker yıorm simit yıorm az az bunlar hep bastrıo midemi gunde altı kez ara ogun yapıorm bunlarla cevizimi de yıorm her gun sütümü de ihmal etmıorm haftada bir de balık işte...
bu arada drum merkzin yaptrdgı testleri istemşti benden rubella falan bakıolar ya toksoplazma vs. onu bugun kociş gtti almaya vermemşler once telle arayp ne istedgimizi soylucekmşz sonra onlar toparlaym maille yollucaklarmş ...
aslnda onlara kızmadm bizde suc bi telde sormadk bizim merkz çok sistemli çok programlı boyle işte
ben de bugun mail attm inş yollarla kociş iş güç arası boşna gtti geldi ona üzüldm birazcık neyse cnm alamazsak yne yaptrcz artık ...verrler gibime gelıo ama ...kızlar geln yaa laflaylm azcık topgmz şenlensin

Duygummm merak etmee az kaldı midenin bulanma zamanı bitecek yakındaAç kalmada az az ye böyle.Kocişin senin için bişeyler yapmış işte üzülme emii hamişlik duyguların erkenden ön plana çıkmış senin DuygumSonuçlarından haberdar et.

Hülyacım senin miden ne durumda kuzummm yemek yiyebiliyormusun bakalım

benim miğdem bulanıyor canım ilk defa dün çıkardım afedersin
ama yinede yiyorum ben 2,5 kilo aldım şimdiden

benim miğdem bulanıyor canım ilk defa dün çıkardım afedersin
ama yinede yiyorum ben 2,5 kilo aldım şimdiden

Kıyamammmm canımmm benimmm inşallah 9 ay sürmez bu bulantılar genelde 3.ayda geçiyormuş ama inşallah geçer sendede.Yee gülüm yee bol bol yee çıkarsanda yemeye çalış bebikomuzaaa can olsunnnn

aysunnn

Kuzum sen napıonn nasıl gidiyor hayat var mı bir gelişme yeni planlarınız ne bakim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…