merhaba kizlar,
bi sey sorucam, bnm 1 eylulde adet olmam gerekiyodu ama hala olmadim, bu ay progesteron kullandim ondan olabilir mi yumurtlamadan 4 gun sonra 12 gun kullan demisti doktor ama adet olabilmek icin progesteronu birakmam mi gerek? kafam karisti ben de belki bebek vardir diyordum
merhaba kizlar,
bi sey sorucam, bnm 1 eylulde adet olmam gerekiyodu ama hala olmadim, bu ay progesteron kullandim ondan olabilir mi yumurtlamadan 4 gun sonra 12 gun kullan demisti doktor ama adet olabilmek icin progesteronu birakmam mi gerek? kafam karisti ben de belki bebek vardir diyordum
CANIMM BİR TEST YAPSANA.Günün geçmiş nasıl olsa belkide vardır bellimi olurrİnşallahh gecikmenin nedeni bebiştirr
Bu aradaa kızlar benim kırmızılar geldiii çok sancım var dünden berii halim kalmadııı amaa çookk mutluyum çünküü erkenden adet oldum.tam 1 ayda normalde 2 yada 3 ayda oluyordum demekki ilaçlar işe yarıyor.Bu ay sadece prolaktin ilacı kullanmıştım adet söktürücü falan kullanmadann reglim geldi.Bu ay aşılamaya gitmek istiyorum aslında ama herkes 1 ay daha dene diyorlar operasyondan sonra hamiş kalabilirsin diyorlar karar veremedim gittiiiiiNe yapsamki kızlar 1 ay dahamı bekleyeyim kiii:18:
Giittim canımm sonuçlarım temiz çıktı problem yok.PROLAKTİNde normal çıktı.Öyle içimden geldi şarkı paylaştım duygum
[video=youtube;LMzarHsiAYw]http://www.youtube.com/watch?v=LMzarHsiAYw[/video]
Canım duygum çok teşekkür ediyorrumm çok güzel bir şarkı buda benden sanaa ve karnındakii meleğimize armağan olsunnn...Kızımız diyesim geliyor kız mıki acabaaaRüyamda gördüğüm oğlandı amaa nasip bu işler görcez bakalım
nberr kızlarr naslsnzz biz iiz çok şükür okul ii geldi bana kafam dagldıgı için çok mdem bulanmıo artık bi tursu dokndu akşam o kadar artık dokunan şeyleri de bellmeye başladm onları yememeye çalşıorm kendmce ...bi piri nç patlagı ile patlamş mısır kurabiyesi gibi bşey satlıo ya marketlerde o acaip ii geldi bana midemi bastrıo oklda ondan bi paket yıorm azcık kıraker yıorm simit yıorm az az bunlar hep bastrıo midemi gunde altı kez ara ogun yapıorm bunlarla cevizimi de yıorm her gun sütümü de ihmal etmıorm haftada bir de balık işte...
bu arada drum merkzin yaptrdgı testleri istemşti benden rubella falan bakıolar ya toksoplazma vs. onu bugun kociş gtti almaya vermemşler once telle arayp ne istedgimizi soylucekmşz sonra onlar toparlaym maille yollucaklarmş ...
aslnda onlara kızmadm bizde suc bi telde sormadk bizim merkz çok sistemli çok programlı boyle işte
ben de bugun mail attm inş yollarla kociş iş güç arası boşna gtti geldi ona üzüldm birazcık neyse cnm alamazsak yne yaptrcz artık ...verrler gibime gelıo ama ...kızlar geln yaa laflaylm azcık topgmz şenlensin
Duygummm merak etmee az kaldı midenin bulanma zamanı bitecek yakındaAç kalmada az az ye böyle.Kocişin senin için bişeyler yapmış işte üzülme emii hamişlik duyguların erkenden ön plana çıkmış senin Duygum Sonuçlarından haberdar et.
Hülyacım senin miden ne durumda kuzummm yemek yiyebiliyormusun bakalım
benim miğdem bulanıyor canım ilk defa dün çıkardım afedersin
ama yinede yiyorum ben 2,5 kilo aldım şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?