Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

valla yaa hassaslık var evt biraz kociş bi de bu ara çok gozume grdi de ondan kızsam bu aralar hiç üzülmem de
benim miğdem bulanıyor canım ilk defa dün çıkardım afedersin
ama yinede yiyorum ben 2,5 kilo aldım şimdiden
hülyammm inşş çıkarma çok surmesn o da kötü cunkuu ilk ve son olsn dunku inşşş
bnmki artık daha bi belrgn soyle ki mesela ekşi meyve , turşu çok doknuo
bulgur plavı doknuo portakal suyu doknuo
bunları ogrendm yemıorm içmıorm mesela
bi de aç kalnca hemenn başlıoo bulanmalar
ben de zırt pırt yemek yıorm mesela cıbık kıraker mesela mısır prinç paytagı ve simit
bunları yaparak sanki biraz sisteme oturdu ama yne de belli olmuo tabii
hormonlarmz çok oynak bu surecte cunku

aşılama için doktorla görüştükk adet olunca başlıyoruz hayırlısıylaa

sedaaa kaç gun kaldı teste cnmm az kaldı demi ayy hadi hayırlısıylaa inşşşş

sedaaa kaç gun kaldı teste cnmm az kaldı demi ayy hadi hayırlısıylaa inşşşş

4 gün kaldı canıımmm... ama ben de adet belirtileri var...karnım da sızı var,,adet öncesi olan heepp,,hayırlısı ama ben hamileyimmm inşallah testte pozitifi görürüm inş...

4 gün kaldı canıımmm... ama ben de adet belirtileri var...karnım da sızı var,,adet öncesi olan heepp,,hayırlısı ama ben hamileyimmm inşallah testte pozitifi görürüm inş...

ama adet belrtileriyle aynı ki hiç belli olmaz cnmm inşşş inşşş hamişsndrrrr dualarm seninleee

teşekkürler cnmm inşallah öyleyimdir..

sen de nasıldı cnm..8. 9. gününde filan,,???

cnm inan hiç bi belrti yoktu bak bnm soyle oldu transferden sonra ilk dört gün rahmmde kaslmalara ve kasık batmaları oldu çok sonra bi ara ben bol bol uyudm yattm o ara bi baktm geçmiş o batmalar dedm heralde tutndu hatta içimden oyle geçmişti
sonra son iki gun ayakta kalnca adetmşm gibi bel agrım oldu ve su gibi bi akntım adet gibiydi aynı dedm eyvah oluorm ama deglmş meger onn dısında net bi belrtm olmadı gerçekten ...

Canımm inşallahh Allahın izniyle hamişsinnn.Allahım yardım etsin ...

[video=youtube;Zx3_lUD6PJY]http://www.youtube.com/watch?v=Zx3_lUD6PJY[/video]

HÜLYACIIĞIMM

Elinde on gül tut ve aynanın karşısına geç
Aynada onbir gül göreceksin
Bu güllerin arasından En güzel gül'de sensin
Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!

aşılama için doktorla görüştükk adet olunca başlıyoruz hayırlısıylaa
o kadar sevindim ki bu habere hadi hayırlısı canım sende kavuşacaksın inşallah meleğine

yaaaa sabah sabah gözlerim doldurdun çok teşekkür ederim
iyiki varsınız hayatımda çok seviyorum sizi

o kadar sevindim ki bu habere hadi hayırlısı canım sende kavuşacaksın inşallah meleğine

yaaaa sabah sabah gözlerim doldurdun çok teşekkür ederim
iyiki varsınız hayatımda çok seviyorum sizi

Canımm benimmm mutlu ol yeter kiiii.Sende iyiki varsınn iyiki hayatımızdasınn...hEPİNİZİİİ çoooook seviyorumm görmesemdee yüzyüze gelmesemde seviliyorsunuz.Buradaki arkadaşlıklar çok daha değerliii

[video=youtube;GAsHZdywDSc]http://www.youtube.com/watch?v=GAsHZdywDSc[/video]

her karanlık yeni bir aydınlık demek,her son yeni bir başlangıç demek,her hüzün yeni bir mutluluk demek,her öfkenin sonu bir gülümsemek,çok değil az kaldı sana ulaşmama,umudun kapısını açmama mutluluğun anahtarı dikenli yol olsada engel olmaz yanına ulaşmamaa:)Gel ver elini uzat bana Melekler diyarından yanaş yanımaİlkbahar kokar bu diyar eğer gelirsen benim yanımaaaHER KARANLIK YENİ BİR AYDINLIK DEMEKKK HER SON YENİ BİR BAŞLANGIÇ DEMEK

hEPİNİZE armağanım olsun harika bir parça umutla doluu

Son düzenleme:

benim pcde neden bu videolar çıkmaz ki yaaa :26::26::26:

Son düzenleme:
merhaba kızlar..
keyifler nasıl inşallah iyisinizdir ve herşey yolundadır..
buara çook yoğunum gelemiyorum ama aklımdasınız..
Allaha emanet olunnn...
öpüyorummm

Degerim 148 kizlarrrr. Hamileyimmm hayirlisiyla....

harika bir haber buu canım benimmm içimden dedimki öyle totem yaptım su hamişse bende hamiş kalıcammm su hamiş değilse bende değilim dedimmm yuppiii hamişsinnnn kuzum hamiş demekki bende kalıcam aşılamaya gidinceeeeSonuçta totem buuTebrik ederimm canım benim çoooook mutlu oldumm..Şu süreci biraz anlat bakalım neler yaptınız kaç yıl oldu ben kaçırdım bazı şeyleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…