valla yaa hassaslık var evt birazDuygummm merak etmee az kaldı midenin bulanma zamanı bitecek yakındaAç kalmada az az ye böyle.Kocişin senin için bişeyler yapmış işte üzülme emii hamişlik duyguların erkenden ön plana çıkmış senin Duygum Sonuçlarından haberdar et.
Hülyacım senin miden ne durumda kuzummm yemek yiyebiliyormusun bakalım
hülyammm inşş çıkarma çok surmesn o da kötü cunkuu ilk ve son olsn dunku inşşşbenim miğdem bulanıyor canım ilk defa dün çıkardım afedersin
ama yinede yiyorum ben 2,5 kilo aldım şimdiden
aşılama için doktorla görüştükk adet olunca başlıyoruz hayırlısıylaa
sedaaa kaç gun kaldı teste cnmm az kaldı demi ayy hadi hayırlısıylaa inşşşş
4 gün kaldı canıımmm...ama ben de adet belirtileri var...karnım da sızı var,,adet öncesi olan heepp,,hayırlısı ama ben hamileyimmm inşallah testte pozitifi görürüm inş...
ama adet belrtileriyle aynı ki hiç belli olmaz cnmm inşşş inşşş hamişsndrrrrdualarm seninleee
teşekkürler cnmm inşallah öyleyimdir..
sen de nasıldı cnm..8. 9. gününde filan,,???
o kadar sevindim ki bu habere hadi hayırlısı canım sende kavuşacaksın inşallah meleğineaşılama için doktorla görüştükk adet olunca başlıyoruz hayırlısıylaa
[video=youtube;Zx3_lUD6PJY]http://www.youtube.com/watch?v=Zx3_lUD6PJY[/video]
HÜLYACIIĞIMM
Elinde on gül tut ve aynanın karşısına geç
Aynada onbir gül göreceksin
Bu güllerin arasından En güzel gül'de sensin
Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!
o kadar sevindim ki bu habere hadi hayırlısı canım sende kavuşacaksın inşallah meleğine
yaaaa sabah sabah gözlerim doldurdun çok teşekkür ederim
iyiki varsınız hayatımda çok seviyorum sizi
[video=youtube;GAsHZdywDSc]http://www.youtube.com/watch?v=GAsHZdywDSc[/video]
her karanlık yeni bir aydınlık demek,her son yeni bir başlangıç demek,her hüzün yeni bir mutluluk demek,her öfkenin sonu bir gülümsemek,çok değil az kaldı sana ulaşmama,umudun kapısını açmama mutluluğun anahtarı dikenli yol olsada engel olmaz yanına ulaşmamaa:)Gel ver elini uzat bana Melekler diyarından yanaş yanımaİlkbahar kokar bu diyar eğer gelirsen benim yanımaaaHER KARANLIK YENİ BİR AYDINLIK DEMEKKK HER SON YENİ BİR BAŞLANGIÇ DEMEK
hEPİNİZE armağanım olsun harika bir parça umutla doluu
benim pcde neden bu videolar çıkmaz ki yaaa :26::26::26:
program yüklü değilse ondan izleyemiyorsundur kuzum ama çok güzel ve çok anlamlıı
Degerim 148 kizlarrrr. Hamileyimmm hayirlisiyla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?