Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

inşallah oynar bunlar biraz tembelde

Son düzenleme:
Susu tebrik ederim cok sevindim beklediğine değdi cok sukur saglikla kucağına al ins bundan sonra hep güzel haberlerle gelirsin

tebrik ederim canımmm sağlıkla gelsin meleğin inşallahhhh

gülbebeğimmmm
inşallah önümüzdeki ayda senin için sayıcaz günleri
inşallah sende hayırlısıyla hamiş kalacaksın canımm m

inşallah hülyacımmm umarımm hamiş kalırımm eşimle biraz konuştukta Allah izin verdiği sürece biz her halükarda anne baba olacağız dedi.Aşılama olmadımı tüp bebek tüp bebek olmadımı gider yavrumuzu kurumdan alırız olur biter hem daha sevap falan dedi içimm bir garip oldu kalktım kocaman sarıldım onaa...Anne baba olamama düşüncesi beni artık korkutmuyor.Allah sağlık sıhhat versin yeter kiiii bebeğimiz gelecek birgün bişekilde

çok teşekkürler cnm.. inşallah sen de hamile kalırsın en kısa zamanda cnm... benim eşimin sperm sayı azlığı vardı.. İlk gittiğimiz doktor varikosel yok dedi,,ameliyata gerek yok dedi.. biz 1 sene normal yolla bekledik,,bu yaz tüp bebek yaptırdık.. bu arada bende polip ameliyatı filan oldum.
rapor almak için üniversite hastanesine gittğimizde eşimde varikosel olduğu ve ameliyat olması gerektiğini söylediler.rapor vermediler,,eşimin kan problemi olduğu için ameliyat olmasını istemiyoduk zaten,tüp bebeğe başladık hemen,,belki sonra ameliyat da olacak ama..

Susu tebrik ederim cok sevindim beklediğine değdi cok sukur saglikla kucağına al ins bundan sonra hep güzel haberlerle gelirsin

teşekkürler cnm darısı tüm isteyenlerin başına...
Amin
tebrik ederim canımmm sağlıkla gelsin meleğin inşallahhhh

hülyacm teşekkür ederim çok... sen doktora kaç gün sonra gitmiştin???

Canım benim hakkında hayırlısıı olsunn çok şükür İnşallah değerlerinde çok güzel bir şekilde ilerler.Ezan okunuyor ezanların yüzü suyu hürmetine diyeyim....

Duygum nerelerde acepppp
aysun huzur ......bütün kızlar hatunlar nerdesiniz bakalımmm

Duygum nerelerde acepppp
aysun huzur ......bütün kızlar hatunlar nerdesiniz bakalımmm

canımm gülümm geldim geldim

bizim snavlar başladı okulda oluyorum gündüzleri..

hafta sonu annem geldi

dizilerim başladıöyle oturuyoruz akşamları..

işte öyleeee sen nasılsın kuzum aşılama yaptırıyormuşsunuz bu ay...

inşallah bebişin gelicek gülüm..

sonrada bize inşallah..

sırayla herkes hamile kalıyo bugünde sedadan güzel haber geldi.

sıra bize geliyodr dimi gülüm

Aysunummmmmmm

iyiyim kuzummm çok şükürr evet aşılama olucak nasipse bekliyoruz adeti gerçi daha var ama olsun sıra bizde aysuncum canım benim önce sen sonra bennn inşallah hayırlısıylaa olucak tek tekkkk

Aysunummmmmmm

iyiyim kuzummm çok şükürr evet aşılama olucak nasipse bekliyoruz adeti gerçi daha var ama olsun sıra bizde aysuncum canım benim önce sen sonra bennn inşallah hayırlısıylaa olucak tek tekkkk

Bugün güzel bir rüya gördümm erkek bebeğe delaletmiş hayır olsun inşallahKızlarla kahve içtikk oğluşumun göbek kordonu gelişimi falan kahve falıma çıkmışşş Ultrason görüntüsü gibii paylaşayım dedimm Herhalde ben iyice delirdim kızlar herşeyi çocuğuma yorar oldumm töbe töbeeee
buyrun karşınızda oğluşum

Hayır olsun cnm,,, gördüm ben de en yakın zmanda gerçekleşmesi dileğiyle....

Degerim 148 kizlarrrr. Hamileyimmm hayirlisiyla....

sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevndmmmmmmmmmmmmm topgi inşşşşş ii hberlerr alrm die açtımmmm yaşassınnn yaaa gerçekten uctum şu annn
başladı yne hamiş hberlermzzzzzzzzzzz çok ama çokkk tebrkk edıormmm cnmm bnmmmmmmmmmmmmm

yaa benn bi yere gidip gelnce azcık topkten uzak kalnca i ihberler alıorm çok sevnıorm boyle olncaa
annemdeydm kızlar kışlık domates falan yaptık kaynama , salca da yapmştı annem onu da aldm geldm
kızzlarr sizden ben dua istıorm soyle ki annemin mutahite verdigi bi daire vardı o tmmlandı boyle baya genş guzel bşey oldu
o evi satıp bana yakın ev alcaklar kardesm de bana yakn çalşıo normalde annemler 40 dk uzaklkta arabayla ,
orda onları çok baglyan bşey kalmadı kardesm de burda çalştıgı için
inşş degernde sular seller gibi satılır da o ev burdan soyle guzel bakmlı bi ev alırlar kışa kadar
çok rahat olcak bnm için olursa ...
çok soran var evi satlk levhasını astıktan sonra çok arıolar
hayırlısylaaa inşşş
içimm kıpırrr kıpırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…